Hayır hiç işlem yapmadan direkt para istediler ve özel lavda yaptırsam 1200 tutmaz bu tahlil. Geçen de bir kadın mr çektirecekti kulak misafiri oldum mr anlaşmamız yok falan diyorlardı. O yüzden diyorum paragöz hastane diye )alexandro1104 yazdı: ↑17.10.2024 - 15:10Şimdi oldu, kusura bakma. anlasmalı oldygu halde bu parayı alması garip hastahanenin. sigortadan ret mi aldılar?alihan411 yazdı: ↑17.10.2024 - 15:08Kardeşim tamamlayıcı sağlık sigortası ile muayene olduğumu yazdım okumadın sanırım. Bu saydıklarıma hiçbir yerde para ödememiştim, ilk defa bu hastanede bir kan tahliline para istendiğini gördüm.alexandro1104 yazdı: ↑17.10.2024 - 14:57
bu saydıgın seylere para vermediysen, devlet hastahanesinden bahsediyorsundur. özelde bunlara para almayscak yer yok
Mevcut Durumda yada Geçmişte Pelvik PT Görenler/İyileşenler
Re: Mevcut Durumda yada Geçmişte Pelvik PT Görenler/İyileşenler
Medicanadaalexandro1104 yazdı: ↑17.10.2024 - 13:34medicana'da mı bu doktorlar genel mi soyluyorsun?
Bu dmso iyot mevzusundan sonra penis kendine gelemedi bit türlü. Çok kötü bir hal aldı. Glans tamamen sönük, penis tamamen yumuşak ve toparlanmıyor. Orada olduğunu dahi hissedemiyorum. Her şey iyiye giderken aptalca bir hareket yaptım çok pişmanım. Sabah ereksiyonlarım başlamıştı, tedavim iyiye gidiyordu ama bu başıma gelenler beni iyice koparttı hayattan. Kendime zarar verdiğimi düşünüyorum bunu yaparak. Glans her zaman çok iyi şişerdi, penis bir şekilde de olsa erekte oluyord ama şimdi hiç. Kendimi berbat hissediyorum ve bu durum hayatımı alt üst etti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Buraya yazmamın sebebi de kendimi iyice yalnız hissetmem.alihan411 yazdı: ↑16.10.2024 - 19:42 Dün zafer hocaya muayene oldum.
2. Ay tedavi başladı.
Lökosit her sahada 15-20. Hoca yarı oranda bir düşüş söz konusu, her şeye dikkat edersen birkaç ay içinde tamamen iltihap kurumuş olacak dedi.
5x genta
2 kutu piyoleseptyl
1 kutu da flagyl yazdı.
İltihap konusunda ilerleme olması güzel haber. Ben şuanlık semptomlar da gerileme görmüyorum ama. Geçen hafta bir aptallık yapıp yıllar önce yabancı forumlarda tartışılan bir konu üzerine penise dmso iyot karışımı damlattım birkaç defa. Onun etkisi midir bilmiyorum fakat organda inanılmaz bir yumuşama var, glans da çok sönük durumda.
Ayrıca kökünde bulunan kaslar tutmuyor gibi, sürekli kabızlık ve pelvik taban ağrısı çekiyorum. Bu konunun pelvik kaslardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kendim el ile kontrol ettiğimde dahi sktorumdan geçen kaslar çok sıkı bir halde, özellikle sol taraf inanılmaz gergin. Cinselliği ilaçlarla idare ediyorum. En azından işe yarıyorlar ve damarsal bir problem olmadığını kanıtlıyorlar. Bu da iyi bir haber sayılır.
Yol uzun Nonwoven kardeşim çok yardımcı oluyor, her konuda fikrini alıyorum. Ayrıca Kadir abi de ne zaman yazsam cevap veriyor sağolsun. Levent hocaya da ayrı teşekkür, o da cevapsız bırakmıyor bizi. Şimdilik durum bu. İnşallah yolumuz iyi bir yere çıkacak.
