büyük tuvalet ve idrar hissi,sıkışma, az az işeme

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
alexandro1104
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

büyük tuvalet ve idrar hissi,sıkışma, az az işeme

Mesaj gönderen alexandro1104 »

bu üçlüyü yasayan mutlaka olmuştur, yani buyuk tuvalet gelmeye yakın idrar hissi geliyor az gectikten sonra sıkışma baslıyor. bazen hıphzlı bazen zorla işiyorum. büyük tuvaletten sonra da genelde rahatlayamıorum idrar hissi veya yine sıkışma. bunu onceden yasayıp atlatanlar lokositi azaltarak mı yoksa pelvik taban fizyoterapisi alarak mı duzettıler merak ediyorum. evıme yakın bir fzt merkezıne gidiyordum pelvik tabana calışan kişi ayrıldı 6 seans gidebildim etkisini bilemiyorum... olay enfeksiyonsa tekrar antiye baslayacagım, ne yapsam diye aradayım
buraku
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Re: büyük tuvalet ve idrar hissi,sıkışma, az az işeme

Mesaj gönderen buraku »

Lökositin var mı son tahlilin nedir
Dertlii
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen Dertlii »

Bende de var stres yönetimi doğru ilaç motivasyon yaşı genç ise idareli doğru yönlendirme ile tedavi az iyileşme olunca eski alışkanlıklar fena nüks sebebi tecrübe ile sabit sistit dahi oldum . Şüpheli kadınlar ile olmaktan sa mastürbasyon yapan olmak yeğdir.
alexandro1104

Dertlii yazdı: 28.09.2024 - 12:28 Bende de var stres yönetimi doğru ilaç motivasyon yaşı genç ise idareli doğru yönlendirme ile tedavi az iyileşme olunca eski alışkanlıklar fena nüks sebebi tecrübe ile sabit sistit dahi oldum . Şüpheli kadınlar ile olmaktan sa mastürbasyon yapan olmak yeğdir.

Anlamadım , yukarıda saydığım şeyler var mı sizde?
alexandro1104

buraku yazdı: 27.09.2024 - 22:37 Lökositin var mı son tahlilin nedir

Uzun zamandır yaptırmadım ( 7/8 ay ) en son 8-9'du
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

7-8 ay uzun bir süre.. 8-9 lokosit seviyesi dahada yükselmiş olabilir tedavi olmadıysanız.
Dertlii
Hastalık Başlangıç Yılı: 2017

Mesaj gönderen Dertlii »

alexandro1104 yazdı: 29.09.2024 - 00:41
Dertlii yazdı: 28.09.2024 - 12:28 Bende de var stres yönetimi doğru ilaç motivasyon yaşı genç ise idareli doğru yönlendirme ile tedavi az iyileşme olunca eski alışkanlıklar fena nüks sebebi tecrübe ile sabit sistit dahi oldum . Şüpheli kadınlar ile olmaktan sa mastürbasyon yapan olmak yeğdir.

Anlamadım , yukarıda saydığım şeyler var mı sizde?
3ü de var hatta makat sorunu var kronik kabızlık ve büyük abdest sonrası hemencecik akabinde az idrar oluyor fıskiye makatta su tuttuğumda o az idrar sonrası feci yangı acı oluşuyor içeri de perine tesist torbası içinde mı altın da mı ve her nüks te feci şekilde can sıkıcı yorgunluk oluyor. Allah m ne berbat bir his. Gaz çıkınca da rahatlama oluyor. Parol attım şimdi bir âdet. Rabbim kurtarsın hafifletsin sızı acımızı
alexandro1104

kadir yazdı: 29.09.2024 - 03:38 7-8 ay uzun bir süre.. 8-9 lokosit seviyesi dahada yükselmiş olabilir tedavi olmadıysanız.

