2 ileri 1 geri nereye kadar (KENDİ HİKAYEM)
Re: 2 ileri 1 geri nereye kadar (KENDİ HİKAYEM)
Değerli arkadaşlar 5 günlük cezol iğneye artı olarak doktor amoksislin verdi antibiogramda duyarlı ama agumentin olarak bulunuyormuş artık Klavunat marka aldım aynı işlevi görür sanırım 875mg amoksislin 125mg klvunaik acid anti hiogramda ikisinede duyarlı çıktı enterekok. Adım adım durumları aktaracağım 1 sene sonra adam akıllı bir tedavi alacağım en azından bu forumdaki abiler arkadaşlar sayesinde teşekkür ederim herkese. Özelikle zuspat ve nonwovenll e. Bu marka sanırım çok önemli değildir bilen arkadaşlar yine gorusbelirtirse sevinirim. Ama cezol iğneden pek fayda göremedim açıkçası umarım bu daha iyi olur saygılar
Allah şifan bol olsun kardeşim. Ama Augmentin prostata iyi nüfus eden bir ilaç değil. Antibiyogramı atarsan bir yorum yapıp, doktorunla istişare edebilirsin.hakyemez yazdı: ↑21.01.2024 - 15:18 Değerli arkadaşlar 5 günlük cezol iğneye artı olarak doktor amoksislin verdi antibiogramda duyarlı ama agumentin olarak bulunuyormuş artık Klavunat marka aldım aynı işlevi görür sanırım 875mg amoksislin 125mg klvunaik acid anti hiogramda ikisinede duyarlı çıktı enterekok. Adım adım durumları aktaracağım 1 sene sonra adam akıllı bir tedavi alacağım en azından bu forumdaki abiler arkadaşlar sayesinde teşekkür ederim herkese. Özelikle zuspat ve nonwovenll e. Bu marka sanırım çok önemli değildir bilen arkadaşlar yine gorusbelirtirse sevinirim. Ama cezol iğneden pek fayda göremedim açıkçası umarım bu daha iyi olur saygılar
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Lökosit çıkıp herhangi bir bakteri üremiyorsa kullanılması gereken en etkili antibiyotik hangisi acabaZuspat yazdı: ↑21.01.2024 - 15:56Allah şifan bol olsun kardeşim. Ama Augmentin prostata iyi nüfus eden bir ilaç değil. Antibiyogramı atarsan bir yorum yapıp, doktorunla istişare edebilirsin.hakyemez yazdı: ↑21.01.2024 - 15:18 Değerli arkadaşlar 5 günlük cezol iğneye artı olarak doktor amoksislin verdi antibiogramda duyarlı ama agumentin olarak bulunuyormuş artık Klavunat marka aldım aynı işlevi görür sanırım 875mg amoksislin 125mg klvunaik acid anti hiogramda ikisinede duyarlı çıktı enterekok. Adım adım durumları aktaracağım 1 sene sonra adam akıllı bir tedavi alacağım en azından bu forumdaki abiler arkadaşlar sayesinde teşekkür ederim herkese. Özelikle zuspat ve nonwovenll e. Bu marka sanırım çok önemli değildir bilen arkadaşlar yine gorusbelirtirse sevinirim. Ama cezol iğneden pek fayda göremedim açıkçası umarım bu daha iyi olur saygılar
Ampirik tedavi ile bulunabilir.sahınnn yazdı: ↑21.01.2024 - 16:16Lökosit çıkıp herhangi bir bakteri üremiyorsa kullanılması gereken en etkili antibiyotik hangisi acabaZuspat yazdı: ↑21.01.2024 - 15:56Allah şifan bol olsun kardeşim. Ama Augmentin prostata iyi nüfus eden bir ilaç değil. Antibiyogramı atarsan bir yorum yapıp, doktorunla istişare edebilirsin.hakyemez yazdı: ↑21.01.2024 - 15:18 Değerli arkadaşlar 5 günlük cezol iğneye artı olarak doktor amoksislin verdi antibiogramda duyarlı ama agumentin olarak bulunuyormuş artık Klavunat marka aldım aynı işlevi görür sanırım 875mg amoksislin 125mg klvunaik acid anti hiogramda ikisinede duyarlı çıktı enterekok. Adım adım durumları aktaracağım 1 sene sonra adam akıllı bir tedavi alacağım en azından bu forumdaki abiler arkadaşlar sayesinde teşekkür ederim herkese. Özelikle zuspat ve nonwovenll e. Bu marka sanırım çok önemli değildir bilen arkadaşlar yine gorusbelirtirse sevinirim. Ama cezol iğneden pek fayda göremedim açıkçası umarım bu daha iyi olur saygılar
