Arkadaşlar gruptan aldığım bilgiler doğrultusunde kırmız et tüketimini kısıtladım.Geçen gün bir video izledim kafam karıştı Eric Berg isimli meşhur bir doktor var kendisi dünyadaki en iyi infalamasyon gidericinin kırmızı et olduğunu söylüyor.Biz eti kısıtlayarak acaba yanlışmı yapıyoruz.Bu konudaki görüşlerinizi bildirirmisiniz.
https://www.youtube.com/shorts/BXINHpaP39s
https://www.youtube.com/watch?v=XYEAdWSb4TQ&t=163s
KIRMIZI ET TÜKETİMİ HAKKINDA
Re: KIRMIZI ET TÜKETİMİ HAKKINDA
Kırmızı et kg fiyatı 600 lira olmuş. Et bulan affetmesin tüketsin. Bu arada inflamasyon ile ilgili gluten, abur cubur, şeker vs azaltılması gerektiğini biliyorum da etin zararlı olduğunu hiç okumadım burada.
-
- Mesajlar: 1787
- Kayıt: 19.04.2015 - 20:38
- Şehir: istanbul
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
Re: KIRMIZI ET TÜKETİMİ HAKKINDA
Et yemenizde bir sakınca yok. Bu kadar her şeyi ince düşünmeyin. Acı biber tarzı şeyler yemeyin yeterli.
Re: KIRMIZI ET TÜKETİMİ HAKKINDA
Şekeri azalt derken ben beyaz şeker tatlı falan yemiyorum ama meyve yiyorum o da mı zararlı?
Re: KIRMIZI ET TÜKETİMİ HAKKINDA
Salam, sosis gibi işlenmiş et ürünlerinden uzak durun.
Et, balık ve tavuk ürünlerini fırında ya da ızgara olarak tüketebilirsiniz. Hem lezzetli olur hem sağlıklı.
Et, balık ve tavuk ürünlerini fırında ya da ızgara olarak tüketebilirsiniz. Hem lezzetli olur hem sağlıklı.