Uzm. Dr. Kutluhan Erdem

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Re: Uzm. Dr. Kutluhan Erdem

Mesaj gönderen kadir »

İnşallah kardeşim.
ankara
Hastalık Başlangıç Yılı: 2009

Mesaj gönderen ankara »

Merhaba daha öncede yazmıştım
Dr Kutluhan beye gittiğimi tedavi sürecim devam etmekte ve kullanmış olduğum cipro 750 antibiyotik ve Quercetin takviye gıda nın faydasını görmeye başladım.Bu ikinci kür hocamız 3 kürde 500 cipro ile devam edeceğimiz söyledi bu arada yumurtalık ultrasonu çekildi şükür bişey çıkmadı fakat bunca zamandır gittiğim hiçbir doktor benden böyle bir işlem istememişti.
Şimdilik bu kadar süreç hakkında bilgi vermeye devam edeceğim
Burada acılı alkol gazlı içecek soda dahil tüketmiyorum
juliet
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Mesaj gönderen juliet »

Ankarada Kutluhan Bey'e tedavi olan oldu mu?
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

ankara yazdı: 01.08.2024 - 14:21 Merhaba daha öncede yazmıştım
Dr Kutluhan beye gittiğimi tedavi sürecim devam etmekte ve kullanmış olduğum cipro 750 antibiyotik ve Quercetin takviye gıda nın faydasını görmeye başladım.Bu ikinci kür hocamız 3 kürde 500 cipro ile devam edeceğimiz söyledi bu arada yumurtalık ultrasonu çekildi şükür bişey çıkmadı fakat bunca zamandır gittiğim hiçbir doktor benden böyle bir işlem istememişti.
Şimdilik bu kadar süreç hakkında bilgi vermeye devam edeceğim
Burada acılı alkol gazlı içecek soda dahil tüketmiyorum
Salt cipro ile prostatit tedavisi mümkün değil. Kültür +Antibiogram yapılmismiydi?
Icedive26
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen Icedive26 »

Yamtar yazdı: 29.06.2024 - 23:36 Forumda uzun süredir gözlemlediğim bir durum hakkında 3-5 satır bir şeyler yazmak istiyorum. Arkadaşlar burada neredeyse %90 neyden şikayetçi? Özelde güya bu işi tedavi ettiği düşünülen bazı doktorların (ben tedavi ettiklerini düşünmüyorum bu arada) muayene ücretinin çok yüksek olduğundan doğru mudur? Kendim dahil kamu hastanelerinde görev yapmakta olan doktorların bu hastalık hakkında bilgi sahibi olmamasından, yeterli tedavi uygulamadığından bir çok kişi şikayetçiyiz. Kadir abi sağolsun burada sürekli yeni doktorların isimlerinin zikredilmesini teşvik ediyor. Burada bir doktor benim bu hastalıkla ilgili tedavi yöntemim şudur demiş. Kamu hastanesi olduğu için ekstra ücret ödeme gibi bir durum yok. Tedaviyi alıp almak elbette kişinin kendi kararıdır. Ama lütfen en azından bu hastalıkta antibiyotik kullanım süresinin ne kadar olduğunu araştırıp ona göre tedavi uygulamaya çalışan bir doktor bulmuşken (ki ben yarım yamalak tedaviler yüzünden hastalığın kronik hale geldiğini düşünüyorum) direkt olarak o iş şöyle olmaz böyle olur demek yerine olaylara objektif olarak yaklaşmamız gerektiğini düşünüyorum. 6 haftalık Cipro ile tedavi olur mu olmaz mı onu bilmiyorum ama bugüne kadar kullandığım antibiyotikler arasında ilk kullandığımda Cipro beni çok rahatlatmış neredeyse eski halime gelecek duruma getirmişken kutu bitince aynı doktora gidip hocam bu antibiyotik bana iyi geldi bunu biraz daha kullansam iyi olmaz mı dediğim halde ilacı yazmadığı için zaman sonra yeniden eski halime döndüm ve sonradan kendi imkanlarımla bu ilacı temin ettiğim halde ilaçtan fayda görmedim. Bu hastalığın standart bir tedavisi yok. Burada kızılcık suyu ile iyileştim diyeni de gördüm, namaz kılarak iyileştim diyeni de gördüm. Lütfen birbirimize biraz daha tahammül gösterelim. İnsanların ne dediğini dinleyelim. Zaten hocaya muayene olacak kişiler var. Süreci buradan paylaşırlarsa hepimiz için faydalı olur diye düşünüyorum.
hocam aynı durumdaydım biliyor musun?
şak diye kesiyordu cipro ama yazmadılar hastalık kronikleşti.
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
turanresber
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen turanresber »