Evet Kadir abi dikkatli ilişkiye giriyorum ama kontrol yaptırmam lazım, İstanbul 'dayım zafer hoca'ya gidiyordum şimdi 4500-5000 civarı olmuş muayene artı lökosit kontrolü burda biri yazmıştı geçenlerde, elim kolum bağlı hissediyorum. Semptom baskılamak için aile hekimine iyi gelen iğneleri ilaçları yazdırıyorum tek yapabildiğim bu
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

İyi yapıyorsun alexandro1104 kardeşim.
Bu fiyat artışları artık inanılır gibi değil.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Bazı doktorların sözde kronik prostatit tedavisi için "Protokol" adı altında 40-50 bin TL para aldığını duyuyoruz.
İyileşme olsa gam yemem ama boş yere hastaları ümitlendirip paralarını iç ediyorlar.
Bu tip doktorlardan uzak durun.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Bu iş para verip kurtulmak gibi kolaycılikla olmuyor maalesef kardeşim.
Sabır, iyileşme inancı,sağlam psikoloji,dirayet,disiplin,yaşam tarzı değişiklikleri gibi unsurları benimseyerek hayata geçirip uygulamakla oluyor.
İnancınızı yitirmeyin bu hastalığın üzerine giderseniz bir şeyiniz kalmıyor.
"En iyi doktor kendinizdir "
İnsect
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen İnsect »

SULCİD 1g/0.5 IM yazdı: 29.09.2024 - 19:51
kadir yazdı: 29.09.2024 - 19:14 İyi yapıyorsun alexandro1104 kardeşim.
Bu fiyat artışları artık inanılır gibi değil.
Allah herkesin yardımcısı olsun. Bazı doktorların sözde kronik prostatit tedavisi için "Protokol" adı altında 40-50 bin TL para aldığını duyuyoruz.
İyileşme olsa gam yemem ama boş yere hastaları ümitlendirip paralarını iç ediyorlar.
Bu tip doktorlardan uzak durun.
İyileşeceksin deseler ölene kadar maaşın yarısını veririm.. İyileşeceksin dese evi, arabayı satar veririm..
Ah bir iyileşsem..
Huzurum, mutluluğum, neşem, rahatlığım, hayattan aldığım zevk her şey bitti. Yaşayan bir ölüden farkım yok artık..
Kardeşim bende bir yıldır makat ağrısı ile yaşıyorum bir sürü insan yıllardır prostatit ile yaşıyor bu yazdığın kelimeler beni etkiliyor bizden daha kötü durumda insanlar var böbrek yetmezliği olsan dahamı iyi olurdu
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

SULCİD 1g/0.5 IM yazdı: 29.09.2024 - 20:34
kadir yazdı: 29.09.2024 - 20:00 Bu iş para verip kurtulmak gibi kolaycılikla olmuyor maalesef kardeşim.
Sabır, iyileşme inancı,sağlam psikoloji,dirayet,disiplin,yaşam tarzı değişiklikleri gibi unsurları benimseyerek hayata geçirip uygulamakla oluyor.
İnancınızı yitirmeyin bu hastalığın üzerine giderseniz bir şeyiniz kalmıyor.
"En iyi doktor kendinizdir "
Abi yapmadığım bir şey kalmadı gibi..
2023te başlamış rahatsizliginiz lokositi kaç aydir sabit tuttunuz ? Bu forumda sadece Kadir abinin 10.000 küsür mesajı var kaç tanesini okudunuz ? Ve sizden ricam lütfen bu foruma olumsuz şeyler yazmayın , iyileşme yolunda olan bir sürü insan olumsuz etkileniyor.
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

Dostum Kadir abimiz kaç defa uyaracak ? Yüzlerce defa dedi ya insanların moralini bozan ,çok olumsuz konuşan insanlar forumdan engellenir diye .Ayrica ben iyileşenler yazabilir diye bir şey söylemedim . Senden ricam şunu unutma bu forumda tek hasta olan kişi sen değilsin ve lütfen kimsenin moralini bozma .
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

Sen kesin bel_soğukluğu nickli elemansın