Arkadaslar Herkes Patojen Ariyor
Arkadaslar Herkes Patojen Ariyor
Ama bence Prostatitin %90i mikropsuz inflamasyon. Antibiyotik kullanimi iltihabi bitiriyor. Sonrasinda bence Prostatiti irite edebilecek masturbasyon haftada 1, ya da soguk gibi etkenlerden korumak gerekiyor.
Ancak bu sekilde iyilesilebilir mi bilemiyorum. Patojen odakli tedavide ben iyilesen sanki hic goremiyorum
Ancak bu sekilde iyilesilebilir mi bilemiyorum. Patojen odakli tedavide ben iyilesen sanki hic goremiyorum
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2019
Re: Arkadaslar Herkes Patojen Ariyor
Bende meni sapsari iken kulturde stafilokok aerus cikti
Antibiyotikten sonra bembeyaz oldu meni
Peki neden ?
Peki neden ?
Bence iltihap oldugu icin. Antibiyotik sadece iltihabi kurutuyor. Ya iltahap ya da vucudun inflamasyon ile iltihap ile savasmak icin urettigi interferon gibi vucut salgilari. Bunlar dogal surecinde bembeyaz olan meninin rengini ve kvamini degistiriyor. Yani doku hasta. Ama illaki bakteriden olacak diye birsey yok bu durum. Prostatit denilen fenomenin yuzde 90i mikropsuz. Millet su bu bakteri bulundu diyor. Saglikli bireylerin patojen analizini yap onlarda da o mikroplar bence dogal olarak cikabilir. Belki de onlar zaten hep vardi dogal olarak.bismuth7677 yazdı: ↑29.11.2024 - 23:02 Bende meni sapsari iken kulturde stafilokok aerus cikti
Peki neden ?
Çünkü problem prostatit değil epididimitdi.bismuth7677 yazdı: ↑29.11.2024 - 23:02 Bende meni sapsari iken kulturde stafilokok aerus cikti
Peki neden ?
Teşhisi tahlil ve muayenesiz nasıl koydunuz?Cppss yazdı: ↑30.11.2024 - 12:04Çünkü problem prostatit değil epididimitdi.bismuth7677 yazdı: ↑29.11.2024 - 23:02 Bende meni sapsari iken kulturde stafilokok aerus cikti
Peki neden ?
sorun kaslarda olabilir mi ? ben dahil çoğumuzun sıkıntısı kaslarda. forumda bu konu daha önce çok dillendirilmiş.
-
Arkadaşlar benden size nacizane tavsiye fizyoterapiyi deneyin derim. Bu forumun %90ı anksiyete hastası buna eminim.
Anksiyete, depresiflik, mastürbasyon kasları bitiriyor.
Anksiyete, depresiflik, mastürbasyon kasları bitiriyor.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Dogukan hocam sen cpps egzersizlerinden degilde kas iç masajdan fayda gordun dimi ?
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2024
Ben direk bu inflamasyonun kas katılığı dolaylı olarak psikolojik olduğunu düşünüyorum, en azından kendi case im için. O bölgemi ne kadar kastığımı farkettim. Şayet iltihabik bir şey olsa uykudan bile uyandırır, ama uyurken kaslarımız gevşediği için daha da rahatlıyoruz, kim ne derse desin ben bu hastalığın non bakteriyel olduğuna katılıyorum ve antibiyotiklerin hastalığı daha da tetiklediğini düşünüyorum bağırsakları bozduğu için, psikoterapi( kolay yolu ilaç tedavisi) ve fizyoterapinin çözüm olduğunu düsünüyorum
-
Bu hastalığı olup normal düz masörden masaj yaptıran oldu mu? Beni çok rahatlattı, prostat masajı değil normal profesyonel masörden.
-
kas enflemasyonu idrarda yanmaya nasil yol aciyor
Kas gerilimi oldugu dogru. Ben prostat masaji ile numune vermeye gidince sivi alamiyor doktor
Peki idrardaki yanma neden oluyor sorun kas ile ilgiliyse?
