zehirlenme sonrası semptom artması

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
crytek186
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

zehirlenme sonrası semptom artması

Mesaj gönderen crytek186 »

merhabalar, aşağı yukarı 2 senedir falan rahattım, herhangi bir semptom vs yoktu yendim sandığım hastalık gene nüfuz etti yediğim bir şey üzre zehirlendim, şiddetli ishal oldum bağırsaklarımı tam düzeltim ishali kestim derken, bu sefer prostatit semptomları ağır derecede baş gösterdi semptomlar idrar sonrası göbek altından penis ucuna kadar yanma batma şiddetli biçimde makatta yanma, sıcak su torbası ile ancak ağrım diniyor şimdi başami dönücem tekrar bilemedim, ayriyetten ishalken doktor cipro 500 mg + butopan ve parol yazdı ve bitirdim. burda yazdığım unsurlardan prostatit semptomlarını tetiklicek ne yaşamış olabilirim bir düşünceniz varmıdır acaba, ve bu süreci ortalama ne zaman atlatırım ve tavsiyeleriniz varmıdır acaba çünkü önceden de bu semptomları vücudun kendine bıraktım ve başardım şimdi nolur bilmiyorum öneride bulunabilirseniz çok sevinirim.
crytek186

Re: zehirlenme sonrası semptom artması

İnsect yazdı: 31.10.2024 - 01:16
crytek186 yazdı: 31.10.2024 - 00:08 merhabalar, aşağı yukarı 2 senedir falan rahattım, herhangi bir semptom vs yoktu yendim sandığım hastalık gene nüfuz etti yediğim bir şey üzre zehirlendim, şiddetli ishal oldum bağırsaklarımı tam düzeltim ishali kestim derken, bu sefer prostatit semptomları ağır derecede baş gösterdi semptomlar idrar sonrası göbek altından penis ucuna kadar yanma batma şiddetli biçimde makatta yanma, sıcak su torbası ile ancak ağrım diniyor şimdi başami dönücem tekrar bilemedim, ayriyetten ishalken doktor cipro 500 mg + butopan ve parol yazdı ve bitirdim. burda yazdığım unsurlardan prostatit semptomlarını tetiklicek ne yaşamış olabilirim bir düşünceniz varmıdır acaba, ve bu süreci ortalama ne zaman atlatırım ve tavsiyeleriniz varmıdır acaba çünkü önceden de bu semptomları vücudun kendine bıraktım ve başardım şimdi nolur bilmiyorum öneride bulunabilirseniz çok sevinirim.
Cipro kullandığın için olmuştur yüksek ihtimal
cipro tam olarak nasıl etkilemiş ve semptomları arttırmış olabilir hocam , çünkü bu ilacı ayriyetten prostatit için kullanıyorlar diye biliyorum ama, eğer öyleyse ilacı bitireli 1 gün oldu, bunun için yazılan bir antibiyotik gerçekten de semptomları tetikleyebilirmi onu hiç duymadım biraz açma şansınız varmı ona göre uzak duruyum bu ilaçtan
crytek186

Re: zehirlenme sonrası semptom artması

İnsect yazdı: 31.10.2024 - 02:08
crytek186 yazdı: 31.10.2024 - 01:27
İnsect yazdı: 31.10.2024 - 01:16

Cipro kullandığın için olmuştur yüksek ihtimal
cipro tam olarak nasıl etkilemiş ve semptomları arttırmış olabilir hocam , çünkü bu ilacı ayriyetten prostatit için kullanıyorlar diye biliyorum ama, eğer öyleyse ilacı bitireli 1 gün oldu, bunun için yazılan bir antibiyotik gerçekten de semptomları tetikleyebilirmi onu hiç duymadım biraz açma şansınız varmı ona göre uzak duruyum bu ilaçtan
Bu grupta farkettiyseniz bu hastalığa yakalabdıktan sonra ilk ilaç kullanımında semptımşar değişir mesela idrar yanması varsa antibiyotik kullankmı sonrası makat ağrısı başladı der kullanıcının biri defalarca şahit olduk bu sırf cipro için değil ben mesela ilk teşhisi aldım doktor cipro yazdı ciproyu kullandım makatta yanma başladı doktora anlattım öyle birşey olmaz dedi cipronun birde prostata penetrasyonu iyi olduğu için direk etkilemiştir seni buda ne anlama geliyor senin hala prostatında enflamasyon veya enfeksiyon var
anladım hocam aslına bakarsanız son 2 yıldır halimden gayet memnundum diyebilirim, fakat durumun böyle olması içten içe can sıkıyor , bakalım semptomlar hafifler tekrar toparlayabilicekmiyim muamma, umarım gün geçtikçe dahada şiddetlenmez