Neyi yanlış yapıyorum, her geçen gün geriye gidiş…

prostat iltihabının cinsellik üzerindeki olumsuz etkilerini ve tedavi yöntemlerini bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
alihan411
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Neyi yanlış yapıyorum, her geçen gün geriye gidiş…

Mesaj gönderen alihan411 »

Forumda uzun zamandır aktifim, çoğu arkadaşla muhabbetim olmuştur. Aylardır yaşadıklarıma bir çare arıyorum fakat artık geldiğim noktada kendimi bir çıkmazın içinde buldum, devam edemiyorum.

Her şey bundan 7 ay önce başladı. Ne şüpheli ilişki, ne bir zorlanma, ne de bir yanlış hareket. Acaba nerde hata yaptım da başıma bunlar geldi diye düşünmekten 11 kilo verdim arkadaşlar ki ben zaten 76 kilo bir insandım.

Kullanılan kutularca antibiyotik, takviyeler, cinsel haplar, denenen otlar şunlar bunlar, spor, egzersizler, pelvik pt… hatta hacamat, sülük vs de yaptırdım. Ama bugün geldiğim noktada artık penis denen bu baş belası organı tanıyamıyorum. İyice yumuşadı, büzüştü, tüm hissi kaybettim, ilaçlarla zor bela sertleşme yaşıyorum. İşin garip yanı damarsal bir problemim olmadığı defalarca kanıtlandı. Bu süreçte testislerim küçüldü, organ küçüldü, pelvik ptye gittim 2 seans çok gergindi kaslarım her bastırmada titrediler ve pt bile şaşırdı ama seanstan 1 gün sonra daha da beterdim, penisi hareket bile ettiremiyordum. Antidepresana başladım kafamı toplarım dedim 1 hafta kullandım o zamandan beri organda kıpırdanma bile yok. Kegel kaslarımı zor oynatıyorum. Peniste sürekli bir karıncalanma, hareket hissi ama böyle yumuşak bir pis hareket bu, çok rahatsız edici hiç durmuyor. Hiçbir zaman boyuttan yana şikayetim olmadı ereksiyon olduğu zaman ortalamadan büyük bir penise sahibim ama gel gör ki gevşediğinde artık tanıyamıyorum sanki benim organım değil. Aldığım sıkı donlar bile büyük gelmeye başladı. Bu süreci bir şekilde aylardır yönetmiştim o çare olur bu çare olur diye diye nerelere gittim neler yaptım neler denedim aklınız durur ama şuan olduğum noktada gücüm kalmadı. Kalbim sürekli küt küt atıyor, günde 1.5 paket sigara içer oldum. Evliliğim de sıkıntılı günlerden geçiyor, sosyal hayattan koptum desem yeridir. Bir erkeğin başına gelebilecek en büyük bela ile uğraşıyorum sanırım. Sebep ne onu bile bilmiyoruz. Lökosit var evet en son 15-20 idi ama ben lökositin daha yüksek olduğu aylar geçirdim ama bu kadar berbat durumlar yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. En kötü zamanlarımda bile sabah ereksiyonlarım oluyordu, şimdi yok ve penis içi boş bir balon gibi. İçimi dökmem lazımdı en uygun yer de burası başka dökülecek bir yer yok. Bazı arkadaşların şikayetlerini görüyorum da keşke ben de böyle olsam diyorum o derece arkadaşlar. Artık hiçbir doktora da hiçbir teste de inanmıyorum zaten beni bu hale getiren onlar oldu. Her gittiğim sende şu var sende bu var diyerek güzelim bir genci mahvettiler. Ben geçen yıl bu zamanlar hayat doluydum, yerimde duramıyordum. Şimdi de duramıyorum ama stresten ve kendimi yemekten. Kendime artık bir yol çizemiyorum. Her gün Allah’a dua ediyorum kurtulmak için başka yapacak hiçbir şey kalmadı. Sinirsel bir problem yada başka bir hastalığının olmasından korkuyorum….
İnsect
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Re: Neyi yanlış yapıyorum, her geçen gün geriye gidiş…

Mesaj gönderen İnsect »