Okk047 yazdı: 28.06.2024 - 11:55 Herkese merhaba,
Twitterda prostatit hakkında yazılanlara bakarken kutluhan erdem adında bir doktorun paylaşımına denk geldim. Kendisi ankarada devlet hastanesinde çalışıyormuş. Ve paylaşımında prostatiti %90 oranında iyileştirdiğini söylüyor.

Paylaşımı şu şekilde “ Ben kronik prostatitten korkmayan ve %90’ın üzerinde başarılı tedavi etmiş bilimsel çalışmasını da yapmak üzere hazırlıklarını yapan bir doktorum. Uzaktan tedavi çok denedim yalnızca 1 hastada başarılı oldu. Devlet hastanesinde çalışıyorum. Ankara’ya beklerim”

Ayrıca tedavi yöntemi olarak şöyle bir paylaşım yapmış.
“ Kronik prostatit de ben Cipro 6 hafta ve quercetin kompleksini veya kılavuzun önerdiği farklı antibiyotikleri kullanıyorum. Oldukça başarılı”

Bu doktora giden tedavi olan var mıdır? Devlet hastanesinde bu konuyla ilgilenen bir dr. Olması çok mutlu edici. Ankarada olan arkadaşlar belki gidip tedavi olursa diğerlerine ve bize de faydalı olur farklı illerden gidip tedavi oluruz.

30 yılı Aşkındır bu Rahatsızlıkla mücadele eden biriyim,
Öncelikle bu karmaşık Müzmin rahatsızlıkla ilgili olan doktorların olması sevindirici ancak yeterli değil..ilgili olanlarda kesin tanı analiz yapmadan daha çok deneme yanılma yöntemi üzerinden gidilerek kronikleşmiş oluyor.iş işten geçmiş oluyor. Üroloji alanın ilgili alanı belli fakat prostatın iltihapı konusunda çok geride, prostat iltihapından muzdarip olanlar süreç içerisinde doktor doktor gezmiştir, Zira doktora gittiğinizde daha ilk şikayetinizi anlatmayı bitirmeden dışarı atmaya çalışırlar. Dahada ileri giderek sistem üzerinden gördüklerinden burdan sonra hangi doktora veya hangi hastaneye gitmeyi planlıyorsunuz diye acınıza acı katarlar..Binaenaleyh Kronik prostatite özellikle 45 yaşından sonra kesinlikle düzenli psa testi takibi gerekir 3 D MR çekilmek gerekir! Zira
Mevcut yapılan sperm ve sıvı testleri yeterli olmadığı gibi travmatik doku hasarlı bölümler tahlillerde çıkmaz.
Not: prostatit bir çok tanımlamalarda gençlerde görülen bir Hastalık olduğu belirtilir Ancak tedavi edilemeyen prostat bezindeki enfeksiyon kesinlikle yaşın ilerlemesiyle birlikte Gençlikte Enfeksiyonun ölçüsüne göre yaşla birlikte muhakkak lezyon haline dönüşebiliyor çekilen MR Riskli Tanımlamalar çıkabiliyor.
Yazmamdaki sebep prostatit evet gençlerde görülüyor Nedeni %95 kullanım hatasıdır. Dikkat edilmesi gereken yaşın ileri dönemlerinde daha çetrefilli durumlarla karşılaşma ihtimali yüksek.Gençlikte bağışıklık kuvvetli oluyor. Fakat zaman zaman geçiyormuş gibi uyku moduna giriyor yaşam tarzına göre değişiyor kimi normal kimi orta kimi şiddetli semptomlar olabiliyor.
Türkiye’de ben bir doktor bulamadım.
Ruslar bu işte biraz iyi oralarda bu işe kafa yorulmuş örneğin bir Üroloji hastanesi var. Ülkemizde yok diye biliyorum. Sürçü lisan ettimse af ola.
İnşallah herkes tez zamanda şifa bulur.
Not: Başta bu formu kurarak deneyimlerini kıymetli fikirlerini paylaşarak katkıda bulunarak insanlara faydalı olan değerli yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Rica ederim.
Zuspat
Hastalık Başlangıç Yılı: 2015

