Bu yüzden antibiyotik bitsin 10 gün sonra pcr testi yaptıracağım çıkmazsa bida anti kullanmam pelvik tabana yönelirimBruceLee yazdı: ↑05.05.2025 - 21:074-5 lökosite bakteri kesin var denilemez. Forumda çok dile geliyormstfakys yazdı: ↑05.05.2025 - 17:34Abi ilişkiye girme durumum olmadığı için perhiz yapıyorum ortalama 15 günde 1 aşırı istek geliyor o zaman boşalıyorum Adana’da yıldırım hocaya ve düzene örnek verdim kültürde üreme olmadı bende zafer beye gittim 4-5 lökosit çıktı yolum doğrumu birde lökosit varsa bakteri kesin var diyebilir miyizNonwovenII yazdı: ↑05.05.2025 - 01:23
Semptomlar tamamen geçene kadar, geçtikten sonra da 10-12 ay süreyle eşle dahi olsa korunmasız ilişki olmamalı.
Açık yara devam ederken enfeksiyonun her türlüsüne açık olur. Vajinadan veya ağızdan kolayca bakteri kaparsınız. Enfeksiyon tekrarlar durur.
Antibiyotik alırken, Enflamasyon kontrol alınmaya çalışırken hiçbir şekilde korunmasız temas olmamalı.
Prostatit mi yoksa kas mı?
Re: Prostatit mi yoksa kas mı?
Kültüre göre mi antibiyotik? Hangi bakteri?mstfakys yazdı: ↑05.05.2025 - 22:19Bu yüzden antibiyotik bitsin 10 gün sonra pcr testi yaptıracağım çıkmazsa bida anti kullanmam pelvik tabana yönelirimBruceLee yazdı: ↑05.05.2025 - 21:074-5 lökosite bakteri kesin var denilemez. Forumda çok dile geliyormstfakys yazdı: ↑05.05.2025 - 17:34
Abi ilişkiye girme durumum olmadığı için perhiz yapıyorum ortalama 15 günde 1 aşırı istek geliyor o zaman boşalıyorum Adana’da yıldırım hocaya ve düzene örnek verdim kültürde üreme olmadı bende zafer beye gittim 4-5 lökosit çıktı yolum doğrumu birde lökosit varsa bakteri kesin var diyebilir miyiz
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Lökosit ile bakteri arasında direkt bir korelasyon yok. 40 45 lökositte de bakteri olmayabilir, 4-5 lökositte de bakteri olabilir.mstfakys yazdı: ↑05.05.2025 - 17:34Abi ilişkiye girme durumum olmadığı için perhiz yapıyorum ortalama 15 günde 1 aşırı istek geliyor o zaman boşalıyorum Adana’da yıldırım hocaya ve düzene örnek verdim kültürde üreme olmadı bende zafer beye gittim 4-5 lökosit çıktı yolum doğrumu birde lökosit varsa bakteri kesin var diyebilir miyizNonwovenII yazdı: ↑05.05.2025 - 01:23Semptomlar tamamen geçene kadar, geçtikten sonra da 10-12 ay süreyle eşle dahi olsa korunmasız ilişki olmamalı.
Açık yara devam ederken enfeksiyonun her türlüsüne açık olur. Vajinadan veya ağızdan kolayca bakteri kaparsınız. Enfeksiyon tekrarlar durur.
Antibiyotik alırken, Enflamasyon kontrol alınmaya çalışırken hiçbir şekilde korunmasız temas olmamalı.
Lökosit vücudun orayı savunduğunu gösteriyor, darbeden savunur / irritasyondan savunur / bakteriden savunur / yaralanmadan savunur vb.
3 kez kültür görün diye tavsiye ediyorum ben minimum. 3 kültür de temiz ise Zafer hocada 1-2 ye gelirsin lökositte.
Sonrasında uzun süre sabah akşam elma sirkesi ve gece yatmadan 1 diş sarımsak öneririm. 6-8 ay minimum.
