Prostatit semptomlarim azaldi ama bagirsak semptomlarimi bitirdi hocam.Prostatit hala iyilesmedi ama bagirsaklar iyilesti .Ama zaten bagirsaklarin uyilesmesi prostatit semptomparini bence 100 ise 70 yapiyor en azindan benim tecrübeme göre böyle oldu.Kolonoskopiye girecektim.Iptal ettim , şeker ve gluteni kesip elma sirkesine basladim.3 haftada hu sonuclari aldim.Peostayit sikayetlerim suanda %5 felan sifirlamak icin yarin Zafer beye gidiyorum.cevik yazdı: ↑12.08.2024 - 14:50Hocam tüm şikayetler kesıldı dediğiniz Prostatit semptomlarımı... Ne gıbı semptomlar yaşadınız... Bende de sperm boşalma esnasında uretra sankı dar sankı tıkalı kalıyor gıbı yavaş yavaş dısarı atıyor..yenicezseni yazdı: ↑12.08.2024 - 14:06 Bende de bagirsak sikayetleri vardi ayni şekil , kolonoskopi ve endoskopiye girmek yerine şeker ve gluteni kestim ve sabah ve akşam birer su bardagina 3 4 kasik elma sirkesi koyup suyla karistirip ictim .Tum sikayetler ( bagirsak bazinda) 3 hafta icinde kesildi.Ama elma sirkesi dogal olacak.
Halihazırda bende de bağırsak sorunları var..
Bağırsak problemine bağlı idrar problemi
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Re: Bağırsak problemine bağlı idrar problemi
Kardeşim selamyenicezseni yazdı: ↑12.08.2024 - 16:10Prostatit semptomlarim azaldi ama bagirsak semptomlarimi bitirdi hocam.Prostatit hala iyilesmedi ama bagirsaklar iyilesti .Ama zaten bagirsaklarin uyilesmesi prostatit semptomparini bence 100 ise 70 yapiyor en azindan benim tecrübeme göre böyle oldu.Kolonoskopiye girecektim.Iptal ettim , şeker ve gluteni kesip elma sirkesine basladim.3 haftada hu sonuclari aldim.Peostayit sikayetlerim suanda %5 felan sifirlamak icin yarin Zafer beye gidiyorum.cevik yazdı: ↑12.08.2024 - 14:50Hocam tüm şikayetler kesıldı dediğiniz Prostatit semptomlarımı... Ne gıbı semptomlar yaşadınız... Bende de sperm boşalma esnasında uretra sankı dar sankı tıkalı kalıyor gıbı yavaş yavaş dısarı atıyor..yenicezseni yazdı: ↑12.08.2024 - 14:06 Bende de bagirsak sikayetleri vardi ayni şekil , kolonoskopi ve endoskopiye girmek yerine şeker ve gluteni kestim ve sabah ve akşam birer su bardagina 3 4 kasik elma sirkesi koyup suyla karistirip ictim .Tum sikayetler ( bagirsak bazinda) 3 hafta icinde kesildi.Ama elma sirkesi dogal olacak.
Halihazırda bende de bağırsak sorunları var..
semptomları %5 e getirene kadar nasıl tedavi almıştın yada kimden benim bir iyi bir kötü hatta bazen tamam geçti diyorum sonra ne oluyorsa yine geliyor çözemedim
-
Ampirik anti tedavisi + verilen tavsiyeleri aksatmiyorum ( asla aci yemiyorum , sogukta kalmiyorum , mukerrer bosalmiyorum) .Ama tamamen sifirlamadan rahat etmeyecegimemree16 yazdı: ↑12.08.2024 - 16:40Kardeşim selamyenicezseni yazdı: ↑12.08.2024 - 16:10Prostatit semptomlarim azaldi ama bagirsak semptomlarimi bitirdi hocam.Prostatit hala iyilesmedi ama bagirsaklar iyilesti .Ama zaten bagirsaklarin uyilesmesi prostatit semptomparini bence 100 ise 70 yapiyor en azindan benim tecrübeme göre böyle oldu.Kolonoskopiye girecektim.Iptal ettim , şeker ve gluteni kesip elma sirkesine basladim.3 haftada hu sonuclari aldim.Peostayit sikayetlerim suanda %5 felan sifirlamak icin yarin Zafer beye gidiyorum.
