Allah kahretmesin hayatım karardı yine
Allah kahretmesin hayatım karardı yine
İki yıldır sık idrar ve prostat ağrısı yoktu yeni işe başladım herşey yolunda giderken 2 gün önce kaplıca gidip üşüttüm ve herşey yine başladı ağrı var yine başladı resmen mahvoldum nabıcam Bilmiyorum
Re: Allah kahretmesin hayatım karardı yine
Geçmiş olsun hocam. Nüksler sanırım daha kolay atlatılıyor. İnşallah kısa bir tedaviyle eski halinize gelirsiniz.
Bu hastalığı daha önce aylarca çektim ama nedense o zaman bile moralim bu kadar bozuk değildi
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Dostum kaslar gerilmis olabilir ruzgari yiyince illa prostat olarak algilama..prostatada baktir ama, pelvik kaslarida ihmal etme derim.. Cunku ben denize girerim şortumu bile degismem fakat nuks etmiyor...Tosun4228 yazdı:İki yıldır sık idrar ve prostat ağrısı yoktu yeni işe başladım herşey yolunda giderken 2 gün önce kaplıca gidip üşüttüm ve herşey yine başladı ağrı var yine başladı resmen mahvoldum nabıcam Bilmiyorum
Bilmiyorum bende böbrek taşı da var acile gittim doktor üşütmüşsün dedi sık idrar yok ama kasıkts ve sırtta ağrı ve mide bulantısı var şuanigozukara yazdı:Dostum kaslar gerilmis olabilir ruzgari yiyince illa prostat olarak algilama..prostatada baktir ama, pelvik kaslarida ihmal etme derim.. Cunku ben denize girerim şortumu bile degismem fakat nuks etmiyor...Tosun4228 yazdı:İki yıldır sık idrar ve prostat ağrısı yoktu yeni işe başladım herşey yolunda giderken 2 gün önce kaplıca gidip üşüttüm ve herşey yine başladı ağrı var yine başladı resmen mahvoldum nabıcam Bilmiyorum
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Tas varsa ameliyat ol, bosa zaman kaybetmeTosun4228 yazdı:Bilmiyorum bende böbrek taşı da var acile gittim doktor üşütmüşsün dedi sık idrar yok ama kasıkts ve sırtta ağrı ve mide bulantısı var şuanigozukara yazdı:Dostum kaslar gerilmis olabilir ruzgari yiyince illa prostat olarak algilama..prostatada baktir ama, pelvik kaslarida ihmal etme derim.. Cunku ben denize girerim şortumu bile degismem fakat nuks etmiyor...Tosun4228 yazdı:İki yıldır sık idrar ve prostat ağrısı yoktu yeni işe başladım herşey yolunda giderken 2 gün önce kaplıca gidip üşüttüm ve herşey yine başladı ağrı var yine başladı resmen mahvoldum nabıcam Bilmiyorum
Taş operasyonu geçirdim daha önce böbrek taşı küçük doktor kendisi düşecek dedi çogu alındıigozukara yazdı:Tas varsa ameliyat ol, bosa zaman kaybetmeTosun4228 yazdı:Bilmiyorum bende böbrek taşı da var acile gittim doktor üşütmüşsün dedi sık idrar yok ama kasıkts ve sırtta ağrı ve mide bulantısı var şuanigozukara yazdı: Dostum kaslar gerilmis olabilir ruzgari yiyince illa prostat olarak algilama..prostatada baktir ama, pelvik kaslarida ihmal etme derim.. Cunku ben denize girerim şortumu bile degismem fakat nuks etmiyor...
Kardeşim senin ki bobrek ağrısı moralini bozmaTosun4228 yazdı:Bilmiyorum bende böbrek taşı da var acile gittim doktor üşütmüşsün dedi sık idrar yok ama kasıkts ve sırtta ağrı ve mide bulantısı var şuanigozukara yazdı:Dostum kaslar gerilmis olabilir ruzgari yiyince illa prostat olarak algilama..prostatada baktir ama, pelvik kaslarida ihmal etme derim.. Cunku ben denize girerim şortumu bile degismem fakat nuks etmiyor...Tosun4228 yazdı:İki yıldır sık idrar ve prostat ağrısı yoktu yeni işe başladım herşey yolunda giderken 2 gün önce kaplıca gidip üşüttüm ve herşey yine başladı ağrı var yine başladı resmen mahvoldum nabıcam Bilmiyorum
Tosun, yiyip içtiğine dikkat ediyor muydunTosun4228 yazdı:İki yıldır sık idrar ve prostat ağrısı yoktu yeni işe başladım herşey yolunda giderken 2 gün önce kaplıca gidip üşüttüm ve herşey yine başladı ağrı var yine başladı resmen mahvoldum nabıcam Bilmiyorum
Peki böbrek ağrısı ne kadar sürede geçerApo yazdı:Kardeşim senin ki bobrek ağrısı moralini bozmaTosun4228 yazdı:Bilmiyorum bende böbrek taşı da var acile gittim doktor üşütmüşsün dedi sık idrar yok ama kasıkts ve sırtta ağrı ve mide bulantısı var şuanigozukara yazdı: Dostum kaslar gerilmis olabilir ruzgari yiyince illa prostat olarak algilama..prostatada baktir ama, pelvik kaslarida ihmal etme derim.. Cunku ben denize girerim şortumu bile degismem fakat nuks etmiyor...
