Tecrübeli arkadaşların bilgilendirmesine ihtiyacım var

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Bıktımartıkx34
Hastalık Başlangıç Yılı: 2021

Tecrübeli arkadaşların bilgilendirmesine ihtiyacım var

Mesaj gönderen Bıktımartıkx34 »

Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 7-8 aydır var olan cinsel bozukluklarım nedeniyle Ürolojiye gittim.Burada okudugum bir çok kişinin belirtilerine bakarak prostatit oldugumu düşündüm.Doktora Bazen cinsel istek kaybı-tam ereksiyon olamama hemen sönme ve idrar yaptıktan sonra yanma ve penis denisinde kızarıklık nedeniyle başvurdum.Doktora prostatit olabilir mi diye sordugum da hemen aklınıza ilk o geliyor dedi ve zannetmiyorum dedi.Fiziksel muayeneden sonra idrar kültürü testi ve hormon testi istedi.Sonuçlarımı şimdi onlinedan buldum ve doktora tekrar gitmeden önce bu değerlerden anlayan arkadaşlar var ise yorumlarını rica ediyorum.

https://www.hizliresim.com/3x04lmv
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Tecrübeli arkadaşların bilgilendirmesine ihtiyacım var

Mesaj gönderen kadir »

Bu tahlilleriniz normal.
BruceLee
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: Tecrübeli arkadaşların bilgilendirmesine ihtiyacım var

Mesaj gönderen BruceLee »

Bıktımartıkx34 yazdı:Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 7-8 aydır var olan cinsel bozukluklarım nedeniyle Ürolojiye gittim.Burada okudugum bir çok kişinin belirtilerine bakarak prostatit oldugumu düşündüm.Doktora Bazen cinsel istek kaybı-tam ereksiyon olamama hemen sönme ve idrar yaptıktan sonra yanma ve penis denisinde kızarıklık nedeniyle başvurdum.Doktora prostatit olabilir mi diye sordugum da hemen aklınıza ilk o geliyor dedi ve zannetmiyorum dedi.Fiziksel muayeneden sonra idrar kültürü testi ve hormon testi istedi.Sonuçlarımı şimdi onlinedan buldum ve doktora tekrar gitmeden önce bu değerlerden anlayan arkadaşlar var ise yorumlarını rica ediyorum.

https://www.hizliresim.com/3x04lmv
Hikâyeniz nedir? Sorunlarınızın başlangıcı, sebebi?