semptomları %5 e getirene kadar nasıl tedavi almıştın yada kimden benim bir iyi bir kötü hatta bazen tamam geçti diyorum sonra ne oluyorsa yine geliyor çözemedim
Peki hiç prostat sıvısından kültür yaptırmışmıydınyenicezseni yazdı: ↑12.08.2024 - 17:32Ampirik anti tedavisi + verilen tavsiyeleri aksatmiyorum ( asla aci yemiyorum , sogukta kalmiyorum , mukerrer bosalmiyorum) .Ama tamamen sifirlamadan rahat etmeyecegimemree16 yazdı: ↑12.08.2024 - 16:40Kardeşim selamyenicezseni yazdı: ↑12.08.2024 - 16:10
Prostatit semptomlarim azaldi ama bagirsak semptomlarimi bitirdi hocam.Prostatit hala iyilesmedi ama bagirsaklar iyilesti .Ama zaten bagirsaklarin uyilesmesi prostatit semptomparini bence 100 ise 70 yapiyor en azindan benim tecrübeme göre böyle oldu.Kolonoskopiye girecektim.Iptal ettim , şeker ve gluteni kesip elma sirkesine basladim.3 haftada hu sonuclari aldim.Peostayit sikayetlerim suanda %5 felan sifirlamak icin yarin Zafer beye gidiyorum.
-
Hocam hem kultur hem pcr yaptirdim prostat sivisina .Ama dandik bi bakteri cikti işte.O bakteriye antibiyogram yaptirdim tum antilere duyarli cikti.Dedik ne alaka ? Nasil oluyor bu.Kontaminasyon bakterisidir dedi forumdakiler.Pcr da tertemiz cikti.Dolayisiyla bu kultur ve pcr olayindan pek fayda gormedim.Lokosit odakli tedavi almak istiyorum .emree16 yazdı: ↑12.08.2024 - 18:00Peki hiç prostat sıvısından kültür yaptırmışmıydınyenicezseni yazdı: ↑12.08.2024 - 17:32Ampirik anti tedavisi + verilen tavsiyeleri aksatmiyorum ( asla aci yemiyorum , sogukta kalmiyorum , mukerrer bosalmiyorum) .Ama tamamen sifirlamadan rahat etmeyecegim
-
Staphylococcus haemolyticusFalconn58 yazdı: ↑12.08.2024 - 21:05Hangi bakteri çıktıyenicezseni yazdı: ↑12.08.2024 - 20:34Hocam hem kultur hem pcr yaptirdim prostat sivisina .Ama dandik bi bakteri cikti işte.O bakteriye antibiyogram yaptirdim tum antilere duyarli cikti.Dedik ne alaka ? Nasil oluyor bu.Kontaminasyon bakterisidir dedi forumdakiler.Pcr da tertemiz cikti.Dolayisiyla bu kultur ve pcr olayindan pek fayda gormedim.Lokosit odakli tedavi almak istiyorum .
-
Kardeşim okusana yazdigimi adamakilli niye ters cevap veriyosun ? Mesele bu bakteri cikmasi degil mesele cikan bakterinin antibiyogramda tüm anti gruplarina duyarli cikmasi.Normal mi bu sence ? Bu direk enfeksiyona sebep veren bakterinin bu olmadigini gösteriyor.Lablar ne kadar kaliteli ki çıkan bakteriye kesin güveneyim ? Dolayisiyla da ben lökosit odakli tedaviye yönelmek istiyorum olay bu.Tek kötü zamandan sen geçmiyorsun emin ol.Neyse kardeşim umarim tez zamanda şifana ulaşırsın Allah hepimizin yardimcisi olsun.
