Psikolojik hassasiyeti olanlar mi prostatit oluyor?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Psikolojik hassasiyeti olanlar mi prostatit oluyor?
Oncelikle ana bu sorunun mikroorganizma kaynakli oldugunu dusunuyorum
Ancak donem donem de neden digerlerinin hasta olmayip da bizlerin bu durumla basbasa oldugumuzu dusunuyorum
bulas sonrasi neden bazi insanlarda bu hastalik olusmuyor da digerleri hasta oluyor
Acaba hasta olanlarin ve iyilesip tekrar nuks yasayanlarin bagisiklik sistemi mi zayif
Karsilasilan psikolojik etkenlere karsi daha mi hassas hasta olanlar
Gamsiz, hicbir seyi dert etmeyen rahat tipler de mi hasta oluyor?
Antidepresan alanlar bagisiklik sistemi yukseldiginden mi semptomlarda belirgin iyilesme sagliyor
Ya da diger bir hastaligi nedeniyle mi bu hastaliga daha kolay yakalaniyorlar?
Gittigim enfeksiyoncu bana iki kez bir erkegin basina gelebilecek en kotu hastaliklardan biri dedi ama hicbir yol gosteremedi
Ustelik universitem olan hacettepe diplomasini duvarinda gorunce umitlenmistim.
Ancak donem donem de neden digerlerinin hasta olmayip da bizlerin bu durumla basbasa oldugumuzu dusunuyorum
bulas sonrasi neden bazi insanlarda bu hastalik olusmuyor da digerleri hasta oluyor
Acaba hasta olanlarin ve iyilesip tekrar nuks yasayanlarin bagisiklik sistemi mi zayif
Karsilasilan psikolojik etkenlere karsi daha mi hassas hasta olanlar
Gamsiz, hicbir seyi dert etmeyen rahat tipler de mi hasta oluyor?
Antidepresan alanlar bagisiklik sistemi yukseldiginden mi semptomlarda belirgin iyilesme sagliyor
Ya da diger bir hastaligi nedeniyle mi bu hastaliga daha kolay yakalaniyorlar?
Gittigim enfeksiyoncu bana iki kez bir erkegin basina gelebilecek en kotu hastaliklardan biri dedi ama hicbir yol gosteremedi
Ustelik universitem olan hacettepe diplomasini duvarinda gorunce umitlenmistim.
Re: Psikolojik hassasiyeti olanlar mi prostatit oluyor?
Yazdıklarınız mantıklı.Malesef bende son 1 yıldır bu hastalıktan muzdaribim.Cinsel bulaş yok zaten evliyim.Eskiden stresli olunca bağırsak floram bozulur karnım ağırırdı gururdamalar olurdu.İştahım kesilirdi.Psikolojik olarak stresli bir insanım.Son 1 yıldır bende cinsel isteksizlik ve serleşme problemleri oldu.son 1 aydır idrarda yanma ağrı özellikle stresim arttığında hastalığı kafaya taktığımda sık idrara çıkma ama normal zaman da günde 5-6 defa çıkıyorum stresliysem artıyor.karın alt bölgesinde ağrı ve penis başında ağrı peniste sızı ile baş gösterdi.Memoriala gittim doktor kronik prostatit sin dedi idrar kültüründe üreme ye baktı sadece ondada bişey yoktu.Cipro xatral ve dex forte yazdı 1 aydır kullanıyorum az da olsa faydası var ama ağrı yanma devam ediyor en önemli sorun cinsel isteksizlik ve sertleşme problemi devam ediyor.hangi doktora gideyim ne yapayım nasıl kurtulayım bu illetten bilmiyorum en zoru da burası.31 yaşındayım.Bazen diyorum silah alıp önce prostatıma bi kursun daha sonra da kafama bir kursun sıkayım kökten kurtulaym diyorum işte evliyim arkada kalanlar için sabrediyorum.Lütfen bu yazımı görüp iyleşen varsa bana yazsın yardımcı olsun
-
Sevgili arkadasim,
Ben 48 yasindayim. O derece seyler dusunulecek bir hastalik degil bu
Ben daha once tamamen iyilestim ama rahat durmayip bulas yaptim kendime
Moralini yuksek tutup tedavini olursan iyileseceksin
Oncelikle bir psikiyatr a gorun. Dusen moralin ve serotonin seviyeni normale getirmek icin destek iste doktordan
Sana serotonin geri salinim inhibitoru tipi bir ilac yazacam
bu ilac tibbi tarihe gore guvenilirdir korkma kullan
Sonra Medicana Hast Urolog Zafer Oyman a git
Bu forumda ona gidip fayda goren cok insan var
Ama sakin unutma eger moralini destek alarak yukseltmezsen kendine yardim edemezsin
Iyileseceksin gencsin toparlarsin emin ol
Biraz sabir ve yuksek moral !!!
