Üroloji Doktoruyum2
Re: Üroloji Doktoruyum2
Var internette iyi markalar
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
En doğalı mevsiminde alıp kaynatıp süzmek ben geçen yıl yaptım çok bir faydasını göremedim tabi diğer içeçeklerden faydalı bağışıklık için çok fazla tüketimde böbrek taşı yapabiliyor dikkat etmek lazım 2 günde 1 su bardağı tüketmiştimyenicezseni yazdı: ↑12.05.2024 - 01:16 Arkadaş resmen kizilcik suyuyla kurtuldum diyor ya ve biz hala denemedik bunu acilen denememiz lazim da nasil ulasicaz işte
https://www.sadeorganik.com.tr/urun/org ... uyu-250-ml kızılcık suyu benim iyileşmemde katkısı olmustu.
-
Hocam siz nasil tamamen iyilestiniz biraz anlatir misiniz ne tavsiye edersiniz ?Promete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 00:28 https://www.sadeorganik.com.tr/urun/org ... uyu-250-ml kızılcık suyu benim iyileşmemde katkısı olmustu.
Benim hikayem çok uzun ama kısaca ozetliyim,erken müdahale oldu diyebilirim,ampirik tedavi aldım ve lokositi 1-2 de tutmayı başararak(Bunda nuksu önleyecek şeyler yapmamin payı çok yüksek,alkol kullanmamak,soğuktan korunmak mükerrer ejakulasyondan uzak durmak vs)iki yıl aralıksız enflamasyonu gideren şeyler yaptım,çok fazla takviye kullandım aklınıza gelebilecek prostata iyi gelen her şeyi denedim,hangisi iyi geldi bilmiyorum,Kadir abinin tüm tavsiyelerini eksiksiz yerine getirdim,şu an 2,5 yıldır çok iyiyim elhamdülillah,darısı başınıza.yenicezseni yazdı: ↑13.05.2024 - 01:39Hocam siz nasil tamamen iyilestiniz biraz anlatir misiniz ne tavsiye edersiniz ?Promete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 00:28 https://www.sadeorganik.com.tr/urun/org ... uyu-250-ml kızılcık suyu benim iyileşmemde katkısı olmustu.
Çok iyi inşallah daha da iyi olursunPromete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 13:47Benim hikayem çok uzun ama kısaca ozetliyim,erken müdahale oldu diyebilirim,ampirik tedavi aldım ve lokositi 1-2 de tutmayı başararak(Bunda nuksu önleyecek şeyler yapmamin payı çok yüksek,alkol kullanmamak,soğuktan korunmak mükerrer ejakulasyondan uzak durmak vs)iki yıl aralıksız enflamasyonu gideren şeyler yaptım,çok fazla takviye kullandım aklınıza gelebilecek prostata iyi gelen her şeyi denedim,hangisi iyi geldi bilmiyorum,Kadir abinin tüm tavsiyelerini eksiksiz yerine getirdim,şu an 2,5 yıldır çok iyiyim elhamdülillah,darısı başınıza.yenicezseni yazdı: ↑13.05.2024 - 01:39Hocam siz nasil tamamen iyilestiniz biraz anlatir misiniz ne tavsiye edersiniz ?Promete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 00:28 https://www.sadeorganik.com.tr/urun/org ... uyu-250-ml kızılcık suyu benim iyileşmemde katkısı olmustu.