Kas gerilimi oldugu dogru. Ben prostat masaji ile numune vermeye gidince sivi alamiyor doktor
Kaslar şiddetli bir şekilde kasılıyken idrar çıkmakta zorlanıyor. İdrarda yanma varsa idrar enfeksiyonu var olması gerekiyor ama temiz.bismuth7677 yazdı: ↑30.11.2024 - 22:09 kas enflemasyonu idrarda yanmaya nasil yol aciyor
Kesinlikle. Bu forumda ilaç tedavisiyle iyileşen kişilerde var, ama çoğunluğu cpps. Enfeksiyon sonrası belirtilerin tekrarlaması ise, iltihabın yarattığı kas tahribatı. Çok yönlü bir hastalık aynı zamanda.ProstatitOgrenci yazdı: ↑30.11.2024 - 21:51 Ben direk bu inflamasyonun kas katılığı dolaylı olarak psikolojik olduğunu düşünüyorum, en azından kendi case im için. O bölgemi ne kadar kastığımı farkettim. Şayet iltihabik bir şey olsa uykudan bile uyandırır, ama uyurken kaslarımız gevşediği için daha da rahatlıyoruz, kim ne derse desin ben bu hastalığın non bakteriyel olduğuna katılıyorum ve antibiyotiklerin hastalığı daha da tetiklediğini düşünüyorum bağırsakları bozduğu için, psikoterapi( kolay yolu ilaç tedavisi) ve fizyoterapinin çözüm olduğunu düsünüyorum
Ben uzun süredir menimde kan görüyorum. Ancak lökosit ne idrarda ne de spermde yok. Testisler sağlam, epididimit yok. Bütün lökosit prostat içinde. Demem o ki prostat sivinizda lökosit varsa enfeksiyon prostat içinde lokalize olmuştur. Düzelme için öncelikle enfeksiyon kurumalı, lökosit düşmeli. İdrarda yanma olmasına rağmen lokositin idrarda olmaması belki benim durumumla benzerlik gösterebilir. Sonuç olarak idrar mesaneden prostata geçmekte. Aynı şekilde spermde prostattan geçmekte ve Ardından penise gelip dışarı atilmakta.KroKronik yazdı: ↑30.11.2024 - 22:13Kaslar şiddetli bir şekilde kasılıyken idrar çıkmakta zorlanıyor. İdrarda yanma varsa idrar enfeksiyonu var olması gerekiyor ama temiz.bismuth7677 yazdı: ↑30.11.2024 - 22:09 kas enflemasyonu idrarda yanmaya nasil yol aciyor
Bu hastalığı sadece kas gerginliği vs gibi nedenlere dayamak bana mantıklı gelmiyor. Tabi ki istisnalar vardır ama eğer prostatta lökosit varsa ve buna semptomlar da eşlik ediyorsa bakteriyeldir. Enfeksiyonun varligi kasları gerebilir evet buna katılırım. Ama enfeksiyon kuruyunca kaslar da yavaş yavaş normale döner.
Ne yani hayat kadını ile iliskiye girdim diye kaslarım kafayı mı yedi. Prostatta lökosit olmasına rağmen uremede bakteri yakalayamadim. Bu benim nonbakteriyel olduğumu mu gösterir. Bence forumdaki hastaların büyük çoğunluğu bakteriyel nedenle bu hastalığa yakalandı. Bakteri yakalayamayinca nonbakteriyel oldugunu dusunup zamana birakmata. Ve yine hastaların büyük çoğunluğu hala lökosit takibi yapmamakta.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Katiliyorum. Fizyoterapi isine girileceksede once lokosit 2 olmali
Ben vücut geliştirme sporcusuydum. Dirseklerimde ağırlık kaldırma ile alakalı sorunlar mevcuttu. Şiddetli bir travma yaşadım. O gün o bölgeden lökosit alsan muhtemelen sayamazdın. Zamanla bu devam etti ve golfçü dirseği olarak devam etti süreç. Sürekli olarak inflamasyon vardı ve sporu bıraktım bölgeyi kullanmadım. Bazen inflamasyon giderici brufen vs aldım o kadar ama çok nadir. Dirseklik kullandım hareketi minimize ettim. İyileşti.
Lökosit bakteri değildir vücudun enfeksiyona karşı savunma hücresidir. Gergin olan kaslar prostata baskı yapıyor bölgede sorun yaratıyor ve savunma hücreleri de bölgeye aktarılıyor.
