Antibiyotik Sonrası Aşırı Yanma

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
keremosman
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Antibiyotik Sonrası Aşırı Yanma

Mesaj gönderen keremosman »

Bilgisi olanlaradan acil yardım istiyorum kafayı yemek üzereyim

Merhaba değerli dostlar çiledaşlar, evet bu hastalık insanı hem çileden çıkarıyor hem çilekeş yapıyor. Uzun zamandır takip ediyorum forumu ancak yeni üye oldum. Ben bu hastalığa 2015'de yakalandım herhangi bir şüpheli ilişki sonrası olmadı bu durum masturbasyon sonrası çok şitdetli bir yanma duydum ve sabahı zor ettim, sabah hastaneye gittim idrar tahlili sonrası 1 kutu antibiyotik yazıp beni yolladılar ve bunun akabinde Erzurum'da gitmediğim ürolojici kalmadı özel hastanelerde dahil idrar tahlilinden öteye kimse gitmedi.

Prostatit teşhisi kondu anca tedavi namına kimse birşey yapmadı geçen 3 senenin ardından belirtiler yavaş yavaş hafifledi benim en büyük sorunum yanma idi, son zamanlarda ise penis derisinde hissizlik var.

Olaylar silsilesinde birçok ilaç ve takviye kullandım ancak son zamanlarda bağırsaklarım aşırı bozulmuştu ve mide problemleri yaşıyordum bunun için endoskopi ve kolonoskopi yapıldım midemde yaygın gastrit çıktı ve bunun için doktor 3lü tedavi verdi ilacın ismi helipak, 1000mg amoksisilin, 500mg klaritmimosin ve mide koruyucudan oluşuyor.

İlaca bugün başlamamla beraber müthiş bir yanma başladı peniste ve apış arasında, şaşa kaldım ve ne yapacağımı şaşırdım ve gecenin bu vakti sizlerden yardım istiyorum nasıl çıkacağım işin içinden.

İlacı bıraksam mide tedavimde yarım kalmış olacak ve midemde bana büyük sorunlar yaşatıyor.

28 yaşındayım ve bu hastalık için büyük bütçeler ayırabilecek bir durumda değilim.
Zuspat
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Re: Antibiyotik Sonrası Aşırı Yanma

Mesaj gönderen Zuspat »

Bunu tip da bilmiyor desek yeridir. Birinci teori bakteriler ölüyor ve toksik atıkları vucuda zarar veriyor ikinci teori kullanılan antibiyotik ya az geliyor yada uyumlu değil ve direnç geliştirerek aşırı çoğalma meydana geliyor. Sen en iyisi bu ilaçları veren doktoruna git bakalım yada bir haftalık ilaçtır amoksisilin dayan biraz