İYİLEŞME NASIL BİR ŞEY
İYİLEŞME NASIL BİR ŞEY
İyilik hali demiyorum bakın tamamen iyileştim diyen birisi gelsin hayrına bütün detayları anlatsın. Burda bunları duymak isteyenler var. Bunu doktorlardan öğrenemeyiz hasta olan adam doktora gidiyor çünkü nüks yiyen vs. Doktorlarda bu yüzden iyileşme yok gibi cevaplar veriyor. Prostatiniseveyim diye bir abi vardı burda o 5 yil iyilesmistim yine nuks etti demisti tekrar iyilesti mi acaba
Re: İYİLEŞME NASIL BİR ŞEY
Ben iyilesmedim. Şu an bile ağrım var. Ama ne yaptım anlatmak istiyorum. Muhtemelen Kadir abi bana bu konuda kizacaktir. Ben bu forumda bir şahsın yorumlarını okudum. Gerçekten o günden sonra bana birşeyler oldu. Orada hastalığın gerçekten başlangıçta çekilmez olduğunu ama geçeceğini, daha ziyade alisacagimizi söylüyordu. Tabi burada başka yöntemlerden bahsediyordu. Hastane hastane gezdiğini, antibiyotik vs gibi her türlü yolu denedigini söyledi. İlk önce bu uzun yorumu okuduktan sonra kafamı yastığa koydum ve üzerimde bir stres yükü hafifledi. Evet bu hastalık bazen düşük seyirli olabilir çünkü git gelli bir hastalık. Kadir abi de bazen " herkes herşeyi yapıyor bizde neden var şeklinde soranlara bu iş bağışıklık meselesi diyordu. Evet arkadaş ne zaman moralim bozuk olsa stresli olsam ağrım oluyor. Ama ben gerçekten vücuduma bıraktım bu olayı. Eğer bakteri varsa bağışıklık orayla ilgilensin dedim. İlk iş doktorun bana verdiği ağır antibiyotikler (günde iki defa olmak üzere 750 mg cipro, 500 mg şu an ismini hatirlamadigim bir antibiyotik, 100 mg tetradoks) kullanmayı bıraktım. Bakın azaltmadim bıraktım. Spora yeni başlamıştım ve bacak kaslarına yukleneyim dedim. Orada özellikle pelvis kaslarina yuklendim. Spor esnasında bile libidom yükseliyordu. Bu şaka değil. Mastürbasyon kesinlikle bıraktım. Mastürbasyon sonrası her gün kötü oldum sırf bu durumu test etmek için bile olsa birkaç kez mastürbasyon denedim ve evet tetikliyor ve nuksettiriyor. Soran olacaktır libido nasıl diye. Bugün gayet iki kez oldu. İsteğim arttı. Bunu sadece spora değil stres yapmamaya da borçluyum. Bir defa bu forumda okuduğum yorumda " arkadaşlar bu hastalık böyle durmayacak geçecek, ara sıra gelen ağrılar gibi olacak, siz sürekli düşünmeyin" cümlesi. İdrarımı yaparken ağrı çok az oluyor. Bir defa idrarı izlemeyi bıraktım. Ne olursa olsun, kafasindayim. Prostat varsa bağışıklık sen ilgilen diyorum. İnanın bazen gece dişlerimi sıkıyorum ağrıdan ama mutsuz değilim. Alisiyorsunuz ve en önemlisi libidonuz geri geliyor. Bakın çok tuhaf olacak ama derdi olanın şeyi kalkmaz derler ya bu tam da ona örnek. Siz zaten bu hastalığın etkilediği cinsel hayatınızı stres yaparak tamamen yok ediyorsunuz.
Toparlamak gerekirse eğer ilk önce bu hastalık gelgitli ve zamanla alisiyorsunuz, alıştıkça etkisi azalıyor, etkisi azaldıkça da siz daha az kafaya takıyorsunuz, kafaya daha az taktikca da gerçekten bazı şeyler geri geliyor. Ama spor yapın arkadaşlar. Özellikle bacak çalışın. Doktor bana kotu gelir dedi ama ben o doktora sadece emin ol bacak sağlam olursa tüm vücut sağlam olur dedim. Haftada iki gün bacak çalışıyorum. Pelvik hareketler mi:):) çalışın..