Mesaj gönderen Zuspat »

turanresber yazdı: 25.12.2024 - 22:29
Twitterda prostatit hakkında yazılanlara bakarken kutluhan erdem adında bir doktorun paylaşımına denk geldim. Kendisi ankarada devlet hastanesinde çalışıyormuş. Ve paylaşımında prostatiti %90 oranında iyileştirdiğini söylüyor.

Paylaşımı şu şekilde “ Ben kronik prostatitten korkmayan ve %90’ın üzerinde başarılı tedavi etmiş bilimsel çalışmasını da yapmak üzere hazırlıklarını yapan bir doktorum. Uzaktan tedavi çok denedim yalnızca 1 hastada başarılı oldu. Devlet hastanesinde çalışıyorum. Ankara’ya beklerim”

“ Kronik prostatit de ben Cipro 6 hafta ve quercetin kompleksini veya kılavuzun önerdiği farklı antibiyotikleri kullanıyorum. Oldukça başarılı”

Bu doktora giden tedavi olan var mıdır? Devlet hastanesinde bu konuyla ilgilenen bir dr. Olması çok mutlu edici. Ankarada olan arkadaşlar belki gidip tedavi olursa diğerlerine ve bize de faydalı olur farklı illerden gidip tedavi oluruz.

Öncelikle bu karmaşık Müzmin rahatsızlıkla ilgili olan doktorların olması sevindirici ancak yeterli değil..ilgili olanlarda kesin tanı analiz yapmadan daha çok deneme yanılma yöntemi üzerinden gidilerek kronikleşmiş oluyor.iş işten geçmiş oluyor. Üroloji alanın ilgili alanı belli fakat prostatın iltihapı konusunda çok geride, prostat iltihapından muzdarip olanlar süreç içerisinde doktor doktor gezmiştir, Zira doktora gittiğinizde daha ilk şikayetinizi anlatmayı bitirmeden dışarı atmaya çalışırlar. Dahada ileri giderek sistem üzerinden gördüklerinden burdan sonra hangi doktora veya hangi hastaneye gitmeyi planlıyorsunuz diye acınıza acı katarlar..Binaenaleyh Kronik prostatite özellikle 45 yaşından sonra kesinlikle düzenli psa testi takibi gerekir 3 D MR çekilmek gerekir! Zira
Mevcut yapılan sperm ve sıvı testleri yeterli olmadığı gibi travmatik doku hasarlı bölümler tahlillerde çıkmaz.
Not: prostatit bir çok tanımlamalarda gençlerde görülen bir Hastalık olduğu belirtilir Ancak tedavi edilemeyen prostat bezindeki enfeksiyon kesinlikle yaşın ilerlemesiyle birlikte Gençlikte Enfeksiyonun ölçüsüne göre yaşla birlikte muhakkak lezyon haline dönüşebiliyor çekilen MR Riskli Tanımlamalar çıkabiliyor.
Yazmamdaki sebep prostatit evet gençlerde görülüyor Nedeni %95 kullanım hatasıdır. Dikkat edilmesi gereken yaşın ileri dönemlerinde daha çetrefilli durumlarla karşılaşma ihtimali yüksek.Gençlikte bağışıklık kuvvetli oluyor. Fakat zaman zaman geçiyormuş gibi uyku moduna giriyor yaşam tarzına göre değişiyor kimi normal kimi orta kimi şiddetli semptomlar olabiliyor.
Ruslar bu işte biraz iyi oralarda bu işe kafa yorulmuş örneğin bir Üroloji hastanesi var. Ülkemizde yok diye biliyorum. Sürçü lisan ettimse af ola.
Not: Başta bu formu kurarak deneyimlerini kıymetli fikirlerini paylaşarak katkıda bulunarak insanlara faydalı olan değerli yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum.

