Üretreoskopi Hakkında
Üretreoskopi Hakkında
Selamlar arkadaşlar idrar debi düşüklüğü nedeniyle doktor üretreoskopi istedi sadece idrar kanalına bakılcak dedi ve devlet hasntanesinde yaptıracağım bu işlemin prostat iltihabı için bir gereği var mı zorlu bir işlem mi bilenler lütfen cevaplayabilir mi ?
Re: Üretreoskopi Hakkında
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Bu, sistoskopiden farklı birşey mi? Eğer sistoskopi ile aynıysa prostatla ilgili bir bilgi vermez diye biliyorum. Bph için ultrason, prostatit için prostat sıvısı örneği gereklidir.
Hocam işlemi yaptırdım sistoskopi de deniyor olabilir tam bir fikrim yok penis ucundan kamerayla girdiler mesaneye kadar baktılar mesane boynu yüksek çıktı yanlış hatırlamıyorsam kadir abi prostatit kaynaklı olabiliyor demişti arkadaşlar işlem biraz ağrılı 3 saat olalı yaptıralı fakat asıl acı şuan işerken yaşadığım acı resmen cam işiyor gibiyim inşallah en kısa sürede geçer ayrıyetten semen analizi verdim semen analizi prostatit için bize ne gösterebilir cevaplarsanız sevinirim Allah bizlere sabır versin gerçekten zor.alexandro1104 yazdı:Bu, sistoskopiden farklı birşey mi? Eğer sistoskopi ile aynıysa prostatla ilgili bir bilgi vermez diye biliyorum. Bph için ultrason, prostatit için prostat sıvısı örneği gereklidir.
senin semptomlar ne şu anFatih34 yazdı:Hocam işlemi yaptırdım sistoskopi de deniyor olabilir tam bir fikrim yok penis ucundan kamerayla girdiler mesaneye kadar baktılar mesane boynu yüksek çıktı yanlış hatırlamıyorsam kadir abi prostatit kaynaklı olabiliyor demişti arkadaşlar işlem biraz ağrılı 3 saat olalı yaptıralı fakat asıl acı şuan işerken yaşadığım acı resmen cam işiyor gibiyim inşallah en kısa sürede geçer ayrıyetten semen analizi verdim semen analizi prostatit için bize ne gösterebilir cevaplarsanız sevinirim Allah bizlere sabır versin gerçekten zor.alexandro1104 yazdı:Bu, sistoskopiden farklı birşey mi? Eğer sistoskopi ile aynıysa prostatla ilgili bir bilgi vermez diye biliyorum. Bph için ultrason, prostatit için prostat sıvısı örneği gereklidir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Fatih34 yazdı:Hocam işlemi yaptırdım sistoskopi de deniyor olabilir tam bir fikrim yok penis ucundan kamerayla girdiler mesaneye kadar baktılar mesane boynu yüksek çıktı yanlış hatırlamıyorsam kadir abi prostatit kaynaklı olabiliyor demişti arkadaşlar işlem biraz ağrılı 3 saat olalı yaptıralı fakat asıl acı şuan işerken yaşadığım acı resmen cam işiyor gibiyim inşallah en kısa sürede geçer ayrıyetten semen analizi verdim semen analizi prostatit için bize ne gösterebilir cevaplarsanız sevinirim Allah bizlere sabır versin gerçekten zor.alexandro1104 yazdı:Bu, sistoskopiden farklı birşey mi? Eğer sistoskopi ile aynıysa prostatla ilgili bir bilgi vermez diye biliyorum. Bph için ultrason, prostatit için prostat sıvısı örneği gereklidir.
Mesane boynu yüksekliği bende de var prostatitle beraber. Sistoskopi sonrası 1 hafta kanlı / acılı işemiştim. Eğer fleksibl yapılmadıysa kan oluyor. Benim değildi ve dediğim şeyleri yaşadım. Semen analizi bildiğim kadarıyla; sperm sayısı/ hareketliliğini gösterir, prostat veya prostatit sperm kanallarında tıkanma yasatabilecegi için doktor istemiş olabilir
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Semen analiziyle prostatit teşhisi koyulmaz prostat masajıyla gelen sıvıyı cam lama damlatılıp lokösit sayımı ile konulurFatih34 yazdı:Hocam işlemi yaptırdım sistoskopi de deniyor olabilir tam bir fikrim yok penis ucundan kamerayla girdiler mesaneye kadar baktılar mesane boynu yüksek çıktı yanlış hatırlamıyorsam kadir abi prostatit kaynaklı olabiliyor demişti arkadaşlar işlem biraz ağrılı 3 saat olalı yaptıralı fakat asıl acı şuan işerken yaşadığım acı resmen cam işiyor gibiyim inşallah en kısa sürede geçer ayrıyetten semen analizi verdim semen analizi prostatit için bize ne gösterebilir cevaplarsanız sevinirim Allah bizlere sabır versin gerçekten zor.alexandro1104 yazdı:Bu, sistoskopiden farklı birşey mi? Eğer sistoskopi ile aynıysa prostatla ilgili bir bilgi vermez diye biliyorum. Bph için ultrason, prostatit için prostat sıvısı örneği gereklidir.