:) performansınızı da artıracaktır. Sadece mastürbasyon uzak durun. Hastalık çok fazla hissettiriyordu ilişkiye girmeyin. Zaten girecek çok zaman olur. Ara verin. Ama spora değil. Bacaklar, pelvik kas ve diğer tüm bölgelere yuklenin. Sporcu olanlar her zaman makine gibidir. Bu sizi daha dinç yapar. Kan akışı hızlanır.
Arkadaşlar iyi olacaz, bakın herkesin pik yaptığı zamanlar olur. Üzülmeyin ve kendinizi mutlu edin. Bırakın bazen ağrı olsun bu normal deyin. Kabul edin ve stresi defedin. Herkese sağlıklı günler....
Toparlamak gerekirse eğer ilk önce bu hastalık gelgitli ve zamanla alisiyorsunuz, alıştıkça etkisi azalıyor, etkisi azaldıkça da siz daha az kafaya takıyorsunuz, kafaya daha az taktikca da gerçekten bazı şeyler geri geliyor. Ama spor yapın arkadaşlar. Özellikle bacak çalışın. Doktor bana kotu gelir dedi ama ben o doktora sadece emin ol bacak sağlam olursa tüm vücut sağlam olur dedim. Haftada iki gün bacak çalışıyorum. Pelvik hareketler mi:):) çalışın..
Arkadaşlar iyi olacaz, bakın herkesin pik yaptığı zamanlar olur. Üzülmeyin ve kendinizi mutlu edin. Bırakın bazen ağrı olsun bu normal deyin. Kabul edin ve stresi defedin. Herkese sağlıklı günler....
-
tazeprostatit2
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Iste en cok merak ettigim konu bu. Kendi halina biraksak vucut flora bakterileri ile bas edebilir mi sorusu. Ben de artik pes etmeye yakinim son kontrol sonrasi bir lokosit azalmasi gormezsem.SSÇ yazdı: ↑22.08.2025 - 00:54 Ben iyilesmedim. Şu an bile ağrım var. Ama ne yaptım anlatmak istiyorum. Muhtemelen Kadir abi bana bu konuda kizacaktir. Ben bu forumda bir şahsın yorumlarını okudum. Gerçekten o günden sonra bana birşeyler oldu. Orada hastalığın gerçekten başlangıçta çekilmez olduğunu ama geçeceğini, daha ziyade alisacagimizi söylüyordu. Tabi burada başka yöntemlerden bahsediyordu. Hastane hastane gezdiğini, antibiyotik vs gibi her türlü yolu denedigini söyledi. İlk önce bu uzun yorumu okuduktan sonra kafamı yastığa koydum ve üzerimde bir stres yükü hafifledi. Evet bu hastalık bazen düşük seyirli olabilir çünkü git gelli bir hastalık. Kadir abi de bazen " herkes herşeyi yapıyor bizde neden var şeklinde soranlara bu iş bağışıklık meselesi diyordu. Evet arkadaş ne zaman moralim bozuk olsa stresli olsam ağrım oluyor. Ama ben gerçekten vücuduma bıraktım bu olayı. Eğer bakteri varsa bağışıklık orayla ilgilensin dedim. İlk iş doktorun bana verdiği ağır antibiyotikler (günde iki defa olmak üzere 750 mg cipro, 500 mg şu an ismini hatirlamadigim bir antibiyotik, 100 mg tetradoks) kullanmayı bıraktım. Bakın azaltmadim bıraktım. Spora yeni başlamıştım ve bacak kaslarına yukleneyim dedim. Orada özellikle pelvis kaslarina yuklendim. Spor esnasında bile libidom yükseliyordu. Bu şaka değil. Mastürbasyon kesinlikle bıraktım. Mastürbasyon sonrası her gün kötü oldum sırf bu durumu test etmek için bile olsa birkaç kez mastürbasyon denedim ve evet tetikliyor ve nuksettiriyor. Soran olacaktır libido nasıl diye. Bugün gayet iki kez oldu. İsteğim arttı. Bunu sadece spora değil stres yapmamaya da borçluyum. Bir defa bu forumda okuduğum yorumda " arkadaşlar bu hastalık böyle durmayacak geçecek, ara sıra gelen ağrılar gibi olacak, siz sürekli düşünmeyin" cümlesi. İdrarımı yaparken ağrı çok az oluyor. Bir defa idrarı izlemeyi bıraktım. Ne olursa olsun, kafasindayim. Prostat varsa bağışıklık sen ilgilen diyorum. İnanın bazen gece dişlerimi sıkıyorum ağrıdan ama mutsuz değilim. Alisiyorsunuz ve en önemlisi libidonuz geri geliyor. Bakın çok tuhaf olacak ama derdi olanın şeyi kalkmaz derler ya bu tam da ona örnek. Siz zaten bu hastalığın etkilediği cinsel hayatınızı stres yaparak tamamen yok ediyorsunuz.
