P.Sıvısı Kültürü

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
stillwerise
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

P.Sıvısı Kültürü

Mesaj gönderen stillwerise »

Herkese merhaba. Pazartesi günü prostat sıvısından bakteri var mı yok mu diye baktıracağım ama akıntı,sıvı gelmez ise testi nasıl yapacaklar? Sürüntü yöntemiyle mi alıyorlar. Hangisi daha doğru olur. Daha önceden masaj tedavisi alıyordum sadece 1 kere gelmişti o da hafif su gibi ve beyazdı.
apo.
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Re: P.Sıvısı Kültürü

Mesaj gönderen apo. »

stillwerise yazdı:Herkese merhaba. Pazartesi günü prostat sıvısından bakteri var mı yok mu diye baktıracağım ama akıntı,sıvı gelmez ise testi nasıl yapacaklar? Sürüntü yöntemiyle mi alıyorlar. Hangisi daha doğru olur. Daha önceden masaj tedavisi alıyordum sadece 1 kere gelmişti o da hafif su gibi ve beyazdı.
İlmini bilen hekim çok rahat sıvıyı alır kardeşim steril kaba aldırmadı oneririm
stillwerise
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen stillwerise »

apo. yazdı:
stillwerise yazdı:Herkese merhaba. Pazartesi günü prostat sıvısından bakteri var mı yok mu diye baktıracağım ama akıntı,sıvı gelmez ise testi nasıl yapacaklar? Sürüntü yöntemiyle mi alıyorlar. Hangisi daha doğru olur. Daha önceden masaj tedavisi alıyordum sadece 1 kere gelmişti o da hafif su gibi ve beyazdı.
İlmini bilen hekim çok rahat sıvıyı alır kardeşim steril kaba aldırmadı oneririm
Sıvı gelmedi diyelim nasıl olacak?
apo.
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen apo. »

stillwerise yazdı:
apo. yazdı:
Sıvı gelmedi diyelim nasıl olacak?
Başka bir hekime gidersin sıvı tahlil için sart