Neden bizler prostatitiz ve tekrardan nüx yaşıyoruz
Neden bizler prostatitiz ve tekrardan nüx yaşıyoruz
Neden başkaları hiç bir şekilde prostatit olmuyorda bizler hemencecik nüks yaşıyoruz.3 kez atlattım.4 üncü kez prostatit oldum.
Re: Neden bizler prostatitiz ve tekrardan nüx yaşıyoruz
burada yüzlerce prostatit hastası var ve hala bu siteyi ve prostatit olduğunu bisürü kişi var nüks konusu kişiden kişiye değişiyor yaşam şeklini değiştirmeme konusunda ısrarcı olduğumuz için nüks yeme ihtimalimiz fazlalaşıyor beslenme alışkanlığıızın değiştirip ve immün sistemimizi güclü tuttuğumuz taktirde inş nüks yaşamayız diye düşünüyorum tekrardan geçmiş olsun inşallah bu nüks son olur
merhaba hocam. Neden nüks yaşıyorsunuz ilişki mi yoksa soğuk mu ? 3 kez prostatit i atlattım demişsiniz nasıl atlattınız?
1 sefer üşütmeden prostatit oldum.2 sefer cinsel ilişkiden.ve bu son seferki de cinsel ilişkşden yada oral sexten oldu.3 seferdede antibiyotik ile iyileştim.bu sefer 1 ay masturbasyon yapmayarak ,antibiyotik kullanmayarak deneme yapmak istiyorum.
Karşı cinste bakteri varsa hemen alıyorum.eğer yok ise prostatit olmuyorum.sex bize haram artık.kesip atacam.
Karşı cinste bakteri varsa hemen alıyorum.eğer yok ise prostatit olmuyorum.sex bize haram artık.kesip atacam.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Iliski korunmali mi korunmasiz mi peki hocam ?Deniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 09:28 1 sefer üşütmeden prostatit oldum.2 sefer cinsel ilişkiden.ve bu son seferki de cinsel ilişkşden yada oral sexten oldu.3 seferdede antibiyotik ile iyileştim.bu sefer 1 ay masturbasyon yapmayarak ,antibiyotik kullanmayarak deneme yapmak istiyorum.
Korunmasız.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 09:57Iliski korunmali mi korunmasiz mi peki hocam ?Deniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 09:28 1 sefer üşütmeden prostatit oldum.2 sefer cinsel ilişkiden.ve bu son seferki de cinsel ilişkşden yada oral sexten oldu.3 seferdede antibiyotik ile iyileştim.bu sefer 1 ay masturbasyon yapmayarak ,antibiyotik kullanmayarak deneme yapmak istiyorum.
-
Hocam forumda defalarca kez yazildi korunmasiz yapmayin diye korunmali yaparsaniz bir şey olmaz ki. Zaten .Deniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:13Korunmasız.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 09:57Iliski korunmali mi korunmasiz mi peki hocam ?Deniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 09:28 1 sefer üşütmeden prostatit oldum.2 sefer cinsel ilişkiden.ve bu son seferki de cinsel ilişkşden yada oral sexten oldu.3 seferdede antibiyotik ile iyileştim.bu sefer 1 ay masturbasyon yapmayarak ,antibiyotik kullanmayarak deneme yapmak istiyorum.
Arkadaşlar bazıları var önüne gelenle yatıyor.ama prostatit olmuyor.bizler hemen hastalığı kapıyoruz.iyileşmek amaç.fakat iyleştikten sonrada yakalanmamayı planlamak gerek.bir daha olmayacağın diye bir durum yok.üşüttüğüm için bile prostatit oldum.acaba bizim bağışıklık sistemimizdemi bir problem var.yada bazı vitamin yada mineralinizmi eksik.başkası hastalanmaz iken ben neden hemen prostatit oluyorum.bu durum diğer arkadaşların başınada gelecektir.
-
2014tte baslamis hocam hastalik ilişkileri saymazsakb10 yılda sadece bir defa nüks yemişsiniz .Bence ciddi bir durum degil buDeniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:19 Arkadaşlar bazıları var önüne gelenle yatıyor.ama prostatit olmuyor.bizler hemen hastalığı kapıyoruz.iyileşmek amaç.fakat iyleştikten sonrada yakalanmamayı planlamak gerek.bir daha olmayacağın diye bir durum yok.üşüttüğüm için bile prostatit oldum.acaba bizim bağışıklık sistemimizdemi bir problem var.yada bazı vitamin yada mineralinizmi eksik.başkası hastalanmaz iken ben neden hemen prostatit oluyorum.bu durum diğer arkadaşların başınada gelecektir.
