Alfa bloker ve Peniste geri çekilme
Alfa bloker ve Peniste geri çekilme
Arkadaşlar 1 haftadır urorec kullanıyorum Peniste içeri çekilme sorunum var ilacın daha faydasını görmedim bu sorunu yaşayıp iyileşenler ya da alfa bloker kullananlar yardım edebilir mi ilaç etki göstermesi ne kadar sürer
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2016
Re: Alfa bloker ve Peniste geri çekilme
Aynı sorundan + hissizlik / yumuşaklıktan bende muzdaribim zaten biliyorsunuz, burda alfa blokerlerin bu sorunlara iyi gelebildiğini okumuştum. üroloji doktoruma Xatral tarzı alfa bloker vs ve kronik prost için Cipro yazdırmayı denedim ama gerek görmeyince bende üstelemedim, sen yine yazdırabilmişsin bana yazmadı
şuan 1 hafta oldu çok üzgünüm fayda görmediğim için penisin içeri kaçması çok rahatsız edici bir his,sonsuzizdirap yazdı: ↑29.06.2024 - 13:25Aynı sorundan + hissizlik / yumuşaklıktan bende muzdaribim zaten biliyorsunuz, burda alfa blokerlerin bu sorunlara iyi gelebildiğini okumuştum. üroloji doktoruma Xatral tarzı alfa bloker vs ve kronik prost için Cipro yazdırmayı denedim ama gerek görmeyince bende üstelemedim, sen yine yazdırabilmişsin bana yazmadı
bu histen kurtulmak istiyorum çünkü bu his varken işte çalışamıyorum
Bağırsak problemleri var mı sizde?Namusait yazdı: ↑30.06.2024 - 13:54şuan 1 hafta oldu çok üzgünüm fayda görmediğim için penisin içeri kaçması çok rahatsız edici bir his,sonsuzizdirap yazdı: ↑29.06.2024 - 13:25Aynı sorundan + hissizlik / yumuşaklıktan bende muzdaribim zaten biliyorsunuz, burda alfa blokerlerin bu sorunlara iyi gelebildiğini okumuştum. üroloji doktoruma Xatral tarzı alfa bloker vs ve kronik prost için Cipro yazdırmayı denedim ama gerek görmeyince bende üstelemedim, sen yine yazdırabilmişsin bana yazmadı
-
hocam fazla kilo varsa veya o bölgede kasık yağı varsa onun da etkisi olabilir, doktoruma aynı sebeple gittiğimde zaten direk kiloya bağladı, bu bölgedeki yağları zayıflayıp erit, erimezse daha sonra oraya luposuction yapılabilir dediNamusait yazdı: ↑30.06.2024 - 13:54şuan 1 hafta oldu çok üzgünüm fayda görmediğim için penisin içeri kaçması çok rahatsız edici bir his,sonsuzizdirap yazdı: ↑29.06.2024 - 13:25Aynı sorundan + hissizlik / yumuşaklıktan bende muzdaribim zaten biliyorsunuz, burda alfa blokerlerin bu sorunlara iyi gelebildiğini okumuştum. üroloji doktoruma Xatral tarzı alfa bloker vs ve kronik prost için Cipro yazdırmayı denedim ama gerek görmeyince bende üstelemedim, sen yine yazdırabilmişsin bana yazmadı
yok hocamYamtar yazdı: ↑30.06.2024 - 13:56Bağırsak problemleri var mı sizde?Namusait yazdı: ↑30.06.2024 - 13:54şuan 1 hafta oldu çok üzgünüm fayda görmediğim için penisin içeri kaçması çok rahatsız edici bir his,sonsuzizdirap yazdı: ↑29.06.2024 - 13:25
Aynı sorundan + hissizlik / yumuşaklıktan bende muzdaribim zaten biliyorsunuz, burda alfa blokerlerin bu sorunlara iyi gelebildiğini okumuştum. üroloji doktoruma Xatral tarzı alfa bloker vs ve kronik prost için Cipro yazdırmayı denedim ama gerek görmeyince bende üstelemedim, sen yine yazdırabilmişsin bana yazmadı