Hiçbir tedavi almadan sıcakta iyileşen soğukta kötüleşen şey nasıl kassal olmaz? Yürürken geçip yatarken gelen belirti nasıl kassal olmaz? Başka bir şeye odaklandığında hissetmediğin ama düşündüğünde gelen belirti nasıl kassal olmaz? Esneme yapınca geçen ağrı ve idrar sorunu nasıl kassal olmaz?
Boğazında bir enfeksiyon varken sıcak ortama girince ağrısı azalıyor mu? Yürürken daha mı hafif oluyor? Düşününce daha mı çok ağrıyor? Boğazını ya da ağzını açarak esneyince geçiyor mu?
Lökosit bakteri değildir vücudun enfeksiyona karşı savunma hücresidir. Gergin olan kaslar prostata baskı yapıyor bölgede sorun yaratıyor ve savunma hücreleri de bölgeye aktarılıyor.
Hiçbir tedavi almadan sıcakta iyileşen soğukta kötüleşen şey nasıl kassal olmaz? Yürürken geçip yatarken gelen belirti nasıl kassal olmaz? Başka bir şeye odaklandığında hissetmediğin ama düşündüğünde gelen belirti nasıl kassal olmaz? Esneme yapınca geçen ağrı ve idrar sorunu nasıl kassal olmaz?
Boğazında bir enfeksiyon varken sıcak ortama girince ağrısı azalıyor mu? Yürürken daha mı hafif oluyor? Düşününce daha mı çok ağrıyor? Boğazını ya da ağzını açarak esneyince geçiyor mu?
Adam hayat kadınıyla yatıyor. Bin tane anksiyete,pişmanlık yaşıyor. Takıntı yapıyor 50.tane hiv testi yaptırıyor bütün odaği pelvik tabanında sıktıkça sıkıyor HIV forumlarında yatıyor kalkıyor sonra travma sonrası kas spazmları gelince buna şaşırıyor buna şaşırmayın.
Kas sorunları idrarda yanma da yapar.İdrar taziğinde azalmada yapar (Üretrada bir çok kas sistemi var..İdrarınızı bu sayede tutuyorsunuz.) Menide yada idrarda kanda olabilir gergin kaslar boşalmayla yada idrar tutmayla daha da travma yaşadığı da kanama mümkündür. Çok tutulmuş bacak kası ın şismesi morarması gibi bir durum...Çoğunuz iyi eğitimli saygı değer kişilersiniz. ABD üroloji derneğinin son kılavuzları orda buyrun okuyun.Redditte tonla güncel makale var acın okuyun...
Ayrıca bu nasıl bir enfeksiyon kan da crp yükselmiyor. Prostatın içinden geçen idrar hiç etkilenmiyor. Sadece prostat masajıyla ortaya çıkıyor. Gizli saklı bir enfeksiyon. Bu mümkün mü?
Madem sorun prostata. Kazıtalım, yaktıralım hatta aldıralım kurtulalım. Hiç bir doktor buna yanaşmaz... Bununda sebebi belli...Yaptıranların halı ortada.
Özetle ben tedavi mi kaslar,sinirler, psikoloji , nöropati odağında dizaynettim kimseye karışmam herkese saygım var. Ayrıca sorunun kronik enfeksiyon olmasını isterdim. Zira sık kültür ve antibiyogramla bu işi kontrol altına alabilirdim. Trafikte kavga ettim diye penisimin ağrıdığı çok mutlu olduğumda unuttuğum karma karışık nöropatik bir durumla ve spastik kaslarla mücadele hayli zor. Allah yardımcımız olsun.
Kas sorunları idrarda yanma da yapar.İdrar taziğinde azalmada yapar (Üretrada bir çok kas sistemi var..İdrarınızı bu sayede tutuyorsunuz.) Menide yada idrarda kanda olabilir gergin kaslar boşalmayla yada idrar tutmayla daha da travma yaşadığı da kanama mümkündür. Çok tutulmuş bacak kası ın şismesi morarması gibi bir durum...Çoğunuz iyi eğitimli saygı değer kişilersiniz. ABD üroloji derneğinin son kılavuzları orda buyrun okuyun.Redditte tonla güncel makale var acın okuyun...