Kardeşim öncelikle moral bozucu kelimeler kullanma grupta herkes senin gibi semptomlar yaşıyor daha önce bir sürü kullanıcı banlandı sadece yardım almaya çalışmanı rica ediyorum
BruceLee

Mesaj gönderen BruceLee »

Merhaba. Öncelikle derin bir nefes al ver. Yalnız değilsin. Doğru beslenme, tedavinin yüzde 90 nıdır. Vücuttaki yıkımı, hasarı geri sayımı durdurmak için ve farkı kapatıp beraberliği bulup galibeyete geçmek istiyor isen, bu forumda konuşulan tüm iyi beslenme tarzlarını uygulamalısın. Diyet hastalıktan zor değil. Endişe ve karamsarlığa kapılıp kısır döngüye girmeyin. Kısır döngü filmi başa sardırır her seferinde. Nasıl olsa iyeleşemiyorum deyip diyeti çok kez bozanlardanım ve bu yüzden iyileşmek gecikti. Acil olarak un mamulleri terk edilmeli, beyaz şeker içeren her şey bırakılmalı. Sigara alkol terk edilmeli. Zaten devamını biliyorsunuz. Eşle durum detaylı konuşulup karışılıklı sabır hoşgörü yardımlaşma sağlanmalı. Evet çok zor ama çözümsüz değil
İnsect

Mesaj gönderen İnsect »

BruceLee yazdı: 03.11.2024 - 22:13 Merhaba. Öncelikle derin bir nefes al ver. Yalnız değilsin. Doğru beslenme, tedavinin yüzde 90 nıdır. Vücuttaki yıkımı, hasarı geri sayımı durdurmak için ve farkı kapatıp beraberliği bulup galibeyete geçmek istiyor isen, bu forumda konuşulan tüm iyi beslenme tarzlarını uygulamalısın. Diyet hastalıktan zor değil. Endişe ve karamsarlığa kapılıp kısır döngüye girmeyin. Kısır döngü filmi başa sardırır her seferinde. Nasıl olsa iyeleşemiyorum deyip diyeti çok kez bozanlardanım ve bu yüzden iyileşmek gecikti. Acil olarak un mamulleri terk edilmeli, beyaz şeker içeren her şey bırakılmalı. Sigara alkol terk edilmeli. Zaten devamını biliyorsunuz. Eşle durum detaylı konuşulup karışılıklı sabır hoşgörü yardımlaşma sağlanmalı. Evet çok zor ama çözümsüz değil
Usta şu saydıkların Sevr Antlaşması gibi dediğin gibi zor uygulamak
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

eski yazılarımı okuyanlar bilir. bende ilk ve en ağır semptom cinsel isteksizlik ve ereksiyon sorunuydu.
bir anda gitti cinsellik. sebeplerini ve süreci detaylı olarak yazarak vakit kaybetmeden sadece yapmanız gerekenleri yazayım.
stresten uzak durun. eşinizle ya da diğer insanlarla uzun uzadıya tartışmaktan kaçının.
sigarayı ve antidepresanları azaltarak bırakın.
cinselliği odak noktanız olmaktan çıkarın, o eski haline gelecek. haftada 1 boşalın, boşalmalarınız esnasında bolca sıvı getirin başından sonuna kadar.
her gün olacak mı diye zorlarsanız olmayacaktır. iyileşince her gün ereksiyon oluyor üstelik takviyesiz.
lökositi 1-2 düzeyine indirmeniz de önemli bir husus.
bu hastalık 2-3 sene gibi bir süre sizi oyalayabilir, sabırlı olun. roman okuyun özellikle dostoyevski, motivasyon videoları izleyin. doğa yürüyüşü yapın.
BruceLee