erken müdahale derken ortalama kaç ay bu sıkıntılı durumdan sonra erken müdahale diyebiliriz ben şuan 5 ayın içindeyim bu hafta içi pcr+kültür+antibiyogram testlerini yapacam düzgün bir tedaviye başlamak için ondan önce cipro, azitro, tedradox, disfesin iğne falan kullandım alkol, baharat, acıyı bu siteyle karşılaştığımdan beri uzak duruyorum kadir abinin önerilerini elimden geldiğince uygulamaya çalışacam bçraz zor olacak ama pes etmek yok inşallah ta ki bu illetten kurtulan dek
hocam erken müdahaleden kastınız ne kadar erken? Başlangıçta lökosit seviyeniz kaçtı ve ilk semptomları farkettikten ne kadar süre sonra teşhis alıp ampirik tedaviye başladınız? Ben de erken müdahale ettiğimi ve gereken tedavi sürecinde olduğumu düşünüp çoğu şeye dikkat ediyorum ancak ne zaman geçecek belirsizliği aşırı strese sebep oluyor.Promete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 13:47Benim hikayem çok uzun ama kısaca ozetliyim,erken müdahale oldu diyebilirim,ampirik tedavi aldım ve lokositi 1-2 de tutmayı başararak(Bunda nuksu önleyecek şeyler yapmamin payı çok yüksek,alkol kullanmamak,soğuktan korunmak mükerrer ejakulasyondan uzak durmak vs)iki yıl aralıksız enflamasyonu gideren şeyler yaptım,çok fazla takviye kullandım aklınıza gelebilecek prostata iyi gelen her şeyi denedim,hangisi iyi geldi bilmiyorum,Kadir abinin tüm tavsiyelerini eksiksiz yerine getirdim,şu an 2,5 yıldır çok iyiyim elhamdülillah,darısı başınıza.yenicezseni yazdı: ↑13.05.2024 - 01:39Hocam siz nasil tamamen iyilestiniz biraz anlatir misiniz ne tavsiye edersiniz ?Promete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 00:28 https://www.sadeorganik.com.tr/urun/org ... uyu-250-ml kızılcık suyu benim iyileşmemde katkısı olmustu.
Ben hastalığın varlığından haberdardim zaten, korunmasız anal sexten sonra yediğim haltin farkına varmıştım,sık idrarla başlayan süreç 20 gün sonra boşalma zorluğu,spermin gelmemesi,az ve taziksiz gelmesinin yanında aşırı yanma ve penis başında ağrı sonucunda doktor arkadaşımı aradım bu semptomların birinci ayıydı hemen tarivid başladım,bir kutu tarividle iyilesmistim yani öyle sandım,6 ay sonra iki soğuk bira ve mastürbasyon sonucunda nuks yaşadım, soluğu Muhsin Balabanda aldım yalandan muayene edip bir iesef iğne ve monodoks verdi hiçbir işe yaramadı,sonra zafer oymana gittim prostat sivisinda 7-8 lökosit gördü,genta iğne üstüne klindan ile devam ettim, lökosit 1-2 ye düştü,sonrası zaten enflamasyon tedavisi idi..iyileştim çok şükür,2,5 yıldır nuks yok..
-
arkadaşlar kızılcık demek cranberyy demek alıp içelim
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Şifan daim olsun @Promete54 kardeşim çok sevindim.Promete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 13:47Benim hikayem çok uzun ama kısaca ozetliyim,erken müdahale oldu diyebilirim,ampirik tedavi aldım ve lokositi 1-2 de tutmayı başararak(Bunda nuksu önleyecek şeyler yapmamin payı çok yüksek,alkol kullanmamak,soğuktan korunmak mükerrer ejakulasyondan uzak durmak vs)iki yıl aralıksız enflamasyonu gideren şeyler yaptım,çok fazla takviye kullandım aklınıza gelebilecek prostata iyi gelen her şeyi denedim,hangisi iyi geldi bilmiyorum,Kadir abinin tüm tavsiyelerini eksiksiz yerine getirdim,şu an 2,5 yıldır çok iyiyim elhamdülillah,darısı başınıza.yenicezseni yazdı: ↑13.05.2024 - 01:39Hocam siz nasil tamamen iyilestiniz biraz anlatir misiniz ne tavsiye edersiniz ?Promete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 00:28 https://www.sadeorganik.com.tr/urun/org ... uyu-250-ml kızılcık suyu benim iyileşmemde katkısı olmustu.