Kinolan grubu derler.sahınnn yazdı: ↑21.01.2024 - 16:16Lökosit çıkıp herhangi bir bakteri üremiyorsa kullanılması gereken en etkili antibiyotik hangisi acabaZuspat yazdı: ↑21.01.2024 - 15:56Allah şifan bol olsun kardeşim. Ama Augmentin prostata iyi nüfus eden bir ilaç değil. Antibiyogramı atarsan bir yorum yapıp, doktorunla istişare edebilirsin.hakyemez yazdı: ↑21.01.2024 - 15:18 Değerli arkadaşlar 5 günlük cezol iğneye artı olarak doktor amoksislin verdi antibiogramda duyarlı ama agumentin olarak bulunuyormuş artık Klavunat marka aldım aynı işlevi görür sanırım 875mg amoksislin 125mg klvunaik acid anti hiogramda ikisinede duyarlı çıktı enterekok. Adım adım durumları aktaracağım 1 sene sonra adam akıllı bir tedavi alacağım en azından bu forumdaki abiler arkadaşlar sayesinde teşekkür ederim herkese. Özelikle zuspat ve nonwovenll e. Bu marka sanırım çok önemli değildir bilen arkadaşlar yine gorusbelirtirse sevinirim. Ama cezol iğneden pek fayda göremedim açıkçası umarım bu daha iyi olur saygılar
Eyvallah abim teşekkür ederim ama antibiogramda duyarlı ve enterekok bakteri tedavisndede güçlü kinolondan önce bunu kullnmam uygundur bence simdilikZuspat yazdı: ↑21.01.2024 - 15:56Allah şifan bol olsun kardeşim. Ama Augmentin prostata iyi nüfus eden bir ilaç değil. Antibiyogramı atarsan bir yorum yapıp, doktorunla istişare edebilirsin.hakyemez yazdı: ↑21.01.2024 - 15:18 Değerli arkadaşlar 5 günlük cezol iğneye artı olarak doktor amoksislin verdi antibiogramda duyarlı ama agumentin olarak bulunuyormuş artık Klavunat marka aldım aynı işlevi görür sanırım 875mg amoksislin 125mg klvunaik acid anti hiogramda ikisinede duyarlı çıktı enterekok. Adım adım durumları aktaracağım 1 sene sonra adam akıllı bir tedavi alacağım en azından bu forumdaki abiler arkadaşlar sayesinde teşekkür ederim herkese. Özelikle zuspat ve nonwovenll e. Bu marka sanırım çok önemli değildir bilen arkadaşlar yine gorusbelirtirse sevinirim. Ama cezol iğneden pek fayda göremedim açıkçası umarım bu daha iyi olur saygılar
Faydası olsun diye dua ederiz ancakhakyemez yazdı: ↑21.01.2024 - 17:00Eyvallah abim teşekkür ederim ama antibiogramda duyarlı ve enterekok bakteri tedavisndede güçlü kinolondan önce bunu kullnmam uygundur bence simdilikZuspat yazdı: ↑21.01.2024 - 15:56Allah şifan bol olsun kardeşim. Ama Augmentin prostata iyi nüfus eden bir ilaç değil. Antibiyogramı atarsan bir yorum yapıp, doktorunla istişare edebilirsin.hakyemez yazdı: ↑21.01.2024 - 15:18 Değerli arkadaşlar 5 günlük cezol iğneye artı olarak doktor amoksislin verdi antibiogramda duyarlı ama agumentin olarak bulunuyormuş artık Klavunat marka aldım aynı işlevi görür sanırım 875mg amoksislin 125mg klvunaik acid anti hiogramda ikisinede duyarlı çıktı enterekok. Adım adım durumları aktaracağım 1 sene sonra adam akıllı bir tedavi alacağım en azından bu forumdaki abiler arkadaşlar sayesinde teşekkür ederim herkese. Özelikle zuspat ve nonwovenll e. Bu marka sanırım çok önemli değildir bilen arkadaşlar yine gorusbelirtirse sevinirim. Ama cezol iğneden pek fayda göremedim açıkçası umarım bu daha iyi olur saygılar

Arkadaşlar merhba bugün cezollqr bitti agumentin(klavunatinda) 3. Gunundeyim . Bir sorum olacakti özellikle @kadir abi de cevaplarsa sevinirim bugün işemeden sonra yapış yapış saydam bir sıvı takip ediyor idrari . Meni sanirsam ama bende böyle birşey olmazdı bugün en önemli semptomum mesane atında idrar kaldı hissi ve o bölgedeki huzursuzluk hariç aslında kendimi iyide yiiseediyorum. Yorumlnabilecek bişey var mı . Cevaplanirsa sevinirim
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Ereksiyon harici işemeden sonra akabinde şeffaf sıvı gelmesi inflamasyon ile alakalıdır. İlaclarinizi tamamen bitirdikten sonra eski tahlillerinizi tekrarlayın. Sonuç negatif ise inflamatuar süreç tedavisine yönelin.