Kendiliğinden düzelir zaten. Elma sirkesi asiditesi yüksek olmalı, ben 2 yemek kaşığı suya ekleyip içinde genzimi yakarak inerdi. Doğal ev yapımı ve yüksek asit içerikli.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Değerli NonwovenII kardeşim burada ufak bir eklemede ben yapayım.
Kronik bakteriyel Prostatitte Prostat sıvısı lokositi iki şekilde yükseklik gösterebilir..1- İnflamasyona bağlı yükseklik,2-Bakteriye bağlı yükseklik.
30-35 lökosit yüksekliğinde mutlaka bakteri varlığı düşünülmelidir.
İnflamasyona bağlı yükseklik genellikle 8-10 civarındadır.
Eğer zaten antibiyotik kullanımı sonucu lökosit seviyesi düşüyorsa zaten bu durumun bakteriyel olduğu tanımlanır.
Sevgiler.
Kronik bakteriyel Prostatitte Prostat sıvısı lokositi iki şekilde yükseklik gösterebilir..1- İnflamasyona bağlı yükseklik,2-Bakteriye bağlı yükseklik.
Eğer zaten antibiyotik kullanımı sonucu lökosit seviyesi düşüyorsa zaten bu durumun bakteriyel olduğu tanımlanır.
Sevgiler.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Değerli üyelerin çok faydalı bilgileri için hepsine minnettarım çok aydınlatıcı ve çok faydalı bilgiler elde ettim. Ancak kendi hissiyatımla alakalı bir kaç birşey eklemeliyim. Önceden ereksiyon olduğumda zevkle beraber ateş basardı onu hissedemiyorum ve kasık bölgesindeki libidoyu hissedemiyorum. Çok değerli kardeşim /ağabey'im @Nonwovenli o zaman tüm hissiyat iletişimini sağlayan nitrit oksit bakteri sebebiyle sinir iletişimini kestiği içinmi hissizlik ereksiyon kalitesizliği oluyor? Ve son olarak karın kası çalıştığımda ereksiyon ve hissiyat konusunda daha verimli olmaya başladım. Karın kaslarının buradaki rolü nedir? Aslında çok değerli @Kadir bey ağabeyimin engin bilge ve tecrübelerini de merak edıyorum Şimdiden çok teşekkür eder, minnetlerimi sunarım 
Abi burdan şunu mu anlamalıyız benim lokosit 15 16 çıktı. 2 haftadır zafer hocanın antilerini kullanıyorum bir hafta sonra yanına gideceğim eğer lokositim düşmediyse durum tamamen inflamasyon sebebiyle böyle midir? (2 kere pcr ve kültür verdim birşey çıkmadı)kadir yazdı: ↑06.05.2025 - 08:24 Değerli NonwovenII kardeşim burada ufak bir eklemede ben yapayım.
Sevgiler.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Evet tablo direkt bakteriyle ilişkili dolaşım sistemi(nitrik oksit, zayıf akış vb.) ve sinirsel problem olarak görünüyor. Zira saydıklarınızın hepsini tedavi öncesi hepimiz yaşadık.
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!
-
Kardeşim öncelikle forumda yazıldigı üzre yapılmasi gereken tahlillerini yaptirip enfeksiyonel bulgularinin tamamen negatif olmasını sagladiktan sonra inflamatuar süreç dediğimiz süreç tedavisine girmen gerek.eyvaheyvah yazdı: ↑06.05.2025 - 11:14 Değerli üyelerin çok faydalı bilgileri için hepsine minnettarım çok aydınlatıcı ve çok faydalı bilgiler elde ettim. Ancak kendi hissiyatımla alakalı bir kaç birşey eklemeliyim. Önceden ereksiyon olduğumda zevkle beraber ateş basardı onu hissedemiyorum ve kasık bölgesindeki libidoyu hissedemiyorum. Çok değerli kardeşim /ağabey'im @Nonwovenli o zaman tüm hissiyat iletişimini sağlayan nitrit oksit bakteri sebebiyle sinir iletişimini kestiği içinmi hissizlik ereksiyon kalitesizliği oluyor? Ve son olarak karın kası çalıştığımda ereksiyon ve hissiyat konusunda daha verimli olmaya başladım. Karın kaslarının buradaki rolü nedir? Aslında çok değerli @Kadir bey ağabeyimin engin bilge ve tecrübelerini de merak edıyorum Şimdiden çok teşekkür eder, minnetlerimi sunarım![]()
Enfeksiyon/ınflamasyon tüm pelvik ve üretral bölgedeki kasları olumsuz etkiler ve ereksiyon kalitesinide dolayısı ile etkiler.
