Masaj Sonrası Sıvı Gelmiyor (Zafer&Basri hoca dahil)

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
Abbasklcc
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Re: Masaj Sonrası Sıvı Gelmiyor (Zafer&Basri hoca dahil)

Mesaj gönderen Abbasklcc »

engin16 yazdı: 24.09.2024 - 22:05
Abbasklcc yazdı: 24.09.2024 - 21:56
engin16 yazdı: 24.09.2024 - 21:18

abi böyle bir can yanması yok penisin içine bir yanma vuruyor hep sıvı gelcekmiş hissi var ama damla bile gelmiyor.sıvı gelen doktor hangisiydi acaba

Bende soyle oldu acayip yanma agri oldu dayanilmayacak seviyede, sivida gelecek gibi oluyordu birsey gelecek gibi ama gelmiyordu tam hocam yeterli dayanamiyorum diyecektim pes edecegim sirada 7 8 damla sivi geldi ve sivi gelince rahatladim hatta ama cok sert masaj yapti bu kayseri acibadem sevket hoca sonra zafer gittim onda hic agri yanma hissetmedim ondada bir damla zor geldi
Ben 2 sefer denedim işte ikiside başarısız.sonuç alabildinmi bari üreme oldumu
Ama ben baya bekledim dedigim gibi masaj yapti yapti yapti geliyor gibi oluyordu gelmiyoru artik tam pes edecekken geldi biraz dayanmak gerekiyor
Yok üreme olmadi malesef ya önceden ictigim antiler yuzunden yada hastane uretemedi yada uremesi zor bir patojendi belki gercekten patojen yoktu bilmiyorum ama daha sonra pcr yaptirdim orda staph cornye ve kandida cikti kandida belki ictigim antiler yuzunden cikmis olabilir
engin16
Hastalık Başlangıç Yılı: 2024

Mesaj gönderen engin16 »

Bidaha denicem mecbur artık.pcr prostat sıvısındanmı yaptırmıştın
musonic
Hastalık Başlangıç Yılı: 2010

Mesaj gönderen musonic »

engin16 yazdı: 24.09.2024 - 21:01 Aynı durum bende de var malesef.1 hafta perhiz sonrası dün tekrar gittim ve asla sıvı gelmiyor.doktor masaj yaparken peniste inanılmaz derecede yanma oluyor birşey geleceğini hissediyorum ama gelmiyor.bu masaj esnasında peniste aşırı dayanılmaz yanma olayı herkeste oluyormu acaba ?
Hocam ben de aynı durumdayken nasıl sıvı geldiğini anlattım yukarda. Net olması için yeniden yazayım.

O yanma ve bir șey geleceğini hissettin ama gelmedi, doktordan rica edip hastanede müsait bir alan bulup (wc veya belki boș bir oda) belli bir süre boșalmadan mastürbasyon yapacaksın. Sonrasında yeniden doktora gittiğinde masaja devam edecek, bende bu şekilde geldi. Daha önce defalarca gelmediği için başlığı açtım.
musonic

Mesaj gönderen musonic »

musonic yazdı: 24.09.2024 - 19:37 Bir güncelleme yapıyorum. Buradaki tavsiyeler üzerine 1 hafta perhiz, muayene günü sıcak su oturması ve bromelain+quercetin takviyeleri ile gittim. Masaj esnasında yine sıvı penisin derinlerinde kaldı. Forumda bir arkadaşımızın tavsiyesine uyarak 10 dakika kadar mastürbasyon yaptım (ucuna sıvı gelene kadar) sonrasında hoca ile ikinci tur masajı yapınca prostat sıvısı şakır șakır aktı. Bu bilgiyi sıvı gelmeyenler için paylașmak istedim.

Fakat bu sefer de gelişim pcr için yeterli dna olmadığını söyledi. Bu konuda bir tavsiyesi olan var mı, aynı șekilde bir kez daha denememi tavsiye eder misiniz?
Bu sorum günceldir.
engin16

Mesaj gönderen engin16 »

Çok teşekkür ederim
engin16

Mesaj gönderen engin16 »

musonic yazdı: 24.09.2024 - 23:22
musonic yazdı: 24.09.2024 - 19:37 Bir güncelleme yapıyorum. Buradaki tavsiyeler üzerine 1 hafta perhiz, muayene günü sıcak su oturması ve bromelain+quercetin takviyeleri ile gittim. Masaj esnasında yine sıvı penisin derinlerinde kaldı. Forumda bir arkadaşımızın tavsiyesine uyarak 10 dakika kadar mastürbasyon yaptım (ucuna sıvı gelene kadar) sonrasında hoca ile ikinci tur masajı yapınca prostat sıvısı şakır șakır aktı. Bu bilgiyi sıvı gelmeyenler için paylașmak istedim.

Fakat bu sefer de gelişim pcr için yeterli dna olmadığını söyledi. Bu konuda bir tavsiyesi olan var mı, aynı șekilde bir kez daha denememi tavsiye eder misiniz?
Bu sorum günceldir.
Masaj sonrası hiç idrar yapmadan direk semen kültürü denemeni tavsiye ederim.bu şekilde bugün üreme yakaladım sonunda
theloner
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesaj gönderen theloner »

engin16 yazdı: 25.09.2024 - 18:00
musonic yazdı: 24.09.2024 - 23:22

Bu sorum günceldir.
Masaj sonrası hiç idrar yapmadan direk semen kültürü denemeni tavsiye ederim.bu şekilde bugün üreme yakaladım sonunda
Bu iki güzel bilgi az sıvı gelenler ve yeterli üremeyi yakalayamayan hastalar için mutlaka denenmeli ve mantıklı
mstfakys

Mesaj gönderen mstfakys »

Bugün sıvı örneği verdim bende de gelmiyordu prostattan sıvı avni hocada 2 kez denedim Kayseri’de Şevket hoca var o yaptı 6-7 damla geldi doktorun yanına gitmeden 5 dk WC gittim 3-4 dk mastürbasyon yaptım hafif erekte oldu penis tam sertleşme olmadan bıraktım doktora gittim 10 dk bekledim sonra doktor masaj yaptı hemen geldi
musonic

Mesaj gönderen musonic »

mstfakys yazdı: 27.09.2024 - 11:48 Bugün sıvı örneği verdim bende de gelmiyordu prostattan sıvı avni hocada 2 kez denedim Kayseri’de Şevket hoca var o yaptı 6-7 damla geldi doktorun yanına gitmeden 5 dk WC gittim 3-4 dk mastürbasyon yaptım hafif erekte oldu penis tam sertleşme olmadan bıraktım doktora gittim 10 dk bekledim sonra doktor masaj yaptı hemen geldi
Hocam çok sevindim. Defalarca sıvı gelmemiș biri olarak ilk geldiği andaki rahatlamayı ifade edemem. Umarım bir an önce sonuca ulașırız. Bu bașlık eğer sonuna kadar mesajları okurlarsa birçok kișiye yardımcı olacak. Buraya yazan herkese ve kim olduğunu hatırlamadığım bașka bir bașlıkta masturbasyonla prostatı şişirip rahatça sıvı getirdiğini söyleyen hocama teșekkürler