Uzm. Dr. Kutluhan Erdem

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Rowe
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: Uzm. Dr. Kutluhan Erdem

Mesaj gönderen Rowe »

Kutluhan erdem yazdı: 29.06.2024 - 15:56 Kronik prostatitte hastalığına karşı agresif tutumlar ve inanışlar geliştirenler- özellikle bu forumdaki çoğu kişi gibi - zaten çoğunlukla tedavi olamazlar. Bu forum bilgi kirliliği, buram buram doktor analizi, tedavi-tanı analizi ve zaman zaman doktor düşmanlığı dolu. Bu psikolojiyle tedavi olamazsınız. Ayrıca kronik prostatit dünyanın en önemli hastalığı değil böyle tutumlarla hastalığınızı şiddetlendiriyorsunuz. Kronik prostatit sadece bakteriyel non-bakteriyel değil psikosomatik bir hastalıktır. Hastalığı tedavi olunacak bir şey olarak görmeyip tutunulacak bir şey olarak gören biri yani tedaviye zaten kafaca hazır olmayan biri asla tedavi olamaz
Bu foruma bilgi kirliliği demek kimsenin haddine değil bence bu hastalık hakkında hiç bir bilgiye sahip olmayıp bu forum sayesinde kesin tanı konulması adına hangi tahlillerin yapılacağını, nelere dikkat edileceğini ve ne gibi takviyeler kullanacağını buradan öğreniyor bu hastalığı yaşamayan da böyle yukarıdan yukarıdan konuşuyor evet dünyanın en önemli hastalığı değil ama hem fiziksel hem mental olarak çok etkilediği açık ve net açıkcası 6 hafta Siprofloksasin ile geçmesininde pek mümkün olmadığını düşünüyorum...
salih77

Mesaj gönderen salih77 »

Kutluhan erdem yazdı: 29.06.2024 - 15:56 Kronik prostatitte hastalığına karşı agresif tutumlar ve inanışlar geliştirenler- özellikle bu forumdaki çoğu kişi gibi - zaten çoğunlukla tedavi olamazlar. Bu forum bilgi kirliliği, buram buram doktor analizi, tedavi-tanı analizi ve zaman zaman doktor düşmanlığı dolu. Bu psikolojiyle tedavi olamazsınız. Ayrıca kronik prostatit dünyanın en önemli hastalığı değil böyle tutumlarla hastalığınızı şiddetlendiriyorsunuz. Kronik prostatit sadece bakteriyel non-bakteriyel değil psikosomatik bir hastalıktır. Hastalığı tedavi olunacak bir şey olarak görmeyip tutunulacak bir şey olarak gören biri yani tedaviye zaten kafaca hazır olmayan biri asla tedavi olamaz
Psikoloji bu hastalıkta çok önemli ancak bu hastalığa bu kadar önem veren bir doktorsanız lökosit saymaktan bile nasil acizsiniz? Lökositi varlığının bu hastalıkta önemli bir veri olduğuna dair tonlarca makale var. Imkanim yok demeniz bana inandırıcı gelmiyor keza burda birçok hasta kendine bir şekilde mikroskop edinip evde kendileri bile lökosit bakabiliyor ( Kadir abi, Nonwonen, apo). Siz bir ÜROLOG olarak bunu yapma imkanım demenize kendiniz inanıyorsanız diyecek bir şeyim zaten yok size. Bu forum emin olun tahmin ettiğinizden çok daha fazla bilgiye sahip, bu hastalığı da açıkçası yaşamayan birinin anlayabileceğini düşünmüyorum, isterse milyon tane hasta görsün.Eğer gerçekten bu hastalık konusunda kendinizi bir adim one cikarmak istiyorsaniz belirtilen tahlilleri hastalariniza uygulayarak ilerlemeniz gerekir, forumu da detaylica incelemeniz emin olun size diplomanizdan çok daha fazla bilgi katacaktir
tenistopu

Mesaj gönderen tenistopu »

Bir seneden fazladır bu rahatsızlıktan muzdaribim. Rahatsızlığımın bu kadar uzun sürmesinin nedeni tamamen yanlış teşhislerdir. En başından klamidya bakterisi doğru analiz edilip gerekli antibiyotik tedavisi yapılsaydı, bana reçete edilen ciprolar, tamsulosinler, cüce palmiyeler ve paroksetin gibi antidepresanlara ihtiyacım olmayacaktı. Evet, psikolojik rahatsızlık haline gelmesinin sebebi, uzayan yanlış tedavilerdir. Benim gibi insanlar olduğu sürece bu forum değerlidir; bana çoğu hekimden daha faydalı oldu.
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