red yazdı: 03.11.2024 - 22:18 eski yazılarımı okuyanlar bilir. bende ilk ve en ağır semptom cinsel isteksizlik ve ereksiyon sorunuydu.
bir anda gitti cinsellik. sebeplerini ve süreci detaylı olarak yazarak vakit kaybetmeden sadece yapmanız gerekenleri yazayım.
stresten uzak durun. eşinizle ya da diğer insanlarla uzun uzadıya tartışmaktan kaçının.
sigarayı ve antidepresanları azaltarak bırakın.
cinselliği odak noktanız olmaktan çıkarın, o eski haline gelecek. haftada 1 boşalın, boşalmalarınız esnasında bolca sıvı getirin başından sonuna kadar.
her gün olacak mı diye zorlarsanız olmayacaktır. iyileşince her gün ereksiyon oluyor üstelik takviyesiz.
lökositi 1-2 düzeyine indirmeniz de önemli bir husus.
bu hastalık 2-3 sene gibi bir süre sizi oyalayabilir, sabırlı olun. roman okuyun özellikle dostoyevski, motivasyon videoları izleyin. doğa yürüyüşü yapın.
%100
BruceLee

Red e tamamen katılıyorum. Farklı olarak söyleyeceğim tek şey, uzun süren ereksiyon, pelvik kas ağrı sendromu yaşayanlarda olumsuz olabilir
alihan411

Kardeşlerim destekleriniz için gerçekten çok sağolun. Eşimle elbette konuşuyorum her şeyi biliyor ama kızcağız da bıktı inanın, üzülmek istemiyor. Çünkü çok hassas ve benim bu halimi görünce iyice o da duygusal oldu. Çaba sarfediyorum hep de ettim. Yememe içmeme dikkat ediyorum yani zararlı şeyleri yemiyorum anlamında. Yoksa çok da inanılmaz yemek yiyen biri değilim yıllardır. Antibiyotikler bağırsaklarımı çok kötü yaptılar geçenlerde 1 hafta boyunca tuvaletimi bile yapamadım afedersiniz. Şuan ilaç almak istemiyorum gerçekten vücudum kabul etmiyor çünkü. İnternetten quercetin, alcar falan sipariş ettim bir süre onları kullanacağım sadece. Red kardeşim dediğin gibi bir insandım hep biliyor musun. Yanımda kitaplarla gezen, dostunun her kitabını okuyan biriyim. cinsellik ufak ufak sekteye uğrasa anlarım ki bunu erkeklerin neredeyse hepsi yaşıyor. Durum başka bir şey, organları hissedemiyorum beni yoran bu. Hani kimisi vardır tam ilişkiye başlicam ereksiyon sönüyor falan der ilaç alır düzelir ama durum daha karmaşık. Sistemde bir aksaklık var yani böyle anlatamadığım bir durum işte. Kafam çok yoruldu be vallaha da billah da. Yemin ediyorum geçen yıla kadar yılda 1 sefer doktora giden adamdım, son 1 yıla baksak şuan koca bir klinik kurulur sanırım. Bu hafta quercetin, 5mg Lifta ve Alcar kullanacağım düzenli. İçimde bir ümit yok ama deneyeceğim.
BruceLee

Yaş 35 in altı ise, kesinlikle antibiyotik ara verilmeli. İyi yemek yemenin yanında market, kek bisküvi çikolata aklına geliyorsa yememek gerekecek. Mevsim sebze meyvelerini kaçırmayın
BruceLee

Bağırsakların daha hızlı düzelmesine yardımcı olmak için, doğal ev elma sirkesi ve ev yoğurdu
alihan411

BruceLee yazdı: 03.11.2024 - 22:38 Yaş 35 in altı ise, kesinlikle antibiyotik ara verilmeli. İyi yemek yemenin yanında market, kek bisküvi çikolata aklına geliyorsa yememek gerekecek. Mevsim sebze meyvelerini kaçırmayın
Can sıkıcı nokta da o ya. Yaş 28 olmayan şikayet yok bruce. İleri yaşlarda bizi bulsa bunlar sanırım bu kadar önemli olmazdı. Henüz bir çocuğumuz da yok. Fakat bunlar devam ettiği sürece olur da bir çocuğumuz da olursa ona gereken ilgiyi verememekten çekiniyorum. Maalesef aşırı düşünen biriyim. Kişiliğimin en sevmediğim yanı.
BruceLee