Her şeyi yazamıyorum arkadaşlar ama çok zor günler geçiriyorum bakmayın böyle hikaye yazdığımıza, cinsellik olmasa çok sorun değil benim semptomlar ama o insanı can evinden vuran şey. İltihap eğer kurursa pelvik fizyoterapiyi dört gözle bekliyorum..
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Brom yalnız değilsin 26 yasındayız aynı tık yok, damarlarda bir sorunumuz yok şükür düzelecek bir gün beslenmeye dikkat, ilaçları alıcaz vaktiyle düzelecek, psikolojimizin bozulma sebebi bir anda düzelmesini istememiz sabredicez hep beraber.
Kardeşim ben çok mücadele ettim. Koca karı ilaçları bile denedim bu son yazdığım da onun gibi bir şeydi. Ameliyatlar geçirdim, binlerce lira harcadım. Yok bu iş düzelmiyor iyice çamura saplanmış gibiyim. Benim kadar başkası uğraşsa kim bilir neler olurdu. Millet afedersin fahişe gibi önüne gelenle yatıp kalkıyor hiçbir şeyleri yok, biz içtiğimiz suya dikkat ettik ve gelinen sonuca bak. Hayatım ellerimden kayıp gidiyor. Aile, iş her türlü sosyal yaşantım tehlikede. Bir çıkış yolu göremiyorum.ProstatitOgrenci yazdı: ↑20.10.2024 - 21:22 Brom yalnız değilsin 26 yasındayız aynı tık yok, damarlarda bir sorunumuz yok şükür düzelecek bir gün beslenmeye dikkat, ilaçları alıcaz vaktiyle düzelecek, psikolojimizin bozulma sebebi bir anda düzelmesini istememiz sabredicez hep beraber.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Abi orasını ben de çok merak ediyorum.Acaba genetik bir yatkinliktan dolayi mi biz bu hastaliga yakalandik .Benimde oyle tanidiklarim var belki 30dan fazla kisiyle yatmistir ama gordugu hastalik maks bel soguklugu .
-
Ben de kız arkadaşım dışında başka birisiyle olmadım ama 2 yılda hiçbir ilişkimde korunmadım. Geçen sene başladı olaylar ama o zaman böyle bir hastalığın dahi farkında değildim.zaten psikolojik olarak güçlü bir insan değilim yıllarca antidepresan kullandım, şimdi de okulumun 7. Senesi mezun olmak zorundayım patlak verdi bu hastalık. Gözüm kararıyor tansiyonum düşüyor, yataktan çıkmıyorum kaç gündür, ama bak düzeliyordu az kalsın kendin demişsin, insanın psikolojisi güçlü oldukça hep beraber aşacağız, insanın gittikçe inancı azalsa bile senle aynı durumds olan binlerce kişi var, ve bir gün çözülecek inan sağlıklı beslen psikolojini güçlü tut hepsi aşılacak.
Yapamıyorum kardeşim maalesef artık olumlu düşünemiyorum. Ayrıca bu hastalığın bu kadar şeye sebep olabileceğine de inanmıyorum. Antibiyotikler ile tedavi edileceğine ise hiç inanmıyorum. Evet bakteriyel olanlar belki. Geçmişte iyileşenler zaten hep bakteri ile uğraşmış. Daha geçen gün kültür verdim yine üreme yok ama enfeksiyon var. Kaslarım bitik, cinselliğim bitik. Taş gibi olan cinsel organım afedersin işe yaramaz halde varlığını bile unuttu. Onlarca doktor, onlarca tedavi, elde var sıfır. Her gün suratım beş karış eşim benim yüzümden depresyona girecek. Anam babamla görüşmeyi kestim, karşı binamda oturmalarına rağmen telefon bile açamıyorum çünkü biliyorum hemen anlıyorlar üzgün olduğumu. İş desen sik gibi 7 senedir gündüz yüzü göremedim hayatım olumsuzluklarla dolu. Geçen yıl o lanet olası penis ameliyatını olana kadar o kadar mutluydum ki, yerimde duramıyordum bitmeyen bir enerjim vardı. Şimdi yataktan kalkıp yan odaya gidecek hevesim kalmadı. Çok daraldım, psikolojik yardım almam gerek ama işimden dolayı alamıyorum, bitirirler beni. Buraya da yazınca millete olumsuzluk aşılıyorum gibi olmasın benim durumum tamamen farklı. Sadece prostatit olsaydı şimdiye 20 kere atlatmıştım.
