Bağırsak problemine bağlı idrar problemi

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
ProstatitOgrenci
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Re: Bağırsak problemine bağlı idrar problemi

Mesaj gönderen ProstatitOgrenci »

Hadi ya, ben de sorun çözüldü diye sevinmiştim
ProstatitOgrenci

Godloki yazdı: 04.02.2025 - 13:04
ProstatitOgrenci yazdı: 04.02.2025 - 10:11 Peniste sogukluk hissi, testiste ağrı, sertleşme problemi boşalırken zevk alamama, ve tüm semptomlarımın yatar pozisyondayken azıyor olması. Anti tedavisinden sonra sertleşme ve testis ağrısı geçti kısmen. Şu an lavmanı sıkerken ve ilaçlardan sonra tuvaletimi ardarda yaparken anüsüm cam batar gibi sızladı hep.
Ben doktora yatar pozisyonda semptom artiyor dedigimde gülmüştü öyle şey mi olur senin ki psikolojik diye
Kanka ben ayaktayken hiç sıkıntı yok, oturuyorken genelde sıkıntı yok gece sırtüstü yatamıyorum 8-9 aydır, istiharat ettiğim daha çok uyuduğum daha çok dinlendiğim, daha geç kalktığım günler hep daha kötü oluyorum. Yatmak bana cok kötü geliyor
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

ProstatitOgrenci yazdı: 04.02.2025 - 14:13
Godloki yazdı: 04.02.2025 - 13:04
ProstatitOgrenci yazdı: 04.02.2025 - 10:11 Peniste sogukluk hissi, testiste ağrı, sertleşme problemi boşalırken zevk alamama, ve tüm semptomlarımın yatar pozisyondayken azıyor olması. Anti tedavisinden sonra sertleşme ve testis ağrısı geçti kısmen. Şu an lavmanı sıkerken ve ilaçlardan sonra tuvaletimi ardarda yaparken anüsüm cam batar gibi sızladı hep.
Ben doktora yatar pozisyonda semptom artiyor dedigimde gülmüştü öyle şey mi olur senin ki psikolojik diye
Kanka ben ayaktayken hiç sıkıntı yok, oturuyorken genelde sıkıntı yok gece sırtüstü yatamıyorum 8-9 aydır, istiharat ettiğim daha çok uyuduğum daha çok dinlendiğim, daha geç kalktığım günler hep daha kötü oluyorum. Yatmak bana cok kötü geliyor
Devam eden semptomlar neler peki ?
ProstatitOgrenci

Kanka sırt üstü yatarken ağrı oldum olası var semptomlarım cok azaldı, büyük tuvaletimi yaparken şimdi ishal oldugum icin o acıyı daha iyi hissettim kolonoskopi öncesi ve lavman öncesi, şu an popomda ağrı var doktor da fissürden olduğunu söyledi bakalım ilaçlar sonucunda göreceğiz sonucu
ProstatitOgrenci

Antibiyotik içtiğime pişmanım nispeten keşke daha önce kolonoskopi olsaymışım
Fzt

Mesaj gönderen Fzt »

ProstatitOgrenci yazdı: 04.02.2025 - 14:21 Antibiyotik içtiğime pişmanım nispeten keşke daha önce kolonoskopi olsaymışım
Kolonoskopi sonrası nasıl oldun hocam. Şuan bende yine bir karın şişkinliği mevcut bu durum olunca idrar debim inanılmaz düşüyor. Nerdeyse yapamıyor gibi oluyorum.kesinlikle bagirsaklarla bir ilişkisi var ama nasıl bilemiyorum.
Fzt

Mesaj gönderen Fzt »

Yine karın şişliği yaşadım ve yine idrar yapamıyorum. Bunun sebebi nedir? Nasıl idrara çıkmayı kolaylaştırabilirim.
Zuspat
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Zuspat »

Fzt yazdı: 06.02.2025 - 13:48 Yine karın şişliği yaşadım ve yine idrar yapamıyorum. Bunun sebebi nedir? Nasıl idrara çıkmayı kolaylaştırabilirim.
Karın şişliğinde ilk akla gelecek şey mantar enfeksiyonudur. Mantar sayısı kontrolsüz çoğaldığında, gluten ve şeker fermente edilerek, alkol ve gaz açığa çıkarılır. Bu yüzden şişlik oluşabilir. Candida diyeti yapmanızı öneririm. Egzersiz ve Yürüyüş yapmak da faydalı olabilir. Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus ve Akkermansia muciniphila içeren probiyotikler de faydalı olacaktır.
Fzt

Mesaj gönderen Fzt »

Zuspat yazdı: 06.02.2025 - 14:32
Fzt yazdı: 06.02.2025 - 13:48 Yine karın şişliği yaşadım ve yine idrar yapamıyorum. Bunun sebebi nedir? Nasıl idrara çıkmayı kolaylaştırabilirim.
Karın şişliğinde ilk akla gelecek şey mantar enfeksiyonudur. Mantar sayısı kontrolsüz çoğaldığında, gluten ve şeker fermente edilerek, alkol ve gaz açığa çıkarılır. Bu yüzden şişlik oluşabilir. Candida diyeti yapmanızı öneririm. Egzersiz ve Yürüyüş yapmak da faydalı olabilir. Lactobacillus reuteri, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus ve Akkermansia muciniphila içeren probiyotikler de faydalı olacaktır.
Teşekkürler hocam. Diyet yapıyordum son zamanlarda fazla bulgur tükettiğim için sanırım şişliğim arttı. Bu önerdiğin bakterileri içeren hangi probiyotikleri önerirsin hocam
Zuspat
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Zuspat »

Fzt yazdı: 06.02.2025 - 15:15
Zuspat yazdı: 06.02.2025 - 14:32
Teşekkürler hocam. Diyet yapıyordum son zamanlarda fazla bulgur tükettiğim için sanırım şişliğim arttı. Bu önerdiğin bakterileri içeren hangi probiyotikleri önerirsin hocam
Rica ederim kardeşim. Akkermansia tek olarak satılıyor. Diğerlerini de Rc farma'dan bulabilirsin, fiyatları çok uygun. Kontrol etmelisin ürünlerin içerdiği bakterileri.