.
Nuks yememek icin seker ve gluteni kesmenizi tavsiye ederim.
Kondomlada olmuyor be hocam.ama bundan sonra bitti.kolayca kapıyoruz hastalığı.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:19Hocam forumda defalarca kez yazildi korunmasiz yapmayin diye korunmali yaparsaniz bir şey olmaz ki. Zaten .
2014 -2019-2024-2025 4 defa 10 yılda 4 defa yakalandımyenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:202014tte baslamis hocam hastalik ilişkileri saymazsakb10 yılda sadece bir defa nüks yemişsiniz .Bence ciddi bir durum degil buDeniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:19 Arkadaşlar bazıları var önüne gelenle yatıyor.ama prostatit olmuyor.bizler hemen hastalığı kapıyoruz.iyileşmek amaç.fakat iyleştikten sonrada yakalanmamayı planlamak gerek.bir daha olmayacağın diye bir durum yok.üşüttüğüm için bile prostatit oldum.acaba bizim bağışıklık sistemimizdemi bir problem var.yada bazı vitamin yada mineralinizmi eksik.başkası hastalanmaz iken ben neden hemen prostatit oluyorum.bu durum diğer arkadaşların başınada gelecektir.
.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Güvensiz,riskli,korunmasiz cinsel ilişki sağlam insanı bile hasta ederki siz prostatit gecirmissiniz. Bunun önlemini almanız gerekirdi.
-
Kaç tanesi ilişki kaynaklı ?Deniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:242014 -2019-2024-2025 4 defa 10 yılda 4 defa yakalandımyenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:202014tte baslamis hocam hastalik ilişkileri saymazsakb10 yılda sadece bir defa nüks yemişsiniz .Bence ciddi bir durum degil buDeniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:19 Arkadaşlar bazıları var önüne gelenle yatıyor.ama prostatit olmuyor.bizler hemen hastalığı kapıyoruz.iyileşmek amaç.fakat iyleştikten sonrada yakalanmamayı planlamak gerek.bir daha olmayacağın diye bir durum yok.üşüttüğüm için bile prostatit oldum.acaba bizim bağışıklık sistemimizdemi bir problem var.yada bazı vitamin yada mineralinizmi eksik.başkası hastalanmaz iken ben neden hemen prostatit oluyorum.bu durum diğer arkadaşların başınada gelecektir.
.
-
Hocam anlamadigim şey kondom sizi rahatsiz mi ediyor ondan mi takmiyorsunuz ? Öyle de olsa kondomla devam edin derim .Orali bile kondomlu yaptirin yoksa nüks yersiniz .Gene şanslisiniz iyilesebiliyorsunuz .Ne yapsa iyilesmeyen de var hocam bu forumda şükredin halinize.Deniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:22Kondomlada olmuyor be hocam.ama bundan sonra bitti.kolayca kapıyoruz hastalığı.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:19Hocam forumda defalarca kez yazildi korunmasiz yapmayin diye korunmali yaparsaniz bir şey olmaz ki. Zaten .
Haklısın.iyileşebilmenin şimarıklığı demek lazım.son nüx ü yaşamamak adına yüksek miktardaki d vitamini almıştım.aldığım d vitamininin beni prostatite karşı koruyabileceğini düşünmüştüm.beni yakalanmama karşı korumadı ,fakat şu anda yaşadığım prostatit semptomlarım öncekilere göre çok çok az.havalar soğuk ve beni çok fazla rahatsız etmiyor.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:37Hocam anlamadigim şey kondom sizi rahatsiz mi ediyor ondan mi takmiyorsunuz ? Öyle de olsa kondomla devam edin derim .Orali bile kondomlu yaptirin yoksa nüks yersiniz .Gene şanslisiniz iyilesebiliyorsunuz .Ne yapsa iyilesmeyen de var hocam bu forumda şükredin halinize.Deniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:22Kondomlada olmuyor be hocam.ama bundan sonra bitti.kolayca kapıyoruz hastalığı.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:19
Hocam forumda defalarca kez yazildi korunmasiz yapmayin diye korunmali yaparsaniz bir şey olmaz ki. Zaten .