İmmün kardeşim immün bağışıklık sistemimiz aşırı dıyarlı olduğu için prostata saldırdı ve bu hadtalığa yakalandıkalihan411 yazdı: ↑20.10.2024 - 21:25Kardeşim ben çok mücadele ettim. Koca karı ilaçları bile denedim bu son yazdığım da onun gibi bir şeydi. Ameliyatlar geçirdim, binlerce lira harcadım. Yok bu iş düzelmiyor iyice çamura saplanmış gibiyim. Benim kadar başkası uğraşsa kim bilir neler olurdu. Millet afedersin fahişe gibi önüne gelenle yatıp kalkıyor hiçbir şeyleri yok, biz içtiğimiz suya dikkat ettik ve gelinen sonuca bak. Hayatım ellerimden kayıp gidiyor. Aile, iş her türlü sosyal yaşantım tehlikede. Bir çıkış yolu göremiyorum.ProstatitOgrenci yazdı: ↑20.10.2024 - 21:22 Brom yalnız değilsin 26 yasındayız aynı tık yok, damarlarda bir sorunumuz yok şükür düzelecek bir gün beslenmeye dikkat, ilaçları alıcaz vaktiyle düzelecek, psikolojimizin bozulma sebebi bir anda düzelmesini istememiz sabredicez hep beraber.
Dostum yaşadığın sıkıntıları 4 senedir yaşıyorum kadir abi nonowen abi forumun eskileri beni tanır 4 senede semptomsuz geçirdiğim gün sayısı iki elin parmağını geçmez bu psikolojiden çıkman lazım Allahtan ümit kesilmez tabi gün geliyor bende aşırı düşüyorum umutsuzluğa kapılıyorum, bedende sıkıntı çok evet ama mentali çok düşürmemeye çalış eğer çok düştüysen psikolojin iyi değilse bile eski halindeymişsin gibi davran beyinini kodla sürekli kendini telkin et bu hastalıkla ilgili bir çok yazı okudum psikoloji aşırı önemli. Biraz üstün körü yazdım. Bu hastalığa bakış açımızın değişmesi gerekalihan411 yazdı: ↑20.10.2024 - 21:50 Yapamıyorum kardeşim maalesef artık olumlu düşünemiyorum. Ayrıca bu hastalığın bu kadar şeye sebep olabileceğine de inanmıyorum. Antibiyotikler ile tedavi edileceğine ise hiç inanmıyorum. Evet bakteriyel olanlar belki. Geçmişte iyileşenler zaten hep bakteri ile uğraşmış. Daha geçen gün kültür verdim yine üreme yok ama enfeksiyon var. Kaslarım bitik, cinselliğim bitik. Taş gibi olan cinsel organım afedersin işe yaramaz halde varlığını bile unuttu. Onlarca doktor, onlarca tedavi, elde var sıfır. Her gün suratım beş karış eşim benim yüzümden depresyona girecek. Anam babamla görüşmeyi kestim, karşı binamda oturmalarına rağmen telefon bile açamıyorum çünkü biliyorum hemen anlıyorlar üzgün olduğumu. İş desen sik gibi 7 senedir gündüz yüzü göremedim hayatım olumsuzluklarla dolu. Geçen yıl o lanet olası penis ameliyatını olana kadar o kadar mutluydum ki, yerimde duramıyordum bitmeyen bir enerjim vardı. Şimdi yataktan kalkıp yan odaya gidecek hevesim kalmadı. Çok daraldım, psikolojik yardım almam gerek ama işimden dolayı alamıyorum, bitirirler beni. Buraya da yazınca millete olumsuzluk aşılıyorum gibi olmasın benim durumum tamamen farklı. Sadece prostatit olsaydı şimdiye 20 kere atlatmıştım.
