Teşhis edemiyorum
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Teşhis edemiyorum
Penis ucunda bir yanmam mevcut ve bazen sağ testisimde(sağ testisimde 7mm kist var) bir ağrı oluyor. Yanma sürekli var, idrar yaparken yanmam yok onun haricinde herhangi bir prostatit semptomum yok. İdrar testinden gonore ve klamidyaya baktırmıştım. Ancak bel soğukluğu veya klamidya olma ihtimali var mıdır? Yoksa prostatit miyim? Fikirleriniz benim için çok önemli. Teşekkürler..
-
Re: Teşhis edemiyorum
Bel soğukluğu veya klamidyanın akıntı olmamasına rağmen ve idrar ile örnek verip test ettirmeme rağmen çıkmadı ancak bende olma ihtimali var mıdır? Haftaya prostat sıvısından lökosit ve kültür baktıracağım. Tüm önerilerinizi bekliyorum
Klamidya için en sagliklisi pcr testi
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Klamidya ve gonore kültürü için ayrı besiyerler kullanılması gerekmektedir. Klamidya (Chlamydia trachomatis) ve gonore (Neisseria gonorrhoeae) bakterileri, farklı besin gereksinimleri ve büyüme koşulları gerektirirler. Bu nedenle, her iki bakterinin doğru şekilde kültüre edilmesi ve tanımlanması için ayrı besiyerler kullanılması önemlidir.charmanderer yazdı: ↑31.12.2024 - 17:06 Bel soğukluğu veya klamidyanın akıntı olmamasına rağmen ve idrar ile örnek verip test ettirmeme rağmen çıkmadı ancak bende olma ihtimali var mıdır? Haftaya prostat sıvısından lökosit ve kültür baktıracağım. Tüm önerilerinizi bekliyorum
-
klamidya için pcr vermiştim abi idrardan, gonore içinde kültür yapıldı çıkmadı. Acaba olabilir mi diye şüpheleniyorum. Çünkü prostatit semptomlarından sadece peniste yanma var yaklaşık 5 aydır. Prostatit olma ihtimalim var mıdır? Yoksa başka bir şey midir? Prostat sıvısından hiç kültür vermedim.
-
Prostat sıvısı kültürü ve lokosit incelemesi yaptırmanızı öneririm olası prostatit şüphesi için.
-
tamamdır abi teşekkür ederim.
-
Rica ederim
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Şu an antibiyotik kullanmıyorsan chbye bakyır, akıntı varsa ve bakteri bulamıyorsa mikroorginzmadır; benimde akıyordu hiç bir şey bulamıyorlardı; ben çok ağır tablo göstermeme rağmen sakın kafana göre antibiyotik alma teşhisin kesinleşmeden.
-
İdrar, meni, prostat sıvısı, üretral sürüntü alınıp dördü de selektif kültür ( Kadir abimin belirttiği gibi gonore ve klamidya özel besiyerlerinde) bir de non selektif kültür çalışılmalı. Ek olarak yalnız masaj sonrası idrardan cybh çalışılmalı.
Netlik kazanabilir.
Netlik kazanabilir.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
Bunları hastaneler yapıyor mu acaba?NonwovenII yazdı: ↑27.01.2025 - 23:20 İdrar, meni, prostat sıvısı, üretral sürüntü alınıp dördü de selektif kültür ( Kadir abimin belirttiği gibi gonore ve klamidya özel besiyerlerinde) bir de non selektif kültür çalışılmalı. Ek olarak yalnız masaj sonrası idrardan cybh çalışılmalı.
Netlik kazanabilir.
Bir de hangi sıralama ile yapılmalı işlemler?
-
Dört sıvıyı alıp / aldırıp düzene benim yazdığım mesajı gösterirseniz okurlar evet.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!