bende daha önce gittim kiloya bağladılar ama ben inanmadım çünkü uzun süredir aynı kilodayım daha önce olmuyordu da sonradan ne değişti diye düşünüyorumsonsuzizdirap yazdı: ↑30.06.2024 - 14:20hocam fazla kilo varsa veya o bölgede kasık yağı varsa onun da etkisi olabilir, doktoruma aynı sebeple gittiğimde zaten direk kiloya bağladı, bu bölgedeki yağları zayıflayıp erit, erimezse daha sonra oraya luposuction yapılabilir dediNamusait yazdı: ↑30.06.2024 - 13:54şuan 1 hafta oldu çok üzgünüm fayda görmediğim için penisin içeri kaçması çok rahatsız edici bir his,sonsuzizdirap yazdı: ↑29.06.2024 - 13:25
penisin geri çekilmesi beni çok rahatsız ediyor siz nasıl oldunuz hocam
-
geri çekilmeden ziyade, penis yağın içine mi gömülüyor, yoksa büzüşüp kendini içeri mi çekiyor? bende 2. durum da oluyordu, penis büzüşüp kendini içeri çekiyordu, tabi bu durum olurken sert oluyorduNamusait yazdı: ↑30.06.2024 - 14:28bende daha önce gittim kiloya bağladılar ama ben inanmadım çünkü uzun süredir aynı kilodayım daha önce olmuyordu da sonradan ne değişti diye düşünüyorumsonsuzizdirap yazdı: ↑30.06.2024 - 14:20hocam fazla kilo varsa veya o bölgede kasık yağı varsa onun da etkisi olabilir, doktoruma aynı sebeple gittiğimde zaten direk kiloya bağladı, bu bölgedeki yağları zayıflayıp erit, erimezse daha sonra oraya luposuction yapılabilir dedi
bende şuan peniste hissin azalması, penisin yumuşak, hafif, zayıf olması ve incelme, derisinin kıvrım olması durumları devam ediyor, ayrıca peniste sıcaklık düşük ve rengi soluk. hele uyurken iyice büzüşüyor ve cansız gibi oluyor
açıkçası bir sabah kalktığımda penisim tamamen büzüşüp yok olmuş olmasından korkuyorum... veya hissini tamamen kaybedip organ kaybı gibi birşey yaşanmasından. herkes öyle birşey olmaz dese de düzelmek yerine gittikçe etkisi artıyor bu durumların
1-bende 2.durum daha ağırlıktasonsuzizdirap yazdı: ↑30.06.2024 - 14:43geri çekilmeden ziyade, penis yağın içine mi gömülüyor, yoksa büzüşüp kendini içeri mi çekiyor? bende 2. durum da oluyordu, penis büzüşüp kendini içeri çekiyordu, tabi bu durum olurken sert oluyorduNamusait yazdı: ↑30.06.2024 - 14:28bende daha önce gittim kiloya bağladılar ama ben inanmadım çünkü uzun süredir aynı kilodayım daha önce olmuyordu da sonradan ne değişti diye düşünüyorumsonsuzizdirap yazdı: ↑30.06.2024 - 14:20
hocam fazla kilo varsa veya o bölgede kasık yağı varsa onun da etkisi olabilir, doktoruma aynı sebeple gittiğimde zaten direk kiloya bağladı, bu bölgedeki yağları zayıflayıp erit, erimezse daha sonra oraya luposuction yapılabilir dedi
bende şuan peniste hissin azalması, penisin yumuşak, hafif, zayıf olması ve incelme, derisinin kıvrım olması durumları devam ediyor, ayrıca peniste sıcaklık düşük ve rengi soluk. hele uyurken iyice büzüşüyor ve cansız gibi oluyor
açıkçası bir sabah kalktığımda penisim tamamen büzüşüp yok olmuş olmasından korkuyorum... veya hissini tamamen kaybedip organ kaybı gibi birşey yaşanmasından. herkes öyle birşey olmaz dese de düzelmek yerine gittikçe etkisi artıyor bu durumların
2-kıvrım kıvrım olma sorunu var uyurken çok rahat ediyorum bir sıkıntı yaşamıyorum büzüşme problemi adeta uyurken gidiyor
3-hocam pes etmeyin sizinle aynı rahatsızlıkları yaşayan bir sürü insanız bizler eninde sonunda bir çare bulucaz
-
