Sevgili arkadaşlar, etkisini olumlu anlamda görmek birçok şeyi aynı anlamda yapmakla olur. Yediğinize içtiğinize dikkat ediyor, spor egzersiz yapıyor, sigara alkol kullanmıyor olmanız vb arkanızda itici gücünüzün olması lazım. Prostatitte hiçbir gıda tek başına çözüm olmaz
erdem60 yazdı: ↑03.02.2025 - 07:26
Sigarayı bıraksam belkide sağlığımın yarısı iyi duruma gelir günde 3 paket içiyorum belkide ereksiyon bu yüzden düzelmiyor
Sigara damarlarda aterosikleroz yapar, sertleşmenin birinci kuralı kan akışının damarlar yolu penise rahat ulaşması ile direkt ilgilidir.
Günde 3 paket sigara içmek penise giden kan akışını durdurmak demektir.
Sigarayı bıraksam belkide sağlığımın yarısı iyi duruma gelir günde 3 paket içiyorum belkide ereksiyon bu yüzden düzelmiyor
Sigara damarlarda aterosikleroz yapar, sertleşmenin birinci kuralı kan akışının damarlar yolu penise rahat ulaşması direkt ilgilidir.
Günde 3 paket sigara içmek penise giden kan akışını durdurmak demektir.
Abi bırakmayı geçtim azaltmayı bile basaramiyorum
Stres hakim oldukça hep az geliyor daha çok icesim oluyor
Ereksiyon sorunu sadece fizyolojik bir durum değildir, psikolojik ve duygusal boyutları olan karmaşık bir durumdur.
Stres ve anksiyete ereksiyon sorunlarına katkıda bulunabilir.
kadir yazdı: ↑03.02.2025 - 20:49
Ereksiyon sorunu sadece fizyolojik bir durum değildir, psikolojik ve duygusal boyutları olan karmaşık bir durumdur.
Allen carrın kitabını veya videolarına ulaşabilirseniz baya yardımcı olacaktır. Youtube da bi mücadele isimli bir kanalın sigara bırakma videosu vardı ben o videoyla bıraktım 1 yılı geçti
Allen carrın kitabını veya videolarına ulaşabilirseniz baya yardımcı olacaktır. Youtube da bi mücadele isimli bir kanalın sigara bırakma videosu vardı ben o videoyla bıraktım 1 yılı geçti
kadir yazdı: ↑03.02.2025 - 20:49