Ben 48 yasindayim. O derece seyler dusunulecek bir hastalik degil bu
Ben daha once tamamen iyilestim ama rahat durmayip bulas yaptim kendime
Moralini yuksek tutup tedavini olursan iyileseceksin
Oncelikle bir psikiyatr a gorun. Dusen moralin ve serotonin seviyeni normale getirmek icin destek iste doktordan
Sana serotonin geri salinim inhibitoru tipi bir ilac yazacam
bu ilac tibbi tarihe gore guvenilirdir korkma kullan
Sonra Medicana Hast Urolog Zafer Oyman a git
Bu forumda ona gidip fayda goren cok insan var
Ama sakin unutma eger moralini destek alarak yukseltmezsen kendine yardim edemezsin
Iyileseceksin gencsin toparlarsin emin ol
Biraz sabir ve yuksek moral !!!
-
Yanlis basmisim harfe. Ben degil doktor yazacak
Açıkcası ben bu işin neyle ilgili olduğu ile ilgili soru işaretleri oluşan bireylerden biriyim.
Kendimden yola çıktığım için yazdıklarım beni bağlar.
1) Bu hastalık korunmasız ilişki sonucu olur.( Ben hayatım boyunca hiç korunmadım ve oral, anal, vajinal çok fazla kişiyle ilişki yaşadım ve hiçbir sorun oluşmadı. Tahminim 100 kadından fazla kadından bahsediyoruz ve çoğunluğu günübirlik ilişkilerdi. )
2) Bu hastalık bağışıklığı düşük bireylerde oluyor ( Hayatımın tüm evreleri sporla geçti. Vitamin mineral desteklerini hiç eksik etmedim. Hatta iç hastalıkları doktoru bu hastalığa yakalanmadan 1-2 ay önce bana ilk defa bir hastanın tüm değerleri normal demişti.)
3) Bu hastalık psikolojiktir. (İşim gereği psikolojik olarak her zaman sorun yaşayan bir bireydim ayrıca genel hayatımda hep stresliydi gerek aile gerek sosyal yaşam vs.. Eğer sebep bu olsa daha önce de yaşardım.)
Ben bu işin hala sadece kassal olduğuna inanmıyorum ama son düşüncelerim de parçalar birleştiğinde de şunları düşünüyorum.
Ben libidosu çok yüksek bir bireydim ve 2-3 kez seks sonrası bile mastürbasyon yapardım. Gece idrar çok sıkıştırdığında bile yüz üstü yatar sabah kalkar öyle tuvalete giderdim. Yaklaşık 12-13 yıldır bodybuilding yaparım. 125 kg dım hastalığa yakalandığımda bile çok agresif ağırlık kaldırırdım. Bench press 150, squat 225 ve deadlift 300 kilolara kadar çıkmıştım. Kegel egzersizini ağırlık ile yapıyordum.
Yine seks yaparken ilk boşalma erken olduğu için ikinci sekse direkt geçiş yapardım beklemeden ve tam sertleşme olmadan ilişkiye başlardım. Tabii kendini kasıyorsun bu durumda.
Pişmanlık duyacağın bir ilişki. Evet son ilişkimde karşı tarafta kanama oldu ve tedirgin oldum ve pişmanlık yaşadım. Parçalar birleştiğinde kassal bir gerilim olabilir diyorum şimdilerde.
Peki anti tezim nedir? Antibiyotikler bana hem kullanırken hem de kullandıktan sonra hep ileri taşıdı. Yani hep belirtiler azalarak ilerledi. Bazı belirtiler gitti bazıları geldi vs ama genel manada daha iyiyim.