Kesinlikle ne de katiliyorum bu forum olmasa belki çoğumuz intihar etmiştik.Şükürler olsun tedavi oluyoruz burası sayesinde.
red
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen red »

Hiçbir psikiyatr, psikoz yaşamış bir insanı gerçek manada anlayamaz. Eğer psikozu yaşamadıysa. Hiçbir ürolog da prostatit yaşayan birini anlayamaz eğer yaşamadıysa..
Bu hastalıkları atlatan ve derin analizler yapan insanlar toplumun geri kalanına göre genellikle çok daha güçlüdürler ve farkındalıkları yüksektir.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

red yazdı: 29.06.2024 - 21:31 Hiçbir psikiyatr, psikoz yaşamış bir insanı gerçek manada anlayamaz. Eğer psikozu yaşamadıysa. Hiçbir ürolog da prostatit yaşayan birini anlayamaz eğer yaşamadıysa..
Bu hastalıkları atlatan ve derin analizler yapan insanlar toplumun geri kalanına göre genellikle çok daha güçlüdürler ve farkındalıkları yüksektir.
👍
Zuspat
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Zuspat »

red yazdı: 29.06.2024 - 21:31 Hiçbir psikiyatr, psikoz yaşamış bir insanı gerçek manada anlayamaz. Eğer psikozu yaşamadıysa. Hiçbir ürolog da prostatit yaşayan birini anlayamaz eğer yaşamadıysa..
Kesinlikle haklısın.
Doktorumuzun dediği gibi, 6 haftalık cipro ile iyileşme olsaydı bu forum da kurulmazdı.
Yamtar
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen Yamtar »

Forumda uzun süredir gözlemlediğim bir durum hakkında 3-5 satır bir şeyler yazmak istiyorum. Arkadaşlar burada neredeyse %90 neyden şikayetçi? Özelde güya bu işi tedavi ettiği düşünülen bazı doktorların (ben tedavi ettiklerini düşünmüyorum bu arada) muayene ücretinin çok yüksek olduğundan doğru mudur? Kendim dahil kamu hastanelerinde görev yapmakta olan doktorların bu hastalık hakkında bilgi sahibi olmamasından, yeterli tedavi uygulamadığından bir çok kişi şikayetçiyiz. Kadir abi sağolsun burada sürekli yeni doktorların isimlerinin zikredilmesini teşvik ediyor. Burada bir doktor benim bu hastalıkla ilgili tedavi yöntemim şudur demiş. Kamu hastanesi olduğu için ekstra ücret ödeme gibi bir durum yok. Tedaviyi alıp almak elbette kişinin kendi kararıdır. Ama lütfen en azından bu hastalıkta antibiyotik kullanım süresinin ne kadar olduğunu araştırıp ona göre tedavi uygulamaya çalışan bir doktor bulmuşken (ki ben yarım yamalak tedaviler yüzünden hastalığın kronik hale geldiğini düşünüyorum) direkt olarak o iş şöyle olmaz böyle olur demek yerine olaylara objektif olarak yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. 6 haftalık Cipro ile tedavi olur mu olmaz mı onu bilmiyorum ama bugüne kadar kullandığım antibiyotikler arasında ilk kullandığımda Cipro beni çok rahatlatmış neredeyse eski halime gelecek duruma getirmişken kutu bitince aynı doktora gidip hocam bu antibiyotik bana iyi geldi bunu biraz daha kullansam iyi olmaz mı dediğim halde ilacı yazmadığı için zaman sonra yeniden eski halime döndüm ve sonradan kendi imkanlarımla bu ilacı temin ettiğim halde ilaçtan fayda görmedim. Bu hastalığın standart bir tedavisi yok. Burada kızılcık suyu ile iyileştim diyeni de gördüm, namaz kılarak iyileştim diyeni de gördüm. Lütfen birbirimize biraz daha tahammül gösterelim. İnsanların ne dediğini dinleyelim. Zaten hocaya muayene olacak kişiler var. Süreci buradan paylaşırlarsa hepimiz için faydalı olur diye düşünüyorum.
tenistopu