-
Buarada şunu da belirteyim elbette en mantikli yol kültür ve pcr odakli tedavi almak ama bende maalesef bunlardan bir fayda çıkmadı olay bu.Dolayisiyla ampirik tedavi ile yoluma devam edeceğim.Foruma yeni katilan arkadaşlar varsa öncelikleri kültür ve pcr olmali prostat sivisindan.
-
Konu başlığından sapmamak adına tekrar söylemeyi borç bilirim.Doğal elma sirkesini sabah ve akşam 2-3 yemek kaşigi bir bardak suya koyup karistirip içtim.Gluten ve şekeri bıraktım.3 hafta içinde tüm bağırsak şikayetlerimden kurtuldum , prostatitsel şikayetlerim ise en az yarı yarıya azaldi .Ayrıca okuduğum çoğu kaynakta prostatit iyileşmesinde bağırsakların önce tedavi edilmesi şiddetle tavsiye ediliyor arkadaşlar.Bağırsakları iyileştirin tedavi kolaylaşıyor ben böyle düşünüyorum.Ayrica bu elma sirkesini bana söylediği için tekrardan Kadir abime teşekkür ediyorum.
-
Işte bilemiyorum hocam benimde kafam çok karıştı çok sıkıldım artık.Zafer hocanin iyilestirdigi tonla adam var sonuçta .Denemek istiyorum şansımı.Falconn58 yazdı: ↑13.08.2024 - 08:25Sen kültürleri tekrarla kardeşim başka lablarda ampirik tedavi alma benceyenicezseni yazdı: ↑13.08.2024 - 01:06Kardeşim okusana yazdigimi adamakilli niye ters cevap veriyosun ? Mesele bu bakteri cikmasi degil mesele cikan bakterinin antibiyogramda tüm anti gruplarina duyarli cikmasi.Normal mi bu sence ? Bu direk enfeksiyona sebep veren bakterinin bu olmadigini gösteriyor.Lablar ne kadar kaliteli ki çıkan bakteriye kesin güveneyim ? Dolayisiyla da ben lökosit odakli tedaviye yönelmek istiyorum olay bu.Tek kötü zamandan sen geçmiyorsun emin ol.Neyse kardeşim umarim tez zamanda şifana ulaşırsın Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Baya bir şey denedim hocam bağırsaklar için ama bir türlü düzene soramadım. Ve bağırsak sorunu yaşadığım gün idrara çıkamıyorum. Bu durum son zamanlarda çok arttı. Artık can sıkıcı bir hal almaya başladıyenicezseni yazdı: ↑13.08.2024 - 01:11 Konu başlığından sapmamak adına tekrar söylemeyi borç bilirim.Doğal elma sirkesini sabah ve akşam 2-3 yemek kaşigi bir bardak suya koyup karistirip içtim.Gluten ve şekeri bıraktım.3 hafta içinde tüm bağırsak şikayetlerimden kurtuldum , prostatitsel şikayetlerim ise en az yarı yarıya azaldi .Ayrıca okuduğum çoğu kaynakta prostatit iyileşmesinde bağırsakların önce tedavi edilmesi şiddetle tavsiye ediliyor arkadaşlar.Bağırsakları iyileştirin tedavi kolaylaşıyor ben böyle düşünüyorum.Ayrica bu elma sirkesini bana söylediği için tekrardan Kadir abime teşekkür ediyorum.
-
Hocam en az 1 ay sabah akşam doğal elma sirkesi olayini denediniz mi ?Fzt yazdı: ↑15.08.2024 - 11:13Baya bir şey denedim hocam bağırsaklar için ama bir türlü düzene soramadım. Ve bağırsak sorunu yaşadığım gün idrara çıkamıyorum. Bu durum son zamanlarda çok arttı. Artık can sıkıcı bir hal almaya başladıyenicezseni yazdı: ↑13.08.2024 - 01:11 Konu başlığından sapmamak adına tekrar söylemeyi borç bilirim.Doğal elma sirkesini sabah ve akşam 2-3 yemek kaşigi bir bardak suya koyup karistirip içtim.Gluten ve şekeri bıraktım.3 hafta içinde tüm bağırsak şikayetlerimden kurtuldum , prostatitsel şikayetlerim ise en az yarı yarıya azaldi .Ayrıca okuduğum çoğu kaynakta prostatit iyileşmesinde bağırsakların önce tedavi edilmesi şiddetle tavsiye ediliyor arkadaşlar.Bağırsakları iyileştirin tedavi kolaylaşıyor ben böyle düşünüyorum.Ayrica bu elma sirkesini bana söylediği için tekrardan Kadir abime teşekkür ediyorum.