Peki anti tezime anti tez sunacak olursam en son 39.5 derece ile hastaneye gittiğimde doktor bana ağrı kesicilerle dolu bir serum verdi ve tüm idrar semptomlarım düzeldi. Peki bu ağrı kesici nasıl öldürdü bakterileri de belirtiler düzeldi? Ya da başka bir seçenek olarak yatarken belirtiler artarken nasıl oluyorda yürümeye başlayınca belirtiler gidiyor? Bakteriler ayağa kalkınca ölüyor mu? Yine başka bir yaşadığım bir işe odaklandığımda belirti yokken düşündükçe belirtiler geliyor.. Başka bir tez ise son olsun ev veya işteyken tuvalete ulaşabileceğim durumlarda tuvalet sıklığı ve aciliyeti yokken ne zaman tuvalete uzak veya acaba yetişebilir miyim korkusu başladığında tutamayacak duruma geliyorum.
Bunları bakteri durumuyla nasıl ilişkilendirebilirim?
Kendimden yola çıktığım için yazdıklarım beni bağlar.
1) Bu hastalık korunmasız ilişki sonucu olur.( Ben hayatım boyunca hiç korunmadım ve oral, anal, vajinal çok fazla kişiyle ilişki yaşadım ve hiçbir sorun oluşmadı. Tahminim 100 kadından fazla kadından bahsediyoruz ve çoğunluğu günübirlik ilişkilerdi. )
2) Bu hastalık bağışıklığı düşük bireylerde oluyor ( Hayatımın tüm evreleri sporla geçti. Vitamin mineral desteklerini hiç eksik etmedim. Hatta iç hastalıkları doktoru bu hastalığa yakalanmadan 1-2 ay önce bana ilk defa bir hastanın tüm değerleri normal demişti.)
3) Bu hastalık psikolojiktir. (İşim gereği psikolojik olarak her zaman sorun yaşayan bir bireydim ayrıca genel hayatımda hep stresliydi gerek aile gerek sosyal yaşam vs.. Eğer sebep bu olsa daha önce de yaşardım.)
Ben bu işin hala sadece kassal olduğuna inanmıyorum ama son düşüncelerim de parçalar birleştiğinde de şunları düşünüyorum.
Ben libidosu çok yüksek bir bireydim ve 2-3 kez seks sonrası bile mastürbasyon yapardım. Gece idrar çok sıkıştırdığında bile yüz üstü yatar sabah kalkar öyle tuvalete giderdim. Yaklaşık 12-13 yıldır bodybuilding yaparım. 125 kg dım hastalığa yakalandığımda bile çok agresif ağırlık kaldırırdım. Bench press 150, squat 225 ve deadlift 300 kilolara kadar çıkmıştım. Kegel egzersizini ağırlık ile yapıyordum.
Yine seks yaparken ilk boşalma erken olduğu için ikinci sekse direkt geçiş yapardım beklemeden ve tam sertleşme olmadan ilişkiye başlardım. Tabii kendini kasıyorsun bu durumda.
Pişmanlık duyacağın bir ilişki. Evet son ilişkimde karşı tarafta kanama oldu ve tedirgin oldum ve pişmanlık yaşadım. Parçalar birleştiğinde kassal bir gerilim olabilir diyorum şimdilerde.
Peki anti tezim nedir? Antibiyotikler bana hem kullanırken hem de kullandıktan sonra hep ileri taşıdı. Yani hep belirtiler azalarak ilerledi. Bazı belirtiler gitti bazıları geldi vs ama genel manada daha iyiyim.
Peki anti tezime anti tez sunacak olursam en son 39.5 derece ile hastaneye gittiğimde doktor bana ağrı kesicilerle dolu bir serum verdi ve tüm idrar semptomlarım düzeldi. Peki bu ağrı kesici nasıl öldürdü bakterileri de belirtiler düzeldi? Ya da başka bir seçenek olarak yatarken belirtiler artarken nasıl oluyorda yürümeye başlayınca belirtiler gidiyor? Bakteriler ayağa kalkınca ölüyor mu? Yine başka bir yaşadığım bir işe odaklandığımda belirti yokken düşündükçe belirtiler geliyor.. Başka bir tez ise son olsun ev veya işteyken tuvalete ulaşabileceğim durumlarda tuvalet sıklığı ve aciliyeti yokken ne zaman tuvalete uzak veya acaba yetişebilir miyim korkusu başladığında tutamayacak duruma geliyorum.
Bunları bakteri durumuyla nasıl ilişkilendirebilirim?
