Non bakteriyel olupta botoks yaptıran var mı.
Non bakteriyel olupta botoks yaptıran var mı.
Botoks yaptıran varsa bilgi amaçlı yazabilirler mi
Re: Non bakteriyel olupta botoks yaptıran var mı.
Ben makata yaptırdım Apo. O bölgede cok agrim vardı. Senin ağrı semptomları mı var?
Tahir karadeniz prostata botoks yapiyor. Yuzde 70 basarili sonuclar aldigindan bahsediyor.
Onu bende gördümde forumu okumadan önce muhsini cüneytide %80 iyileştiriyor sanıyordum ondan ciddiye almadımJames yazdı:Tahir karadeniz prostata botoks yapiyor. Yuzde 70 basarili sonuclar aldigindan bahsediyor.
Evet var bende özellikle idrar bitimine doğru şiddeti artıyor ağrının mesaneden penise doğru başlıyor.odysiea87 yazdı:Ben makata yaptırdım Apo. O bölgede cok agrim vardı. Senin ağrı semptomları mı var?
Deme be Apo Kardeşim. Bende Yiğit hocalarla baya sona geldin sanıyordum. Ne belaymıs bu hastalık...Apo yazdı:Evet var bende özellikle idrar bitimine doğru şiddeti artıyor ağrının mesaneden penise doğru başlıyor.odysiea87 yazdı:Ben makata yaptırdım Apo. O bölgede cok agrim vardı. Senin ağrı semptomları mı var?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
merhaba arkadaşlar, prostat veya makat botoksu nedir, ilk defa duyuyorum, ne için yapılıyor.
Abi onlar iyi gidiyor problem orda değil bende kötü bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak çöküntü içindeyim sebebi benim zaten ben sıfıra yakındım 10 yıldır hiç sıfıra yaklasmamistimodysiea87 yazdı:Deme be Apo Kardeşim. Bende Yiğit hocalarla baya sona geldin sanıyordum. Ne belaymıs bu hastalık...Apo yazdı:Evet var bende özellikle idrar bitimine doğru şiddeti artıyor ağrının mesaneden penise doğru başlıyor.odysiea87 yazdı:Ben makata yaptırdım Apo. O bölgede cok agrim vardı. Senin ağrı semptomları mı var?
Cok üzüldüm br Apo kardesim. Genede lökesitten sonuç alman bile cok umut verici. Bende 6 aydır sıfır zerre semptom azalması olmadı Monurol rahatlattı beni ama ne kadar sürer bilmem.Apo yazdı:Abi onlar iyi gidiyor problem orda değil bende kötü bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak çöküntü içindeyim sebebi benim zaten ben sıfıra yakındım 10 yıldır hiç sıfıra yaklasmamistimodysiea87 yazdı:Deme be Apo Kardeşim. Bende Yiğit hocalarla baya sona geldin sanıyordum. Ne belaymıs bu hastalık...Apo yazdı: Evet var bende özellikle idrar bitimine doğru şiddeti artıyor ağrının mesaneden penise doğru başlıyor.
Botoks olayında Levent Türk yapıyor. O adama şüpeyle bakıyorum. Çok fake hesabı var. Tahir Karadeniz var. Biz Cüneyt Sevinc'e Serkan hocayla giderken onun odasında masaj oluyoduk. Sorduk bu olayı kimseyi iyilestirdiği yok sallıyor burayada uğramıyor falan dediler. Aslında söküp alacaksın lanet organı spermi sulandırmak dısında görevi yok bir ömür acı icinde yaşatacak bizi. 10 sene kolay mı be ah kardeşim. 6 ayda eridim bittim
Apo kardeşim bende çok üzüldüm nüks yaşamana... Hastalık cok zor. Bende de hergün dengeler değişiyor.odysiea87 yazdı:Cok üzüldüm br Apo kardesim. Genede lökesitten sonuç alman bile cok umut verici. Bende 6 aydır sıfır zerre semptom azalması olmadı Monurol rahatlattı beni ama ne kadar sürer bilmem.Apo yazdı:Abi onlar iyi gidiyor problem orda değil bende kötü bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak çöküntü içindeyim sebebi benim zaten ben sıfıra yakındım 10 yıldır hiç sıfıra yaklasmamistimodysiea87 yazdı: Deme be Apo Kardeşim. Bende Yiğit hocalarla baya sona geldin sanıyordum. Ne belaymıs bu hastalık...