alihan411 yazdı: 03.11.2024 - 22:43
BruceLee yazdı: 03.11.2024 - 22:38 Yaş 35 in altı ise, kesinlikle antibiyotik ara verilmeli. İyi yemek yemenin yanında market, kek bisküvi çikolata aklına geliyorsa yememek gerekecek. Mevsim sebze meyvelerini kaçırmayın
Can sıkıcı nokta da o ya. Yaş 28 olmayan şikayet yok bruce. İleri yaşlarda bizi bulsa bunlar sanırım bu kadar önemli olmazdı. Henüz bir çocuğumuz da yok. Fakat bunlar devam ettiği sürece olur da bir çocuğumuz da olursa ona gereken ilgiyi verememekten çekiniyorum. Maalesef aşırı düşünen biriyim. Kişiliğimin en sevmediğim yanı.
Saygıdeğer kardeşim. Bu sitede konuşulan beslenme tekniklerini uyguladığında daha kısa sürede iyileşeceksin. Antibiyotik olayında işin özeti, iyileştirmiyorsa ince bağırsakları da bozması ile insanı daha da kötü yapıyor. Bu hastalık çocuk olmasına engel değil ve ayrıca denilen şeyleri uygularsan hastalığın ömrü Maksimum 3 yıldır
isogu06
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen isogu06 »

alihan411 yazdı: 03.11.2024 - 21:43 Forumda uzun zamandır aktifim, çoğu arkadaşla muhabbetim olmuştur. Aylardır yaşadıklarıma bir çare arıyorum fakat artık geldiğim noktada kendimi bir çıkmazın içinde buldum, devam edemiyorum.

Her şey bundan 7 ay önce başladı. Ne şüpheli ilişki, ne bir zorlanma, ne de bir yanlış hareket. Acaba nerde hata yaptım da başıma bunlar geldi diye düşünmekten 11 kilo verdim arkadaşlar ki ben zaten 76 kilo bir insandım.

