selamlar 2009 dan beri ms hastasıyım. plaklar omurilik ve beyincikte sinyal kaybı var pasif plaklar. 2016 da birden sabah sertliğim sona erdi. sonra ürolog ürolog gezdim 6 seans eswt oldum. sabah sertliğim ağrılı olarak geri döndü ancak gün içinde spontone olmuyordu.
-sonra oral tedaviler zamanla bagısıklık kazanınca vucut işe yarıyordu kanlanma oluyordu kesin tedavi istedim ve 18 seans eswt + 8 prp daha oldum.
tedavilerden sonra 20 mg tadalafil işe yararken artık 5 mg işe yarıyordu. ancak zamanla o da işe yaramamaya başladı. tam tedavi olamadım.
ayrıca 13 yasından beri travmatık mastırbasyon sendromu vardı ve vıdeo ızleme sorunu. sonra günlük citruline arginin demir dikeni maça kökü biotin d vitamini b 12 apha lipoic acid omega pychogenol almaya başladım ve haftada 3 gün kegel başladım. yine pek değişen olmadı. sonra kök hücre olarak en uygunu kordon kanından olan mezenkimal olan varmış yapalım diyorlar. bir de eksozom. fakat yapay zeka sordum biraz diyor ki indüklenmiş olan işine yarar o da türkiye de yok henüz. mezenkimal de yarıyabilir diyor. ayrıca damardan aldıgın hiçbir işine yaramaz diyor çeşitli yöntemler ile plak olan omuriliğine beynine ve pelvik cinsel bolgene verilmesi lazım diyor. yapay zeka bana. bulundugum yerde ozel bır hastane buldum 100 000 tutar dedi. ms hastası oldugumu tekrar belirteyim. ancak ben bu cınsel sorun harıcınde boks torbasında diz dirsek boks yapıp agırlık calısıp herseyı yapıyorum ve şikayet var com da kok hucreyle ılgılı sıkayetler okudum diz ile ilgili yani suan cok iyiyim cınsellik harici muhammed ali hızında hissediyorum boks ıcın kok hucreyıp olupta sakat kalmakta korkutuyor ama bu sekılde de evlenemem. sonum da yıllardır dusundugum ıntıharla bıtmesı gerekecekk ıste o son olmasın dıye boyle cabaladım cokta param gıttı ozele kamu karsılamayınca cınsellık ıslerını ne dersiniz bana akıl verin kok hucre işine mezenkimal yaptırayım mı tesekkurler şifalar