Toparlamak gerekirse eğer ilk önce bu hastalık gelgitli ve zamanla alisiyorsunuz, alıştıkça etkisi azalıyor, etkisi azaldıkça da siz daha az kafaya takıyorsunuz, kafaya daha az taktikca da gerçekten bazı şeyler geri geliyor. Ama spor yapın arkadaşlar. Özellikle bacak çalışın. Doktor bana kotu gelir dedi ama ben o doktora sadece emin ol bacak sağlam olursa tüm vücut sağlam olur dedim. Haftada iki gün bacak çalışıyorum. Pelvik hareketler mi:):) çalışın..:) performansınızı da artıracaktır. Sadece mastürbasyon uzak durun. Hastalık çok fazla hissettiriyordu ilişkiye girmeyin. Zaten girecek çok zaman olur. Ara verin. Ama spora değil. Bacaklar, pelvik kas ve diğer tüm bölgelere yuklenin. Sporcu olanlar her zaman makine gibidir. Bu sizi daha dinç yapar. Kan akışı hızlanır.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Hayır kardeşim kızacak bir durum yok.SSÇ yazdı: ↑22.08.2025 - 00:54 Ben iyilesmedim. Şu an bile ağrım var. Ama ne yaptım anlatmak istiyorum. Muhtemelen Kadir abi bana bu konuda kizacaktir. Ben bu forumda bir şahsın yorumlarını okudum. Gerçekten o günden sonra bana birşeyler oldu. Orada hastalığın gerçekten başlangıçta çekilmez olduğunu ama geçeceğini, daha ziyade alisacagimizi söylüyordu. Tabi burada başka yöntemlerden bahsediyordu. Hastane hastane gezdiğini, antibiyotik vs gibi her türlü yolu denedigini söyledi. İlk önce bu uzun yorumu okuduktan sonra kafamı yastığa koydum ve üzerimde bir stres yükü hafifledi. Evet bu hastalık bazen düşük seyirli olabilir çünkü git gelli bir hastalık. Kadir abi de bazen " herkes herşeyi yapıyor bizde neden var şeklinde soranlara bu iş bağışıklık meselesi diyordu. Evet arkadaş ne zaman moralim bozuk olsa stresli olsam ağrım oluyor. Ama ben gerçekten vücuduma bıraktım bu olayı. Eğer bakteri varsa bağışıklık orayla ilgilensin dedim. İlk iş doktorun bana verdiği ağır antibiyotikler (günde iki defa olmak üzere 750 mg cipro, 500 mg şu an ismini hatirlamadigim bir antibiyotik, 100 mg tetradoks) kullanmayı bıraktım. Bakın azaltmadim bıraktım. Spora yeni başlamıştım ve bacak kaslarına yukleneyim dedim. Orada özellikle pelvis kaslarina yuklendim. Spor esnasında bile libidom yükseliyordu. Bu şaka değil. Mastürbasyon kesinlikle bıraktım. Mastürbasyon sonrası her gün kötü oldum sırf bu durumu test etmek için bile olsa birkaç kez mastürbasyon denedim ve evet tetikliyor ve nuksettiriyor. Soran olacaktır libido nasıl diye. Bugün gayet iki kez oldu. İsteğim arttı. Bunu sadece spora değil stres yapmamaya da borçluyum. Bir defa bu forumda okuduğum yorumda " arkadaşlar bu hastalık böyle durmayacak geçecek, ara sıra gelen ağrılar gibi olacak, siz sürekli düşünmeyin" cümlesi. İdrarımı yaparken ağrı çok az oluyor. Bir defa idrarı izlemeyi bıraktım. Ne olursa olsun, kafasindayim. Prostat varsa bağışıklık sen ilgilen diyorum. İnanın bazen gece dişlerimi sıkıyorum ağrıdan ama mutsuz değilim. Alisiyorsunuz ve en önemlisi libidonuz geri geliyor. Bakın çok tuhaf olacak ama derdi olanın şeyi kalkmaz derler ya bu tam da ona örnek. Siz zaten bu hastalığın etkilediği cinsel hayatınızı stres yaparak tamamen yok ediyorsunuz.