Denedim hocam. Birçok şeyi denedim. Ama gittikçe daha da kötü oluyorumyenicezseni yazdı: ↑15.08.2024 - 11:14Hocam en az 1 ay sabah akşam doğal elma sirkesi olayini denediniz mi ?Fzt yazdı: ↑15.08.2024 - 11:13Baya bir şey denedim hocam bağırsaklar için ama bir türlü düzene soramadım. Ve bağırsak sorunu yaşadığım gün idrara çıkamıyorum. Bu durum son zamanlarda çok arttı. Artık can sıkıcı bir hal almaya başladıyenicezseni yazdı: ↑13.08.2024 - 01:11 Konu başlığından sapmamak adına tekrar söylemeyi borç bilirim.Doğal elma sirkesini sabah ve akşam 2-3 yemek kaşigi bir bardak suya koyup karistirip içtim.Gluten ve şekeri bıraktım.3 hafta içinde tüm bağırsak şikayetlerimden kurtuldum , prostatitsel şikayetlerim ise en az yarı yarıya azaldi .Ayrıca okuduğum çoğu kaynakta prostatit iyileşmesinde bağırsakların önce tedavi edilmesi şiddetle tavsiye ediliyor arkadaşlar.Bağırsakları iyileştirin tedavi kolaylaşıyor ben böyle düşünüyorum.Ayrica bu elma sirkesini bana söylediği için tekrardan Kadir abime teşekkür ediyorum.
-
Anliyorum , bende işe yarayan sizde yaramadı demekki.Bol şifa diliyorum size , kalın sağlıcakla.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Çok geçmiş olsun. Bende de prostatit böbrek taşı düşürme ve kronik kabızlık paralelinde başladı. Prostatit teşhisi konmadan önce ben de kolonoskopi yaptırmıştım. Kolonoskopi yaptırmadan önce lavman yapmak gerekiyor. Lavman yaptığımda prostatit olmadan önceki kadar kendimi sağlıklı hissetmiştim. Geçirgen bağırsak sendromu diye bir hastalık var. Prostata çok yakın bir bölgede bağırsaktan Prostata bulaş gelebiliyor. Bende ufak bir polip haricinde bir şey çıkmamıştı. Ben sirke kullanmıyorum ama Akdeniz diyetine göre besleniyorum. Beyaz un yerine tam buğday tüketiyorum. Ayrıca antibiyotik kullandığınız zamanlarda diyet çok daha önemli oluyor. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun hocam size de. Şikayetleriniz nelerdi? Özellikle idrar şikayetiniz var mıydı? Yapamama gibi? Kolonoskipide çekiniyorum biraz ama bir sorun varsa çıkar diye düşünüyorum.rizasirman yazdı: ↑16.08.2024 - 00:56 Çok geçmiş olsun. Bende de prostatit böbrek taşı düşürme ve kronik kabızlık paralelinde başladı. Prostatit teşhisi konmadan önce ben de kolonoskopi yaptırmıştım. Kolonoskopi yaptırmadan önce lavman yapmak gerekiyor. Lavman yaptığımda prostatit olmadan önceki kadar kendimi sağlıklı hissetmiştim. Geçirgen bağırsak sendromu diye bir hastalık var. Prostata çok yakın bir bölgede bağırsaktan Prostata bulaş gelebiliyor. Bende ufak bir polip haricinde bir şey çıkmamıştı. Ben sirke kullanmıyorum ama Akdeniz diyetine göre besleniyorum. Beyaz un yerine tam buğday tüketiyorum. Ayrıca antibiyotik kullandığınız zamanlarda diyet çok daha önemli oluyor. Tavsiye ederim. Geçmiş olsun
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Benim idrarla ilgili çok hafif sıkıntılarım var, onlar da nüks dönemlerinde oluyor. İdrarı zor başlatma, kesik kesik işeme ve tam boşaltamama hissi. Kolonoskopi de çekinecek hiçbir şey yok. Çok basit bir işlem. Uyutuyorlar uyanıyorsunuz ve bitmiş. Lavman bile yanında zor kalır. Hiç çekinmeyin.
