Yolun Sonu
Re: Yolun Sonu
Hekim ile işbirliği yapılması çok önemli yalniz bu enjeksiyon,eswt, fizyo terapi,ozon,kanaldan içeriye antibiyotik veren vs tip doktorlardan uzak durun..
Hiç bir ise yaramayacağını bildikleri halde gencecik insanların bütçelerini imkanlarini ve ailelerini zorlayarak ellerinden para alıyorlar..
Hiç bir ise yaramayacağını bildikleri halde gencecik insanların bütçelerini imkanlarini ve ailelerini zorlayarak ellerinden para alıyorlar..
Aynı şekilde kültür antibiyogra yapma da doğruda kafada çeşitli antibiyotik yazanlarda dikkate almayın..
Her üç bakteri çeşidine duyarlı antibiyotik yazarlar.
Dusunmezlerki gereksiz yazdigi antubiyotik bir cok seye karşı direnç yapıyor vücut direncini zayıflatıyor, barsak florasını mahvediyor.....
Kafadan antibiyotik bir hekim tarafından kültür antibiyogra almadan sadece geçici olar skit durumlarda sepsis veya vücuda hızlı yayılma riski olan durumlarda geçici olarak yani alıp lab, a gönderdiği kültürün cevabı gelene kadar yapılabilinir.
Lab kültür cevabı geldikten sonra tekrar duyarlı antibiyotik reçete edilir..
Bu tür doktorlara da rağbet etmeyin çıkın gidin oradan.
.
Her üç bakteri çeşidine duyarlı antibiyotik yazarlar.
Dusunmezlerki gereksiz yazdigi antubiyotik bir cok seye karşı direnç yapıyor vücut direncini zayıflatıyor, barsak florasını mahvediyor.....
Kafadan antibiyotik bir hekim tarafından kültür antibiyogra almadan sadece geçici olar skit durumlarda sepsis veya vücuda hızlı yayılma riski olan durumlarda geçici olarak yani alıp lab, a gönderdiği kültürün cevabı gelene kadar yapılabilinir.
Lab kültür cevabı geldikten sonra tekrar duyarlı antibiyotik reçete edilir..
Bu tür doktorlara da rağbet etmeyin çıkın gidin oradan.
.
Yabancı mobil den yazıyorum samsung inadına bir sürü sürç-i lisan yapıyor.
7marim yazdıklarım anlaşılır..
7marim yazdıklarım anlaşılır..
merhaba kolcak kardeşim bende 25 senedir prostatit hastasıyım benimde hayalarım ağrıyor micro cerrahi ile hayaları aldırmak kesin çözüm mü yan etkisi varmı nerede yapılıyor
Testis ağrısı dışında apisarasinda ağrı veya rahatsızlık, bosalirken veya sonrasında ağrı penis ucunda ağrı gibi tipik prostatit semptomları var mı sizde acaba?
apış aramda yok penis ucunda agrı yok bazen boşalınca rahatlıyorum bazen boşalınca agrım artıyor özellikle sık boşalınca
Anladım .Çok geçmis olsun. Yani prostatite bağli testis ağrisi bu
Teşekkür ederim.Ben 25 senedir prostatit hastasıyım arada nuks ediyor 4 ay önce penisimde bükülme oldu ultrasonda 5mmplak var dedi bu prostatiti tetiklemis olabilir mi 3aydir kolsin ve trental kullanıyorum ne tavsiye edersiniz
E vitamini de kullanın evicap 400 var günde bir tane alın penisteki bükülme için. Biz buna peyronie hastalığı diyoruz. Erken dönemde yani ilk bir yildan önce ağızdan ilaçlar fayda edebiliyor. Tedavinizi 6 aya tamamlayin.
Prostatit için ise enjeksiyon tedavisini düşünün 6 seans uygulanıyor haftada bir. Apisarasindan lokal anestezi ile antibiyotik ve kortikosteroid enjeksiyonu
Prostatit için ise enjeksiyon tedavisini düşünün 6 seans uygulanıyor haftada bir. Apisarasindan lokal anestezi ile antibiyotik ve kortikosteroid enjeksiyonu
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Zamaninda Kadir abi tam iyileşmişken onu başa döndüren adam sen değilmisin .Ne yüzle gelip buraya yaziyosun tekrardan bunu ? Insanlarin hayatini 3 5 kuruşa mahvettigin yetmedi mi ? Kadir abim olmasa senin gibi insandışı varlıklara kalacaktık ...
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Abi dinleme bu adamı bu adamın tek derdi para .
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Enjeksiyon tedavisi sonuç vermiyor Levent bey, bende zamanında sizde 3 seans olmuştum biliyorsunuz ve dahada kötü olmuştum. Sonra 2 yıl süren bir antibiyotik tedavisi ile iyi olmuştum.Urolog8 yazdı: ↑23.11.2024 - 23:49 E vitamini de kullanın evicap 400 var günde bir tane alın penisteki bükülme için. Biz buna peyronie hastalığı diyoruz. Erken dönemde yani ilk bir yildan önce ağızdan ilaçlar fayda edebiliyor. Tedavinizi 6 aya tamamlayin.
İlaçlar prostat dokusunda tahribat yapıyor ve bakteri transferi riskide yüksek.
Fayda etmeyen ve üstelik zarar veren bir yöntemi burada kesin çözüm diye paylaşmak etik değil diye düsünuyorum.
Kadir bey bu konuda aynı görüşte değiliz. Ama ben dediğinizi yapacağım.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Aynı görüşte olmayabilirsiniz, somut olan gerçekler var ortada. Soyut bir bakış açısı ile bakamayız bu konuya.
Tamam Kadir bey
Prostat iğne gibi akupunktur gibi şeylerin yapılamıcak kadar önemli ve hassas bir organ bence