Bu forum, bilim ve araştırmacı bir profesyonel için altın değerindedir; çünkü prostatit hastalığına yakalanan yüzlerce canlı örnek ve paylaşım bulunmaktadır. Buradaki bilgi alışverişi, prostatitin (bakteriyel veya non-bakteriyel) teşhisinde kullanılan ve bilimsel olarak ispatlanmış Stamey-Mears testi veya prostat sıvısında lökosit sayımının tedaviye yönelik daha etkili olduğunu ortaya koymaktadır. Ancak, hekim arkadaşımız, burada yazılanlara bilimsel bir açıdan bakmayı bir kenara bırakarak, empati kurmadan, sert ve eleştirel bir dille hastaların tedaviye hazır olmadıklarını ve asla iyileşmeyeceklerini vurguluyor. Oysa yazanların birçoğu bu rahatsızlığı atlatmış kişiler.
Yamtar
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen Yamtar »

ankara yazdı: 28.06.2024 - 14:45 Haftaya çarşambaya randevü aldım bilği veririm burdan
Merhaba Muayene oldunuz mu?
ankara
Hastalık Başlangıç Yılı: 2009

Mesaj gönderen ankara »

Merhaba dün doktor beyle görüşmeye gittim bana durumuyla alakalı doldurmam için forum verdi ve kan ve idrar testi istedi
bugün sabah sonuçları göstermek için yeniden gittim kendisiyle görüşmemde uluslararası kronik prostatit tedavi yöntemini kullandığını sadece ilaç sürelerinin daha uzun olduğunu söyledi.Doldurmam için verdigi formun üzerinde ULUSLARARASI AMERİKAN ÜROLOJİ Formu yazmaktaydı.
Verdigi ilaçlar
cipro 750 mg
QUERCETİN NİN özellikle solgar marka yada OCEAN marka dedi
Yeme içme hakkında acılı baharatlı gıdalar gazlı içecekler soda dahil alkol tedavi sürecinde yasak ve sigara varsa azaltılmasını istedi .
Soğuklardan korunmak ve banyoda sıcak suya oturma 30 dk
cinsel ilişkide kondom kullanımı ve haftada 2-3 kez ilişki
Doktor beyle görüşmemde kendisini sakin ve yardımcı olma istekli gördüm sorduğum sorulara yanıt alabildim ayrıca kendisini TWİTTER'dan takip etmemi ve oradan son durumumla ilğili kendisine bilgi vermemi istedi.
Doktor bey ANKARA GAZİLER FİZİKTEDAVİ VE REHABİLİTASYON EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE olup hastane askeri hastanedir.
Kadir bey sizin görüşünüz nedir.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Değerli kardeşim, benim görüşüm hiç bir üretral sıvıdan örnek alıp tahlil yapmadan( idrar,meni,prostat sıvısı) Kronik Bakteriyel Prostatit patogenezini salt Cipro ve Quercetinle tedavi edilmesinin mümkün olmadığıdır ne yazıkki. Keşke olsaydı ama maalesef çok ütopik bir düşünce.
Ayrıca Cipro neye istinaden verildi, idrar kültüründe patojen çıktımı? Çıktı ise identifikasyonu ve antibiogramı yapıldımı?
Cipro eski nesil bir antibiyotiktir çoğunlukla bir çok bakteri dirençli hale gelmiştir bu ilaca karşı.
Yapılan belgeli/kanıtlı klinik çalışmalarda yer alan bir konu ve kendim dahil bir çok Kronik Bakteriyel Prostatit hastası bu durumu gözlemledik. Cipro bakteriyi eradike etmiyor.
Benim Kutluhan beye önerim, öncelikle ilk tanı icin enfeksiyonun lokalize olduğu yeri tespit etme adına Prostat sıvısı, idrar ve meniden olmak üzere ayrı ayrı lökosit incelemesi, kültür+antibiogram gerekirse Pcr yaptırması ve sonuca göre tedavi icin bir protokolü uygulamasıdır.
Tabi rektal tuşe yapılması gerekiyor prostat sıvısı için bu biraz zahmetli bir iş ama çok net bilgi veriyor prostat enfeksiyonu verisi olarak.
kolcak

