Bu zolax tedavisini kim koyduysa bu foruma kaldırsın
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2007
Bu zolax tedavisini kim koyduysa bu foruma kaldırsın
Yaklaşık 6 ay once bu forumdan görerek zolax adli ilaci 2 ay kullanmak icin tedaviye basladim. Birde gunde iki defa yazmislar. 1 ay (4 kutu) kullandim ama böbreklerimin anasını ağlattı. Bu ilac bi halta da yaramadı. 6 aydir bobreklerim agriyor hastane hastane geziyorum. Derdim birdi iki oldu. Bu kendini.bilmez kimse bu zolax yazisini kaldirsin. Belki de sirf bu yüzden diyaliz hastasi olucam. Bir defa doktor diyor bu ilaç 2 haftadan fazla kullanilmaz hatta haftada 1 adet icilir. İkinci kutuyu verirken bobrek ve karaciger degerlerine bakarak gerekirse veririz diyor. Burda yazan sahısta bol keseden atmiş gunde iki tablet, iki ay yazmis. Şimdi bunun vebalini nasıl ödeyecek bakalım.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Bu zolax tedavisini kim koyduysa bu foruma kaldırsın
Herzaman derim, dr reçetesiz ilaç kullanmayın. Zolax antifungal bir ilaçtır. Advers reaksiyonları bir hayli fazla. Özellikle ilaç etkileşimleri tablosu geniş.
Bir başkasına iyi gelen ilaç size iyi gelmeyebilir. 2 ay antifungal kullanmak cesaret işi.
Bir başkasına iyi gelen ilaç size iyi gelmeyebilir. 2 ay antifungal kullanmak cesaret işi.
Ooo kardeşim bu grupta her yapılan tedaviyi deneseydik işimiz vardı sendede biraz hata varSabahyildizi yazdı: ↑21.09.2024 - 09:28 Yaklaşık 6 ay once bu forumdan görerek zolax adli ilaci 2 ay kullanmak icin tedaviye basladim. Birde gunde iki defa yazmislar. 1 ay (4 kutu) kullandim ama böbreklerimin anasını ağlattı. Bu ilac bi halta da yaramadı. 6 aydir bobreklerim agriyor hastane hastane geziyorum. Derdim birdi iki oldu. Bu kendini.bilmez kimse bu zolax yazisini kaldirsin. Belki de sirf bu yüzden diyaliz hastasi olucam. Bir defa doktor diyor bu ilaç 2 haftadan fazla kullanilmaz hatta haftada 1 adet icilir. İkinci kutuyu verirken bobrek ve karaciger degerlerine bakarak gerekirse veririz diyor. Burda yazan sahısta bol keseden atmiş gunde iki tablet, iki ay yazmis. Şimdi bunun vebalini nasıl ödeyecek bakalım.
Karaciğer veya böbrek sorunlarınız varsa dikkatli kullanınız demiş