İşimden dolayı derken kardeşim silahlımı çalısıyorsunalihan411 yazdı: ↑20.10.2024 - 21:50 Yapamıyorum kardeşim maalesef artık olumlu düşünemiyorum. Ayrıca bu hastalığın bu kadar şeye sebep olabileceğine de inanmıyorum. Antibiyotikler ile tedavi edileceğine ise hiç inanmıyorum. Evet bakteriyel olanlar belki. Geçmişte iyileşenler zaten hep bakteri ile uğraşmış. Daha geçen gün kültür verdim yine üreme yok ama enfeksiyon var. Kaslarım bitik, cinselliğim bitik. Taş gibi olan cinsel organım afedersin işe yaramaz halde varlığını bile unuttu. Onlarca doktor, onlarca tedavi, elde var sıfır. Her gün suratım beş karış eşim benim yüzümden depresyona girecek. Anam babamla görüşmeyi kestim, karşı binamda oturmalarına rağmen telefon bile açamıyorum çünkü biliyorum hemen anlıyorlar üzgün olduğumu. İş desen sik gibi 7 senedir gündüz yüzü göremedim hayatım olumsuzluklarla dolu. Geçen yıl o lanet olası penis ameliyatını olana kadar o kadar mutluydum ki, yerimde duramıyordum bitmeyen bir enerjim vardı. Şimdi yataktan kalkıp yan odaya gidecek hevesim kalmadı. Çok daraldım, psikolojik yardım almam gerek ama işimden dolayı alamıyorum, bitirirler beni. Buraya da yazınca millete olumsuzluk aşılıyorum gibi olmasın benim durumum tamamen farklı. Sadece prostatit olsaydı şimdiye 20 kere atlatmıştım.
Evet kamu görevlisiyim bizde bu işler hoş karşılanmaz bildiğiniz üzerecevik yazdı: ↑21.10.2024 - 10:13İşimden dolayı derken kardeşim silahlımı çalısıyorsunalihan411 yazdı: ↑20.10.2024 - 21:50 Yapamıyorum kardeşim maalesef artık olumlu düşünemiyorum. Ayrıca bu hastalığın bu kadar şeye sebep olabileceğine de inanmıyorum. Antibiyotikler ile tedavi edileceğine ise hiç inanmıyorum. Evet bakteriyel olanlar belki. Geçmişte iyileşenler zaten hep bakteri ile uğraşmış. Daha geçen gün kültür verdim yine üreme yok ama enfeksiyon var. Kaslarım bitik, cinselliğim bitik. Taş gibi olan cinsel organım afedersin işe yaramaz halde varlığını bile unuttu. Onlarca doktor, onlarca tedavi, elde var sıfır. Her gün suratım beş karış eşim benim yüzümden depresyona girecek. Anam babamla görüşmeyi kestim, karşı binamda oturmalarına rağmen telefon bile açamıyorum çünkü biliyorum hemen anlıyorlar üzgün olduğumu. İş desen sik gibi 7 senedir gündüz yüzü göremedim hayatım olumsuzluklarla dolu. Geçen yıl o lanet olası penis ameliyatını olana kadar o kadar mutluydum ki, yerimde duramıyordum bitmeyen bir enerjim vardı. Şimdi yataktan kalkıp yan odaya gidecek hevesim kalmadı. Çok daraldım, psikolojik yardım almam gerek ama işimden dolayı alamıyorum, bitirirler beni. Buraya da yazınca millete olumsuzluk aşılıyorum gibi olmasın benim durumum tamamen farklı. Sadece prostatit olsaydı şimdiye 20 kere atlatmıştım.