Toparlamak gerekirse eğer ilk önce bu hastalık gelgitli ve zamanla alisiyorsunuz, alıştıkça etkisi azalıyor, etkisi azaldıkça da siz daha az kafaya takıyorsunuz, kafaya daha az taktikca da gerçekten bazı şeyler geri geliyor. Ama spor yapın arkadaşlar. Özellikle bacak çalışın. Doktor bana kotu gelir dedi ama ben o doktora sadece emin ol bacak sağlam olursa tüm vücut sağlam olur dedim. Haftada iki gün bacak çalışıyorum. Pelvik hareketler mi:):) çalışın..:) performansınızı da artıracaktır. Sadece mastürbasyon uzak durun. Hastalık çok fazla hissettiriyordu ilişkiye girmeyin. Zaten girecek çok zaman olur. Ara verin. Ama spora değil. Bacaklar, pelvik kas ve diğer tüm bölgelere yuklenin. Sporcu olanlar her zaman makine gibidir. Bu sizi daha dinç yapar. Kan akışı hızlanır.
Evet, daha önceki paylaşımlarimdada belirttiğim gibi stresin prostatit riskini artırdığı ve var olan prostatit şikayetlerini alevlendirdiği bir gerçek. Bu özellikle, bakteriyel olmayan kronik prostatit (kronik pelvik ağrı sendromu) tipi için geçerlidir.
Prostatit, prostat bezinin iltihaplanmasıdır ve farklı türleri vardır. Bunlardan en yaygın olanı, nedeni tam olarak belirlenemeyen kronik prostatittir.
Stres ve psikolojik faktörlerin, bu tip prostatitin ortaya çıkışında ve belirtilerinin şiddetlenmesinde önemli bir rol oynadığına inanılıyor.
Stres ve Prostatit Arasındaki Olası İlişki Nasıl Açıklanır?
Kasılma ve Gerginlik: Kronik stres, vücuttaki kaslarda, özellikle de pelvik taban kaslarında sürekli bir gerginliğe yol açabilir. Prostat bu bölgede yer aldığından, bu kasılmalar prostat üzerine baskı yapabilir ve iltihaplanmayı tetikleyebilir.
Bağışıklık Sistemi:
Uzun süreli stres, bağışıklık sistemini zayıflatabilir. Zayıflayan bir bağışıklık sistemi, vücudun enfeksiyonlarla ve iltihabi süreçlerle savaşma yeteneğini azaltabilir.
Sinir Sistemi:
Stres, sinir sistemini etkileyerek vücuttaki ağrı algısını artırabilir. Bu durum, prostatit belirtileri olan ağrı ve rahatsızlık hissinin daha yoğun yaşanmasına neden olabilir.
Bu nedenle, prostatit tedavisinde sadece ilaçlar değil, aynı zamanda stresi yönetmeye yönelik yaklaşımlarda (gevşeme egzersizleri,özellikle yatay bisiklette pedal çevirmek, meditasyon, psikolojik destek) sıklıkla önerilmektedir.
Eğer prostatit belirtileriniz varsa, stresi azaltmaya yönelik adımlar atmak şikayetlerinizin hafiflemesine yardımcı olabilir.
Geçmiş olsun.
-
NonwovenII
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Ben tamamen iyileştim. Nasıl oluyor kısmı şöyle:
Hastalık zayıflayıp / iyilik hali olunca ufak tefek semptomlar kalıyor. Nedir mesela idrar damlatması, ereksiyon sertliği eskisi gibi olmaması, çok oturunca ağrı olması gibi gibi.
Zira benimde böyle bir dönemim oldu hemde oldukça uzun.
Tam iyileşme sonrası:
Eski hayatınıza gerçekten tam anlamıyla dönüyorsunuz. Hiçbir takviye / gıda / ilaç kullanmadan hiçbir semptomunuz olmuyor. Bunu aylarca / yıllarca gördükçe de zaten daha mutlu oluyorsunuz.
Hastalık dönemindeki gibi çay, kahve yasağım yok uzunca süredir günde 3-4 bardak kahve içiyorum. Şeker arada kullanıyorum (kısıtım yok)
Dilediğim gibi denize, havuza giriyorum.
Alkol, baharat ve acı tüketiyorum.
Buna karşılık hiçbir semptom yaşamıyorum. Aklıma bile gelmiyor.