Botoks olayında Levent Türk yapıyor. O adama şüpeyle bakıyorum. Çok fake hesabı var. Tahir Karadeniz var. Biz Cüneyt Sevinc'e Serkan hocayla giderken onun odasında masaj oluyoduk. Sorduk bu olayı kimseyi iyilestirdiği yok sallıyor burayada uğramıyor falan dediler. Aslında söküp alacaksın lanet organı spermi sulandırmak dısında görevi yok bir ömür acı icinde yaşatacak bizi. 10 sene kolay mı be ah kardeşim. 6 ayda eridim bittim
Tahir hoca hakkında Ody nin dediklerini bende duydum ama Cüneyt ve Ali bir hayal alemi kurmuşlar. O dünyada yaşıyorlar. Dedikleri doğdu olmama ihtimali yüksek. Doğrudan hocayla görüşmeli
Aslında İzmirde yapan bulsak daha iyi
Tahir hoca Liv de bir görüşme geldim gittim 3000 verirsin. Öğrencisi Cüneyt bunlardan ne beklersin. Ben bir tedavi deniyorum buda tutmazsa Tumt yaptırıcam.Serkan yazdı:Apo kardeşim bende çok üzüldüm nüks yaşamana... Hastalık cok zor. Bende de hergün dengeler değişiyor.odysiea87 yazdı:Cok üzüldüm br Apo kardesim. Genede lökesitten sonuç alman bile cok umut verici. Bende 6 aydır sıfır zerre semptom azalması olmadı Monurol rahatlattı beni ama ne kadar sürer bilmem.Apo yazdı: Abi onlar iyi gidiyor problem orda değil bende kötü bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak çöküntü içindeyim sebebi benim zaten ben sıfıra yakındım 10 yıldır hiç sıfıra yaklasmamistim
Tahir hoca hakkında Ody nin dediklerini bende duydum ama Cüneyt ve Ali bir hayal alemi kurmuşlar. O dünyada yaşıyorlar. Dedikleri doğdu olmama ihtimali yüksek. Doğrudan hocayla görüşmeli
Tahir hoca cuneydle muhsinin hocasi o yonden ben de cok supheli bakiyorum. Muayenesi 1000 lira imis. Youtubeda yuzde 70 gibi bi orandan bahsediyor. Yani yalansa sayet allah bin bir belasini versin. Umut tacirligi bu. Gitmeyi dusunmuyor degilim yine de bir ihtimal. Cunku yapay mesane bile yapacak kadar iyi bi cerrah.
Durum farklı bende yinede bitiricem buvisi benodysiea87 yazdı:Cok üzüldüm br Apo kardesim. Genede lökesitten sonuç alman bile cok umut verici. Bende 6 aydır sıfır zerre semptom azalması olmadı Monurol rahatlattı beni ama ne kadar sürer bilmem.Apo yazdı:Abi onlar iyi gidiyor problem orda değil bende kötü bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak çöküntü içindeyim sebebi benim zaten ben sıfıra yakındım 10 yıldır hiç sıfıra yaklasmamistimodysiea87 yazdı: Deme be Apo Kardeşim. Bende Yiğit hocalarla baya sona geldin sanıyordum. Ne belaymıs bu hastalık...
