Prostatit geçmişim

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Ferhatdgn
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Prostatit geçmişim

Mesaj gönderen Ferhatdgn »

Herkese iyi akşamlar. Geçen yıl nisan ayında bir anda idrar yolunda yanma başladı. Ben basit bir enfeksiyondur diye üstünde durmadım 10 gün böyle geçti baktım geçmiyor bulunduğum ilde özel bir hastanede ürologa gittim idrar testi ve ultrason sonucu bir şeyin yok dedi tek kullanımlık toz antibiyotik yazdı tabi yanma bitmedi bende başka doktora gittim yine aynı testler yine bir farklı bir antibiyotik oda düzeltmedi tam 1 ay içinde 4/5 farklı doktora gittim hiçbiri adam akıllı bir şey söylemedi son gittiğim doktor aktif mesena var dedi betmiga diye bir ilaç yazdı hemde 3 aylık . 15 gün kullandım baktım düzelme yok gittim yanına yanma devam ediyor dedim bana yapabileceğim bir şey kalmadı bir daha gelme dercesine bende ilacı kullanmayı bıraktım sonra netten araştırma yaparken bu formu keşfettim. Burdan öğrendiğim Bitkisel çözüm yollarını denedim yakı otu ,kabak çekirdeği yağı probolis , saw palmatto ,carrenbery kullandım. Kısmen yanmayı düşürdüm ama tamamen bitiremedim, Ağustos ayı ortalarında Zafer hocanın yanına gittim .hoca prostat sıvısında lökasit sayımı yaptı her şey normal kesin diyebilirim Prostatit değilsin dedi sana iki ilaç yazacam dedi taravid 400 ve detr
Ferhatdgn

Re: Prostatit geçmişim

taravid 400 ve detrusitol yazdı. Ben onları kullandım o ara yanmalarım ara ara devam devam ediyordu.işten dolayı il değişikliği yaptım ev arama eşya derken ağrının ve yanmanın üzerinde durmadım kafam hep başka şeylere verdim o ara ağrı sızı gitti arada kendini hatırlatıyordu ama 2/3 gün içinde gidiyordu. Geçen hafta geri döndü yanma ve makat bölgesinde prostat bölgesinde ağrı Buda tüm vücut da halsizlik yapıyor. Ben bu hastalık başladığımdan beri acı bıraktım baharat elimden geldiğince tüketmiyorum asitli her türlü içeceği bıraktım .nüks sebebi galiba duştan sonra üşüttüm o ondan yada çok fazla oturmaktan malum pandemi dönemi sürekli evdeyiz. Prostat ve makat ağrısını nasıl geçireceğim varmı bir öneriniz. Bi arkadaşım çok afedersiniz mastürbasyon yap ama meni ile değilde zevk suyu gelsin o su prostatı rahatlatır dedi Kadir abi sen ne diyorsun bu arkadaşımın dediğine
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Ferhatdgn yazdı:taravid 400 ve detrusitol yazdı. Ben onları kullandım o ara yanmalarım ara ara devam devam ediyordu.işten dolayı il değişikliği yaptım ev arama eşya derken ağrının ve yanmanın üzerinde durmadım kafam hep başka şeylere verdim o ara ağrı sızı gitti arada kendini hatırlatıyordu ama 2/3 gün içinde gidiyordu. Geçen hafta geri döndü yanma ve makat bölgesinde prostat bölgesinde ağrı Buda tüm vücut da halsizlik yapıyor. Ben bu hastalık başladığımdan beri acı bıraktım baharat elimden geldiğince tüketmiyorum asitli her türlü içeceği bıraktım .nüks sebebi galiba duştan sonra üşüttüm o ondan yada çok fazla oturmaktan malum pandemi dönemi sürekli evdeyiz. Prostat ve makat ağrısını nasıl geçireceğim varmı bir öneriniz. Bi arkadaşım çok afedersiniz mastürbasyon yap ama meni ile değilde zevk suyu gelsin o su prostatı rahatlatır dedi Kadir abi sen ne diyorsun bu arkadaşımın dediğine
Gecmis olsun kardesim, Ben senin yerinde olsaydim su anda prostat sivisi, meni ve idrardan olmak sartiyla 3 akintidan kültür+antibiogram ve pcr yaptirirdim ondan sonra duruma göre tedavi surecine yön verirdim. Belliki senin uretral sisteminde enfeksiyon var.Masturbasyon senin iyilesme surecini olumsuz yonde etkiler. O bilgi yanlis.
Ferhatdgn

Teşekkür ederim Kadir abi bulunduğum ilde bu testleri yaptırabilirmiyin bilmiyorum ama uğraşacam inşallah herkes sağlığına kavuşur bir an önce
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Ferhatdgn yazdı:Teşekkür ederim Kadir abi bulunduğum ilde bu testleri yaptırabilirmiyin bilmiyorum ama uğraşacam inşallah herkes sağlığına kavuşur bir an önce
İnş kardesim rica ederim.