Güncel durum

Hastalığın sebep olduğu belirti ve yakınmalara ait soru ve görüşlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
İnsect
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Güncel durum

Mesaj gönderen İnsect »

Merhaba arkadaşlar 10 aydır bu hastalıkla uğraşıyorum ilk benim semptomlar rektum da başladı basur dan veya fissürden şüphelendim hep genel cerrahlara gittim kimisi birşeyin yok dedi kimisi basur var dedi son gittiğim genel cerrah rektal tuşe esnasında senin birşeyin yok diyip dur bakalım dedi ve prostata bastırdı ben hocammm çek elini dedim canım çok yandı sonra doktor bana prostatit olma ihtimalin çok yüksek dedi ve beni ürolojiye yönlendirdi benim hikaye başladı ilk idrar testi verdim ve 46 lökosit çıktı sonra kültür verdim üreme olmadı daha sonra prostat sıvısından kültür ve lökosit incelemesi yaptırdım 30 lökosit gram pozitif bakteri ve pnl göründü kültürde kns üredi laboratuvar kontamitasyon olmadığını söyleyip tedavine başlasınlar dedi benim semptomlar makatta kaba ette ağrı anüste bazen kaşıntı ve ağrı perine bölgesinde bazen ağrı ve gaz çıkarırken içerde takılı kalıp çıkması ve sık idrar günde 8-10 kadar ereksiyon kaybım hiçbir zaman olmadı fakat bu hastalık başladıktan sonra acayip iştah kaybı ve kilo kaybı yaşadım fazla antibiyotikte kullanmadım sadece 2 kutu bactrim 1 kuru tavanic ve bir kutu cipro kullandım antibiyotik lökositleri sıfırladı ancak sizin gibi kullanırken ohh be rahatlayıp deyip tekrar nüks falan muhabbetleri olmadı bu hastalık bende kendini hep hissettirdi iştah kaybı dediğimde psikolojik falan değil sabahleyin kalkıyorum lan diyorum bir sucuklu yumurta yiyeyim iştahlı iştahşı abi sofrayı kuruyorum yok vücut kabul etmiyor bazende anı açlık geliyor sonra aklıma candida şüphesi geldi ve dilime baktım dilimde yeşil bir tabaka gördüm ve laba gidip dilden numune verdim numuneyi alan kadın şaşırıp senin bu dilinin hali ne dedi bende şaşırdım artık candidal prostatitten şüpheleniyorum
İnsect

Re: Güncel durum

Mesaj gönderen İnsect »

Ayriyeten geçen bir arkadaş düşük psa lı prostatit hastalarında candidal prostatit olma olasılığı ile ilgili makale paylaştı benimde psa hep düşük
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Prostat sivisindan pcr ile candida dna'sına baktır kardeşim.
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

kadir yazdı: 25.09.2024 - 21:42 Prostat sivisindan pcr ile candida dna'sına baktır kardeşim.
2 kere pcr yaptırdım abi birisi prostat sıvısından fakat onda candida çalışılmadı diğerl ise idrardan real time pcr ondada üreme olmadı anlattıklarımdan candida şüphesi uyandırdımı abi sende
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Çok sıklıkla yaşanan bir olgu değil candidal prostatit ama tahlil ve araştırma konusunda ısrarcı olmakta fayda var. Bahsettiğin semptomlar sadece candida olanlarla sınırlı değil.
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

kadir yazdı: 25.09.2024 - 22:25 Çok sıklıkla yaşanan bir olgu değil candidal prostatit ama tahlil ve araştırma konusunda ısrarcı olmakta fayda var. Bahsettiğin semptomlar sadece candida olanlarla sınırlı değil.
Kadir abi prostat boyutun normal ve kalsifikasyon yok fakat oturarak işemekte zorlanıyorum ayakta iken sorun yok
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Otururken vücudun 45 derece eğimli pozisyonda olduğu için prostata baskı olduğundan sıkışma sonucu Prostatik üretra daralıyor, oyüzden idrar yapmakta zorlaniyorsunuz.
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

Arkadaşlar hastalığım tam bir yıl oldu uğraşmaya devam Allah büyüktür devam edicez geçen düşük psa lı prostatit hastalarında anti fungal ilaç denemesi makalesini okudum 1 kutu flukonazol aldım bakalım şuan güncel şikayetlerim makat ağrısı sık idrar ve ara ara kabızlık
theloner
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen theloner »

İnsect yazdı: 06.10.2024 - 21:44 Arkadaşlar hastalığım tam bir yıl oldu uğraşmaya devam Allah büyüktür devam edicez geçen düşük psa lı prostatit hastalarında anti fungal ilaç denemesi makalesini okudum 1 kutu flukonazol aldım bakalım şuan güncel şikayetlerim makat ağrısı sık idrar ve ara ara kabızlık
Kolonoskopi olmuşmuydunuz ?
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

theloner yazdı: 06.10.2024 - 23:01
İnsect yazdı: 06.10.2024 - 21:44 Arkadaşlar hastalığım tam bir yıl oldu uğraşmaya devam Allah büyüktür devam edicez geçen düşük psa lı prostatit hastalarında anti fungal ilaç denemesi makalesini okudum 1 kutu flukonazol aldım bakalım şuan güncel şikayetlerim makat ağrısı sık idrar ve ara ara kabızlık
Kolonoskopi olmuşmuydunuz ?
Evet oldum
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

Ayın 13 ünde yaptırmış olduğum endoskopi de mideden antral biyopsi aldılar bugün patoloji sonucum belli oldu heliocbakter pylori varmış sanırıım doktor antibiyotik yazıcak umarım prostat itle bir bağlantısı vardır çünkü prostatit başlangıcından beri sindirim sorunları yaşıyorum
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

Buraya bakabilirmisiniz
bitmezderdim
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen bitmezderdim »

İnsect yazdı: 09.10.2024 - 12:34 Ayın 13 ünde yaptırmış olduğum endoskopi de mideden antral biyopsi aldılar bugün patoloji sonucum belli oldu heliocbakter pylori varmış sanırıım doktor antibiyotik yazıcak umarım prostat itle bir bağlantısı vardır çünkü prostatit başlangıcından beri sindirim sorunları yaşıyorum
Vay aq hastaliga bak şaka gibi,kendimi yiyicem sinirden stresten nasıl dönülmez bir belanın içine girdik biz anlamiş değilim kendimi kaybettim iyice.
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

bitmezderdim yazdı: 09.10.2024 - 20:49
İnsect yazdı: 09.10.2024 - 12:34 Ayın 13 ünde yaptırmış olduğum endoskopi de mideden antral biyopsi aldılar bugün patoloji sonucum belli oldu heliocbakter pylori varmış sanırıım doktor antibiyotik yazıcak umarım prostat itle bir bağlantısı vardır çünkü prostatit başlangıcından beri sindirim sorunları yaşıyorum
Vay aq hastaliga bak şaka gibi,kendimi yiyicem sinirden stresten nasıl dönülmez bir belanın içine girdik biz anlamiş değilim kendimi kaybettim iyice.
Vallahi sorma kardeşim yaşayan ölüyüz gün geçiriyoruz sadece bakalım vardır bundada bir hayır sağlığımızın değerini anladık
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

bitmezderdim yazdı: 09.10.2024 - 20:49
Bakalım belki iyi gelir doktor antibiyotik yazarsa çünkü helicobakter de antibiyotik ile öldürülüyormuş