Kullanılan kutularca antibiyotik, takviyeler, cinsel haplar, denenen otlar şunlar bunlar, spor, egzersizler, pelvik pt… hatta hacamat, sülük vs de yaptırdım. Ama bugün geldiğim noktada artık penis denen bu baş belası organı tanıyamıyorum. İyice yumuşadı, büzüştü, tüm hissi kaybettim, ilaçlarla zor bela sertleşme yaşıyorum. İşin garip yanı damarsal bir problemim olmadığı defalarca kanıtlandı. Bu süreçte testislerim küçüldü, organ küçüldü, pelvik ptye gittim 2 seans çok gergindi kaslarım her bastırmada titrediler ve pt bile şaşırdı ama seanstan 1 gün sonra daha da beterdim, penisi hareket bile ettiremiyordum. Antidepresana başladım kafamı toplarım dedim 1 hafta kullandım o zamandan beri organda kıpırdanma bile yok. Kegel kaslarımı zor oynatıyorum. Peniste sürekli bir karıncalanma, hareket hissi ama böyle yumuşak bir pis hareket bu, çok rahatsız edici hiç durmuyor. Hiçbir zaman boyuttan yana şikayetim olmadı ereksiyon olduğu zaman ortalamadan büyük bir penise sahibim ama gel gör ki gevşediğinde artık tanıyamıyorum sanki benim organım değil. Aldığım sıkı donlar bile büyük gelmeye başladı. Bu süreci bir şekilde aylardır yönetmiştim o çare olur bu çare olur diye diye nerelere gittim neler yaptım neler denedim aklınız durur ama şuan olduğum noktada gücüm kalmadı. Kalbim sürekli küt küt atıyor, günde 1.5 paket sigara içer oldum. Evliliğim de sıkıntılı günlerden geçiyor, sosyal hayattan koptum desem yeridir. Bir erkeğin başına gelebilecek en büyük bela ile uğraşıyorum sanırım. Sebep ne onu bile bilmiyoruz. Lökosit var evet en son 15-20 idi ama ben lökositin daha yüksek olduğu aylar geçirdim ama bu kadar berbat durumlar yaşadığımı hiç hatırlamıyorum. En kötü zamanlarımda bile sabah ereksiyonlarım oluyordu, şimdi yok ve penis içi boş bir balon gibi. İçimi dökmem lazımdı en uygun yer de burası başka dökülecek bir yer yok. Bazı arkadaşların şikayetlerini görüyorum da keşke ben de böyle olsam diyorum o derece arkadaşlar. Artık hiçbir doktora da hiçbir teste de inanmıyorum zaten beni bu hale getiren onlar oldu. Her gittiğim sende şu var sende bu var diyerek güzelim bir genci mahvettiler. Ben geçen yıl bu zamanlar hayat doluydum, yerimde duramıyordum. Şimdi de duramıyorum ama stresten ve kendimi yemekten. Kendime artık bir yol çizemiyorum. Her gün Allah’a dua ediyorum kurtulmak için başka yapacak hiçbir şey kalmadı. Sinirsel bir problem yada başka bir hastalığının olmasından korkuyorum….
Alihan kardeşim. Gerçekten şu yazdıklarını az önce okudum ve sanki kendim yazmış gibiyim inan. Süreçlerimiz ve yaşadığımız şeyler sanki birebir kopya o kadar birbirine benziyor ki… Hayat dolu bir insandım ya daha 7 ay öncesine kadar. Hayatımda hastaneye gitmedim ya ben hastalık öncesi. Çevremdekiler arkadaşlarım devamlı ne kadar fitsin ne kadar sağlıklı bir insansın derlerdi hep yaşına göre. Yaş 40 bu arada. Yani resmen bambaşka biri olup çıktım. Hele eşinle ilgili söylediğin şeyler. Benim eşimde çok hassas birisidir. Ota boka sinirlenmeye tepki vermeye başladım. Dün artık o da dayanamadı ağladı hüngür hüngür benim yüzümden. O da bıktı artık hiçbir şey söyleyemedim ne dese haklı kız. Her türlü tedaviyi aldım masajlar eswtler antiler ama yok her geçen gün kötüye gidiyor süreç. Cinsellik yerlerde 7/24 idrar hissi. Yani nazar mı değdi göz mü var artık bunları düşünmeye başladım ya ki böyle şeylere çok da inanan biri değilimdir. Dediğin gibi artık Allah’a dua etmekten başka bir şey kalmadı. Allah yardımcımız olsun sevdiklerimiz için ayakta kalmak zorundayız ne diyim.
Fzt

Mesaj gönderen Fzt »

Durumlarımız ve yasımız benzer. Hissizlik problemini biraz açıklar mısın? İlişkiden zevk alamama, dokununca hissetmeme gibi mi ?
ProstatitOgrenci

Mesaj gönderen ProstatitOgrenci »

Hocam bir psikaytra da görün bence, ben görünüp ilaç aldıktan sonra aynı sıkıntılarım azalmaya başladı.
alihan411

isogu06 yazdı: 04.11.2024 - 08:25
alihan411 yazdı: 03.11.2024 - 21:43 Forumda uzun zamandır aktifim, çoğu arkadaşla muhabbetim olmuştur. Aylardır yaşadıklarıma bir çare arıyorum fakat artık geldiğim noktada kendimi bir çıkmazın içinde buldum, devam edemiyorum.