Kadir abi sayesinde tüm bu dağ gibi derdi aştığım için de forma girip arada yazıyorum.
Geçmiş olsun.
Hastalık zayıflayıp / iyilik hali olunca ufak tefek semptomlar kalıyor. Nedir mesela idrar damlatması, ereksiyon sertliği eskisi gibi olmaması, çok oturunca ağrı olması gibi gibi.
Tam iyileşme sonrası:
Eski hayatınıza gerçekten tam anlamıyla dönüyorsunuz. Hiçbir takviye / gıda / ilaç kullanmadan hiçbir semptomunuz olmuyor. Bunu aylarca / yıllarca gördükçe de zaten daha mutlu oluyorsunuz.
Hastalık dönemindeki gibi çay, kahve yasağım yok uzunca süredir günde 3-4 bardak kahve içiyorum. Şeker arada kullanıyorum (kısıtım yok)
Kadir abi sayesinde tüm bu dağ gibi derdi aştığım için de forma girip arada yazıyorum.
Geçmiş olsun.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Foruma girip hastalara yardımcı olduğun için teşekkür ederim NonwovenII kardeşim. Dayanılmaz semptomlar yaşadığını iyi bilirim. Çok mücadele ettin.
Allah bir daha göstermesin. Şifan daim olsun.
Allah bir daha göstermesin. Şifan daim olsun.
Bu mesajı okuyunca içimde kelebekler uçuştu desem yeridir sağol var ol güzel insan. Sağlığın daim olsun. Dediğin gibi agir bir 6 ay geçirdim uzun antibiyotikler süreci falan bir suredir az ama müzmin donemdeyim. Cinsellik bir erkeğin arka bahçesi gibidir hayat mücadelesinde hep hayalleri olur şu zorluğuda atlatayım sonra karimla huzurlu evimizde guzelce sex yapariz ve rahatlarız bu tarih boyunca erkeklerin en buyuk ganimetidir. Bu işten zevk alamamak ve artik hiç alamayacağını düşünmek insanı buruklaştiriyor. Testis ağrıları gecti idrar semptomları geçti meni normale döndü bende arkadas gibi sürece bıraktım olayı cinsel istek ve zevk alma geri gelecek umutluyum yavaş yavaş vucut kendisini onaracak. Ama bizde boş durmayacağız Kadir abinin inflamatuar süreç dediği surecin dibini sıyırıcaz. Eski cinsel performansımıza kavuşucaz ve buna o kadar şükür edeceğiz ki dünyanın en mutlu adamları olacağız. Aklımıza geldikçe burayı hiç unutmayacağız gelip gelip iyileştik bugün 3 posta zevkle bosaldım arkadaşlar sabredin diyeceğiz.NonwovenII yazdı: ↑22.08.2025 - 09:37 Ben tamamen iyileştim. Nasıl oluyor kısmı şöyle:
Tam iyileşme sonrası:
Geçmiş olsun.
Idrarda debi dusuklugu varmiydi , tedavim biteli 1.5 yil oldu agrilar gecti ama debi dusuklugu devam 1.5 yil baya uzun bir sureNonwovenII yazdı: ↑22.08.2025 - 09:37 Ben tamamen iyileştim. Nasıl oluyor kısmı şöyle:
Tam iyileşme sonrası:
Geçmiş olsun.
Arkadaşlar az önce cinsellik yaşadım düzenli yıllardır birlikte olduğumuz eşim gibi tertemiz bir kızla. Şunu söylemek istiyorum ben görevde olduğum icin uzak kaliyoruz. Mast oluyor haliyle mastlarda erken bosalma zevksiz bosalma psikolojiyi yerle bir ediyor. Ama arkadaşlarım hiç üzülmeyin herşey yolunda ereksiyon erken bosalma zevksiz bosalma az bosalma koyu bosalma bunların hiç biri olmadı uzun uzun zevkli zevkli oldu cok şaşırdım. Ve bosalma uzaga fiskirtmalı bol ve sulu inanamadım bu neydi simdi ben 10 aydır ne yaşadım. İyileşme var sıkmayın canınızı. Bütün olumlu gelismeleri aktarmaya yillarca devam edecegime söz veriyorum. Bu forumun en çok buna ihtiyacı var
Hocam diğer belirtiler neydi sizde?
Topa oturma prostat sizisi uretraya kadar boyle çekilme gibi icerden. Peniste uyuşukluk. Baslarda 3 ay korkunc testis agrilari. Baslarda idrsr sık cikma.