Ayrıca bu nasıl bir enfeksiyon kan da crp yükselmiyor. Prostatın içinden geçen idrar hiç etkilenmiyor. Sadece prostat masajıyla ortaya çıkıyor. Gizli saklı bir enfeksiyon. Bu mümkün mü?
Madem sorun prostata. Kazıtalım, yaktıralım hatta aldıralım kurtulalım. Hiç bir doktor buna yanaşmaz... Bununda sebebi belli...Yaptıranların halı ortada.
Özetle ben tedavi mi kaslar,sinirler, psikoloji , nöropati odağında dizaynettim kimseye karışmam herkese saygım var. Ayrıca sorunun kronik enfeksiyon olmasını isterdim. Zira sık kültür ve antibiyogramla bu işi kontrol altına alabilirdim. Trafikte kavga ettim diye penisimin ağrıdığı çok mutlu olduğumda unuttuğum karma karışık nöropatik bir durumla ve spastik kaslarla mücadele hayli zor. Allah yardımcımız olsun.
Sıcakta iyileşse soğukta kötüleşmez. Aynı şekilde hareket ederken geçiyorsa yatınca tekrar gelmez. Semptomu geçirmek farklı, azaltmak farklı. Bu söyledikleriniz kalıcı çözümler değil. Hayat kalitesini arttıran aktiviteler.KroKronik yazdı: ↑30.11.2024 - 22:45 Ben vücut geliştirme sporcusuydum. Dirseklerimde ağırlık kaldırma ile alakalı sorunlar mevcuttu. Şiddetli bir travma yaşadım. O gün o bölgeden lökosit alsan muhtemelen sayamazdın. Zamanla bu devam etti ve golfçü dirseği olarak devam etti süreç. Sürekli olarak inflamasyon vardı ve sporu bıraktım bölgeyi kullanmadım. Bazen inflamasyon giderici brufen vs aldım o kadar ama çok nadir. Dirseklik kullandım hareketi minimize ettim. İyileşti.
Bende ağırlık sporu yapıyorum. cardio ve ağırlık sporu semptomlarimi her zaman azaltmistir. Tabiki kalıcı olarak değil. Spor yaptığım bir gün, bana sonraki iki gün için rahatlık vermiştir. Ama bıraktığım zaman ağrılar aynı seviyeye geldi.
Boğaz enfeksiyonu yaşarken soğukta kalmak tabi ki ağrıları arttırır, iyileşme sürecini uzatır. Bu hastalıkta ise enfeksiyonun varligi kaslara ağrı olarak vurduğu için Sıcakta durmak bu yıpranmış kasları rahatlatmakta. Ama enfeksiyon kurumadan kalıcı çözüm olmamakta.
Lökosit bakteri değildir, savunma hücresidir biliyorum. Kimi bağışıklığı düştüğü dönemde ilişki yaşamadan bir patojenden etkilenmiş kimi cinsel ilişki ile bakteriden etkilenmiştir. Lokositin varligi enfeksiyonun varligini gösterir. Kimi vücutlar ilaç almadan yenebilir Kimi ise farmokolojiye başvurarak bu enfeksiyonu kurutur. Bu enfeksiyon kurumali. Benim 3 senem oldu herhalde vücut yenebilse şuana kadar yenerdi. Bekleyerek olmuyor anlaşılan.
Kaslar sıcakta gevşer, soğukta kasılır. O yüzden soğukta kötüleşir. Yürürken esner, yatarken eski pozisyonuna geri döner. Düzenli devam ederseniz kalıcı da olabilir. Bunu dünyada herkes böyle halletmeye çalışıyor eğer cinsel yolla bulaşan bir patojen yoksa.
Boğaz enfeksiyonunda sıcak ortama girince geçiyor mu ya da hafifliyor mu yani ? Açıkçası ne zaman boğazım ağrısa dondurma tüketirim. Enfeksiyonun azalması için bu tavsiye edilir.
Tam tersi bakarsan kasların gerginliği ve disfoksiyonu, prostata vuruyor olarakta bakabilirsin. Sıcak kasları gevşetince prostat sorunun kalmıyor.
Bu kadar enfeksiyonel bir durum diyelim. 20-30 yıl çeken arkadaşlar var bu prostattaki enfeksiyon ve bakteri hiç mi meniye bulaşmıyor hiç mi idrara geçmiyor.
