Üromax Bilgi

Hastalık için kullanılan antibiyotikler, kas gevşelticiler vb.
Etimesgood
Hastalık Başlangıç Yılı: 2009

Üromax Bilgi

Mesaj gönderen Etimesgood »

Merhaba arkadaşlar.
Daha önce ki senelerde kronik prostatit teşhisi konmustu. Üzerinden bir hayli zaman geçti. İlaçların ismini hatırlamıyorum ama en az iki tane ilaç verilmişti. Bugün doktora gittim. Tahlilerde hormonlarda sıkıntı yok. Prostatitte enfeksiyon varmış. Bana yazılan reçetede Flynta ve Üromax var. Üromax kullanan oldu mu? Flyntayi almadım bu arada.
asosyal1
Hastalık Başlangıç Yılı: 2007

Re: Üromax Bilgi

Mesaj gönderen asosyal1 »

İdrar yapmani kolaylaştırır uromax tedavi için tek başına yeterli değil
Etimesgood

Yaklaşık 2 hafta oldu kullanalı. Kullandığımdan bu yana meni çıkmıyor sanki içinde kalıyor. Anlamadım gitti.
Namusait

Mesaj gönderen Namusait »

Etimesgood yazdı: 25.11.2024 - 21:34 Yaklaşık 2 hafta oldu kullanalı. Kullandığımdan bu yana meni çıkmıyor sanki içinde kalıyor. Anlamadım gitti.
ilacın yan etkisi bu
fayda gördünüz mü
Etimesgood

İlacı ilk kullandığım günden bırakana kadar ses kısıklığı ve menide çıkışta problem.yasadim. Ayrıca duygu durumunu epey sarsıyor ilaç. 2 ay kullandım. Doktorun tavsiyesiyle. Şu an da meni de bir problem yok. Ayrıca 45 yaşında biri olarak sabahları zaman zaman ereksiyon yaşamaya başladım. İdrar akışında gözle görülür bir farklılık var. Ama tam diyemem. Sanki geçici bur rahatlama hissi verdi. Sanki tek başına yetmezmiş gibi geliyor bana.
asosyal1
Hastalık Başlangıç Yılı: 2007

Mesaj gönderen asosyal1 »

Alfa brokerlar kuru bosalma yaparlar