-
NonwovenII
Teşekkürler değerli yanıtlarınız için.
Ben antibiyotik tedavisi sonrası doğal ev yapımı sirkenin uzun süreli kullanımından yanayım (6-12 ay)
Zira bende öyle yapmıştım ve tahmin edilemez faydaları var, Kadir abi önermişti. Bakterilerin işini antibiyotik çözüyor ama elma sirkesi son noktada artık kalan Candida ve bir takım suşları temizliyor, bağırsakları rahatlatıyor.
Sabah akşam 2 yemek kaşığı içme suyuna karıştırıp için.
Ben bir tutam şifa marka kullanıyordum, internet siteleri var Ordan sipariş ediyordum.
Burdan da çok arkadaşa önerdim, çok memnun kalan oldu.
Yine siz benim sirkem/Sirkeci’m var derseniz siz bilirsiniz.
Geçmiş olsun herkese, toparlanma sürecinde elma Sirkesi, olmazsa olmaz.
“Bana göre”
Ben antibiyotik tedavisi sonrası doğal ev yapımı sirkenin uzun süreli kullanımından yanayım (6-12 ay)
Zira bende öyle yapmıştım ve tahmin edilemez faydaları var, Kadir abi önermişti. Bakterilerin işini antibiyotik çözüyor ama elma sirkesi son noktada artık kalan Candida ve bir takım suşları temizliyor, bağırsakları rahatlatıyor.
Sabah akşam 2 yemek kaşığı içme suyuna karıştırıp için.
Ben bir tutam şifa marka kullanıyordum, internet siteleri var Ordan sipariş ediyordum.
Burdan da çok arkadaşa önerdim, çok memnun kalan oldu.
Yine siz benim sirkem/Sirkeci’m var derseniz siz bilirsiniz.
Geçmiş olsun herkese, toparlanma sürecinde elma Sirkesi, olmazsa olmaz.
“Bana göre”
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
Elma sirkesi her gün akşam yemeğinden sonra 2 kaşık alıyorum. Ev yapımı doğal elma sirkesi bol probiyotikli. Olmazsa olmazlardan ilk 5 e girer. Çiğ kabak çekirdeğini ev yapimi yoğurtun uzerine atip 2 3 gunde bir tuketiyorum. 3 kere üst üste bosaldım. Kadir abinin mukerrer ejekulasyon yasagina uyup duruyorum 1hafta dinlenme. Prostat zorlandı 3. Sü zorlama oldu.
Hocam sık idrarı ve idrar hissini nasıl atlattınız?
Vala hocam bu forum dahil youtube internet chatcpt insanoğlunun bu hastalık için iyi geliyor dediği her şeyi yaptım. Bütün tuşlara bastım. Hastalığın 2. Ayindan 4. Ayına kadar. 2 ay boyunca esneme, yürüyüş, sıfır karbonhidrat keto diyeti, gerekli suplamentler, haftada bir boşalma, stres azaltıcı yardimcı plabilecek her şey meditasyon melisa cayı şükür tevekkül. 4. Aydan sonra yuzde 80lere geldim idrar sorunlari gecti gece uyanmaları bitti.
-
tazeprostatit2
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2025
Sizde bakteri var miydi?KOBA yazdı: ↑24.08.2025 - 20:35 Vala hocam bu forum dahil youtube internet chatcpt insanoğlunun bu hastalık için iyi geliyor dediği her şeyi yaptım. Bütün tuşlara bastım. Hastalığın 2. Ayindan 4. Ayına kadar. 2 ay boyunca esneme, yürüyüş, sıfır karbonhidrat keto diyeti, gerekli suplamentler, haftada bir boşalma, stres azaltıcı yardimcı plabilecek her şey meditasyon melisa cayı şükür tevekkül. 4. Aydan sonra yuzde 80lere geldim idrar sorunlari gecti gece uyanmaları bitti.
Idrar kültüründe yoktu ama yinede doktor cipro verdi prostata bundan baska anti geçmez dedi 6 kutu kullandım. Sonsasinda topla tüfekle hastalığı bayilttiktan sonra bi semen kültürü kns- 5. Ayinda falan hastalığın Berk Karataş bu bakteri normal lökosit yok enfeksiyon yok. Kaslar gergin dedi. Bende bakteri işini orada kapattım. Kns- bulaş olabilirdi. Bakteri var ya da yok ne farkeder dedim. 35 yasinda babamda da olmuş sonra geçmiş 6 7 ay sonra ve bir daha gelmemiş. Doktor doktor dolaşma ve antileri kutu kutu içme işini bıraktım. Alternatif olan bütün her şeye yüklendim.
