Antibiyotik kullanımı ile belirtilerde artma

Hastalık için kullanılan antibiyotikler, kas gevşelticiler vb.
mertens
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Antibiyotik kullanımı ile belirtilerde artma

Mesajgönderen mertens » 22.05.2023 - 22:57

Desefin kullanımı sonucu idrar yolu yanması ve penis kökü- Makat arası dolgunluk hissi , ağrısı zirve yaptı ne düşünüyorsunuz abiler. Başına gelen üyeler vardı da neticesi ne oldu acaba?

NonwovenII

Re: Antibiyotik kullanımı ile belirtilerde artma

Mesajgönderen NonwovenII » 23.05.2023 - 03:25

Merhaba,
Şikayetlerin artması veya azalması bir şey ifade etmiyor. Esas olan tedavi öncesi ve sonrası lökositin miktarı. Aynı durumu şöyle örnek vereyim hastalığımın başında 5 genta artı oral kombin yaptığımda benimde korkunç derecede şikayetlerim artıyordu. Ağrılarıma ağrı ekleniyordu diyebilirim. Ancak işe yaradı ki belli bir duruma geldim. Yaşadığım nüks sonrası yine 5 genta ile oral kombin aldığımda bu kez semptomlarımı anında kesti. Demem o ki ne zaman ağırlaşır ne zaman hafiflerseniz bunun iltihabı kurutup kurutmamakla alakası yok.

Ben şuan gayet iyi oldum örneğin ancak lökosit kontrolünü bırakmak en büyük hata. Ağırlaştım diyip tedaviden vazgeçmemek, iyi oldum diyip kontrolü ihmal etmemek gerekir.

Geçmiş olsun.

mertens

Mesajgönderen mertens » 23.05.2023 - 22:39

NonwovenII yazdı:Merhaba,
Şikayetlerin artması veya azalması bir şey ifade etmiyor. Esas olan tedavi öncesi ve sonrası lökositin miktarı. Aynı durumu şöyle örnek vereyim hastalığımın başında 5 genta artı oral kombin yaptığımda benimde korkunç derecede şikayetlerim artıyordu. Ağrılarıma ağrı ekleniyordu diyebilirim. Ancak işe yaradı ki belli bir duruma geldim. Yaşadığım nüks sonrası yine 5 genta ile oral kombin aldığımda bu kez semptomlarımı anında kesti. Demem o ki ne zaman ağırlaşır ne zaman hafiflerseniz bunun iltihabı kurutup kurutmamakla alakası yok.

Ben şuan gayet iyi oldum örneğin ancak lökosit kontrolünü bırakmak en büyük hata. Ağırlaştım diyip tedaviden vazgeçmemek, iyi oldum diyip kontrolü ihmal etmemek gerekir.

Geçmiş olsun.

Teşekkürlerr yorumun için

mustafaa
Hastalık Başlangıç Yılı: 2018

Mesajgönderen mustafaa » 29.05.2023 - 03:29

mertens yazdı:Desefin kullanımı sonucu idrar yolu yanması ve penis kökü- Makat arası dolgunluk hissi , ağrısı zirve yaptı ne düşünüyorsunuz abiler. Başına gelen üyeler vardı da neticesi ne oldu acaba?

Desefin de aynı sorunu bende yaşadım penis kökünde yanma ağrı gibi şeyler oldu hemen kestim. Bu iyiye işaret değil bence..
Belki çok yoruldun, belki çok bunaldın ama bak Rabbin ne buyuruyor;

"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet

apo.
Hastalık Başlangıç Yılı: 2014

Mesajgönderen apo. » 29.05.2023 - 06:59

mustafaa yazdı:
mertens yazdı:Desefin kullanımı sonucu idrar yolu yanması ve penis kökü- Makat arası dolgunluk hissi , ağrısı zirve yaptı ne düşünüyorsunuz abiler. Başına gelen üyeler vardı da neticesi ne oldu acaba?

Desefin de aynı sorunu bende yaşadım penis kökünde yanma ağrı gibi şeyler oldu hemen kestim. Bu iyiye işaret değil bence..

Güzel kardeşlerim prostatda yangi var enflamasyon siz bKteriyi öldürüp lokositi stabil oluncaya kadar anti kullanıp ağrı geçecek veya azalacak tanısı doğru değil hemen ağrı geçmez. Ama lökosit belli bir süre sıfırlanırsa enflamasyona yönelik tedaviler takviyeler alırsanız ciddi bir iyileşme yakalarsiniz