Polis güvenlik hangisialihan411 yazdı: ↑21.10.2024 - 10:42Evet kamu görevlisiyim bizde bu işler hoş karşılanmaz bildiğiniz üzerecevik yazdı: ↑21.10.2024 - 10:13İşimden dolayı derken kardeşim silahlımı çalısıyorsunalihan411 yazdı: ↑20.10.2024 - 21:50 Yapamıyorum kardeşim maalesef artık olumlu düşünemiyorum. Ayrıca bu hastalığın bu kadar şeye sebep olabileceğine de inanmıyorum. Antibiyotikler ile tedavi edileceğine ise hiç inanmıyorum. Evet bakteriyel olanlar belki. Geçmişte iyileşenler zaten hep bakteri ile uğraşmış. Daha geçen gün kültür verdim yine üreme yok ama enfeksiyon var. Kaslarım bitik, cinselliğim bitik. Taş gibi olan cinsel organım afedersin işe yaramaz halde varlığını bile unuttu. Onlarca doktor, onlarca tedavi, elde var sıfır. Her gün suratım beş karış eşim benim yüzümden depresyona girecek. Anam babamla görüşmeyi kestim, karşı binamda oturmalarına rağmen telefon bile açamıyorum çünkü biliyorum hemen anlıyorlar üzgün olduğumu. İş desen sik gibi 7 senedir gündüz yüzü göremedim hayatım olumsuzluklarla dolu. Geçen yıl o lanet olası penis ameliyatını olana kadar o kadar mutluydum ki, yerimde duramıyordum bitmeyen bir enerjim vardı. Şimdi yataktan kalkıp yan odaya gidecek hevesim kalmadı. Çok daraldım, psikolojik yardım almam gerek ama işimden dolayı alamıyorum, bitirirler beni. Buraya da yazınca millete olumsuzluk aşılıyorum gibi olmasın benim durumum tamamen farklı. Sadece prostatit olsaydı şimdiye 20 kere atlatmıştım.
Arkadaslar benim kendi yasadigim ve tecrube ettigimi soyleyeyim (onemli oldugunu dusunuyorum); ben bu hastaligi yasarken ayni zamanda antidepresanda kullaniyorum. burada onemli nokta su: antidepresani kullandigim surede testislerimin arkasinda bir kas var sanirim ve bu gevsek oluyor boyle olunca da benim hic idrar problemim olmuyor (ereksiyonda dusukluk oluyor sadece). ne zaman ki stresli doneme girsem kaslarimin gerildigini anlasam odrar sorunum oluyor peniste cekilme oluyor. bence bu hastaligin onemli bir kismi pelvik kaslarin kasilmasi ile alakali. kendi fikrinizi belirtirseniz memnun olurum
not: bu yazimda antidepresana yonlendirme kanisi gudulmesin lutfen kendi tecrubemi paylastim
not: bu yazimda antidepresana yonlendirme kanisi gudulmesin lutfen kendi tecrubemi paylastim
-
hastalık pelvik bölgededeki sinirieri etkiliyor, sinirler de oradaki kasları etkiliyor. Enfeksiyon bittikten sonra bile sinirler ve kasların kendime gelmesi bir süreç, pelvik fizyoterapi de burada devreye giriyor. Yapılan müdahaleler oradaki kasları gevşetmek üzerine. Mastürbasyon bu sinir uçlarını uyarıyor o ve irrite ediyor diyorlar o yüzden az yapmak, yaparken insanın kendini sıkmaması ve yavaş yapmak, yaparken jel veya krem kullanmak gerekiyor.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Bence kaslardaki problemlerin sebebi de enfeksiyon veya inflamasyon .Enfeksiyon ve inflamasyon bitince kendine geliyor bence .
