İyileşmek.

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Ronaldogeldi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

İyileşmek.

Mesaj gönderen Ronaldogeldi »

Arkadaşlar merhaba 1 aydır askerdeydim ve askere gitmeden önce ufak tefek ağrılarım vardı 1 ay boyunca mast hiç yapmadım hiç bir şekilde şuan problemim kalmadı bu yazıyı da kadir abi için yazıyorum bana cidden çok yardımcı olmustu şuan ereksiyonum bile iyi durumda yani eskisi gibiyim fakat iyileşmem 2.5 seneye yakın sürdü istediğim her şeyi yiyip içebiliyorum hiç bir problem yok ne bir ağrı ne bir sızı burds bana yardımcı olan red ve kadir abiye çok teşekkürlerimi sunuyorum onlar olmasa hiç bir şekilde ilerleyemezdim not : tedavime lokosit odaklı başladım zafer oymanda öncesinde muhsin balabanın boş tedavisine boş paralar harcamıstım sonrasında zafer hocayla loköositi 1.5 sene 1-2 aralığında tuttum ve bir daha asla korunmasız cinsel iliskiye girmiceğime kendime söz verdim çeken biliyor çünkü bu hastalığı bu mesajı yazmak istedim çünkü ben de bi aralar zor durumdaydım KADİR ABİ VE RED İKİNİZDEN DE ALLAH RAZI OLSUN bir daha da foruma girmeyi düşünmüyorum hepiniz allaha emanet olun
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Re: İyileşmek.

Mesaj gönderen red »

çok güzel bir gelişme, şifanız daim olsun.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Ronaldogeldi yazdı: 04.09.2024 - 20:54 Arkadaşlar merhaba 1 aydır askerdeydim ve askere gitmeden önce ufak tefek ağrılarım vardı 1 ay boyunca mast hiç yapmadım hiç bir şekilde şuan problemim kalmadı bu yazıyı da kadir abi için yazıyorum bana cidden çok yardımcı olmustu şuan ereksiyonum bile iyi durumda yani eskisi gibiyim fakat iyileşmem 2.5 seneye yakın sürdü istediğim her şeyi yiyip içebiliyorum hiç bir problem yok ne bir ağrı ne bir sızı burds bana yardımcı olan red ve kadir abiye çok teşekkürlerimi sunuyorum onlar olmasa hiç bir şekilde ilerleyemezdim not : tedavime lokosit odaklı başladım zafer oymanda öncesinde muhsin balabanın boş tedavisine boş paralar harcamıstım sonrasında zafer hocayla loköositi 1.5 sene 1-2 aralığında tuttum ve bir daha asla korunmasız cinsel iliskiye girmiceğime kendime söz verdim çeken biliyor çünkü bu hastalığı bu mesajı yazmak istedim çünkü ben de bi aralar zor durumdaydım KADİR ABİ VE RED İKİNİZDEN DE ALLAH RAZI OLSUN bir daha da foruma girmeyi düşünmüyorum hepiniz allaha emanet olun
Gözünaydın @Ronaldogeldi kardeşim,iyileşenler kervanına sende katıldın. Şifan daim olsun çok sevindim. Sen yinede arada foruma gir ihmal etme.😊
alihan411
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen alihan411 »

Ronaldogeldi yazdı: 04.09.2024 - 20:54 Arkadaşlar merhaba 1 aydır askerdeydim ve askere gitmeden önce ufak tefek ağrılarım vardı 1 ay boyunca mast hiç yapmadım hiç bir şekilde şuan problemim kalmadı bu yazıyı da kadir abi için yazıyorum bana cidden çok yardımcı olmustu şuan ereksiyonum bile iyi durumda yani eskisi gibiyim fakat iyileşmem 2.5 seneye yakın sürdü istediğim her şeyi yiyip içebiliyorum hiç bir problem yok ne bir ağrı ne bir sızı burds bana yardımcı olan red ve kadir abiye çok teşekkürlerimi sunuyorum onlar olmasa hiç bir şekilde ilerleyemezdim not : tedavime lokosit odaklı başladım zafer oymanda öncesinde muhsin balabanın boş tedavisine boş paralar harcamıstım sonrasında zafer hocayla loköositi 1.5 sene 1-2 aralığında tuttum ve bir daha asla korunmasız cinsel iliskiye girmiceğime kendime söz verdim çeken biliyor çünkü bu hastalığı bu mesajı yazmak istedim çünkü ben de bi aralar zor durumdaydım KADİR ABİ VE RED İKİNİZDEN DE ALLAH RAZI OLSUN bir daha da foruma girmeyi düşünmüyorum hepiniz allaha emanet olun
Kardeşim senin adına çok sevindim şifan daim olsun hayırlı tezkereler
gyprosetti
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen gyprosetti »

İyileşmen bize de moral oldu. Masturbasyonu bıraktıktan kaç gn sonra ağrılardan kurtuldun?