Teşekkür ederim abi,emeğin ve katkin büyük,iyi ki varsın..kadir yazdı: ↑13.05.2024 - 20:14Şifan daim olsun @Promete54 kardeşim çok sevindim.Promete54 yazdı: ↑13.05.2024 - 13:47Benim hikayem çok uzun ama kısaca ozetliyim,erken müdahale oldu diyebilirim,ampirik tedavi aldım ve lokositi 1-2 de tutmayı başararak(Bunda nuksu önleyecek şeyler yapmamin payı çok yüksek,alkol kullanmamak,soğuktan korunmak mükerrer ejakulasyondan uzak durmak vs)iki yıl aralıksız enflamasyonu gideren şeyler yaptım,çok fazla takviye kullandım aklınıza gelebilecek prostata iyi gelen her şeyi denedim,hangisi iyi geldi bilmiyorum,Kadir abinin tüm tavsiyelerini eksiksiz yerine getirdim,şu an 2,5 yıldır çok iyiyim elhamdülillah,darısı başınıza.yenicezseni yazdı: ↑13.05.2024 - 01:39
Hocam siz nasil tamamen iyilestiniz biraz anlatir misiniz ne tavsiye edersiniz ?
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Rica ederim, sende iyiki varsin
-
Hatirlayalim !!!
HatırlayalımInscrepci yazdı: ↑05.07.2022 - 01:57 Arkadaşlar daha önceden forumdan bilen arkadaşlar vardı bir başlık açmıştım hastam sayesinde sizleri ve bu forum u tanıdım Öncelikle adım Atakan ÇELİK böyle bir hastalıkta bu kadar muzdarip olduğunu anlıyamıyorsun tabi çünkü hastayla konuşman dertlerini tam olarak algılayabiliceğin kadar uzun olmuyor Fakültenin başında cinsel birliktelik sonucunda bende 1.5yıl çektim pek ilaçlarında etkili olduğunu söyleyemem ilacın gayet etkili ve neşeli ayrılan hastalarımda oldu neyse Yaklaşık 1yıldır Hamburg dayım ve Avrupa'da gerekli çalışma Prostatit ile ilgili yapılmıyor. Fakat geçen bir Hocamla konuşurken bu konuyu açtım ve Türkiye'de oldukça sıkıntılı bir durum olduğunu aslında Poliklinliğin yolunu tutanların %60 nın bu durumdan yakındığını söyledim. İnanamadı çünkü bu durumu Avrupa da bitkisel ve özellikle Polen özleriyle çözdüklerini söyledi pollystimol dedi herhalde bu tarz bir polen özü söylemişti amacım yardımcı olmak takviyenin teminini nasıl yaparsınız bilmiyorum yanlış anlaşılmak da istemem fakat Belçika'da Uroflyn diye bir ilaç var dedi aslında takviyeymiş bunu kullanıyorum yıllardır eski halimle aynıyım dedi ve takviyeyi inceledim de mükemmel yorumlar gördüm belki faydam dokunur diye yazıyorum Bir üroloji doktoru olarak ilaç ilk tercih yolu olmalı saçma sapan penisten ilaç basma tarzı şeyler nolursunuz yapmayın inanılmaz değişik sonuçlara yol açarsınız mesane flatını parçalayan hastam vardı bu sarımsak yağı mı ne basmıştı KP nin genelde non bakteriyel oluyor o yüzden de ilaç pek etkili olmuyor yıllar önce bende kızılcık suyu ile temizlemiştim Her hastama da önerdim yıllarca daha önceki yazımda da belirtmiştim bilgi edinmek isteyenler orayı okuyabilirler Sağlam durun baş edilmeyen bir hastalık değil inanın hastalığım bu olsaydı diyecek çok kişi var anlıyorum basit değil kendim de çekmiş biri olarak fakat çözülmüyorda değil mesela ben yıllardır acıdan uzak duruyorum iyileşmiş olsamda dahil iyileştikten sonra 7yıl falan geçti merak edenler olur belki neyse ben sadece öneri olarak bırakayım uzun süredir yazıcaktım zaman bulamadım Türkiye'de ki doktor arkadaşlar inanın yardımcı olmak isterler tabi ki de çürük elmalar var fakat hepimiz aynı kefeye koymayın ben yıllarca hastalarıma hep aynı özenle davrandım bakanına da halktan sıradan birinese de Hepinize şifalar diliyorum psikolojinizi bir bozarsanız takıntı haline bir gelirse işte ozaman iyileşemezsiniz çözemiyorsanızda mutlaka yardım alın iyi geceler diliyorum