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2021
Çoğu zaman sebep nöropatikdiryenicezseni yazdı: ↑23.10.2024 - 13:40 Bence kaslardaki problemlerin sebebi de enfeksiyon veya inflamasyon .Enfeksiyon ve inflamasyon bitince kendine geliyor bence .
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Nöropatik ağrı bir bir sebep sonuç ilişkisidir.
Bir sendromdur, çeşitli sebeplere bağlıdır,örneğin bir prostatitli hastanın inflamasyondan dolayı pelvik taban disfonksiyonu nöropatik bir fenomendir.
Bknz: Nöropati;
Sinirlerin çeşitli nedenlerle hasar görmesi durumunda nöropati gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Nöropati eller, kollar, ayaklar, bacaklar, yüz gibi çevresel sinir sisteminin ulaştığı bölgelerdeki sinirlerin zedelenmesi veya hasarıdır. Nöropati, farklı patolojilere bağlı olarak ve çevresel koşullar nedeniyle oluşabilir. Enfeksiyonlar, hastalıklar, ilaçlar, yaralanma ve travmalar, toksinler gibi faktörler nöropatiye yol açabilir. Nöropati bazı durumlarda herhangi bir neden olmaksızın ortaya çıkabilir. Çevresel sinirlerin fonksiyonlarının engellenmesiyle ağrı, halsizlik, uyuşma ve karıncalanma gibi birden fazla semptom görülebilir. Nöropatiler aylar ve yıllar içinde gelişebilir ve ilerleyici bir tablo gösterebilir.
Bir sendromdur, çeşitli sebeplere bağlıdır,örneğin bir prostatitli hastanın inflamasyondan dolayı pelvik taban disfonksiyonu nöropatik bir fenomendir.
Bknz: Nöropati;
Sinirlerin çeşitli nedenlerle hasar görmesi durumunda nöropati gibi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Nöropati eller, kollar, ayaklar, bacaklar, yüz gibi çevresel sinir sisteminin ulaştığı bölgelerdeki sinirlerin zedelenmesi veya hasarıdır. Nöropati, farklı patolojilere bağlı olarak ve çevresel koşullar nedeniyle oluşabilir. Enfeksiyonlar, hastalıklar, ilaçlar, yaralanma ve travmalar, toksinler gibi faktörler nöropatiye yol açabilir. Nöropati bazı durumlarda herhangi bir neden olmaksızın ortaya çıkabilir. Çevresel sinirlerin fonksiyonlarının engellenmesiyle ağrı, halsizlik, uyuşma ve karıncalanma gibi birden fazla semptom görülebilir. Nöropatiler aylar ve yıllar içinde gelişebilir ve ilerleyici bir tablo gösterebilir.
Birkaç cümle yazmak istiyorum. Son günlerde süreç çok ağır olmaya başladı.
Pelvik pt ile görüştüm ve şikayetlerimin alanına girdiğini söyledi iyi bir arkadaş. 1 seans iç masaj yaptırdım ama bir fark hissetmedim tabi.
Sonrasında geçmiş ameliyatların kontrolü için bir girişimsel radyoloji doktoruna gittim genç bir arkadaş bu da adatıp hastanesinde. Sertleşme sorunları için falan embolizasyon tedavisi de yapıyor. Geçmiş doppler raporlarına baktı, işlemlerin görüntülerine baktı ve her şey çok normal senin hiç damarsal sorunun olmamış hatta ameliyat olmana bile gerek yokmuş ama bazı doktorlar hakikaten para için her şeyi yapabiliyor dedi. İkna oldum söylediklerine uzun uzun konuştuk çünkü. Hatta görüşme için ücret bile almadı durumumu bildiği için.