Mesaj gönderen kolcak »

kadir yazdı: 11.07.2024 - 17:43 Değerli kardeşim, benim görüşüm hiç bir üretral sıvıdan örnek alıp tahlil yapmadan( idrar,meni,prostat sıvısı) Kronik Bakteriyel Prostatit patogenezini salt Cipro ve Quercetinle tedavi edilmesinin mümkün olmadığıdır ne yazıkki. Keşke olsaydı ama maalesef çok ütopik bir düşünce.
Ya tutarsa :)
kolcak

Mesaj gönderen kolcak »

Kan ve idrar sonuçlarını yazabilirmisiniz..
yenicezseni

Bence elimizden geldigince bu hocamiza lokosit odakli tedavi yapmasini rica edelim arkadaşlar.Sonuçta bizimle ilgilenmeye calisiyor en azindan .Belki bir talepte bulunursa mikroskop vb. alir hastane.
kolcak

Mesaj gönderen kolcak »

bel_soğukluğu yazdı: 11.07.2024 - 22:10
kolcak yazdı: 11.07.2024 - 18:27
kadir yazdı: 11.07.2024 - 17:43 Değerli kardeşim, benim görüşüm hiç bir üretral sıvıdan örnek alıp tahlil yapmadan( idrar,meni,prostat sıvısı) Kronik Bakteriyel Prostatit patogenezini salt Cipro ve Quercetinle tedavi edilmesinin mümkün olmadığıdır ne yazıkki. Keşke olsaydı ama maalesef çok ütopik bir düşünce.
Abi sen piyeloseptyl ile enterekok öldürmüştün doğru muyum? Hikayeni yazma imkanın var mı boş bir zamanında ve güncel durumunu tabiiki?
14 ay içinde birkaç ay ara ile 3 defa birer ay tavanic ve her tavanic kürü bitiminde hiç ara vermeden sabah akşam 50mg piyoleseptyl kullandım.
Ama en önemlisi ciddi bir şekilde beslenme ve bağışıklığı güçlendirme programına yaptım.
Tabii sık araliklar ile çeşitli böbrek karaciğer ve diğer tahlilleri yapildi..
Güncel durumum iyi Allaha şükür..

Hikayemi yazmıştım forumda var.
yenicezseni

kolcak yazdı: 12.07.2024 - 04:02
kolcak yazdı: 11.07.2024 - 18:27

Abi sen piyeloseptyl ile enterekok öldürmüştün doğru muyum? Hikayeni yazma imkanın var mı boş bir zamanında ve güncel durumunu tabiiki?
14 ay içinde birkaç ay ara ile 3 defa birer ay tavanic ve her tavanic kürü bitiminde hiç ara vermeden sabah akşam 50mg piyoleseptyl kullandım.
Ama en önemlisi ciddi bir şekilde beslenme ve bağışıklığı güçlendirme programına yaptım.

Hocam peki şuan %100 olarak kurtulmuş durumda misiniz prostatit veya prostatitin sebep olduğu şikayetlerden ?
ankara
Hastalık Başlangıç Yılı: 2009

Mesaj gönderen ankara »

Kadir bey teşekkür ederim.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

ankara yazdı: 12.07.2024 - 11:30 Kadir bey teşekkür ederim.
Rica ederim.
kolcak

Mesaj gönderen kolcak »

