Biofeedback
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Biofeedback
Arkadaşlar herkese geçmiş olsun öncelikle.İstanbulda biofeedback kullanan bir fizyoterapist tanıyor musunuz?.Eğer içinizde bilen varsa lütfen cevap versin.Teşekkür ederim.
Re: Biofeedback
Biofeedback deniz derya bir kavram. Tens / Ems den Eswt ye, pelvik taban stimulasyon koltuğu ,kas içi uyaranlara kadar biofeedback kavramı içindedir. Siz hangi uygulamayı istiyorsunuz.
-
Pelvik kaslarımda gerginlik hissediyorum kendim başladım gevşetme hareketlerine ama bunun ölçümünü istiyorum profesyonel birisiyle hareket etmek istiyorum bildiğiniz var mı?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Ankara'da fizyoterapist Yasemin İrkilata var.Bu işin uzmanı olduğu belli ve Biofeedback'ten yararlanıyor.Yine Ümit Erkut'u biliyorum o da Yasemin İrkilata gibi bu işin öncülerinden.Bir de Eskişehir'de Eren Durak'tan memnun kalanlar vardı bildiğim ama özellikle ilk ikisi bu işin daha piri gibi duruyorlar.Vatanevladi yazdı: ↑28.03.2024 - 12:19Pelvik kaslarımda gerginlik hissediyorum kendim başladım gevşetme hareketlerine ama bunun ölçümünü istiyorum profesyonel birisiyle hareket etmek istiyorum bildiğiniz var mı?
-
Ümit erkuta nasıl ulaşacağız?.İnternette ulaşım bilgileri yazmıyor bilen varsa lütfen aydınlatsın arkadaşlarAbdullahergn yazdı: ↑29.03.2024 - 10:29Ankara'da fizyoterapist Yasemin İrkilata var.Bu işin uzmanı olduğu belli ve Biofeedback'ten yararlanıyor.Yine Ümit Erkut'u biliyorum o da Yasemin İrkilata gibi bu işin öncülerinden.Bir de Eskişehir'de Eren Durak'tan memnun kalanlar vardı bildiğim ama özellikle ilk ikisi bu işin daha piri gibi duruyorlar.Vatanevladi yazdı: ↑28.03.2024 - 12:19Pelvik kaslarımda gerginlik hissediyorum kendim başladım gevşetme hareketlerine ama bunun ölçümünü istiyorum profesyonel birisiyle hareket etmek istiyorum bildiğiniz var mı?