Sülük ve Trancobuskas içerikli 2 soru
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Sülük ve Trancobuskas içerikli 2 soru
Arkadaşlar 2 sorum var fikirlerinizi merak ediyorum.
1-) Kronik Prostatitte sülük tedavisinden fayda görenler var.Burada da bir arkadaşımız fayda görmüş ve bunu yazmıştı.Sağ olsun kendisiyle de görüşüp çokça fikir aldım.Birkaç kez de uyguladım.Şimdilik bir artısı olmadı ama devam edeceğim inşallah. Merak ettiğim,aramızda bu tedaviyi uygulayan başka kimler var? Fayda gördüler mi,gördülerse hangi semptomlara iyi geldi,hangi noktalara,kaç adet ve ne sıklıkla uygulandı?
2-) Trancobuskas ile 3-4 hap içerek bazı semptomları kalıcı olarak düzelen birisi daha vardı ve onunla da iletişme geçmiştik,sağ olsun o da yardımcı oldu.Bu ilacı aramızda başka kullananlar var mı,fayda gördüler mi,gördülerse hangi semptomlara iyi geldi ve kalıcı fayda sağladı mı yoksa sadece ilacı içtiklerinde mi fayda görüyorlardı?
1-) Kronik Prostatitte sülük tedavisinden fayda görenler var.Burada da bir arkadaşımız fayda görmüş ve bunu yazmıştı.Sağ olsun kendisiyle de görüşüp çokça fikir aldım.Birkaç kez de uyguladım.Şimdilik bir artısı olmadı ama devam edeceğim inşallah. Merak ettiğim,aramızda bu tedaviyi uygulayan başka kimler var? Fayda gördüler mi,gördülerse hangi semptomlara iyi geldi,hangi noktalara,kaç adet ve ne sıklıkla uygulandı?
2-) Trancobuskas ile 3-4 hap içerek bazı semptomları kalıcı olarak düzelen birisi daha vardı ve onunla da iletişme geçmiştik,sağ olsun o da yardımcı oldu.Bu ilacı aramızda başka kullananlar var mı,fayda gördüler mi,gördülerse hangi semptomlara iyi geldi ve kalıcı fayda sağladı mı yoksa sadece ilacı içtiklerinde mi fayda görüyorlardı?
Re: Sülük ve Trancobuskas içerikli 2 soru
Bu hastalık nedeniyle semptomların can sıkıcılığı sonucu hastalar çok fazla yöntem denerler genellikle.
Çoğu kez de en son denediği yöntem sayesinde iyileştiğine inanır.
Oysa çok daha önce uyguladığı bir yöntemin faydası belki aylar sonra kendisini göstermiştir.
Gerçek şu ki savaşçı ruha sahip olan ve mücadeleyi elden bırakmayanların kaçınılmaz kaderidir iyileşmek.
Bunu bitki çayına bağlayan da görürsünüz akupunktura da.
Oysa çok daha önce uyguladığı bir yöntemin faydası belki aylar sonra kendisini göstermiştir.
Gerçek şu ki savaşçı ruha sahip olan ve mücadeleyi elden bırakmayanların kaçınılmaz kaderidir iyileşmek.
-
Hocam sülüğü uygulayan arkadaş uygulamadan 3 gün sonra,trancobuskas alan da 3 hap sonra fayda görmüş durumdalar.Aradan geçen zamanlar fazla olsaydı dediğiniz gibi düşünülebilirdi.red yazdı: ↑09.08.2024 - 14:58 Bu hastalık nedeniyle semptomların can sıkıcılığı sonucu hastalar çok fazla yöntem denerler genellikle.
Bence bu ikisi de göz ardı edilmemeli.Özellikle sülük tedavisi,belki ben de sonuç vermeyecek ama inanıyorum ki birilerinde daha iyileşme vesilesi olacaktır.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Arkadaşlar sülük ve trankobuskas kullanmadım yaptırmadım fakat bel bölgeme hacamat yaptırdım iyi geldi ilk fırsatta tekrardan yaptıracağım
-
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Biz türkler mi çok ilaç odaklıyız bilemiyorum ancak son zamanlarda yurtdışından kanalları takip ettiğimde genelde fizyoterapiye yöneldiklerini görüyorum. Bunu düşününce hacamat daha olası görünüyor bana. Sülük konusunda bir fikrim yok
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Penisin sağ ,sol ve üst kısmı pelvik bölgede ağrı oluyordu sanki idrara sıkışık hissi gibi fizyoterapiste gittim pelvik bölgeye bir seans masaj yaptı normal masaj ovma şeklinde diğer seansta bel bölgemi değişik bir aletle oklava gibi sürterek iyice kanlandırdı 8 kadar kupa koyup hacamat yaptı yapıldıktan 1 ay sonra faydasını görmeye başladım yapılalı 8 ay oldu neredeyse öyle ağrılarım olmadı bir daha ama ilk fırsatta tekrardan yaptırmayı düşünüyorumAbdullahergn yazdı: ↑09.08.2024 - 23:10Hangi semptomlarınıza iyi geldi.Bele kaç adet kupa atıldı ve hangi noktalara yapıldı? İnşallah iyice faydasını görürsünüz.