yok 1 senedir dikkat etmiyorum sadece alkol almıyorum genel olarakBruceLee yazdı:Tosun, yiyip içtiğine dikkat ediyor muydunTosun4228 yazdı:İki yıldır sık idrar ve prostat ağrısı yoktu yeni işe başladım herşey yolunda giderken 2 gün önce kaplıca gidip üşüttüm ve herşey yine başladı ağrı var yine başladı resmen mahvoldum nabıcam Bilmiyorum
-
Ben 5 sene süperdim %90 dım 7ay önce bi geldi allahım ne gelme hiç yaşamadıgım sentom lar la birlikte geldi ama ben hiç dikkat etmedim alkol aldım hemde cok haftanın 2 günü viski içtim acı baharat yedim içtim şuan gene fena deyilim ara sıra bi yokluyo bu rahatsızlık adı üstünde kıronik dikkat etmessen kenfini birgün hiç unmadıgın yerde hatırlatıyo geçmiş olsun düzelir gene eski haline gelirsin işallah
İnş eski halime dönerim ne diyim
Arkadaşlar idrardan sonra penisde yanma oluyor apış arasındada oluyor ya bu ne biçim bir hastalık hiç acı yemem içki içmem kola soda içmem ama ölüyorum Allahim neden yanar bilmiyorum
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Gereksizce psikolojiyi olumsuz etkileyen başlıklar açmayın...
Yahu kardeşim, hem kendiniz yaşam tarzınıza dikkat etmiyorsunuz, hemde ateşin üzerine benzin dökerek yarattığınız sıkıntıyı boş yere aktararak forum üyelerinin psikolojisini moralini bozuyorsunuz.
Bu forumda iyileşmeye çalışan, her tedaviye bir umutla bakan, en ufak olumlu bir açıklamayla mutlu olmaya calişan insanlar var.
Bu platform heran her istedigini yazacağınız bir yer degil.
Lütfen paylaşımlarınızı yaparken dikkatli olalım, faydalı paylaşımlar yapmaya çalısalım.
Nüks olayını her hasta defalarca yaşar ve kendine dikkat ederse iyileşir.
Yangına körükle gitmeyelim...her forumun kuralları olduğu gibi bu forumunda kuralları var kardeşim.
Hayatınızı karartmamanız sizin elinizde...
Bu forumda iyileşmeye çalışan, her tedaviye bir umutla bakan, en ufak olumlu bir açıklamayla mutlu olmaya calişan insanlar var.
Bu platform heran her istedigini yazacağınız bir yer degil.
Lütfen paylaşımlarınızı yaparken dikkatli olalım, faydalı paylaşımlar yapmaya çalısalım.
Nüks olayını her hasta defalarca yaşar ve kendine dikkat ederse iyileşir.
Yangına körükle gitmeyelim...her forumun kuralları olduğu gibi bu forumunda kuralları var kardeşim.
Hayatınızı karartmamanız sizin elinizde...
Agri kesiciler etki etmiyor muTosun4228 yazdı:Peki böbrek ağrısı ne kadar sürede geçerApo yazdı:Kardeşim senin ki bobrek ağrısı moralini bozmaTosun4228 yazdı: Bilmiyorum bende böbrek taşı da var acile gittim doktor üşütmüşsün dedi sık idrar yok ama kasıkts ve sırtta ağrı ve mide bulantısı var şuan
Bu seferde ağrılar geçti sık idrar başladı bakalım o ne zaman geçecekApo yazdı:Agri kesiciler etki etmiyor muTosun4228 yazdı:Peki böbrek ağrısı ne kadar sürede geçerApo yazdı: Kardeşim senin ki bobrek ağrısı moralini bozma
İdrar testi yapti mı dr. İdrarda birsey varsa korkma yoksa baslamistır geneTosun4228 yazdı:Bu seferde ağrılar geçti sık idrar başladı bakalım o ne zaman geçecekApo yazdı:Agri kesiciler etki etmiyor muTosun4228 yazdı: Peki böbrek ağrısı ne kadar sürede geçer
Böbrekleri üşüttüğün zaman o anlattığında ağrılar olur ağrı kesiciler böbrekte etkili olur onrasında sık İdrarla başlayabilir Ama bu prostattan da olabilirTosun4228 yazdı:Bu seferde ağrılar geçti sık idrar başladı bakalım o ne zaman geçecekApo yazdı:Agri kesiciler etki etmiyor muTosun4228 yazdı: Peki böbrek ağrısı ne kadar sürede geçer
İdrarda 6 lokosit göründü doktor taştan olabilir bol su iç dediSogukayak yazdı:İdrar testi yapti mı dr. İdrarda birsey varsa korkma yoksa baslamistır geneTosun4228 yazdı:Bu seferde ağrılar geçti sık idrar başladı bakalım o ne zaman geçecekApo yazdı: Agri kesiciler etki etmiyor mu
İdrarda lökesit var. Taş olabilir durumun.Tosun4228 yazdı:İdrarda 6 lokosit göründü doktor taştan olabilir bol su iç dediSogukayak yazdı:İdrar testi yapti mı dr. İdrarda birsey varsa korkma yoksa baslamistır geneTosun4228 yazdı: Bu seferde ağrılar geçti sık idrar başladı bakalım o ne zaman geçecek
pazartesi üroloji ye gidicem hayırlısı bakalımSogukayak yazdı:İdrarda lökesit var. Taş olabilir durumun.Tosun4228 yazdı:İdrarda 6 lokosit göründü doktor taştan olabilir bol su iç dediSogukayak yazdı: İdrar testi yapti mı dr. İdrarda birsey varsa korkma yoksa baslamistır gene