Anal iliski Mağdurları Bakteriyel Olup Non Görünenler
Anal iliski Mağdurları Bakteriyel Olup Non Görünenler
Arkadaşlar Bu başlįkta da belirtigim üzere Anal ilişki yaşayıp, Kulturunde ozellikle bakteri cikmayanlar yada bakterisi belli olanlar özellikle semptomlarini ve bakterilerini paylaşabilirler mi.
Bakterisi belli olanlar , belli olmayanlara belki yol gosterici olur , hep ayni bakteri , suclu patojen olabilir, Bircok suş var , binlerce cesiti var ama ,
Ornegin Kalin Bagirsakta yaşayan bakteriler gram negatif olmakta.
Amprik tedavi alanlar belki bir nebze iyi olduysa belki ayni patojene savaş actilar.
Sonucta prostata ulasan bakteri var HAREKETLI BAKTERILER patojene neden olabilir .Hareketsiz bakterilerle belki uğraşıyorsunuz?
Bakteri ? Senptom ? En cok nereye vuruyor?
En azindan bir fikir sahibi olabiliriz.
Bakterisi belli olanlar , belli olmayanlara belki yol gosterici olur , hep ayni bakteri , suclu patojen olabilir, Bircok suş var , binlerce cesiti var ama ,
Ornegin Kalin Bagirsakta yaşayan bakteriler gram negatif olmakta.
Amprik tedavi alanlar belki bir nebze iyi olduysa belki ayni patojene savaş actilar.
Sonucta prostata ulasan bakteri var HAREKETLI BAKTERILER patojene neden olabilir .Hareketsiz bakterilerle belki uğraşıyorsunuz?
Bakteri ? Senptom ? En cok nereye vuruyor?
En azindan bir fikir sahibi olabiliriz.
Re: Anal iliski Mağdurları Bakteriyel Olup Non Görünenler
Kadir Abi simdi farkettimde : ) Şiddet Magduru gibi Başlık komedi olmuş ya en azindan stresli dönemde tebessüm bırakıyor.
Hastalik oyle bir yere getiriyorki insani sefasını yaptiğın şey , cefa oluyor işte.Sonucta mağduruz diyelim, : ) şimdi durup dururken prostatit olanlar diycek bizim gunahimiz neydi. Allah Şifa versin herkese .
Hastalik oyle bir yere getiriyorki insani sefasını yaptiğın şey , cefa oluyor işte.Sonucta mağduruz diyelim, : ) şimdi durup dururken prostatit olanlar diycek bizim gunahimiz neydi. Allah Şifa versin herkese .
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Olsun kardesim Anal ilişki mağdurları komitesi gibi iyide oturmuş.kmlpr2 yazdı:Kadir Abi simdi farkettimde : ) Şiddet Magduru gibi Başlık komedi olmuş ya en azindan stresli dönemde tebessüm bırakıyor.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Pcr da entrokok ürüyor su an ıcın spermde pıhtılaşma var en büyük septomum entrokok ama anal ilişkı yok
-
hocam bende enterokokla uğraşıyorum ama benimde anal ilişki geçmişim yok. Enterokok çok farklı bir bakteri. Bağışıklık sisteminin vücudu korumayı başaramadığı bir bakteridir enterokok... Enterokoku bence artık anal ilişki ile ilişkilendirmeyi bırakmalıyız.efsane2036 yazdı:Pcr da entrokok ürüyor su an ıcın spermde pıhtılaşma var en büyük septomum entrokok ama anal ilişkı yok
-
Spermde ciddi sorunum vartherealpatient yazdı:hocam bende enterokokla uğraşıyorum ama benimde anal ilişki geçmişim yok. Enterokok çok farklı bir bakteri. Bağışıklık sisteminin vücudu korumayı başaramadığı bir bakteridir enterokok... Enterokoku bence artık anal ilişki ile ilişkilendirmeyi bırakmalıyız.efsane2036 yazdı:Pcr da entrokok ürüyor su an ıcın spermde pıhtılaşma var en büyük septomum entrokok ama anal ilişkı yok
En son ne zaman üredi hocam ?efsane2036 yazdı:Pcr da entrokok ürüyor su an ıcın spermde pıhtılaşma var en büyük septomum entrokok ama anal ilişkı yok
Doktor değilim yazdıklarım kişisel tecrübeler ve araştırmalarım sonucu öğrendiklerimdir şifa dilerim.