Hepsini yaptırdık hocam lökosit çıktı sıfırladık semptomlar daha kötü oldu kesin gözüyle bakmıyorum artık hiçbirşeyeDogukan01 yazdı:Semen analiziyle prostatit teşhisi koyulmaz prostat masajıyla gelen sıvıyı cam lama damlatılıp lokösit sayımı ile konulurFatih34 yazdı:Hocam işlemi yaptırdım sistoskopi de deniyor olabilir tam bir fikrim yok penis ucundan kamerayla girdiler mesaneye kadar baktılar mesane boynu yüksek çıktı yanlış hatırlamıyorsam kadir abi prostatit kaynaklı olabiliyor demişti arkadaşlar işlem biraz ağrılı 3 saat olalı yaptıralı fakat asıl acı şuan işerken yaşadığım acı resmen cam işiyor gibiyim inşallah en kısa sürede geçer ayrıyetten semen analizi verdim semen analizi prostatit için bize ne gösterebilir cevaplarsanız sevinirim Allah bizlere sabır versin gerçekten zor.alexandro1104 yazdı:Bu, sistoskopiden farklı birşey mi? Eğer sistoskopi ile aynıysa prostatla ilgili bir bilgi vermez diye biliyorum. Bph için ultrason, prostatit için prostat sıvısı örneği gereklidir.
En büyük semptomlarım ağrı üriner bölgedeki her yerimde ağrı oluyor en fazla makat ve testis arası olan bölgede işeme yavaş sertleşirken penis ağrısı boşalma esnasında kasık ve testis altı bölgelerde ağrı fazla sıvı tüketince çok sık idrar ve bacak ve böbreklerin olduğu yan bölgelerde ağrı bazen makat ağrısımera yazdı:senin semptomlar ne şu anFatih34 yazdı:Hocam işlemi yaptırdım sistoskopi de deniyor olabilir tam bir fikrim yok penis ucundan kamerayla girdiler mesaneye kadar baktılar mesane boynu yüksek çıktı yanlış hatırlamıyorsam kadir abi prostatit kaynaklı olabiliyor demişti arkadaşlar işlem biraz ağrılı 3 saat olalı yaptıralı fakat asıl acı şuan işerken yaşadığım acı resmen cam işiyor gibiyim inşallah en kısa sürede geçer ayrıyetten semen analizi verdim semen analizi prostatit için bize ne gösterebilir cevaplarsanız sevinirim Allah bizlere sabır versin gerçekten zor.alexandro1104 yazdı:Bu, sistoskopiden farklı birşey mi? Eğer sistoskopi ile aynıysa prostatla ilgili bir bilgi vermez diye biliyorum. Bph için ultrason, prostatit için prostat sıvısı örneği gereklidir.
Vallahi fleksibl mı bilmiyorum hocam ama hiç kan işemedim aksine su rengi çok çok açık işiyorum işlem sonrası işerken aşırı acıyordu yavaş yavaş azalıyor gibi Allaha şüküralexandro1104 yazdı:Fatih34 yazdı:Hocam işlemi yaptırdım sistoskopi de deniyor olabilir tam bir fikrim yok penis ucundan kamerayla girdiler mesaneye kadar baktılar mesane boynu yüksek çıktı yanlış hatırlamıyorsam kadir abi prostatit kaynaklı olabiliyor demişti arkadaşlar işlem biraz ağrılı 3 saat olalı yaptıralı fakat asıl acı şuan işerken yaşadığım acı resmen cam işiyor gibiyim inşallah en kısa sürede geçer ayrıyetten semen analizi verdim semen analizi prostatit için bize ne gösterebilir cevaplarsanız sevinirim Allah bizlere sabır versin gerçekten zor.alexandro1104 yazdı:Bu, sistoskopiden farklı birşey mi? Eğer sistoskopi ile aynıysa prostatla ilgili bir bilgi vermez diye biliyorum. Bph için ultrason, prostatit için prostat sıvısı örneği gereklidir.
Mesane boynu yüksekliği bende de var prostatitle beraber. Sistoskopi sonrası 1 hafta kanlı / acılı işemiştim. Eğer fleksibl yapılmadıysa kan oluyor. Benim değildi ve dediğim şeyleri yaşadım. Semen analizi bildiğim kadarıyla; sperm sayısı/ hareketliliğini gösterir, prostat veya prostatit sperm kanallarında tıkanma yasatabilecegi için doktor istemiş olabilir