Alihan kardeşim. Gerçekten şu yazdıklarını az önce okudum ve sanki kendim yazmış gibiyim inan. Süreçlerimiz ve yaşadığımız şeyler sanki birebir kopya o kadar birbirine benziyor ki… Hayat dolu bir insandım ya daha 7 ay öncesine kadar. Hayatımda hastaneye gitmedim ya ben hastalık öncesi. Çevremdekiler arkadaşlarım devamlı ne kadar fitsin ne kadar sağlıklı bir insansın derlerdi hep yaşına göre. Yaş 40 bu arada. Yani resmen bambaşka biri olup çıktım. Hele eşinle ilgili söylediğin şeyler. Benim eşimde çok hassas birisidir. Ota boka sinirlenmeye tepki vermeye başladım. Dün artık o da dayanamadı ağladı hüngür hüngür benim yüzümden. O da bıktı artık hiçbir şey söyleyemedim ne dese haklı kız. Her türlü tedaviyi aldım masajlar eswtler antiler ama yok her geçen gün kötüye gidiyor süreç. Cinsellik yerlerde 7/24 idrar hissi. Yani nazar mı değdi göz mü var artık bunları düşünmeye başladım ya ki böyle şeylere çok da inanan biri değilimdir. Dediğin gibi artık Allah’a dua etmekten başka bir şey kalmadı. Allah yardımcımız olsun sevdiklerimiz için ayakta kalmak zorundayız ne diyim.
Abi şuna bir sahil kenarında 1 saattir oturuyorum kayalıklarda. Ben buraya ara sıra gelir birkaç sigara içer dertlerimi düşünür eve giderdim ama giderken toparlanırdım. Birazdan kalkıp gideceğim ama ne kafam dağılıyor ne de toparlayabiliyorum. Eşim ne kadar benim bu hallerime dayanır bilmiyorum. Evet evlilik her şartta kabul edip sevmek hatta ona kalsak bu cinsellik hayatımızda olmasa bile beni sonsuza kadar sevecek ama benim canım öyle bir yanıyor ki. Erkekliğim elimden gitmiş gibi farklı düşünceler içine giriyorum. Haliyle bu her şeye yansıyor. Keşke diyorum bazen kafamı çevirip umursamadan geçirseydim günlerimi ama yapamadım, beceremedim umursamamayı. Her şeyi denedim. Ameliyatlar, tedaviler, ederdi bilmem nesi. Antidepresan resmen işin son noktası oldu. Daha önce hiç böylesine içime kapanmamıştım bu konularda. Sadece sağlıklı, normal bir insan olarak yaşamayı istedim onun için mücadele ettim. Bugün geldiğim noktada her şey tıkandı. Sanki gidilecek onlarca yol var etrafta ama ben hiçbirini seçemiyorum çünkü yorgunum. Forumda beni okuyanlar bana takılmasınlar. Mücadelenizi verin, sadece beni çok etkiledi her şey herkesin dayanma seviyesi aynı değil. Belki sizler eskisinden bile daha iyi olacaksınız. Bundan sonraki sürecim ne olur hiçbir fikrim yok. Yalnızca akışına bırakıp iyi olmak isterdim. Tekrar bir genç gibi, hayat dolu ve her şeye yetebilen. Yalnızca bu.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Kardeşim antidepresani yavaş yavaş bırak birden bırakılmaz.
Kendini dinleme, cinsel olarakta test etme, kendi haline bırak yoksa performans anksiyetesi yaşarsın.
İyileseceksin yeterki inan.
Yeterki öncelikle enfeksiyonel bulguların varsa onları elimine et...yoksada "inflamatuar süreç" yazısındaki yapılacak olanları uygula. Sabırla yap yapacagın uygulamaları panik yapma. Acele yok. Eşinlede konuş anlayış gösterecektir. Cinsellik illaki yaşanır acele etme. Öncelikle alt beyindeki olumsuzlukları at. Prostatitte iktidarsızlık olmaz...sertleşme bir şekilde olur. Daha ilerde daha iyi olacaktır ama ilişki bir şekilde yine oluyor alevli evrede.
Bunları ben hep yaşadım ve bir tek antidepresan dahi kullanmadım.
alihan411

kadir yazdı: 04.11.2024 - 21:02 Kardeşim antidepresani yavaş yavaş bırak birden bırakılmaz.
Kendini dinleme, cinsel olarakta test etme, kendi haline bırak yoksa performans anksiyetesi yaşarsın.
İyileseceksin yeterki inan.
Yeterki öncelikle enfeksiyonel bulguların varsa onları elimine et...yoksada "inflamatuar süreç" yazısındaki yapılacak olanları uygula. Sabırla yap yapacagın uygulamaları panik yapma. Acele yok. Eşinlede konuş anlayış gösterecektir. Cinsellik illaki yaşanır acele etme. Öncelikle alt beyindeki olumsuzlukları at. Prostatitte iktidarsızlık olmaz...sertleşme bir şekilde olur. Daha ilerde daha iyi olacaktır ama ilişki bir şekilde yine oluyor alevli evrede.
Bunları ben hep yaşadım ve bir tek antidepresan dahi kullanmadım.

