Kadir abi size birşey sormak istiyorum
Kadir abi size birşey sormak istiyorum
Kadir abi merhaba ben daha öncede yazmıştım foruma kadir abim şimdi ben halen sorunuma tam çare bulabilmiş değilim. Fakat size sorum şu ki penis gerçek anlamda ereksiyon olduğu zaman daha kaliteli bir sperm çıkışı yani sperm kalitesi daha kaliteli mi olur ereksiyon olmadan boşalma da daha kalitesiz sperm mi çıkar bunu çok merak ediyorum ve hangi doktora sorsam prostatit penis glans kısmına iltihap göndermez diyor siz birçok araştırma yapmışsınız bu konuda var mı bilginiz prostat da oluşan iltihabın ordan akarak penis glansa gelme gibi bir durum söz konusu olamaz değil mi.
-
kadir
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Kadir abi size birşey sormak istiyorum
1- Bir kere kaliteli ereksiyon demek kaliteli sperm demek degildirSpeaky yazdı:Kadir abi merhaba ben daha öncede yazmıştım foruma kadir abim şimdi ben halen sorunuma tam çare bulabilmiş değilim. Fakat size sorum şu ki penis gerçek anlamda ereksiyon olduğu zaman daha kaliteli bir sperm çıkışı yani sperm kalitesi daha kaliteli mi olur ereksiyon olmadan boşalma da daha kalitesiz sperm mi çıkar bunu çok merak ediyorum ve hangi doktora sorsam prostatit penis glans kısmına iltihap göndermez diyor siz birçok araştırma yapmışsınız bu konuda var mı bilginiz prostat da oluşan iltihabın ordan akarak penis glansa gelme gibi bir durum söz konusu olamaz değil mi.
...kalitesiz ereksiyon demekte kalitesiz sperm demek degildir bunlar birbirinden bagimsiz olgulardir. Ikisininde aynı oldugu durumlar varsada çok nadir olgulardır.
2-Sperm kesesi ayrı yerdedir, prostat ayrı yerdedir, mesane ayrıdır.
Penis başında iltihap varsada ayrı olarak degerlendirilir.
Anladım kadir abim bir tane olgu yok prostatit hastalarında penis glansa yansıyan iltihabı olan bir tane prostatit hastası göremedim. Ben bunun mesaneden geldiğini düşünüyorum sisteskopi yaptıracam da bu sisteskopi lokal yapılabilir mi kadir abi
-
kadir
Sistoskopi yaptiracaksaniz flexible olanindan yaptirin...lokal anestezi ile yapılabildigi gibi genel anestezi ilede yapıliyor. Buna drunuz karar verecektir.Speaky yazdı:Anladım kadir abim bir tane olgu yok prostatit hastalarında penis glansa yansıyan iltihabı olan bir tane prostatit hastası göremedim. Ben bunun mesaneden geldiğini düşünüyorum sisteskopi yaptıracam da bu sisteskopi lokal yapılabilir mi kadir abi
Kadir abi anti fungal bir ilaç içtiğim gün sperm daha katı kıvamda geliyor fakat anti fungal içmeSem daha sulu oluyor neden acba abi
-
kadir
Antifungal ilaçların yan etkisinde böyle bir etki yok.
Yanlız antifungal ilaçlarla birlikte alınmayacak ilaç listesi baya bir kalabalık onları almamaya bakın kardesim.
Yanlız antifungal ilaçlarla birlikte alınmayacak ilaç listesi baya bir kalabalık onları almamaya bakın kardesim.