He birde son olarak bir şey ekleyeyim unutmuşum. Ben bu hastalığa 2023 Haziranda yakalandım 3 ay antibiyotik almadım. Berbat geçen günlerdi. İşeyemedim, tuvaletten çıkamadım vs. Sonra ne mi oldu? Eylül ayında tamamen geçti yasak olan ne varsa dibine kadar yaptım gene de sorun olmadı. Şimdi enfeksiyon olsa başka bir yerin kendiliğinden geçip sonra tekrar enfeksiyon olur mu? Mantıklı mı ? Yada enfeksiyon olan yer bir ağrır bir geçer mi? İki gün iyi 5 gün kötü olur mu? Bilmiyorum çok karışık..
-
Ben yillardir sebep-sonuc iliskisi ariyorum
6 yil iyilesmis olmam sonucunda mantikli buldugum tek sebep o donemde is hayatimin en rahat ve huzurlu yillarini yasamis olmam
Idrar yanmam durup dururken artarsa yediklerim tahris etti diyorum. Oysa ki farkli birsey de yiyip icmemisim
En tahris edici seyleri yedigimde ise yanmam olmuyor iyilestim saniyorum
iki farkli birer haftalik periyotta zedprex (fluoksetin) kullandim
Neredeyse kullanmadan once %30 iyiyken %90 lara ciktim
Bu bir enfeksiyonsa nasil oldu da iyilesmeyi antidpresanla sagladim?
6 yil iyilesmis olmam sonucunda mantikli buldugum tek sebep o donemde is hayatimin en rahat ve huzurlu yillarini yasamis olmam
Idrar yanmam durup dururken artarsa yediklerim tahris etti diyorum. Oysa ki farkli birsey de yiyip icmemisim
Olayın kassal olacağına inanamıyorum. Kendini o kadar çok durumun bakteriyel olduğuna inandırdım ki bilemiyorum.bismuth7677 yazdı: ↑17.11.2024 - 22:31 Ben yillardir sebep-sonuc iliskisi ariyorum
Yarın psikiyatr randevum var bende başlayacağım iyileşeyim de neyle olursa olsun.
Kültür de vereceğim yarın. Bakteriyel durumdan vazgeçmiyorum ancak 6 ay antibiyotik kullandım ölmeyecek bir durum bana mantıklı gelmiyor artık..
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Merhaba , ben de psikolojik olarak son 6 7 yildir cok stresli donemden geciyorum .Ayeica cok takintili biriyimdir .Ve bagisikligi dusuk biriydim hastaliktan once.
Bir örnek daha vereyim. Ben geçen yıl Aralık-Ocak ayında sertleşemiyorum. Sıfır yani ölü. Sonra ufak ufak gelse de kaliteli değildi. Bu süreçte evlilik hazırlığı vardı. Temmuzda evlendim ve evlendiğim günden başlayarak 15-20 gün alkol almadığım bir aralık olmadı. Ne mi oldu? Hastalık öncesinden bile iyi sertleşme. Adeta inmiyordu.
Sonra test verdim ve enterecoc çıktı. Ne mi oldu gene gitti… Şimdi libido gene yerlerde..
Sonra test verdim ve enterecoc çıktı. Ne mi oldu gene gitti… Şimdi libido gene yerlerde..
-
Ben 1 ay her aksam viski ve yaninda yarim paket sigara ictim aksamlari
O donemde cok daha iyiydim
Kotuye iyiye goturen mekanizma nedir cozemedim
Ben de cikan staf aerus icin ikinci kez sperm kulturu verdim bakalim ne cikacak
O donemde cok daha iyiydim
Kotuye iyiye goturen mekanizma nedir cozemedim
Ben de cikan staf aerus icin ikinci kez sperm kulturu verdim bakalim ne cikacak
-
Ben de evliyim. Benim iyilesip de ilgili patojenin esimden geri gecmesi dusuncesi beni yipratiyor ki bu cok olasi bir sey
Tedaviyi es ile birlikte paralel olmak gerek
Tedaviyi es ile birlikte paralel olmak gerek
Rahatlık sanırım. Geçen sene soğuktan çok korkar ve ne zaman hava soğusa semptomlar çekilmez oluyordu. Son günlerde içlik giymeden çıkıyorum dışarı ve olayın kassal olduğunu kendimi kasmazsam semptom olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta semptomlarım artış göstermiyor.