Sonrasında beni o hastanede eski bir üroloğa gönderdi, bi kontrol etsin o da iyi olur dedi. Ürolog muayene etti, prostata da baktı ultrasonla. Prostat normal, pelvik mrda da normal çıkmış zaten dedi. Ayrıca tüm hastalık geçmişimi inceledi. Kan, hormon, doppler, ameliyat her şeyi. Her şey normal gözüküyor ama sen her gittiğin doktor sana bir şey yapmış dedi. Kime gitsen sende bir problem olduğunu söylemiş ve artık bundan sonrası gerçekten yok dedi. Ben de biliyorum eğer biraz daha bu işe asılırsam işin sonu 600 bin tl çektikleri protez olacak. Desyrel ve günlük lifta reçete etti. Lütfen 3 ay boyunca bir dene eğer bir şeyler düzelmezse o zaman düşünelim dedi.
Ve ben de antidepresana ne kadar karşı olsam da kabul ettim artık. Kullanmaya başladım. Penis berbat durumda açıkçası en kötü halim dediğim halimden daha kötü şuanda. Yumuşak ve içe kaçmış gibi hiçbir rolü yok sanki. Ama diğer garip olan durum ise uykuda acayip ereksiyonlar yaşıyorum hatta bazen uykuda ereksiyon olduğu için uyanıyorum. Kökünden iyice sola doğru kaymaya başladı ve pelvik taban spazmı hiç durmuyor hatta bunu yazarken bile spazm geçiriyorum sürekli titreyip kasılıyor. Ben bu durumun içinden çıkamıyorum. Kafamı toparlamak için destekle devam edicem. Hakikaten kötü düşünceleri engelliyor gibi. Antibiyotiği de kestim çünkü afedersiniz tuvalete gidiyorum dışkı bile çıkmıyor o kadar yememe rağmen. Bağırsaklarım berbat duruma geldi.
İlişki için ise 20 mg genelde kullanıyorum. Allahtan o işe yarıyor o da olmasa dalgayı kesip atsak sırıtmaz. Son durumum bu. Her şey o kadar karmaşık ki işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum, Allah yardımcım olsun.
Pelvik pt ile görüştüm ve şikayetlerimin alanına girdiğini söyledi iyi bir arkadaş. 1 seans iç masaj yaptırdım ama bir fark hissetmedim tabi.
Sonrasında geçmiş ameliyatların kontrolü için bir girişimsel radyoloji doktoruna gittim genç bir arkadaş bu da adatıp hastanesinde. Sertleşme sorunları için falan embolizasyon tedavisi de yapıyor. Geçmiş doppler raporlarına baktı, işlemlerin görüntülerine baktı ve her şey çok normal senin hiç damarsal sorunun olmamış hatta ameliyat olmana bile gerek yokmuş ama bazı doktorlar hakikaten para için her şeyi yapabiliyor dedi. İkna oldum söylediklerine uzun uzun konuştuk çünkü. Hatta görüşme için ücret bile almadı durumumu bildiği için.
Sonrasında beni o hastanede eski bir üroloğa gönderdi, bi kontrol etsin o da iyi olur dedi. Ürolog muayene etti, prostata da baktı ultrasonla. Prostat normal, pelvik mrda da normal çıkmış zaten dedi. Ayrıca tüm hastalık geçmişimi inceledi. Kan, hormon, doppler, ameliyat her şeyi. Her şey normal gözüküyor ama sen her gittiğin doktor sana bir şey yapmış dedi. Kime gitsen sende bir problem olduğunu söylemiş ve artık bundan sonrası gerçekten yok dedi. Ben de biliyorum eğer biraz daha bu işe asılırsam işin sonu 600 bin tl çektikleri protez olacak. Desyrel ve günlük lifta reçete etti. Lütfen 3 ay boyunca bir dene eğer bir şeyler düzelmezse o zaman düşünelim dedi.