-
Teşekkür ederim.Şifanız daim olsunsahınnn yazdı: ↑10.08.2024 - 11:20Penisin sağ ,sol ve üst kısmı pelvik bölgede ağrı oluyordu sanki idrara sıkışık hissi gibi fizyoterapiste gittim pelvik bölgeye bir seans masaj yaptı normal masaj ovma şeklinde diğer seansta bel bölgemi değişik bir aletle oklava gibi sürterek iyice kanlandırdı 8 kadar kupa koyup hacamat yaptı yapıldıktan 1 ay sonra faydasını görmeye başladım yapılalı 8 ay oldu neredeyse öyle ağrılarım olmadı bir daha ama ilk fırsatta tekrardan yaptırmayı düşünüyorumAbdullahergn yazdı: ↑09.08.2024 - 23:10Hangi semptomlarınıza iyi geldi.Bele kaç adet kupa atıldı ve hangi noktalara yapıldı? İnşallah iyice faydasını görürsünüz.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2017
Evet çok yönlü tedavide bir parçası. Ancak yurtdışında sadece fizyoterapi tedavisiyle ilgileniyorlar gibi bir durum var. Onu belirtmek istedim.Falconn58 yazdı: ↑10.08.2024 - 07:58Fizyoterapi zaten bu hastalıkta tedavinin bir parcasirizasirman yazdı: ↑10.08.2024 - 00:37 Biz türkler mi çok ilaç odaklıyız bilemiyorum ancak son zamanlarda yurtdışından kanalları takip ettiğimde genelde fizyoterapiye yöneldiklerini görüyorum. Bunu düşününce hacamat daha olası görünüyor bana. Sülük konusunda bir fikrim yok
Trankobuskas bende kullanıyorum bagirsaklar için yardımcı oluyor ama tamamen kesmez ağrıyı
Trankobuskas huzursuz bağırsak için vermişti doktor işe yarıyordu bağımlılık yapabilir fazla kullanılmaması gerekir demişti diye hatırlıyorum birde uyku sorunu için bende işe yaramıştı ama prostatit semptomlarına bir artısı olmadı. hastalığın başlarında bacak ağrılarım vardı ağırdığı zaman ağrı kesici alıyordum sonra birgün hacamata gittim sadece bacaklara 4-4 8 kupa yaptırdım o ara sıra gelen ağrı gitti artık kendi kendinemi geçti yoksa hacamattan dolayımı geçti onu net olarak söyleyemem ama o semptomum yok oldu o zaman yani iyi hatırlıyorum hatta adama dedim prostatit var bunun için napabilirz dedi birdahakine gel kuyruk sokumundan yapalım bende gitmedim valla şimdi gördüm öyle yazayım dedim
-
-
Pelvik taban kaslarını belki gevşetirse,cinselliğe ve idrar sorunlarına iyi gelebilir diye düşünmüştüm hocam.Teşekkür ederim.Bu arada hacamattan fayda görenlerin olması da bence düşünülmesi gereken bir mevzu.Sülük de zaten iltihabı giderici enzimler bırakan,dolaşımı artıran çok faydalı bir yöntem.Görmesi ciddi derecede azalıp da sülükle fayda sağlayanı bile gördüm.Kesinlikle çözüm budur demiyorum ama bence sülük/hacamat gibi yöntemler,nonbakteriyel pi'de çok etkili olabilir.Zaten bu sitede de var.Trancobuskası da aile hekimine sordum geçenlerde.Bu ileri derece kas spazmlarında veriliyor gerek yok dedi.Ürologlar falan da kolay kolay yazmaz ama belki pskiyatri yazabilirdi.Omerefe34 yazdı: ↑11.08.2024 - 04:46 Trankobuskas huzursuz bağırsak için vermişti doktor işe yarıyordu bağımlılık yapabilir fazla kullanılmaması gerekir demişti diye hatırlıyorum birde uyku sorunu için bende işe yaramıştı ama prostatit semptomlarına bir artısı olmadı. hastalığın başlarında bacak ağrılarım vardı ağırdığı zaman ağrı kesici alıyordum sonra birgün hacamata gittim sadece bacaklara 4-4 8 kupa yaptırdım o ara sıra gelen ağrı gitti artık kendi kendinemi geçti yoksa hacamattan dolayımı geçti onu net olarak söyleyemem ama o semptomum yok oldu o zaman yani iyi hatırlıyorum hatta adama dedim prostatit var bunun için napabilirz dedi birdahakine gel kuyruk sokumundan yapalım bende gitmedim valla şimdi gördüm öyle yazayım dedim