Kronik bakteriyel prostatitte sık tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu mevcuttur. Hangimizin idrar yolu enfeksiyonu oldu. Neden hiç akıntımız olmadı?
Boğaz enfeksiyonunda sıcak ortama girince geçiyor mu ya da hafifliyor mu yani ? Açıkçası ne zaman boğazım ağrısa dondurma tüketirim. Enfeksiyonun azalması için bu tavsiye edilir.
Tam tersi bakarsan kasların gerginliği ve disfoksiyonu, prostata vuruyor olarakta bakabilirsin. Sıcak kasları gevşetince prostat sorunun kalmıyor.
Bu kadar enfeksiyonel bir durum diyelim. 20-30 yıl çeken arkadaşlar var bu prostattaki enfeksiyon ve bakteri hiç mi meniye bulaşmıyor hiç mi idrara geçmiyor.
Kronik bakteriyel prostatitte sık tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu mevcuttur. Hangimizin idrar yolu enfeksiyonu oldu. Neden hiç akıntımız olmadı?
Yani ne diyebilirim, uzatmak istemiyorum konuyu. Siz bu yolda ilerlemek istiyorsanız tabi ki çözüm yollarınızı deneyin.KroKronik yazdı: ↑30.11.2024 - 23:53 Kaslar sıcakta gevşer, soğukta kasılır. O yüzden soğukta kötüleşir. Yürürken esner, yatarken eski pozisyonuna geri döner. Düzenli devam ederseniz kalıcı da olabilir. Bunu dünyada herkes böyle halletmeye çalışıyor eğer cinsel yolla bulaşan bir patojen yoksa.
Olumlu sonuca ulaşan diğerini aydınlatsın.
-
Sebep arayan illa ki sebep bulur, testis ultrasonu çektirirsin ufak tefek bir seyler cıkar, gecmiste yaptıgı bir seye baglar, ben hayat kadınından bir sey bulassa bunun cinsel yolla bulasan hastalıklar testinden cıkacagını düsünüyorum. 3 kere prostat masajı yaptırdım. İlkinde antidepresan icmiyordum canım deli gibi acıdı kaslarım gergin olduğu için. 2. De antidepresan sonrası doktorun masaj yaptıgında hiç canım yanmadı . 3. De antidepresanı bırakmıstım agrım oldu birazcık. Fakat bir aüre daha ictim antidepresanı simdi bıraktım ve o bölgedeki kaslarım o kadar rahat ki. Benim semptomlarımda idrarsal bir şey yoktu ereksiyon ve isteksizlik vardı, eswt falan önerdi ben yaptırmadım, penil dopllerde sertlik derecesi 4 üstünden 2-3 arası cıkmıstı. Şu an her şey eskisine döndü bende, size tavsiyem çok fazla antibiyotik icmeye calısmayın ya da antibiyotik yazan doktor aramayın illa ki, doktor yazmıyorsa bir bildiği vardır.
Arkadaşlar ben 4 yıldır bu hastalığı çekiyorum içmediğim antibiyotik kalmamıştır beni bilenler bilir lökositim 20 olduğu da oldu 1 olduğu zaman da oldu semptomlar hiçbir zaman bitmedi.
Ama vazgeçmek yok bu hastalığı bir şekilde yeneceğiz yenemesek bile alışacağız Allah beterinden korusun hepimizi.
Ben bir konuya değinmek istiyorum korona zamanını hepimiz yakından biliyoruz neredeyse herkes pcr testi yaptırdı bu pcr ne kadar güvenli diye sorguladık mı coca colaya pcr yapıyorlar korona pozitif çıkıyor buna ne demeli
Arkadaşlar ben size doktorlardan duyduğum şeyleri söyleyeceğim isim vermeden.
Bana bir doktor hiç pcr kültür yaptırma dedi direk geniş spektrumlu antibiyotik reçete etti nedenini sorduğumda bakteri çıksa da bişey değişmiyor yine aynılarını reçete ediyoruz iyileşmeyen yine iyileşmiyor tarzında konuştu.
Bir doktor lökosit falan boş iş insanları kandırıyorlar dedi.
Bir doktor ki kendisi prof sperm testi yaptırdı ordan gördüğü sonuçlar ile sende hiçbirşey yok boşuna kültür pcr yaptırma nöropatik senin durumun dedi.