Ve ben de antidepresana ne kadar karşı olsam da kabul ettim artık. Kullanmaya başladım. Penis berbat durumda açıkçası en kötü halim dediğim halimden daha kötü şuanda. Yumuşak ve içe kaçmış gibi hiçbir rolü yok sanki. Ama diğer garip olan durum ise uykuda acayip ereksiyonlar yaşıyorum hatta bazen uykuda ereksiyon olduğu için uyanıyorum. Kökünden iyice sola doğru kaymaya başladı ve pelvik taban spazmı hiç durmuyor hatta bunu yazarken bile spazm geçiriyorum sürekli titreyip kasılıyor. Ben bu durumun içinden çıkamıyorum. Kafamı toparlamak için destekle devam edicem. Hakikaten kötü düşünceleri engelliyor gibi. Antibiyotiği de kestim çünkü afedersiniz tuvalete gidiyorum dışkı bile çıkmıyor o kadar yememe rağmen. Bağırsaklarım berbat duruma geldi.
İlişki için ise 20 mg genelde kullanıyorum. Allahtan o işe yarıyor o da olmasa dalgayı kesip atsak sırıtmaz. Son durumum bu. Her şey o kadar karmaşık ki işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum, Allah yardımcım olsun.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
DESYREL®’i aşağıdaki durumlarda DİKKATLİ KULLANINIZalihan411 yazdı: ↑25.10.2024 - 16:54 Birkaç cümle yazmak istiyorum. Son günlerde süreç çok ağır olmaya başladı.
• Sara hastasıysanız, özellikle dozajda ani artış ve azalmalardan kaçınınız,
• Eğer karaciğer ve böbrek rahatsızlığınız varsa, özellikle de şiddetliyse,
• Angina pektoris (kalbi besleyen damarların daralması/tıkanması ile ortaya çıkan göğüs
ağrısı), kalpte ileti veya ritim bozukluklarınız varsa,
• Hipertiroidizm (vücutta tiroid hormonunun gereğinden fazla üretilmesi),
• Prostat büyümesi gibi idrar yapma bozuklukları
son madde varken bunu neden recete etmiş?
Sorma kardeşim bıraktım ilacı 1 hafta kullanıp. 2 gündür en yüksek doz ilaç almama üstüne macun yememe rağmen peniste en ufak bir hareketlilik yok. Ulan ne yazsam başıma geliyor nazar mı var üstümde anlamıyorum. Daha geçen hafta desyrel almadan tek kaşık macunla ereksiyon saatlerce inmiyordu. Şimdi 20 mg levitra üzerine macun aldım 2 gündür organ yerinden oynamıyor elimle bile sertleşmiyor. Yolun sonuna geldik resmen .alexandro1104 yazdı: ↑31.10.2024 - 13:38DESYREL®’i aşağıdaki durumlarda DİKKATLİ KULLANINIZalihan411 yazdı: ↑25.10.2024 - 16:54 Birkaç cümle yazmak istiyorum. Son günlerde süreç çok ağır olmaya başladı.
• Angina pektoris (kalbi besleyen damarların daralması/tıkanması ile ortaya çıkan göğüs
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
alihan411 yazdı: ↑31.10.2024 - 16:03Sorma kardeşim bıraktım ilacı 1 hafta kullanıp. 2 gündür en yüksek doz ilaç almama üstüne macun yememe rağmen peniste en ufak bir hareketlilik yok. Ulan ne yazsam başıma geliyor nazar mı var üstümde anlamıyorum. Daha geçen hafta desyrel almadan tek kaşık macunla ereksiyon saatlerce inmiyordu. Şimdi 20 mg levitra üzerine macun aldım 2 gündür organ yerinden oynamıyor elimle bile sertleşmiyor. Yolun sonuna geldik resmen .alexandro1104 yazdı: ↑31.10.2024 - 13:38DESYREL®’i aşağıdaki durumlarda DİKKATLİ KULLANINIZalihan411 yazdı: ↑25.10.2024 - 16:54 Birkaç cümle yazmak istiyorum. Son günlerde süreç çok ağır olmaya başladı.
hocam durup dururken cihaz neden hareketlensın ki? cialis,lifta gibi ilaclar bile cinsel uyarılma olmadan etki etmiyor