Ayrıca enfeksiyon ve inflamasyondan dolayı penis korpus kavernozumdaki damar endotel yapılarda plaklaşmadan dolayi nitrit oksit salınımı etkilenir ereksiyon kalitesi düşebilir.
Tüm bunların sebebi enfeksiyon/inflamasyondur.
Öncelikle varsa bu durumu elimine etmen gerekir.
Zafer hocana bana gelme dedi 4-5 lökosit çıkmıştı pcr yaptıracağım eğer bakteri çıkarsa tedaviye devam edeyim demiNonwovenII yazdı: ↑06.05.2025 - 19:15 Evet tablo direkt bakteriyle ilişkili dolaşım sistemi(nitrik oksit, zayıf akış vb.) ve sinirsel problem olarak görünüyor. Zira saydıklarınızın hepsini tedavi öncesi hepimiz yaşadık.
-
4,5 lokositte antibiyotik kullanmana gerek yok. İnflamasyon tedavisine geçebilirsin.
Gerçekten mi abi kullandım 5 tane genta 1 kutu augmantin 1 kutu biteral 10 gün bekleyip pcr yaptıracağım o zaman geçeyim ben infşamasyona
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Hocam sizin agri sizi gecmemismiydi ? Tek semptom idrar debisi mi kaldi ?
-
İdrar debisi düşüklüğü Prostatın şiş ve inflamasyonlu olması ile alakalıdır kardeşim.
Abi enfeksiyon devam ediyor diyebilirmiyiz egerki sadece inflamasyon ile alakaliysa bunu nasil duzeltecem 1.5 yil once zafer 2 3 lokosit prostatin iyi diyip ilac bile vermemisti bu kadar zaman duzelmemesi garip degilmi
Fizik tedavi aldın mı hiç bide diyet yapıyor musun
-
Yaşam tarzına dikkat etmeyip ve inflamatuar sürece uygun tedavi almadiysan bu süreç uzayabilir değerli kardeşim.
Tmm abi sagolkadir yazdı: ↑08.05.2025 - 12:31Yaşam tarzına dikkat etmeyip ve inflamatuar sürece uygun tedavi almadiysan bu süreç uzayabilir değerli kardeşim.
-
Hayır yanma varsa bakteri vardır diyemeyiz.
Bakteri eliminasyonu sağlandıktan sonra bile gelişen inflamasyon sonucunda yanma bir müddet devam edebilir.
Bakteri eliminasyonu sağlandıktan sonra bile gelişen inflamasyon sonucunda yanma bir müddet devam edebilir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Çok değerli @kadir bey ağabey'ime ve @NonwovenII kardeşim /ağabey'im ve diğer üyelere paylaşmış olduğu tecrübe ve bilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten taşlar kafamda daha iyi oturmaya başladı. İyiki varsınız güzel insanlar.
-
Rica ederim kardeşim ne demek.eyvaheyvah yazdı: ↑09.05.2025 - 14:13 Çok değerli @kadir bey ağabey'ime ve @NonwovenII kardeşim /ağabey'im ve diğer üyelere paylaşmış olduğu tecrübe ve bilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Gerçekten taşlar kafamda daha iyi oturmaya başladı. İyiki varsınız güzel insanlar.
3 ay önce 18 cc çıktı MR da hastalık antibiyotikten önce perhiz yapıyordum bazen hiç ağrım olmuyordu bazen hafif yanma oluyordu antileri içince ağrılarım arttı bacak ağrısı kasık ağrısı yanma geri geldi pcr yaptıracağım 10 gün sonra temiz çıkarsa anti kullanmam bida