Kızılcık şerbeti ve Gümüş suyu
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Re: Kızılcık şerbeti ve Gümüş suyu
Kullandım fayda görmedim. Gümüş suyu yoktan yere zarar bana göre, tadı da leş gibi.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
6 ay boyunca aç karnına sabah yarım çay bardağı ve akşam da yarım çay bardağı gümüş suyu tükettim. yanında boraks+ karbonat ve macunu mübarek diye bir ticari ürün tükettim. sonuç sıfır . bunları tüketirken de omega üçten tut da ısrıgan, saw palmetto, probiyotik filan bir sürü nane de tükettim ama nafile.
bu arada benim kullandığım gümüş suyunun tadı yok gibi bir şeydi. daha önce gümüş suyu+boraks+karbonat kulanarak hpv yi yenem bir tanıdıpın aldığı yerden aldım.
bu arada benim kullandığım gümüş suyunun tadı yok gibi bir şeydi. daha önce gümüş suyu+boraks+karbonat kulanarak hpv yi yenem bir tanıdıpın aldığı yerden aldım.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Gumus suyu kesinlikle kullanmayin
Kas yapayim derken goz cikartirsiniz
Benden soylemesi
Benden soylemesi
neden acaba? detay verirseniz iyi olur.bismuth7677 yazdı: ↑22.12.2024 - 16:42 Gumus suyu kesinlikle kullanmayin
Benden soylemesi
Kızılcık suyu içildiginde idrar söktürücü ozeligi olduğu için gün icinde sık idrar yapmaz mı?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Google da gumus suyu zararlari yazarsaniz detayli bilgi alabilirsinizbarul yazdı: ↑28.12.2024 - 14:40neden acaba? detay verirseniz iyi olur.bismuth7677 yazdı: ↑22.12.2024 - 16:42 Gumus suyu kesinlikle kullanmayin
Benden soylemesi