Merhaba arkadaşlar.
Daha önce ki senelerde kronik prostatit teşhisi konmustu. Üzerinden bir hayli zaman geçti. İlaçların ismini hatırlamıyorum ama en az iki tane ilaç verilmişti. Bugün doktora gittim. Tahlilerde hormonlarda sıkıntı yok. Prostatitte enfeksiyon varmış. Bana yazılan reçetede Flynta ve Üromax var. Üromax kullanan oldu mu? Flyntayi almadım bu arada.
Üromax Bilgi
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2009
Re: Üromax Bilgi
İdrar yapmani kolaylaştırır uromax tedavi için tek başına yeterli değil
-
Yaklaşık 2 hafta oldu kullanalı. Kullandığımdan bu yana meni çıkmıyor sanki içinde kalıyor. Anlamadım gitti.
ilacın yan etkisi buEtimesgood yazdı: ↑25.11.2024 - 21:34 Yaklaşık 2 hafta oldu kullanalı. Kullandığımdan bu yana meni çıkmıyor sanki içinde kalıyor. Anlamadım gitti.
fayda gördünüz mü
-
İlacı ilk kullandığım günden bırakana kadar ses kısıklığı ve menide çıkışta problem.yasadim. Ayrıca duygu durumunu epey sarsıyor ilaç. 2 ay kullandım. Doktorun tavsiyesiyle. Şu an da meni de bir problem yok. Ayrıca 45 yaşında biri olarak sabahları zaman zaman ereksiyon yaşamaya başladım. İdrar akışında gözle görülür bir farklılık var. Ama tam diyemem. Sanki geçici bur rahatlama hissi verdi. Sanki tek başına yetmezmiş gibi geliyor bana.
Alfa brokerlar kuru bosalma yaparlar