Fantezi Olsun Derken Başıma İşler Açtım ve Sizlere Danışmaya İhtiyacım Var

prostat iltihabının cinsellik üzerindeki olumsuz etkilerini ve tedavi yöntemlerini bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
BerkEE
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Fantezi Olsun Derken Başıma İşler Açtım ve Sizlere Danışmaya İhtiyacım Var

Mesaj gönderen BerkEE »

Herkese merhabalar.
Umarım beni yargılamazsınız. Kimseye anlatamıyorum bunu doktorlar dışında. Artık bıktım ve buraya danışmaya karar verdim.
28 yaşındayım. Yaklaşık 5 sene önce cinsel bir fantezi denemek istedim. "Erkeklerin G noktası prostatındadır ve makat yolu ile prostatı daha kolay uyarabilirsiniz." diye bir söylenti vardır. Belki duymuşsunuzdur. Bende denedim. Makatıma bir cisim sokarak prostatı uyarmaya çalıştım.
Ertesi gün idrarımda tazyik bayağı azaldı. O günden beri geçmedi. Boşalırken de eskisi gibi spermim eskisi kadar uzağa gitmemeye ve penisimin üzerine akmaya başladı. Bazen bacaklarımın arasında yanma hissi oluyordu, perine bölgesinde diyebilirim. Penisimde ve penis sapımda bir huzursuz, el ile düzeltme ihtiyacı ve sanki bedenimle birleştiği yerde bir kopukluk hissediyorum. Son zamanlarda büyük abdestimi yaparken prostatımda oluşan basınç sonucu sıvı gelmesi gibi şeyler de yaşadım.
Defalarca doktora gittim. Her gidişimde standart bir işeme testi oluyordum ama sonuçta bir şey yok...ultrasonla baktılar ve bir şey yok...en son mesane kanalı darlığı gibi bir sorun için penisimden kamera ile girip bile baktılar ama yine bir şey yok.(olsun da istemiyorum ama artık sorunu bulup bir çözüm aramak istiyorum işte)
Birkaç ay önceki gidişimde doktor sende prostat enfeksiyonu olabilir dedi ve yazdığı Bactrim 800/160 mg adlı antibiyotiği 6 hafta kullanmamın ardından kısa süreli her şey düzeldi ve çok mutluydum. Fakat geçici olduğunu anladım. Tekrar gittim ve bu sefer farklı bir doktor aynı ilacı 3 hafta kullandırdı ve hiç etki etmedi.
En son bir doktordan aldığım yorum ise şuydu: "Aldığın antibiyotikler ateşin üzerine kül dökmek gibi ve bir işe yaramıyor. Sen yaptığın o şeyle orada bir travma yaratmışsın ve bu hiç geçmeyecek." Bu beni çok üzüyor.
Lütfen buna benzer şeyler yaşamış olanlar benimle süreci ve varsa çözümlerini paylaşsınlar. Artık çok yoruldum. Sorunun kaynağının tabu derecesinde olması ve bunu anlatamamak da ayrı bir yordu.
Not: Yazımı ilaç isimleriyle doldurarak okuyanları sıkmak istemedim ama burada belirteyim. Tavanic yazmışlardı ve yan etkilerinin korkusundan onu hiç kullanmadım. Bir de paketini bile açmadığım Saveprost isimli bir bitkisel ürün var fakat onu da kullanmadım.
Okk047
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Fantezi Olsun Derken Başıma İşler Açtım ve Sizlere Danışmaya İhtiyacım Var

Mesaj gönderen Okk047 »

Bugün üye olup böyle bir başlık açmışsın umarım troll değildir dostum. Geçmiş olsun öncelikle. Senin sorunun bence pelvik tabanda travma yaratmışsın. Onunla ilgili olabilir. Pelvik taban gerginliğini ölçen işin ehli bir terapiste gitmeni tavsiye ederim.
Proton

Re: Fantezi Olsun Derken Başıma İşler Açtım ve Sizlere Danışmaya İhtiyacım Var

Mesaj gönderen Proton »

Okk047 yazdı: 08.12.2025 - 23:10 Bugün üye olup böyle bir başlık açmışsın umarım troll değildir dostum. Geçmiş olsun öncelikle. Senin sorunun bence pelvik tabanda travma yaratmışsın. Onunla ilgili olabilir. Pelvik taban gerginliğini ölçen işin ehli bir terapiste gitmeni tavsiye ederim.
Merhaba tavsiyeniz için teşekkür ederim. Kesinlikle amacım trol değildi. Ne yaşadıysam onu yazdım.
Not: Yukarıdaki kullanıcı bendim fakat bir kez hesaptan çıkınca günlerdir denememe rağmen bir daha giremedim ve sonunda pes edip bu hesabı açtım.