Bıraktım abi hepsini bıraktım. Kendime zaman vermeye çalışacağım. Başka bir yol göremiyorum şuan. Kafamı toparlamam gerek. Çok sağol candan yorumun için. Hepiniz güzel insanlarsınız.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

Rica ederim değerli kardeşim.
bismuth7677
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen bismuth7677 »

Ben 48 yasindayim daha once atlattim bu hastaligi senelerce iyi oldum
Pozitif olun moral bozmanin hic faydasi olmaz
Sizde de gececek inanin
Herseyin basi moral
ABittersweetLi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen ABittersweetLi »

arkadaşlar aynı süreçleri hepimiz yaşadık. ama illaki iyileşme oluyor. eğer evli iseniz eşlerinize karşı güçlü görünün ki onlar da üzülmesin. kendiniz moralli olursanız çevreniz de moralli olur. arkadaşın anlattığı penis çekilmesi gibi bir durum ben de yaşadım. ama düzeldi. zaten hep söylüyorum. bu hastalıktaki hiçbir şey kalıcı değil. bunu bir hastalık gibi bile düşünmeyin. gelip geçici bir şey gibi düşünün. iyileştikten sonra nüks olmaması için sadece dikkatli olmak gerekiyor. tedavi yönetmelerini denemek gerekiyor.

ayrıca evli olanlar kondomsuz ilişkiye girmesinler. en azından semptomlar varken. yoksa iyileşme çok zor olur. haftada 1 ya da 2 ilişki yeterli olur. melisa karabaş otu tedavisini de öneririm. internette ve forumda vardır yapılışı zaten.
yenicezseni

Mesaj gönderen yenicezseni »

Hocam siz nasil iyilesmistiniz acaba bahseder misiniz ?
ABittersweetLi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen ABittersweetLi »

yenicezseni yazdı: 05.11.2024 - 20:31 Hocam siz nasil iyilesmistiniz acaba bahseder misiniz ?
tam iyileşme olmadı. ama ağrı, sızı yok. sadece stresli bir şeyler yaşarsam biraz belirtiler oluyor. bu hastalıkta en önemli şey cinselliğe dikkat etmek. tanımadığınız kadınlar ile kondomlu da olsa ilişkiye girmemek lazım. eşler ile de genelde kondom kullanmak şartıyla ilişkiye girmek lazım.
engin16

Mesaj gönderen engin16 »

ABittersweetLi yazdı: 05.11.2024 - 22:17
yenicezseni yazdı: 05.11.2024 - 20:31 Hocam siz nasil iyilesmistiniz acaba bahseder misiniz ?
tam iyileşme olmadı. ama ağrı, sızı yok. sadece stresli bir şeyler yaşarsam biraz belirtiler oluyor. bu hastalıkta en önemli şey cinselliğe dikkat etmek. tanımadığınız kadınlar ile kondomlu da olsa ilişkiye girmemek lazım. eşler ile de genelde kondom kullanmak şartıyla ilişkiye girmek lazım.
Çok haklısınız.Bu hastalıkta net olarak öğrendiğim birşey varsa stresin anında etki ettiğidir.Bugün ilk kez hiv testi verdim.Daha önce taylanda gittiğimden dolayı tedirginliğim vardı ve test yaptırmaya çok korkuyordum.Sonucun çıkması 4 saat sürüyor ve öyle bir anksyete yaşadımki bütün semptomlarım tavan yaptı.Şükürler olsun sonuç negatif çıktı ve tüm semptomlar yarım saat içinde o rahatlamayla kayboldu.Stres çok önemli abiler
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Bazı insanların beyinleri mayın tarlası gibidir; en ufak bir düşünce, şüphe ya da kaygı patlama etkisi yaratır. Bazı insanların beyinleri ise pamuk tarlası gibidir; ne kendi düşünceleri ne de başkalarının söyledikleri onlara etki eder.