Anladım hocam teşekkür. Kolonoskopi sırasında bir sıkıntı bulursalar tedavisini o sırada yapıyorlar anladığım kadarıylarizasirman yazdı: ↑16.08.2024 - 14:29 Benim idrarla ilgili çok hafif sıkıntılarım var, onlar da nüks dönemlerinde oluyor. İdrarı zor başlatma, kesik kesik işeme ve tam boşaltamama hissi. Kolonoskopi de çekinecek hiçbir şey yok. Çok basit bir işlem. Uyutuyorlar uyanıyorsunuz ve bitmiş. Lavman bile yanında zor kalır. Hiç çekinmeyin.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Ben yarın kolonoskopiye giricem bugün şurupları içtim ve 1 kere lavman yaptım, lakin lavman yaparken aşırı bi yanma geldi acaba hemoroid mi var diye şüphelenmedim değil şu an, bakalım yarın çıkacak
Semptomlarin nelerdiProstatitOgrenci yazdı: ↑04.02.2025 - 00:31 Ben yarın kolonoskopiye giricem bugün şurupları içtim ve 1 kere lavman yaptım, lakin lavman yaparken aşırı bi yanma geldi acaba hemoroid mi var diye şüphelenmedim değil şu an, bakalım yarın çıkacak
-
Peniste sogukluk hissi, testiste ağrı, sertleşme problemi boşalırken zevk alamama, ve tüm semptomlarımın yatar pozisyondayken azıyor olması. Anti tedavisinden sonra sertleşme ve testis ağrısı geçti kısmen. Şu an lavmanı sıkerken ve ilaçlardan sonra tuvaletimi ardarda yaparken anüsüm cam batar gibi sızladı hep.
Ben doktora yatar pozisyonda semptom artiyor dedigimde gülmüştü öyle şey mi olur senin ki psikolojik diyeProstatitOgrenci yazdı: ↑04.02.2025 - 10:11 Peniste sogukluk hissi, testiste ağrı, sertleşme problemi boşalırken zevk alamama, ve tüm semptomlarımın yatar pozisyondayken azıyor olması. Anti tedavisinden sonra sertleşme ve testis ağrısı geçti kısmen. Şu an lavmanı sıkerken ve ilaçlardan sonra tuvaletimi ardarda yaparken anüsüm cam batar gibi sızladı hep.
Anal fissür olabilir hocam küçük, genel cerrahiye bir görün istersenProstatitOgrenci yazdı: ↑04.02.2025 - 10:11 Peniste sogukluk hissi, testiste ağrı, sertleşme problemi boşalırken zevk alamama, ve tüm semptomlarımın yatar pozisyondayken azıyor olması. Anti tedavisinden sonra sertleşme ve testis ağrısı geçti kısmen. Şu an lavmanı sıkerken ve ilaçlardan sonra tuvaletimi ardarda yaparken anüsüm cam batar gibi sızladı hep.
-
Kolonoskopi sonucu anal fissür çıktı, belki de boşuna 2 ay antibiyotik içtim, inşallah prostatit değilimdir, fissür varmış, antibiyotik sonrası ishal olduğundan semptomların artmıştır dedi
-
Prostatit olanlarin cogunda anal fissur zaten oluyo knkProstatitOgrenci yazdı: ↑04.02.2025 - 14:04 Kolonoskopi sonucu anal fissür çıktı, belki de boşuna 2 ay antibiyotik içtim, inşallah prostatit değilimdir, fissür varmış, antibiyotik sonrası ishal olduğundan semptomların artmıştır dedi