o durumu ilk yaşamaya başladığımda penisim içeri çekiliyor, yok oluyor diye büyük anksiyeti atakları geçirirdim tabi korktukça penis daha da kasılıp içeri çekilirdi ve daha da çekildikçe ben daha da korkup panik yapardım kalbin küt küt atması üşüme titreme falan 1-2 defa böyle acile gitmek zorunda kalmıştık. peniste anormal bi durum görülmemişti üroloji gene bir baksın demişlerdi ama genel olarak psikiyatriye yönlendirmişlerdiNamusait yazdı: ↑30.06.2024 - 14:551-bende 2.durum daha ağırlıktasonsuzizdirap yazdı: ↑30.06.2024 - 14:43geri çekilmeden ziyade, penis yağın içine mi gömülüyor, yoksa büzüşüp kendini içeri mi çekiyor? bende 2. durum da oluyordu, penis büzüşüp kendini içeri çekiyordu, tabi bu durum olurken sert oluyordu
2-kıvrım kıvrım olma sorunu var uyurken çok rahat ediyorum bir sıkıntı yaşamıyorum büzüşme problemi adeta uyurken gidiyor
3-hocam pes etmeyin sizinle aynı rahatsızlıkları yaşayan bir sürü insanız bizler eninde sonunda bir çare bulucaz
zaten o yüzden psikiyatri tedavisine başladım lustral ilacını kullanıyorum şuan o eski geri çekilmeler azaldı ama şimdi de onun yerinde peniste hissizlik, zayıflık, hafiflik, yumuşaklık vs var dediğim gibi bazen penisimi hissetmiyormuşum gibi sanki. burda bi arkadaş daha vardı hissizlik durumundan, unuttum ismini Fzt idi galiba, bir sürü arkadaşla mesajlaştım onlardan biriydi
ve desteğin için sağolasın hocam, umarım kurtuluruz bir şekilde
başarıcağız inanıyorum bu sorunlar yok olucaksonsuzizdirap yazdı: ↑30.06.2024 - 15:09o durumu ilk yaşamaya başladığımda penisim içeri çekiliyor, yok oluyor diye büyük anksiyeti atakları geçirirdim tabi korktukça penis daha da kasılıp içeri çekilirdi ve daha da çekildikçe ben daha da korkup panik yapardım kalbin küt küt atması üşüme titreme falan 1-2 defa böyle acile gitmek zorunda kalmıştık. peniste anormal bi durum görülmemişti üroloji gene bir baksın demişlerdi ama genel olarak psikiyatriye yönlendirmişlerdiNamusait yazdı: ↑30.06.2024 - 14:551-bende 2.durum daha ağırlıktasonsuzizdirap yazdı: ↑30.06.2024 - 14:43
geri çekilmeden ziyade, penis yağın içine mi gömülüyor, yoksa büzüşüp kendini içeri mi çekiyor? bende 2. durum da oluyordu, penis büzüşüp kendini içeri çekiyordu, tabi bu durum olurken sert oluyordu
zaten o yüzden psikiyatri tedavisine başladım lustral ilacını kullanıyorum şuan o eski geri çekilmeler azaldı ama şimdi de onun yerinde peniste hissizlik, zayıflık, hafiflik, yumuşaklık vs var dediğim gibi bazen penisimi hissetmiyormuşum gibi sanki. burda bi arkadaş daha vardı hissizlik durumundan, unuttum ismini Fzt idi galiba, bir sürü arkadaşla mesajlaştım onlardan biriydi
ve desteğin için sağolasın hocam, umarım kurtuluruz bir şekilde
Son durumun nedir hocam ?Namusait yazdı: ↑30.06.2024 - 13:54şuan 1 hafta oldu çok üzgünüm fayda görmediğim için penisin içeri kaçması çok rahatsız edici bir his,sonsuzizdirap yazdı: ↑29.06.2024 - 13:25Aynı sorundan + hissizlik / yumuşaklıktan bende muzdaribim zaten biliyorsunuz, burda alfa blokerlerin bu sorunlara iyi gelebildiğini okumuştum. üroloji doktoruma Xatral tarzı alfa bloker vs ve kronik prost için Cipro yazdırmayı denedim ama gerek görmeyince bende üstelemedim, sen yine yazdırabilmişsin bana yazmadı
UpFzt yazdı: ↑10.07.2024 - 17:13Son durumun nedir hocam ?Namusait yazdı: ↑30.06.2024 - 13:54şuan 1 hafta oldu çok üzgünüm fayda görmediğim için penisin içeri kaçması çok rahatsız edici bir his,sonsuzizdirap yazdı: ↑29.06.2024 - 13:25