yenicezseni yazdı: 12.07.2024 - 04:16

Hocam peki şuan %100 olarak kurtulmuş durumda misiniz prostatit veya prostatitin sebep olduğu şikayetlerden ?
Bu forum birçok kişiye umut oldu güç verdi .
Iyileşen birçok kişi var,Ben de arada bir uĝruyorum..
Fakat burada bulunduğum süre içinde bu forumu istismar etmek isteyen bazı kişileri de gördüm.
Burada bir cogumuzun yaşı genç ve maddi durumlar kısıtlı..
Ve birçoğumuz kendini çaresiz hissediyor.
Bundan faydalanmak isteyen ler ozon,enjeksiyon,ameliyat eswt kafadan hiçbir tahlil yapmadan antibiyotik ve takviye paketleri vaad eden.
burayı Kendine hasta grubu oluşturmak için altin madeni gibi gören kişiler çıktı defalarca ..
Basarilida oldular bir süre..
Eski arkadaşlar bilirler kaç tane devlet hastanesinden gelen doktor oldu hastasını toplayıp gitti ..
buraya Iyilestigimi yazdıktan sonra.
Hastalığın başlangıcında tanıştığım bazı bilgiler almaya çalıştığım fakat hiç gitmediğim, forumda da iyi tanınan bir hekim beni aradı. Adam takip ediyor forumu sessiz sedasız.
Bir sürü soru soruyor yanına davet ediyor ,görüşmek istiyor.
Amaç benimle görüşmek değil.
Zaten ortada bir mucize veya sihirbazlık yok.
Amaç ben buraya yazarken onun adını da bir şekilde zikredermiyim iyileşmiş biri olarak..
Bunun içinde birçok şeye razı gubi.
Neyse arada bir yazmaktaki amacım bu hayat pahaliginda
Gereksiz balon tedavilerine ve gereksiz hekimlere rağbet etmemeleri.
3 kap testi gerekirse pcr,prostat sıvısı,sperm,ıdrar testleri.
İyi bir radyalog ve iyi bir mr cihazi ile görüntüleme. Ultrason.
Şayet kist ,epididimit yok ise iyi bir enfeksiyon uzmanı.
Tedaviniz bu şekilde en hesaplı şekilde olacaktır.ve vakit te gecirmeyeceksiniz.

Ayrica kendisine abone hasta arayan kişilerin elinde oyuncak olmayacak, boşa takılan antibiyotik kullanımı sonucu sağlığınızı saha kaybetmeyeceksiniz..
Bu doktorlara giden kişilere hiçbir sözüm yoktur.
Giderler keyifleri bilir.
Yazdığım zaman onları uyarmaya çalışmıyorum.
Sadece psikolojileri bozulmuş,genç arkadaşlarımızı uyarmaya uyarmaya çalışıyorum.
Bir doktor muayenesi için ıstanbul dan başka şehire gidiliyor masraf vs diz boyu..yazıktır.
kolcak

Mesaj gönderen kolcak »

yenicezseni yazdı: 12.07.2024 - 04:16

Bu forum birçok kişiye umut oldu güç verdi .
Iyileşen birçok kişi var,Ben de arada bir uĝruyorum..
Fakat burada bulunduğum süre içinde bu forumu istismar etmek isteyen bazı kişileri de gördüm.
Burada bir cogumuzun yaşı genç ve maddi durumlar kısıtlı..
Ve birçoğumuz kendini çaresiz hissediyor.
Bundan faydalanmak isteyen ler ozon,enjeksiyon,ameliyat eswt kafadan hiçbir tahlil yapmadan antibiyotik ve takviye paketleri vaad eden.
burayı Kendine hasta grubu oluşturmak için altin madeni gibi gören kişiler çıktı defalarca ..
Basarilida oldular bir süre..
Eski arkadaşlar bilirler kaç tane devlet hastanesinden gelen doktor oldu hastasını toplayıp gitti ..
buraya Iyilestigimi yazdıktan sonra.
Hastalığın başlangıcında tanıştığım bazı bilgiler almaya çalıştığım fakat hiç gitmediğim, forumda da iyi tanınan bir hekim beni aradı. Adam takip ediyor forumu sessiz sedasız.
Bir sürü soru soruyor yanına davet ediyor ,görüşmek istiyor.
Amaç benimle görüşmek değil.
Zaten ortada bir mucize veya sihirbazlık yok.
Amaç ben buraya yazarken onun adını da bir şekilde zikredermiyim iyileşmiş biri olarak..
Bunun içinde birçok şeye razı gubi.
Neyse arada bir yazmaktaki amacım bu hayat pahaliginda
Gereksiz balon tedavilerine ve gereksiz hekimlere rağbet etmemeleri.
3 kap testi gerekirse pcr,prostat sıvısı,sperm,ıdrar testleri.
İyi bir radyalog ve iyi bir mr cihazi ile görüntüleme. Ultrason.
Şayet kist ,epididimit yok ise antibiogram sonrası iyi bir enfeksiyon uzmanı.
Tedaviniz bu şekilde en hesaplı şekilde olacaktır.ve vakit te gecirmeyeceksiniz.

