Prostatit aşırı aktif mesane ile karışabilir mi ?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Prostatit aşırı aktif mesane ile karışabilir mi ?
Abilerim selamlar öncelikle, bu forumu bulana kadar orada burada çok şeyler araştırmak zorunda kaldım. 2-3 tane doktora gittim hepsi bişeyin yok demişlerdi sonra semptomlar prostatit olabilir gibi geldi araştırmalarım konusunda ve bugün doktora gidip bunu soracaktım
Doktorun yanına girdim hocam devamlı idrar hissim var ve kasıklarda ağrı oluyor dedim. İşeme testi ve ultrason verdi sonuçların iyi görünüyor dedi. Hiçbirşey çıkmazsa aşırı aktif mesane diyoruz dedi. Bende araştırdığım için hocam ani sıkışma yok sadece sürekli hissediyorum dedim. Sen internetten biliyorsun ben doktorum dedi ve üropan yazdı. Yan etkileri çok olan bir ilaçmış kullanmak istemedim. Şuanda da ikilemde kaldım aşırı aktif mesane yoksa prostatit miyim. Forumda bahsedileni internette araştırırken görmüştüm ve prostat masajı ardından idrar vermiştim temiz çıkmıştı o da. O yüzden böyle ortada kalmış oldum. Artık ailemde inanmıyor psikoloğa görünmemi istiyorlar ama neden durduk yere idrarım var gibi yapayım ki ben. Psikolojik olsa kasıklarım ağrımaz hem değil mi. Tuvalete girmeden de 4-5 saat durabilirim iyice sıkışana kadar. Şuan devamlı hissetmemim sebebi aslında rahatlamıyorum wcye girip çıkınca çıktıktan sonra tine böyle bi garip hissediyorum sanki tuvalete gitmeliymişim gibi
Doktorun yanına girdim hocam devamlı idrar hissim var ve kasıklarda ağrı oluyor dedim. İşeme testi ve ultrason verdi sonuçların iyi görünüyor dedi. Hiçbirşey çıkmazsa aşırı aktif mesane diyoruz dedi. Bende araştırdığım için hocam ani sıkışma yok sadece sürekli hissediyorum dedim. Sen internetten biliyorsun ben doktorum dedi ve üropan yazdı. Yan etkileri çok olan bir ilaçmış kullanmak istemedim. Şuanda da ikilemde kaldım aşırı aktif mesane yoksa prostatit miyim. Forumda bahsedileni internette araştırırken görmüştüm ve prostat masajı ardından idrar vermiştim temiz çıkmıştı o da. O yüzden böyle ortada kalmış oldum. Artık ailemde inanmıyor psikoloğa görünmemi istiyorlar ama neden durduk yere idrarım var gibi yapayım ki ben. Psikolojik olsa kasıklarım ağrımaz hem değil mi. Tuvalete girmeden de 4-5 saat durabilirim iyice sıkışana kadar. Şuan devamlı hissetmemim sebebi aslında rahatlamıyorum wcye girip çıkınca çıktıktan sonra tine böyle bi garip hissediyorum sanki tuvalete gitmeliymişim gibi
-
Re: Prostatit aşırı aktif mesane ile karışabilir mi ?
19 yaşındayım cinsel birliktelik uzun zamandır yaşamadım. Semptom başlangıcım soğuk bi havada karnımı üşütüp kabız kalınca başladı. Tuvalete girip çıkınca rahatlamadığım ilk gün oydu. Yaklaşık 1 senedir bu haldeyim okul ev haricinde pek dışarı çıkamıyorum bu histen dolayı
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Psikolojik değil kardeşim eğer bir semptom varsa vardır yoksada yoktur ki bu prostatit olursa farklı bir perspektiften bakmak lazım.
Eğer bakteriyel bir durumu elemek istiyor isek, öncelikle prostat sivisi ve idrardan lokosit ve kültür baktirman gerekir.
Prostat masajı sonrası idrar testi idrar için iyi ama prostat sivisina ayrı bakmak gerek.
Eğer bakteriyel bir durumu elemek istiyor isek, öncelikle prostat sivisi ve idrardan lokosit ve kültür baktirman gerekir.
Prostat masajı sonrası idrar testi idrar için iyi ama prostat sivisina ayrı bakmak gerek.
-
Değil mi abi ama ailemle gittik doktora süreç uzun olunca onlarda gelmek istedi doktor psikolojik diyince artık inanmıyorlar. Sen grubun tecrübelisin galiba psikolojik durum olamaz değil mi çünkü tuvaletten çıkınca rahatlamıyorum anında bunu yapamam değil mi ? İdrar ultrason herşey temiz o yüzden psikolojik diyor. Bana ne tavsiye edersin tahlillerimi yaptırdım.
-
Bak yukarıda bir şey yazdım kardeşim, rektal tuşe yöntemi ile prostat sıvısı incelemesi, lökosit sayımı ve kültür.aktifprostat yazdı: ↑02.09.2024 - 23:44 Değil mi abi ama ailemle gittik doktora süreç uzun olunca onlarda gelmek istedi doktor psikolojik diyince artık inanmıyorlar. Sen grubun tecrübelisin galiba psikolojik durum olamaz değil mi çünkü tuvaletten çıkınca rahatlamıyorum anında bunu yapamam değil mi ? İdrar ultrason herşey temiz o yüzden psikolojik diyor. Bana ne tavsiye edersin tahlillerimi yaptırdım.
Öncelikle onu yaptırmani öneririm. İdrarda bir şey yok ama prostat sıvısında olabilir.
Geçmiş olsun sayın kardeşim. Acil olarak zararlı gıdaları terk et, hafta 1 kezden fazla boşalma, hiç moral bozma. Evdekiler acıktık akşam yemeği yiyelim haydi derse, siz acıkmamışsındır, psikolojiktir acıkmanız dersin...
-
Bugün gittim hemen yaptırdım abi. Prostatın sert dedi hoca sıvıyı bi şeffaf yüzeye alıp baktılar temiz görünüyor bişey yok dedi. Ama prostatım doluymuş öyle bişeylerden bahsetti. Geçer bu bişey vermeme gerek yok dedi. Ama 4 ay oldu geçmedi nasıl yapıcaz abi .Bastırdığında da acı hissettim. Bu prostatit olduğuna işaret midir sıvıda bişey yok dedi doktor.kadir yazdı: ↑03.09.2024 - 09:08Bak yukarıda bir şey yazdım kardeşim, rektal tuşe yöntemi ile prostat sıvısı incelemesi, lökosit sayımı ve kültür.aktifprostat yazdı: ↑02.09.2024 - 23:44 Değil mi abi ama ailemle gittik doktora süreç uzun olunca onlarda gelmek istedi doktor psikolojik diyince artık inanmıyorlar. Sen grubun tecrübelisin galiba psikolojik durum olamaz değil mi çünkü tuvaletten çıkınca rahatlamıyorum anında bunu yapamam değil mi ? İdrar ultrason herşey temiz o yüzden psikolojik diyor. Bana ne tavsiye edersin tahlillerimi yaptırdım.
Öncelikle onu yaptırmani öneririm. İdrarda bir şey yok ama prostat sıvısında olabilir.
-
Gerçekten tüm enfeksiyonel biobelirteçlerin negatif ise iyice eminsen ozaman yapacağın şey inflamasyonun eradikasyonuna yönelik bir tedavi yöntemini uygulaman gerekir.
Linkteki yapılacak olanları uygulamanı öneririm kardeşim.
https://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=8164
Linkteki yapılacak olanları uygulamanı öneririm kardeşim.
https://kronikprostatit.org/viewtopic.php?f=2&t=8164