Pelvik ağrılarım için urolog yazdı kardeşim bana hatta bu hastalik bagirsaklarda da sıkıntı yaptığı içi meteospazm ile birlikte verdi uzun zamandır kullanıyorumAbdullahergn yazdı: ↑11.08.2024 - 11:51Pelvik taban kaslarını belki gevşetirse,cinselliğe ve idrar sorunlarına iyi gelebilir diye düşünmüştüm hocam.Teşekkür ederim.Bu arada hacamattan fayda görenlerin olması da bence düşünülmesi gereken bir mevzu.Sülük de zaten iltihabı giderici enzimler bırakan,dolaşımı artıran çok faydalı bir yöntem.Görmesi ciddi derecede azalıp da sülükle fayda sağlayanı bile gördüm.Kesinlikle çözüm budur demiyorum ama bence sülük/hacamat gibi yöntemler,nonbakteriyel pi'de çok etkili olabilir.Zaten bu sitede de var.Trancobuskası da aile hekimine sordum geçenlerde.Bu ileri derece kas spazmlarında veriliyor gerek yok dedi.Ürologlar falan da kolay kolay yazmaz ama belki pskiyatri yazabilirdi.Omerefe34 yazdı: ↑11.08.2024 - 04:46 Trankobuskas huzursuz bağırsak için vermişti doktor işe yarıyordu bağımlılık yapabilir fazla kullanılmaması gerekir demişti diye hatırlıyorum birde uyku sorunu için bende işe yaramıştı ama prostatit semptomlarına bir artısı olmadı. hastalığın başlarında bacak ağrılarım vardı ağırdığı zaman ağrı kesici alıyordum sonra birgün hacamata gittim sadece bacaklara 4-4 8 kupa yaptırdım o ara sıra gelen ağrı gitti artık kendi kendinemi geçti yoksa hacamattan dolayımı geçti onu net olarak söyleyemem ama o semptomum yok oldu o zaman yani iyi hatırlıyorum hatta adama dedim prostatit var bunun için napabilirz dedi birdahakine gel kuyruk sokumundan yapalım bende gitmedim valla şimdi gördüm öyle yazayım dedim
-
Nasıl hocam faydası oluyor mu? Cinsel sorunlarınız var mıydı ve vardıysa buna faydası oldu mu?asosyal1 yazdı: ↑11.08.2024 - 12:48Pelvik ağrılarım için urolog yazdı kardeşim bana hatta bu hastalik bagirsaklarda da sıkıntı yaptığı içi meteospazm ile birlikte verdi uzun zamandır kullanıyorumAbdullahergn yazdı: ↑11.08.2024 - 11:51Pelvik taban kaslarını belki gevşetirse,cinselliğe ve idrar sorunlarına iyi gelebilir diye düşünmüştüm hocam.Teşekkür ederim.Bu arada hacamattan fayda görenlerin olması da bence düşünülmesi gereken bir mevzu.Sülük de zaten iltihabı giderici enzimler bırakan,dolaşımı artıran çok faydalı bir yöntem.Görmesi ciddi derecede azalıp da sülükle fayda sağlayanı bile gördüm.Kesinlikle çözüm budur demiyorum ama bence sülük/hacamat gibi yöntemler,nonbakteriyel pi'de çok etkili olabilir.Zaten bu sitede de var.Trancobuskası da aile hekimine sordum geçenlerde.Bu ileri derece kas spazmlarında veriliyor gerek yok dedi.Ürologlar falan da kolay kolay yazmaz ama belki pskiyatri yazabilirdi.Omerefe34 yazdı: ↑11.08.2024 - 04:46 Trankobuskas huzursuz bağırsak için vermişti doktor işe yarıyordu bağımlılık yapabilir fazla kullanılmaması gerekir demişti diye hatırlıyorum birde uyku sorunu için bende işe yaramıştı ama prostatit semptomlarına bir artısı olmadı. hastalığın başlarında bacak ağrılarım vardı ağırdığı zaman ağrı kesici alıyordum sonra birgün hacamata gittim sadece bacaklara 4-4 8 kupa yaptırdım o ara sıra gelen ağrı gitti artık kendi kendinemi geçti yoksa hacamattan dolayımı geçti onu net olarak söyleyemem ama o semptomum yok oldu o zaman yani iyi hatırlıyorum hatta adama dedim prostatit var bunun için napabilirz dedi birdahakine gel kuyruk sokumundan yapalım bende gitmedim valla şimdi gördüm öyle yazayım dedim