Bu söylemler de ki çelişkiye bakar mısınız arkadaşlar.
Reddite girin ve pelvicfloor veya cpps yani chronic pelvic pain forumlarına bakın.
Benim yaşadığım semptomların aynılarını kadınlar yaşıyor nasıl oluyor kadınlarda prostat yok diye biliyorum bu demek değilki prostatın hiç bir suçu yok
Geniş perspektiften bakmaya çalışıyorum.
Vücuda ne oluyorsa Allah bilir.
İster bağırsak diyelim ister prostat ister psikolojik durumlar ya da merkezi sinir sisteminin çok aktif olması ve savaş veya kaç durumuna geçmesi diyebiliriz bu durumlardan birinin veya birkaçının pelvik bölgede inanılmaz garip semptomlar ortaya çıkarması.
Sonuç olarak bende ne yapacağımı bilmiyorum.
Ama hayatımızı bir denge altına almalıyız bende bu forumun ben dahil büyük çoğunluğunda anksiyetesi olduğunu düşünüyorum belkide ruh ve beden birlikte iyileşicektir Allah bilir.
Ama vazgeçmek yok bu hastalığı bir şekilde yeneceğiz yenemesek bile alışacağız Allah beterinden korusun hepimizi.
Ben bir konuya değinmek istiyorum korona zamanını hepimiz yakından biliyoruz neredeyse herkes pcr testi yaptırdı bu pcr ne kadar güvenli diye sorguladık mı coca colaya pcr yapıyorlar korona pozitif çıkıyor buna ne demeli
Arkadaşlar ben size doktorlardan duyduğum şeyleri söyleyeceğim isim vermeden.
Bana bir doktor hiç pcr kültür yaptırma dedi direk geniş spektrumlu antibiyotik reçete etti nedenini sorduğumda bakteri çıksa da bişey değişmiyor yine aynılarını reçete ediyoruz iyileşmeyen yine iyileşmiyor tarzında konuştu.
Bir doktor lökosit falan boş iş insanları kandırıyorlar dedi.
Bir doktor ki kendisi prof sperm testi yaptırdı ordan gördüğü sonuçlar ile sende hiçbirşey yok boşuna kültür pcr yaptırma nöropatik senin durumun dedi.
Bu söylemler de ki çelişkiye bakar mısınız arkadaşlar.
Reddite girin ve pelvicfloor veya cpps yani chronic pelvic pain forumlarına bakın.
Benim yaşadığım semptomların aynılarını kadınlar yaşıyor nasıl oluyor kadınlarda prostat yok diye biliyorum bu demek değilki prostatın hiç bir suçu yok
Geniş perspektiften bakmaya çalışıyorum.
Vücuda ne oluyorsa Allah bilir.
İster bağırsak diyelim ister prostat ister psikolojik durumlar ya da merkezi sinir sisteminin çok aktif olması ve savaş veya kaç durumuna geçmesi diyebiliriz bu durumlardan birinin veya birkaçının pelvik bölgede inanılmaz garip semptomlar ortaya çıkarması.
Sonuç olarak bende ne yapacağımı bilmiyorum.
Ama hayatımızı bir denge altına almalıyız bende bu forumun ben dahil büyük çoğunluğunda anksiyetesi olduğunu düşünüyorum belkide ruh ve beden birlikte iyileşicektir Allah bilir.
Kesinlikle basbas bağırıuprux lökosit işi boş diye ama malesef muhalefet çok
Benim ilk teşhiste idrarda 46 prostat sıvısında 30 lökosit vardı ayrıca son kültürde enterekok faeclalis ürediKroKronik yazdı: ↑30.11.2024 - 23:53 Kaslar sıcakta gevşer, soğukta kasılır. O yüzden soğukta kötüleşir. Yürürken esner, yatarken eski pozisyonuna geri döner. Düzenli devam ederseniz kalıcı da olabilir. Bunu dünyada herkes böyle halletmeye çalışıyor eğer cinsel yolla bulaşan bir patojen yoksa.
-
Patojen aramayip ne yapacaguz
%90’i bulas sonrasi hastalaniyor
%90’i bulas sonrasi hastalaniyor