-
Bir de bazen penis icinde ilerleyen bir akim hissediyorum ara ara
Sanki mikroorganizmalar ilerliyor da mikro akis oluyor gibi
Sanki mikroorganizmalar ilerliyor da mikro akis oluyor gibi
Bakalım yarın tekrar kültür vereceğim o da temiz çıkarsa ayda 2 kez kültür pcr a devam ederim. Bu süreçte de cpps hareketleri yapıp devlette fizyoterapiye gideceğin aynı xamanda antidepresan yazarsa ona başlayacağım. Artık normal olmak istiyorum
-
Antidepresan yazmasi icin yonlendirmeniz gerekiyor
Uyumamadiginizi ve kotu hissettiginizi moralmen dustugunuzu ifade ederseniz yazacaktir
Uyumamadiginizi ve kotu hissettiginizi moralmen dustugunuzu ifade ederseniz yazacaktir
Ben yeryğzünde bir otun veya bir maddenin bu hastalığı direk şak diye geçireceğine inanıyorum ama keşfedilmeyi bekliyor şuan
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Onlara da gerek yok bence tıp adamakilli birkaç yıl ilgilense çözülür gider hocam .Doktorlar ilgilenmiyor. Ilgilenem kaç doktor varki bu hastalikla ...
Zaten son zamanlarda öfke kontrolü sorunum var. Ciddi manada her şeye çok kolay sinirlenebiliyorum. Ben gerçekleri hafifleterek söyleyeceğim ki daha hafif şeyler yazsın. Her şeyi söylesem muhtemelen hapa boğar beni..bismuth7677 yazdı: ↑17.11.2024 - 23:00 Antidepresan yazmasi icin yonlendirmeniz gerekiyor
-
Sabah 1 tablet 5 HTP aliyorum. Serotonin seviyesini yukselten onun olusumundaki bir onceki kimyasal formu
Insana huzur ve sakinlik veriyor
Ayrica Melatonin de aliyorum uyumadan 30-40 dk oncesi
Melatonin markalarindan jelibon formlarinin en kalitelileri oldugunu tecrube edindim
Bana gore VITA BEAR en etkilisi
Melatoninin bagisiklik sistemini yukseltici etkisini arastiriniz
Ben is konularimi kafama takip uyuyamadigim icin basladim ve sagladigi uyku kalitesinden cok memnun kaldim
Ayrica 5 HTP yi aksam almayin cunku sabaha kadar FULL HD ruya gorduruyor aksam alininca
5 HTP ve Melatonin
Bu ikisi sizi yukseltecek ve rahatlatacaktir
Melatonin markalarindan jelibon formlarinin en kalitelileri oldugunu tecrube edindim
Ben is konularimi kafama takip uyuyamadigim icin basladim ve sagladigi uyku kalitesinden cok memnun kaldim
Ayrica 5 HTP yi aksam almayin cunku sabaha kadar FULL HD ruya gorduruyor aksam alininca
5 HTP ve Melatonin
50 mg lustral verdi. Sadece birkaç sorundan bahsettim. Devlet hastanesi xaten 5-6 dk içeride durdum.bismuth7677 yazdı: ↑18.11.2024 - 22:09 Sabah 1 tablet 5 HTP aliyorum. Serotonin seviyesini yukselten onun olusumundaki bir onceki kimyasal formu
5 HTP ve Melatonin
Az önce kuyruk sokumu ağrım vardı. Esneme yaptım ve ağrım geçti. Sonrada sertleşme yaşadım. Eğer işe yararsa ilaç ve bu esneme buraya yazacağım.
-
5 htp yi deneyin lustral a baslamadan once
Faydasini gormezseniz lustral yine kullanabilirsiniz
Arastirin
Faydasini gormezseniz lustral yine kullanabilirsiniz
Arastirin
Usta benim öfke kontrolüm de yok. O sebeple antidepresana başlayacağım sanırım en hafifi bu zaten. Denemek istiyorum çünkü burada da reddittede bu şekilde kurtulanlar var.
Benim hiçbir zaman ereksiyon sorunum olmadı benim psikolojik olma ihtimali varmı sizce psikılojik olsa ereksiyon da bozulur diye düşünüuorum
-
Sevgili insect
Ben de anlayamadim ki bu hastaligi ne diyim
Ben de anlayamadim ki bu hastaligi ne diyim