Hocam 6 kutu cipro kaç haftalık kullanıma denk geliyor?
-
Mortis222
Arkadaşlar daha önce anlatmişdim,bir sürü test yapdırdım idrar pcr 4-5 kez sinevo,prostat sivisi swab sinevo,orta doğu hastanesi idrar kültür,swab kültür,prostat masajı sonrası idrar türklab pcr,meni pcr düzen (Gardanella vaginalis +),prostat sıvısı lök 8-10 adet trikomonas kültürü üreme yok (düzen) gonore ürememiş nonseletiv kültür enterekokkus fekalis + (düzen lab),sonra yine prostat sıvısı bu sefer 2 damla olunca yetmedi lökosit 10-15 nonselektivde enterekokkus fekalis üredi idrarda ayrıca pcr verdim bu sefer idrarda gardanella vaginalis + oldu düzen lab,sonra iş gereyi brezilyaya gittim,perinede ağrı devam edince ve erksiyon sorunları başlayınca,ordada doktorlar mr,ultrason istedi prostat 33cc ufak bi alanda değişiklik var dedi o kadar cbhye testi orada 7-8 örnek bakılıyor idrar pcr negativ,swab pcr negativ,meni kültür enterekokkus fekalis.Ampisilin duyarlı olunca 500mg*4 kez 2 hafta kullandım.2 hafta mola verdim meniden kültür ler verdim.enterekok üremedi,gonore üremedi, mikoplasma ve ureoplasma kültür üremedi,klamidya kültür demişdim pcr yapmışlar negativ gelmiş.Bir kaç antikor testide olanları yapdırdım ordanda bişey çıkmadı amma benim bi arkadaşımda aynı durumda Azerbaycan sorun bulundu tedavi olundu şimdi çok iyidir.Aynı doktora 26 ağustosda randevum var,27 side başka birinde şansımı zorlucam şimdi yazarken bile ağrım var ne gelir bilmiyorum amma bi gelişme Ankara,Brezilya hattından bi farklılık olarsa sizinle paylaşirim.Çok psikoloji bozucak bi hastalık nedir sebeb ne değildir belli değildir.Allah her kese en kısa zamanda şifa versin.Bide benim bi ara sanki ereksiyonda aksaklik var derken uroloji tavanık yazdı bişey olmayınca 6 hafta 4 hafta kulladım 4 cü haftanın sonunda ağrı başladı 1.5 yıl önce,onnan sonra arasıra devam son zamanlar süreklilik ve ereksiyon etkilenmiş.Ağrım olduğu sürece ortadoğu hastanesinde bişey bulamadı ampirik devam edelim dedi cialis yazdı çok kullanmadım o vakit iyiydim,sonra avelox 2 hafta bactrim 2 hafta.Bu sürecde ağrıda hiç bir değişiklik olmadı aynı şekilde devam etti.Ağrı varken boşalırken ve ereksiyon durumundayken ağrı geçiyordu cinsellik iyiydi amma son 3 ay psikolojimi çok kötü bozdu.Hatırladıkça yazdığım için biraz ileri geri atladim.Azerbeycandaki giden arkadaşda baya pcr yapdırmiş ve negativ sonuclarla gitmiş amma kanda antikor düzeyine göre sebeb tespit edilmiş tedavi almiş şimdi çok iyiym diyor darısı başımıza arkadaşlar.yenni başlık atacakdım olmayınca buraya yazdım
Reis Arkadasin detay verdimi ne yakalamislar antikordaMortis222 yazdı: ↑25.08.2025 - 00:36 Arkadaşlar daha önce anlatmişdim,bir sürü test yapdırdım idrar pcr 4-5 kez sinevo,prostat sivisi swab sinevo,orta doğu hastanesi idrar kültür,swab kültür,prostat masajı sonrası idrar türklab pcr,meni pcr düzen (Gardanella vaginalis +),prostat sıvısı lök 8-10 adet trikomonas kültürü üreme yok (düzen) gonore ürememiş nonseletiv kültür enterekokkus fekalis + (düzen lab),sonra yine prostat sıvısı bu sefer 2 damla olunca yetmedi lökosit 10-15 nonselektivde enterekokkus fekalis üredi idrarda ayrıca pcr verdim bu sefer idrarda gardanella