İlerleyen yaşlarda ne gibi sorunlar çıkıyor? Aktarırsanız çok sevinirim.
alexandro1104
Hastalık Başlangıç Yılı: 2020

Mesaj gönderen alexandro1104 »

Zuspat yazdı: 26.12.2024 - 10:13
turanresber yazdı: 25.12.2024 - 22:29

İlerleyen yaşlarda ne gibi sorunlar çıkıyor? Aktarırsanız çok sevinirim.

prostat kanserinden bahsediyordur.
Icedive26
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesaj gönderen Icedive26 »

tenistopu yazdı: 29.06.2024 - 19:39 Bir seneden fazladır bu rahatsızlıktan muzdaribim. Rahatsızlığımın bu kadar uzun sürmesinin nedeni tamamen yanlış teşhislerdir. En başından klamidya bakterisi doğru analiz edilip gerekli antibiyotik tedavisi yapılsaydı, bana reçete edilen ciprolar, tamsulosinler, cüce palmiyeler ve paroksetin gibi antidepresanlara ihtiyacım olmayacaktı. Evet, psikolojik rahatsızlık haline gelmesinin sebebi, uzayan yanlış tedavilerdir. Benim gibi insanlar olduğu sürece bu forum değerlidir; bana çoğu hekimden daha faydalı oldu.
bakterıyi nasıl yakaladınız?
not: önerilerim ya da yorumlarım hastalıkla ilgili deneyimlerime ait kendi görüşlerimi temsil eder. Ben sadece sizler gibi bir hastayım. lütfen mutlaka en basit bir supplement ve ilacı dahi doktorunuza danışarak kullanınız. ya da riski kendiniz alınız.
tenistopu
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen tenistopu »

Arkadasim yapmis oldugun paylasimim eskidir , ben avrupada yasiyorum , bu forumda okuduklarimdan esinlenerek prostat sivisi bakan bir doktor arayasini ciktim bu çok zor oldu avrupada bu hastaliga boyle bir yaklasim yok , sebebi ise eski "obsole" modalidad gecmis bir teknik . Internetten arayislarimin sonucunda benden epey uzak bir sehirde Venezuela dan Avrupaya gelmis bir dermotolog un Internet sayfasina rastladim , uçakla gitmek zorunda kaldim , kalicak yer vesaire , epey bi miktar para harcadim . Bu dermatolog prostat sivisina mikroskoptan bakti , ve pcr suruntu testi yapti klamidya buldum dedi . 2 hafta doksikiklin ile iki tane igne yapti . Kendisinden test sonuclarimi onayli bir labratuvar tarafindan tastikli istediginde , bana sacma sapan kendisi tarafindan yapilmis bir evrak yolladi . Zannediyorsam dolandirildim .... Ama zaten bu rahatsizligi olanlara genelde cipro , doksisiklik yada septrin yazildigi icin heralde kendi vicdaninda kotu hissetmemistir yaptigini diye dusunuyorum .