Prostat sıvısındanda üreme olmadı
Prostat sıvısındanda üreme olmadı
Birbuçuk iki sene önce ücretli bir ilişkim oldu
Kondom yırtıldı o zaman hiç belirtiim falan yoktu tetik amaçlı doktora gittim pelvik ağrı gibi birşey vardı ama fazla değildi sonradan şiddetlendi sürekli hisseder hale geldim penis ucundan pcr yapıldı üreplazma çıktı
Doktor bir kutu monodoks yazdı
Şikayetim geçmedi bu forumla tanıştım
Başka bir doktora göründüm tetradoks yazdı iki kutu yine geçmedi
İki defa sperm ve idrar kültürü verdim üreme olmadı ankarada avni uysala muayene oldum lokosit bir çıktı
Geçtiğimiz hafta mesut tüle gittim prostat masajından prostatıma dokunduğu anda sıvı gelmeye başladı doktor çok fazla aktı prostatın hassas dedi
Prostat sıvısından pcr kültür verdim ertesi gün sonuçlar bu şekilde
https://hizliresim.com/j8y5oz5
Şuandaki şikayetlerim karın altım ağrıyor bazen şiddetleniyor sürekli pelvik ağrım var boşaltıktan sonra yanma spermde sarılık
akışkanlığı normalin baya altında testislerimde ağrı var özellikle sağ tarafta avni hoca eliyle kontrol etti varokiselin yok dedi ereksiyonumda sıkıntı yok akıntım falanda yok işerken güçlük çekmiyorum akış hızı iyi bazen yanma oluyor
Prostat sıvısında sonuçlar bu şekilde pcr kültür negatif üremede yok ne yapmam lazım tekrar prostat sıvısından pcr kültürmü vermeliyim ? şaşrıdım kaldım önerileriniz varsa yardımcı olurmusunuz geçmeyecek demiyorum geçicek ama doğru tedaviyi bir türlü bulamıyorum
Kondom yırtıldı o zaman hiç belirtiim falan yoktu tetik amaçlı doktora gittim pelvik ağrı gibi birşey vardı ama fazla değildi sonradan şiddetlendi sürekli hisseder hale geldim penis ucundan pcr yapıldı üreplazma çıktı
Doktor bir kutu monodoks yazdı
Şikayetim geçmedi bu forumla tanıştım
Başka bir doktora göründüm tetradoks yazdı iki kutu yine geçmedi
İki defa sperm ve idrar kültürü verdim üreme olmadı ankarada avni uysala muayene oldum lokosit bir çıktı
Geçtiğimiz hafta mesut tüle gittim prostat masajından prostatıma dokunduğu anda sıvı gelmeye başladı doktor çok fazla aktı prostatın hassas dedi
Prostat sıvısından pcr kültür verdim ertesi gün sonuçlar bu şekilde
https://hizliresim.com/j8y5oz5
Şuandaki şikayetlerim karın altım ağrıyor bazen şiddetleniyor sürekli pelvik ağrım var boşaltıktan sonra yanma spermde sarılık
akışkanlığı normalin baya altında testislerimde ağrı var özellikle sağ tarafta avni hoca eliyle kontrol etti varokiselin yok dedi ereksiyonumda sıkıntı yok akıntım falanda yok işerken güçlük çekmiyorum akış hızı iyi bazen yanma oluyor
Prostat sıvısında sonuçlar bu şekilde pcr kültür negatif üremede yok ne yapmam lazım tekrar prostat sıvısından pcr kültürmü vermeliyim ? şaşrıdım kaldım önerileriniz varsa yardımcı olurmusunuz geçmeyecek demiyorum geçicek ama doğru tedaviyi bir türlü bulamıyorum
Re: Prostat sıvısındanda üreme olmadı
Cevap verebilecek varmı ?
Cpps i araştırmanızı öneririm.
Bakteri listesinde e. Faecalis ve candida yok?
Ve s. Aures yok. Pcr da bunlar olmuyor mu
E çapulcu kardeş, e. Coli de yok listede. 4 yaygın bakteri yok? Ne anladım bu işten. Flora bakterilerini kaale mi almıyor lar anlamadım?