vaginalis + oldu düzen lab,sonra iş gereyi brezilyaya gittim,perinede ağrı devam edince ve erksiyon sorunları başlayınca,ordada doktorlar mr,ultrason istedi prostat 33cc ufak bi alanda değişiklik var dedi o kadar cbhye testi orada 7-8 örnek bakılıyor idrar pcr negativ,swab pcr negativ,meni kültür enterekokkus fekalis.Ampisilin duyarlı olunca 500mg*4 kez 2 hafta kullandım.2 hafta mola verdim meniden kültür ler verdim.enterekok üremedi,gonore üremedi, mikoplasma ve ureoplasma kültür üremedi,klamidya kültür demişdim pcr yapmışlar negativ gelmiş.Bir kaç antikor testide olanları yapdırdım ordanda bişey çıkmadı amma benim bi arkadaşımda aynı durumda Azerbaycan sorun bulundu tedavi olundu şimdi çok iyidir.Aynı doktora 26 ağustosda randevum var,27 side başka birinde şansımı zorlucam şimdi yazarken bile ağrım var ne gelir bilmiyorum amma bi gelişme Ankara,Brezilya hattından bi farklılık olarsa sizinle paylaşirim.Çok psikoloji bozucak bi hastalık nedir sebeb ne değildir belli değildir.Allah her kese en kısa zamanda şifa versin.Bide benim bi ara sanki ereksiyonda aksaklik var derken uroloji tavanık yazdı bişey olmayınca 6 hafta 4 hafta kulladım 4 cü haftanın sonunda ağrı başladı 1.5 yıl önce,onnan sonra arasıra devam son zamanlar süreklilik ve ereksiyon etkilenmiş.Ağrım olduğu sürece ortadoğu hastanesinde bişey bulamadı ampirik devam edelim dedi cialis yazdı çok kullanmadım o vakit iyiydim,sonra avelox 2 hafta bactrim 2 hafta.Bu sürecde ağrıda hiç bir değişiklik olmadı aynı şekilde devam etti.Ağrı varken boşalırken ve ereksiyon durumundayken ağrı geçiyordu cinsellik iyiydi amma son 3 ay psikolojimi çok kötü bozdu.Hatırladıkça yazdığım için biraz ileri geri atladim.Azerbeycandaki giden arkadaşda baya pcr yapdırmiş ve negativ sonuclarla gitmiş amma kanda antikor düzeyine göre sebeb tespit edilmiş tedavi almiş şimdi çok iyiym diyor darısı başımıza arkadaşlar.yenni başlık atacakdım olmayınca buraya yazdım
-
Mortis222
@Abbasklcc verdi,ondada prostatit hikayesi,yanma batma şişkinlik ves vardi,penis küçülmesi.bayaa pcr yapdırdı bişey yok dediler destekleyici tedavi ves.kanda ureoplasmaya antikor tespitlediler ona göre tedavi aldi.İyi şimdi
-
Mortis222
Bu antikor testleri rusya,ukrayna eski sovetlerde yapiliyor 100/100yöntemm olmadiğindan bahs edilsede amma bugune kadar bizim gidip tetkik verfiğimiz lablarda cbhe lere bakmasalarda Sifliz,Hiv ve Cmv halen o yöntemlerle trşshis edliyor.
-
Mortis222
@Abbasklcc
Gittim dra kan tetkikleri icerşsğnde klamidya,ureoplasma ve mikoplasma antikor testi artı hormonlar,uretral sürüntü,spermogram artş üroflowmetri testi yapıldı.Akşam konsültasyona gidecem yşne bilgilendiriririm.
Üretral sürüntüde neye bakılacak yazmiyor akşam öğrenirsem onuda yazıcam
Gittim dra kan tetkikleri icerşsğnde klamidya,ureoplasma ve mikoplasma antikor testi artı hormonlar,uretral sürüntü,spermogram artş üroflowmetri testi yapıldı.Akşam konsültasyona gidecem yşne bilgilendiriririm.
Hangi hastane hocam evet klamidya baktirmistim daha once igg var birde igm bir tanesi aktif enfeksiyonu bir tanesi daha once gecirilmis enfeksiyonu gosterir ama digerlerine bakmamislardiMortis222 yazdı: ↑26.08.2025 - 14:16 @Abbasklcc