-
3 ay önceHergele yazdı:En son ne zaman üredi hocam ?efsane2036 yazdı:Pcr da entrokok ürüyor su an ıcın spermde pıhtılaşma var en büyük septomum entrokok ama anal ilişkı yok
Agri, sizi ereksiyon sorunu yoksa tek sorunun spermdeki prcalar olsun .efsane2036 yazdı:Spermde ciddi sorunum vartherealpatient yazdı:hocam bende enterokokla uğraşıyorum ama benimde anal ilişki geçmişim yok. Enterokok çok farklı bir bakteri. Bağışıklık sisteminin vücudu korumayı başaramadığı bir bakteridir enterokok... Enterokoku bence artık anal ilişki ile ilişkilendirmeyi bırakmalıyız.efsane2036 yazdı:Pcr da entrokok ürüyor su an ıcın spermde pıhtılaşma var en büyük septomum entrokok ama anal ilişkı yok
Biz kicimizin ustune oturamiyoruz, millet rakilari saraplari goturuyor biz ancak su icelim. Herkes hayatini yasiyor biz yarim yamalak. Boyle hayata s’kim . Ulan aids kapsaydik daha iyiydi, en azindan ilac tedavisiyle yasiosun normal hayatini
-
Hocam yapmayın lütfen. Savaşacağız. Sonuna kadar gideceğiz. Eninde sonunda bunu tamamen bitirp, hayatımıza devam edeceğiz. Yaşadıklarınız çok üzücü ama bu kadar umutsuz olmayın. Cabalarsak hepimiz iyileşeceğiz.Se38 yazdı:Agri, sizi ereksiyon sorunu yoksa tek sorunun spermdeki prcalar olsun .efsane2036 yazdı:Spermde ciddi sorunum vartherealpatient yazdı: hocam bende enterokokla uğraşıyorum ama benimde anal ilişki geçmişim yok. Enterokok çok farklı bir bakteri. Bağışıklık sisteminin vücudu korumayı başaramadığı bir bakteridir enterokok... Enterokoku bence artık anal ilişki ile ilişkilendirmeyi bırakmalıyız.
Biz kicimizin ustune oturamiyoruz, millet rakilari saraplari goturuyor biz ancak su icelim. Herkes hayatini yasiyor biz yarim yamalak. Boyle hayata s’kim . Ulan aids kapsaydik daha iyiydi, en azindan ilac tedavisiyle yasiosun normal hayatini
Hocam en son ne zaman tedavi aldınız ? Kültür yaptırdınız mı? Mücadele ediyor musunuz ? Şundan dolayı soruyorum umudumuzu kırıyor böyle mesajlar.Se38 yazdı:Agri, sizi ereksiyon sorunu yoksa tek sorunun spermdeki prcalar olsun .efsane2036 yazdı:Spermde ciddi sorunum vartherealpatient yazdı: hocam bende enterokokla uğraşıyorum ama benimde anal ilişki geçmişim yok. Enterokok çok farklı bir bakteri. Bağışıklık sisteminin vücudu korumayı başaramadığı bir bakteridir enterokok... Enterokoku bence artık anal ilişki ile ilişkilendirmeyi bırakmalıyız.
Doktor değilim yazdıklarım kişisel tecrübeler ve araştırmalarım sonucu öğrendiklerimdir şifa dilerim.
Ilk 1 sene antibiyotik kullandim. Zafer hocada devam ettim. Artik vucudum antibiyotik kaldirmiyor, kinolonlar tendonlarimi vuruyor kalici hasardan korkuyorum. Bu hastalikta kinolonsuz gecmesi cok zor. Ancak 3-6 ay doksiklisinle kurtulanlar var ama ona da cesaret edermiyorum, garantisi yok ayrica o kdr uzun sure antibiyotik kesin baska yerde birseyi patlatir.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Kardesim 1 yil surekli antibiyotik kullanilmaz..ara vermeniz gerekirdi. Kültür yada pcr yaptırmadınizmı hiç?Se38 yazdı:Ilk 1 sene antibiyotik kullandim. Zafer hocada devam ettim. Artik vucudum antibiyotik kaldirmiyor, kinolonlar tendonlarimi vuruyor kalici hasardan korkuyorum. Bu hastalikta kinolonsuz gecmesi cok zor. Ancak 3-6 ay doksiklisinle kurtulanlar var ama ona da cesaret edermiyorum, garantisi yok ayrica o kdr uzun sure antibiyotik kesin baska yerde birseyi patlatir.
Se38 yazdı:Agri, sizi ereksiyon sorunu yoksa tek sorunun spermdeki prcalar olsun .efsane2036 yazdı:Spermde ciddi sorunum vartherealpatient yazdı: hocam bende enterokokla uğraşıyorum ama benimde anal ilişki geçmişim yok. Enterokok çok farklı bir bakteri. Bağışıklık sisteminin vücudu korumayı başaramadığı bir bakteridir enterokok... Enterokoku bence artık anal ilişki ile ilişkilendirmeyi bırakmalıyız.
AYNEN BİRADERİM , ÖZETLEMİŞİN DURUMU , KÖRDÖĞÜŞÜ BİZİMKİ , ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK AKŞAM VAKTİ GÜLDÜRDÜN BENİ ALLAHTA SENİ
GÜLDÜRSÜN BU İLLETTENDE TEZ ZAMANDA KURTARSIN SENİDE , HEPİMİZİDE ...
-
Bazen ereksıyon sorunumda oluyor boşalırken zevk alamıyorumSe38 yazdı:Agri, sizi ereksiyon sorunu yoksa tek sorunun spermdeki prcalar olsun .efsane2036 yazdı:Spermde ciddi sorunum vartherealpatient yazdı: hocam bende enterokokla uğraşıyorum ama benimde anal ilişki geçmişim yok. Enterokok çok farklı bir bakteri. Bağışıklık sisteminin vücudu korumayı başaramadığı bir bakteridir enterokok... Enterokoku bence artık anal ilişki ile ilişkilendirmeyi bırakmalıyız.