Ayrica kendisine abone hasta arayan kişilerin elinde oyuncak olmayacak, boşa yazilan antibiyotik kullanımı sonucu sağlığınızı daha da kaybetmeyeceksiniz..
Bu doktorlara giden kişilere hiçbir sözüm yoktur.
Giderler keyifleri bilir.
Yazdığım zaman onları uyarmaya çalışmıyorum.
Sadece psikolojileri bozulmuş,genç arkadaşlarımızı uyarmaya çalışıyorum.
Bir doktor muayenesi için ıstanbul dan başka şehire gidiliyor masraf vs diz boyu..yazıktır.
tenistopu

Çok samimi bir şekilde söylüyorum, nelerin olabileceğini kendim bile hesap edemiyorum. Eşinden ayrılmış, yurt dışında tek başına yaşayan bir insan olarak, bu rahatsızlık hem fiziksel hem de psikolojik olarak beni ciddi anlamda sarstı; hayatımı ve şu ana kadar sahip olduğum her şeyi yokuş aşağı atacak kadar. Bu rahatsızlığın bu kadar uzamasının sebebi tamamen yanlış teşhis. Eğer bu forumda yazılanları okuyup başkalarının ve hekimlerin lafıyla manipüle olmadan kendi irademle arayışa çıkmasaydım, belki de hiçbir zaman kurtulamayacaktım.

Doğru teşhis edilmesi için gerekli olan test ve tahliller, her ne kadar burada tekrarlansa da, lütfen yönetici arkadaşlar forum girişinde sabitlesinler. Hatta büyük şehirlerde bu tahlilleri yapabilecek yerleri de belirtin. Kadir abi ve bu forumda emeği geçen herkesten tekrar Allah razı olsun.
yenicezseni

Teşekkür ediyorum tavsiyeler için.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

tenistopu yazdı: 12.07.2024 - 17:11 Çok samimi bir şekilde söylüyorum, nelerin olabileceğini kendim bile hesap edemiyorum. Eşinden ayrılmış, yurt dışında tek başına yaşayan bir insan olarak, bu rahatsızlık hem fiziksel hem de psikolojik olarak beni ciddi anlamda sarstı; hayatımı ve şu ana kadar sahip olduğum her şeyi yokuş aşağı atacak kadar. Bu rahatsızlığın bu kadar uzamasının sebebi tamamen yanlış teşhis. Eğer bu forumda yazılanları okuyup başkalarının ve hekimlerin lafıyla manipüle olmadan kendi irademle arayışa çıkmasaydım, belki de hiçbir zaman kurtulamayacaktım.

Doğru teşhis edilmesi için gerekli olan test ve tahliller, her ne kadar burada tekrarlansa da, lütfen yönetici arkadaşlar forum girişinde sabitlesinler. Hatta büyük şehirlerde bu tahlilleri yapabilecek yerleri de belirtin. Kadir abi ve bu forumda emeği geçen herkesten tekrar Allah razı olsun.
Cümlemizden Allah razı olsun @tenistopu kardeşim ama forum formatı gereği öyle bir imkan yok, arama butonu ile ilgili bilgilere ulaşılabilir ancak.
yenicezseni

kadir yazdı: 12.07.2024 - 22:16
tenistopu yazdı: 12.07.2024 - 17:11 Çok samimi bir şekilde söylüyorum, nelerin olabileceğini kendim bile hesap edemiyorum. Eşinden ayrılmış, yurt dışında tek başına yaşayan bir insan olarak, bu rahatsızlık hem fiziksel hem de psikolojik olarak beni ciddi anlamda sarstı; hayatımı ve şu ana kadar sahip olduğum her şeyi yokuş aşağı atacak kadar. Bu rahatsızlığın bu kadar uzamasının sebebi tamamen yanlış teşhis. Eğer bu forumda yazılanları okuyup başkalarının ve hekimlerin lafıyla manipüle olmadan kendi irademle arayışa çıkmasaydım, belki de hiçbir zaman kurtulamayacaktım.

Cümlemizden Allah razı olsun @tenistopu kardeşim ama forum formatı gereği öyle bir imkan yok, arama butonu ile ilgili bilgilere ulaşılabilir ancak.
Abi sana söz iyilesir iyilesmez ogrendigim tum bilgileri youtubeda kanallar acip hem ingilizce hem turkce paylasicam.Söz sana .Belki bu bile cogu kisiye yol gosterir direkt.