Peki abi daha önce olmuyordu hayır mı şer mi. Çünkü geçen bi arkadaş iyilesirken benzer şeyleri yaşadığını yazmıştı
-
-
Abi merhaba ,arkadaşlar merhaba bu gün itibariyle antibiogram testininuygun şekilde 1 paket agumentini bitirdim çok daha iyiydim ilk defa adam akıllı bir tedavi alqbiliyorum sanırım . Lakin bugün yeniden biraz daha sıkıntılarim vasladi özellikle dün idrar debisinde cidden artiş ve idrardan sonra idrar kaldı hissinde ciddi bir gerileme fark etmiştim ve çok mutluydum . Ama ortada hiç bir neden yokken NEDEN tekrar bunlarda düşüş oldu kafayı yemek üzereyim. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim neden bu gerileme aynı ilaç aynı seyler nenoldu direncmi kazandı bu kutu antibiyotik ile nedir yani
Kardeşim korkmana gerek yok. Bu iyileşen herkesin başına geliyor. Bu hastalığın seyri düz bir çizgi şeklinde değil. Borsa gibi, inişli çıkışlı. Sabredip tedavine devam et.hakyemez yazdı: ↑26.01.2024 - 18:49Abi merhaba ,arkadaşlar merhaba bu gün itibariyle antibiogram testininuygun şekilde 1 paket agumentini bitirdim çok daha iyiydim ilk defa adam akıllı bir tedavi alqbiliyorum sanırım . Lakin bugün yeniden biraz daha sıkıntılarim vasladi özellikle dün idrar debisinde cidden artiş ve idrardan sonra idrar kaldı hissinde ciddi bir gerileme fark etmiştim ve çok mutluydum . Ama ortada hiç bir neden yokken NEDEN tekrar bunlarda düşüş oldu kafayı yemek üzereyim. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim neden bu gerileme aynı ilaç aynı seyler nenoldu direncmi kazandı bu kutu antibiyotik ile nedir yani
Dostum geçmiş olsun ben pollstimol kullanıyorum yaklaşık 20 gün oluyor Batma huzursuzluk gibi şikayetlerim devam ediyor ama fark ettiğim şey idrar debisi idrara başlama gibi semptomlarıma çok iyi geldi seninn de bu sorunlarınıza iyi gelebilir
Abim saolasin iyi ki varsın. Tamam abi sabredecegiz ama endişe ettiğim yani direnc mi kazandı bunada neyi kullandiysam daha önce dirençli çıktı ondan korkuyorumZuspat yazdı: ↑26.01.2024 - 18:55Kardeşim korkmana gerek yok. Bu iyileşen herkesin başına geliyor. Bu hastalığın seyri düz bir çizgi şeklinde değil. Borsa gibi, inişli çıkışlı. Sabredip tedavine devam et.hakyemez yazdı: ↑26.01.2024 - 18:49Abi merhaba ,arkadaşlar merhaba bu gün itibariyle antibiogram testininuygun şekilde 1 paket agumentini bitirdim çok daha iyiydim ilk defa adam akıllı bir tedavi alqbiliyorum sanırım . Lakin bugün yeniden biraz daha sıkıntılarim vasladi özellikle dün idrar debisinde cidden artiş ve idrardan sonra idrar kaldı hissinde ciddi bir gerileme fark etmiştim ve çok mutluydum . Ama ortada hiç bir neden yokken NEDEN tekrar bunlarda düşüş oldu kafayı yemek üzereyim. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim neden bu gerileme aynı ilaç aynı seyler nenoldu direncmi kazandı bu kutu antibiyotik ile nedir yani
Teşekkürler hocam. Aklımda almak okadar istiyorum ki ama yok ülkede ... Amazonda da gümrüğe takılıyor tedarik edebileceğim bir yer var mı acaba yardımınız için teşekkürler
-