Şimdi bu d vitamini seviyesi ile 50-60 1 ay masturbasyon yapmayarak ,yenmeyi deneyeceğim.
-
Anladim gecmis olsun hocamDeniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:48Haklısın.iyileşebilmenin şimarıklığı demek lazım.son nüx ü yaşamamak adına yüksek miktardaki d vitamini almıştım.aldığım d vitamininin beni prostatite karşı koruyabileceğini düşünmüştüm.beni yakalanmama karşı korumadı ,fakat şu anda yaşadığım prostatit semptomlarım öncekilere göre çok çok az.havalar soğuk ve beni çok fazla rahatsız etmiyor.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:37Hocam anlamadigim şey kondom sizi rahatsiz mi ediyor ondan mi takmiyorsunuz ? Öyle de olsa kondomla devam edin derim .Orali bile kondomlu yaptirin yoksa nüks yersiniz .Gene şanslisiniz iyilesebiliyorsunuz .Ne yapsa iyilesmeyen de var hocam bu forumda şükredin halinize.
Şimdi bu d vitamini seviyesi ile 50-60 1 ay masturbasyon yapmayarak ,yenmeyi deneyeceğim.
Hocam 3 kez cinsel ilişkiden dolayı nüksetti demissiniz.partnerleriniz aynı kişi miydi? aynı kişi ise onada antibiyotik kullandırmak gerekebilirDeniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:48Haklısın.iyileşebilmenin şimarıklığı demek lazım.son nüx ü yaşamamak adına yüksek miktardaki d vitamini almıştım.aldığım d vitamininin beni prostatite karşı koruyabileceğini düşünmüştüm.beni yakalanmama karşı korumadı ,fakat şu anda yaşadığım prostatit semptomlarım öncekilere göre çok çok az.havalar soğuk ve beni çok fazla rahatsız etmiyor.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:37Hocam anlamadigim şey kondom sizi rahatsiz mi ediyor ondan mi takmiyorsunuz ? Öyle de olsa kondomla devam edin derim .Orali bile kondomlu yaptirin yoksa nüks yersiniz .Gene şanslisiniz iyilesebiliyorsunuz .Ne yapsa iyilesmeyen de var hocam bu forumda şükredin halinize.
3 ündede partnerim farklıydı.üçüde hayat kadını değildi.eşimden prostatit olmadım.ilkinde partnerim sevgilim doktora göründü.doktor bişey bulamadı.Kai yazdı: ↑01.03.2025 - 14:49Hocam 3 kez cinsel ilişkiden dolayı nüksetti demissiniz.partnerleriniz aynı kişi miydi? aynı kişi ise onada antibiyotik kullandırmak gerekebilirDeniz50 yazdı: ↑01.03.2025 - 10:48Haklısın.iyileşebilmenin şimarıklığı demek lazım.son nüx ü yaşamamak adına yüksek miktardaki d vitamini almıştım.aldığım d vitamininin beni prostatite karşı koruyabileceğini düşünmüştüm.beni yakalanmama karşı korumadı ,fakat şu anda yaşadığım prostatit semptomlarım öncekilere göre çok çok az.havalar soğuk ve beni çok fazla rahatsız etmiyor.yenicezseni yazdı: ↑01.03.2025 - 10:37
Hocam anlamadigim şey kondom sizi rahatsiz mi ediyor ondan mi takmiyorsunuz ? Öyle de olsa kondomla devam edin derim .Orali bile kondomlu yaptirin yoksa nüks yersiniz .Gene şanslisiniz iyilesebiliyorsunuz .Ne yapsa iyilesmeyen de var hocam bu forumda şükredin halinize.
tanımadığınız kadınlarla korunmasız ilişkiye girmeyin.
aile kızı gibi kendini tanıtır halbuki geçmişi gayet kalabalıktır.
aile kızı gibi kendini tanıtır halbuki geçmişi gayet kalabalıktır.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2014
bunu kronik gastrit ya da kronik sinüzit gibi düşün. midene iyi bakmazsan gastrit atakları olur. soğuk hava da şapkasız dolaşırsan sinüzit atakları olur.
Beyler ptt avm den sade marka organik kızılcık suyu var deneyin tavsiye ederim.