Bende cinsel ilişki olmadan bu hastalığı kaptim bende ağrı çok oluyor bazen o kadar bunaltıyor ki kafayı yediriyorAbdullahergn yazdı: ↑11.08.2024 - 17:49Nasıl hocam faydası oluyor mu? Cinsel sorunlarınız var mıydı ve vardıysa buna faydası oldu mu?asosyal1 yazdı: ↑11.08.2024 - 12:48Pelvik ağrılarım için urolog yazdı kardeşim bana hatta bu hastalik bagirsaklarda da sıkıntı yaptığı içi meteospazm ile birlikte verdi uzun zamandır kullanıyorumAbdullahergn yazdı: ↑11.08.2024 - 11:51
Pelvik taban kaslarını belki gevşetirse,cinselliğe ve idrar sorunlarına iyi gelebilir diye düşünmüştüm hocam.Teşekkür ederim.Bu arada hacamattan fayda görenlerin olması da bence düşünülmesi gereken bir mevzu.Sülük de zaten iltihabı giderici enzimler bırakan,dolaşımı artıran çok faydalı bir yöntem.Görmesi ciddi derecede azalıp da sülükle fayda sağlayanı bile gördüm.Kesinlikle çözüm budur demiyorum ama bence sülük/hacamat gibi yöntemler,nonbakteriyel pi'de çok etkili olabilir.Zaten bu sitede de var.Trancobuskası da aile hekimine sordum geçenlerde.Bu ileri derece kas spazmlarında veriliyor gerek yok dedi.Ürologlar falan da kolay kolay yazmaz ama belki pskiyatri yazabilirdi.
Fizyoterapi mi dersin ne dersin her şeye gittim 6 ay kadar bir süre iyi oluyor sonra gene ağrı ve halsizlikFalconn58 yazdı: ↑11.08.2024 - 18:23Hiç cinsel ilişkin yok ise egzersiz dene rahatlatiyor cpps egzersiz yaz faydasini gorursünasosyal1 yazdı: ↑11.08.2024 - 18:20Bende cinsel ilişki olmadan bu hastalığı kaptim bende ağrı çok oluyor bazen o kadar bunaltıyor ki kafayı yediriyorAbdullahergn yazdı: ↑11.08.2024 - 17:49
Nasıl hocam faydası oluyor mu? Cinsel sorunlarınız var mıydı ve vardıysa buna faydası oldu mu?
Denemediğim bir şey kalmadı neredeyse 6 ay fizyoterapi ye gittim en başta iyi oluyor ama bir süre sonra ağrı ve halsizlik devam çok ilginç bi hastalıkFalconn58 yazdı: ↑11.08.2024 - 18:23Hiç cinsel ilişkin yok ise egzersiz dene rahatlatiyor cpps egzersiz yaz faydasini gorursünasosyal1 yazdı: ↑11.08.2024 - 18:20Bende cinsel ilişki olmadan bu hastalığı kaptim bende ağrı çok oluyor bazen o kadar bunaltıyor ki kafayı yediriyorAbdullahergn yazdı: ↑11.08.2024 - 17:49
Nasıl hocam faydası oluyor mu? Cinsel sorunlarınız var mıydı ve vardıysa buna faydası oldu mu?
-
Ağrı ve halsizlik var cinselikle alakalı bir sıkıntım yok. Hatta bu hastalik bagirsaklar ile alakalı diye düşünüyorum çünkü ne zaman atak yaşasam bagirsaklarda problem oluyorAbdullahergn yazdı: ↑12.08.2024 - 21:10Sadece ağrı ve halsizlik mi var? İdrar sorunları,cinsel sorunlae falan yoksa başka bir şey de olabilir belki?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Abdullahergn yazdı: ↑10.08.2024 - 13:50Teşekkür ederim.Şifanız daim olsunsahınnn yazdı: ↑10.08.2024 - 11:20Penisin sağ ,sol ve üst kısmı pelvik bölgede ağrı oluyordu sanki idrara sıkışık hissi gibi fizyoterapiste gittim pelvik bölgeye bir seans masaj yaptı normal masaj ovma şeklinde diğer seansta bel bölgemi değişik bir aletle oklava gibi sürterek iyice kanlandırdı 8 kadar kupa koyup hacamat yaptı yapıldıktan 1 ay sonra faydasını görmeye başladım yapılalı 8 ay oldu neredeyse öyle ağrılarım olmadı bir daha ama ilk fırsatta tekrardan yaptırmayı düşünüyorumAbdullahergn yazdı: ↑09.08.2024 - 23:10
Hangi semptomlarınıza iyi geldi.Bele kaç adet kupa atıldı ve hangi noktalara yapıldı? İnşallah iyice faydasını görürsünüz.