Merhaba kardeşim, kronik prostatitte İyileşme grafiği lineer şekilde değil inişli çıkışlı seyreder...Sana iyi gelen şeyleri yapmaya devam et, yaramayan şeyleride tespit edip yapmamaya çalış. Öncelikle enfeksiyonel bulgulariniz varsa onlari elimine etmeye çalışın.hakyemez yazdı: ↑26.01.2024 - 18:49Abi merhaba ,arkadaşlar merhaba bu gün itibariyle antibiogram testininuygun şekilde 1 paket agumentini bitirdim çok daha iyiydim ilk defa adam akıllı bir tedavi alqbiliyorum sanırım . Lakin bugün yeniden biraz daha sıkıntılarim vasladi özellikle dün idrar debisinde cidden artiş ve idrardan sonra idrar kaldı hissinde ciddi bir gerileme fark etmiştim ve çok mutluydum . Ama ortada hiç bir neden yokken NEDEN tekrar bunlarda düşüş oldu kafayı yemek üzereyim. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim neden bu gerileme aynı ilaç aynı seyler nenoldu direncmi kazandı bu kutu antibiyotik ile nedir yani
Evet gümrüğe takılıyor benim 4,5 ay süründü en sonunda Almanya'dan gelen biri olunca acil 2 .kez sipariş verdim bu arada gümrüğe takılan siparisimde almanyadaki arkadaşıma geri gelmiş gelen biri olursa yollucak burdan bı arkadasa vericem Kadir abi izin verirse
Valla usta bana ver ya kadir abinin iznini alalımrasett81 yazdı: ↑26.01.2024 - 20:39Evet gümrüğe takılıyor benim 4,5 ay süründü en sonunda Almanya'dan gelen biri olunca acil 2 .kez sipariş verdim bu arada gümrüğe takılan siparisimde almanyadaki arkadaşıma geri gelmiş gelen biri olursa yollucak burdan bı arkadasa vericem Kadir abi izin verirse

Hemen araştıracağım siz kullandiniz mi
-
Sıkıntı yok kardeşim bu uygulamayı indirebilirsin cep telefonuna.hakyemez yazdı: ↑26.01.2024 - 20:42Valla usta bana ver ya kadir abinin iznini alalımSana güzel bı yemek ismarlarim hem para ticaretide yapmamiş oluruz
![]()
Teşekkürler abi . Abi enterekok uredi bende antibiogramda göre agumentin ve cezol reçete edildi ve farkı hissediyorum idrar debisi artışında ve idrarı tam bosaltabilme konusunda peki abi sizin bu onerdiginiz takviyeleri antibiyotikle birlikte kullanabilir miyim? Bromelain polistimol vs.cunku bende kpas semptomları var
-
Takviyeleri Antibiyotik kullanımından sonra kullanirsan olası ilaç etkileşimlerinden etkilenmeyip her ilacın faydasını ayrı ayrı görme şansın artar.hakyemez yazdı: ↑26.01.2024 - 21:01Teşekkürler abi . Abi enterekok uredi bende antibiogramda göre agumentin ve cezol reçete edildi ve farkı hissediyorum idrar debisi artışında ve idrarı tam bosaltabilme konusunda peki abi sizin bu onerdiginiz takviyeleri antibiyotikle birlikte kullanabilir miyim? Bromelain polistimol vs.cunku bende kpas semptomları var
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Dirençle alakası yok. İlaçların çalışma mekanizmasıyla alakalı, bakteriyi temizlesinde semptom artışı ilaç yan etkisi kaynaklı prostatın şişmesi kaynaklı vs olabilir. Tedaviniz bitince bir kültür tekrarlarsınız bakteri bitince 1-2 haftada şiş prostatta iner. Ödemi / inflamasyonu bu kez bir kez atarsınız tam atarsınız. Bir daha bakteri de olmadığı için gelmez.hakyemez yazdı: ↑26.01.2024 - 18:49Abi merhaba ,arkadaşlar merhaba bu gün itibariyle antibiogram testininuygun şekilde 1 paket agumentini bitirdim çok daha iyiydim ilk defa adam akıllı bir tedavi alqbiliyorum sanırım . Lakin bugün yeniden biraz daha sıkıntılarim vasladi özellikle dün idrar debisinde cidden artiş ve idrardan sonra idrar kaldı hissinde ciddi bir gerileme fark etmiştim ve çok mutluydum . Ama ortada hiç bir neden yokken NEDEN tekrar bunlarda düşüş oldu kafayı yemek üzereyim. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim neden bu gerileme aynı ilaç aynı seyler nenoldu direncmi kazandı bu kutu antibiyotik ile nedir yani
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!