Izmirde yiğit hoca yapalım dedi ama garantisi yok dedi ...uğraşıyoruz.. bitiricem.Serkan yazdı:Apo kardeşim bende çok üzüldüm nüks yaşamana... Hastalık cok zor. Bende de hergün dengeler değişiyor.odysiea87 yazdı:Cok üzüldüm br Apo kardesim. Genede lökesitten sonuç alman bile cok umut verici. Bende 6 aydır sıfır zerre semptom azalması olmadı Monurol rahatlattı beni ama ne kadar sürer bilmem.Apo yazdı: Abi onlar iyi gidiyor problem orda değil bende kötü bir süreçten geçiyorum psikolojik olarak çöküntü içindeyim sebebi benim zaten ben sıfıra yakındım 10 yıldır hiç sıfıra yaklasmamistim
Apo abi be Yigit hoca Tumt yapıyor mu acaba. Bir tedavi görüyorum başarısız olursa adam tumt yapacak. Ama adamlar kol koparıyor. Kan testine 1500 verdim. Manisa - İstanbul git gel bittim. Telefon etsem cevap verir mi?Apo yazdı:Izmirde yiğit hoca yapalım dedi ama garantisi yok dedi ...uğraşıyoruz.. bitiricem.Serkan yazdı:Apo kardeşim bende çok üzüldüm nüks yaşamana... Hastalık cok zor. Bende de hergün dengeler değişiyor.odysiea87 yazdı: Cok üzüldüm br Apo kardesim. Genede lökesitten sonuç alman bile cok umut verici. Bende 6 aydır sıfır zerre semptom azalması olmadı Monurol rahatlattı beni ama ne kadar sürer bilmem.
Verir bu gün onunla birlikteydim termo yapalım dedi ama garanti veremem biraz ağrılı işlem dediodysiea87 yazdı:Apo abi be Yigit hoca Tumt yapıyor mu acaba. Bir tedavi görüyorum başarısız olursa adam tumt yapacak. Ama adamlar kol koparıyor. Kan testine 1500 verdim. Manisa - İstanbul git gel bittim. Telefon etsem cevap verir mi?Apo yazdı:Izmirde yiğit hoca yapalım dedi ama garantisi yok dedi ...uğraşıyoruz.. bitiricem.Serkan yazdı: Apo kardeşim bende çok üzüldüm nüks yaşamana... Hastalık cok zor. Bende de hergün dengeler değişiyor.
Oo o zaman o biliyor. Bende randevu alıp gideyim ya. Memorial canımı sökecek. Muayene ücreti bile 1750 yoluyla 2750Apo yazdı:Verir bu gün onunla birlikteydim termo yapalım dedi ama garanti veremem biraz ağrılı işlem dediodysiea87 yazdı:Apo abi be Yigit hoca Tumt yapıyor mu acaba. Bir tedavi görüyorum başarısız olursa adam tumt yapacak. Ama adamlar kol koparıyor. Kan testine 1500 verdim. Manisa - İstanbul git gel bittim. Telefon etsem cevap verir mi?Apo yazdı: Izmirde yiğit hoca yapalım dedi ama garantisi yok dedi ...uğraşıyoruz.. bitiricem.
jodysiea87 yazdı:Oo o zaman o biliyor. Bende randevu alıp gideyim ya. Memorial canımı sökecek. Muayene ücreti bile 1750 yoluyla 2750Apo yazdı:Verir bu gün onunla birlikteydim termo yapalım dedi ama garanti veremem biraz ağrılı işlem dediodysiea87 yazdı: Apo abi be Yigit hoca Tumt yapıyor mu acaba. Bir tedavi görüyorum başarısız olursa adam tumt yapacak. Ama adamlar kol koparıyor. Kan testine 1500 verdim. Manisa - İstanbul git gel bittim. Telefon etsem cevap verir mi?
Abi senin sıkıntılar şu an nedir?
En agir sikayetim idrar yaparken ağrı
Neden olduğunu bilmiyorum da prostatim cok sismis
Neden olduğunu bilmiyorum da prostatim cok sismis
Bakalım ne olucak bu işin sonuBruceLee yazdı:jodysiea87 yazdı:Oo o zaman o biliyor. Bende randevu alıp gideyim ya. Memorial canımı sökecek. Muayene ücreti bile 1750 yoluyla 2750Apo yazdı: Verir bu gün onunla birlikteydim termo yapalım dedi ama garanti veremem biraz ağrılı işlem dedi
Abi senin sıkıntılar şu an nedir?
Bu botoks isleminde zarar gorme olasiligi nedir? Kadir bey enjeksiyondan zarar gormustu. Ama onunki anti kokteyliydi sanirim ve perineden yapilmisti. Botoks da oranin ph ni bozup dokuya zarar verebilir mi?