Kadir abi fikir verirsen sevinirim.
Abi ülseratif kolit hastasıyım yani kalın bağırsak problemli, atak dönemindeyim ishal geçmiyor. Aynı zamanda zafer hocadan bir hafta önce tanı aldım hergün 750mq antibiyotik kullanıyorum probiyotik ve vitamin takviyesi de alıyorum napıyım abi bu süreçte antibiyotiği bırakayım mı? Ülseratif kolit ilaçlarını da alıyorum ama pek fayda etmiyor bu süreçte iki arada bir derede kaldım
IBS ve Prostit
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: IBS ve Prostit
Öncelikle Ülseratif kolit atakların ishal v.s varsa bunun tedavisine odaklanmanı öneririm.tutamıyorumzamanı yazdı: ↑16.11.2023 - 15:07 Kadir abi fikir verirsen sevinirim.
Abi ülseratif kolit hastasıyım yani kalın bağırsak problemli, atak dönemindeyim ishal geçmiyor. Aynı zamanda zafer hocadan bir hafta önce tanı aldım hergün 750mq antibiyotik kullanıyorum probiyotik ve vitamin takviyesi de alıyorum napıyım abi bu süreçte antibiyotiği bırakayım mı? Ülseratif kolit ilaçlarını da alıyorum ama pek fayda etmiyor bu süreçte iki arada bir derede kaldım
Bu tedaviden sonra prostatit tedavisine devam etmen daha uygun olur. İshal önemli bir semptom aciliiyeti daha fazla fazla. Drunla istişare ederek bu şekilde bir tedavi planı oluşturun değerli kardeşim.
-
kadir yazdı: ↑16.11.2023 - 15:35Öncelikle Ülseratif kolit atakların ishal v.s varsa bunun tedavisine odaklanmanı öneririm.tutamıyorumzamanı yazdı: ↑16.11.2023 - 15:07 Kadir abi fikir verirsen sevinirim.
Bu tedaviden sonra prostatit tedavisine devam etmen daha uygun olur. İshal önemli bir semptom aciliiyeti daha fazla fazla. Drunla istişare ederek bu şekilde bir tedavi planı oluşturun değerli kardeşim.
Eyvallah abi teşekkür ederim
-
Rica ederim.
-
Kadir abi fikrine ihtiyacım var. Abi polistimol getirtme ihtimalim var tavsiyene uyup antibiyotiği bıraktım ama ülseratif kolitten dolayı atak geçiriyorum kanama ve ishal var bu süreçte antibiyotik kullanamıyorum polistimol kullansam bir sıkıntı olur mu?
polistimol antibiyotik gibi bir etkisi yok sanırım ttedavim yarım kaldı abi
-
Polistimolun yanında Allicin max getirtmeni öneririm ozaman kardeşim sana. İkisini beraber kullanabilirsin.tutamıyorumzamanı yazdı: ↑19.11.2023 - 20:26Kadir abi fikrine ihtiyacım var. Abi polistimol getirtme ihtimalim var tavsiyene uyup antibiyotiği bıraktım ama ülseratif kolitten dolayı atak geçiriyorum kanama ve ishal var bu süreçte antibiyotik kullanamıyorum polistimol kullansam bir sıkıntı olur mu?
-
Tamamdır abi yarın arıyorum almaları içinkadir yazdı: ↑19.11.2023 - 22:10Polistimolun yanında Allicin max getirtmeni öneririm ozaman kardeşim sana. İkisini beraber kullanabilirsin.tutamıyorumzamanı yazdı: ↑19.11.2023 - 20:26Kadir abi fikrine ihtiyacım var. Abi polistimol getirtme ihtimalim var tavsiyene uyup antibiyotiği bıraktım ama ülseratif kolitten dolayı atak geçiriyorum kanama ve ishal var bu süreçte antibiyotik kullanamıyorum polistimol kullansam bir sıkıntı olur mu?