Ben bakteri aradığım yıllarda Düzen labla çalışıyordum. O da flora bakterileri ve candida bakmıyordu o nedenle pcr ın yanında "nonspesifik kültür ve mantar kültürü ayrı yapardık. En fazla patojene Gelişim bakıyor sanıyorum.
Sağol kardeşim bilgi için. Teşekkür ederim
Sen ne durumdasın, kendinde bakteri tespit ettin mi, edildi mi?
Gelen sonuçtaki pcra bende şaşırdım o kadar para verdim
Doktor kağıda yazdı ne yapılıcaksa laba verdim öderken de bordum pcr yapılacakmı diyede bu kadar az bakteriye bakıldığını bilmiyordum tekrardanmı yapılacam şimdi herşey
Bu sonucu geçtim tekrar pcr verecek olursam labaratuvara ne demeliyim ?
Doktor kağıda yazdı ne yapılıcaksa laba verdim öderken de bordum pcr yapılacakmı diyede bu kadar az bakteriye bakıldığını bilmiyordum tekrardanmı yapılacam şimdi herşey
Sayın dostum geçmiş olsun da ama bu iş eksik. 4 yaygın bakteri grubu listede yok. Çapulcu arkadaş söyledi gördün durumu. Diğer arkadaşlar da yorum yaparlar.53535353 yazdı: ↑16.04.2025 - 21:06 Gelen sonuçtaki pcra bende şaşırdım o kadar para verdim
E. Faecalis
Candida
E. Coli
S. Aures
Bunlara da bakılmaı
Çok sevindim dostum. Şifan daim olsun inşallah. Sende bakteri antibiyotik işi oldu mu?
Teşekkür ederim bilgileriniz içinBruceLee yazdı: ↑16.04.2025 - 21:11Sayın dostum geçmiş olsun da ama bu iş eksik. 4 yaygın bakteri grubu listede yok. Çapulcu arkadaş söyledi gördün durumu. Diğer arkadaşlar da yorum yaparlar.53535353 yazdı: ↑16.04.2025 - 21:06 Gelen sonuçtaki pcra bende şaşırdım o kadar para verdim
E. Faecalis
Candida
E. Coli
S. Aures
Bunlara da bakılmaı
Sizlerede geçmiş olsun
Dediklerinize göre test vericem sağolun
Kültür ve pcr farkını, hangi bakterileri kapsadığı, prostat sıvısı, meni idrar testi vb konuya hakim olmak lazım. Yapmadan önce laba sormak lazım listeyi53535353 yazdı: ↑16.04.2025 - 21:32Teşekkür ederim bilgileriniz içinBruceLee yazdı: ↑16.04.2025 - 21:11Sayın dostum geçmiş olsun da ama bu iş eksik. 4 yaygın bakteri grubu listede yok. Çapulcu arkadaş söyledi gördün durumu. Diğer arkadaşlar da yorum yaparlar.53535353 yazdı: ↑16.04.2025 - 21:06 Gelen sonuçtaki pcra bende şaşırdım o kadar para verdim
E. Faecalis
Candida
E. Coli
S. Aures
Bunlara da bakılmaı
Sizlerede geçmiş olsun
Yaptırdın mı kardeşim?53535353 yazdı: ↑16.04.2025 - 21:32Teşekkür ederim bilgileriniz içinBruceLee yazdı: ↑16.04.2025 - 21:11Sayın dostum geçmiş olsun da ama bu iş eksik. 4 yaygın bakteri grubu listede yok. Çapulcu arkadaş söyledi gördün durumu. Diğer arkadaşlar da yorum yaparlar.53535353 yazdı: ↑16.04.2025 - 21:06 Gelen sonuçtaki pcra bende şaşırdım o kadar para verdim
E. Faecalis
Candida
E. Coli
S. Aures
Bunlara da bakılmaı
Sizlerede geçmiş olsun
Kral antalyada prostat sıvısı alan bildiğim yok ankaraya gelirsem öyle yaptırıcam mecburen yaptıramadım yani