Lanet Enterecoc
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Re: Lanet Enterecoc
Var olan bakteriyi kültürde üretemiyorlar ise böyle düşünme şansımız olmaz. Gerçekten bakteri olmadıgından dolayı üreme olmuyor isede böyle düşünme şansımız olabilir.
-
Evet, PCR (Polimeraz Çeviri Reaksiyonu) yönteminde ölü DNA'nın (non-vital DNA) varlığı nedeniyle yanlış sonuçlar (false positives)Ölü DNA, laboratuvar ortamında kontaminasyon kaynaklarından dolayı PCR reaksiyonunda yanlış pozitif sonuçlar verme riski taşır.Bu tür kontaminasyonlar, laboratuvar ekipmanları, reaktifler veya önceki PCR reaksiyonlarının ampliconlarından kaynaklanabilir.
Bu sorunu önlemek için laboratuvar koşullarını dikkatlice kontrol etmek, PCR reaksiyonlarını farklı bölgelerde ayrı ayrı yapmak gibi bir tedbir alınabilir.
-
Rica ederim.Evet olabilir.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Doktorunuzun ismi nedir hocam ? Doku onarim kisminda bende başvurmak istiyorum.
Ben 10 seans tedavi aldım. Biofeedback işlemi hiç işe yaramayan boş bir işlem bende yaptırdım kalp atım ritmini ölçmek için yerleştirilen elektrotların aynısını perine bölgesinin etrafına yerleştirip akım veriyorlar ve kasılı olan kasların tetik noktlarını tespit ederek uyarı verip kasın gevşemesini sağlıyor amaç bu. Ama kesinlikle boş bir şey nedeni yüzeysel işe yaraması. Pelvik kasların kısalan kas grubu ğçerde daha derinde oda levator ani kasıdır onu esnetmek gerekli. Bu nedenle pelvik taban düşürme fevşetme egzersizleri mükemmel sonuç verecektir buna yönel kardeşim. Pelvik taban kasları idrara sıkıştığımızda tuvalete gidene kadar sıktığımız kaslardır. İdrarı başlattığımızda işl önce şdrsr yavaş çıkıp sonra hızlanmaya başlar işte pelvik tabanı o anda gevletiyoruz… gergin ve kısa olan kaslar gerilme haline spazm halinde iken sürekli baskı yapar kasılır ve üriner sistemdeki mesane üretra prostat testis torbası vb. Organlar üzerinde semptomlara yol açar!
Kesinlikle 5 kuruş dahi verme vermeyiniz. Daha önceki hikayemde ayrıntılı başımdan geçenleri tüm çıplaklığı ile anlattım uzun zamandır semptomları yaşayan ve tedavide geride kalan umdupunu bulamayan arkadaşlarımızın okumasını tavsiye ederim. Pekvik taban gevşetme egzersizlerini yaptığım ve yapmanızı tavsiye edeceğim videouyuda hikayemde paylaştım gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz.KroKronik yazdı: ↑16.11.2024 - 15:3145 bin tl benim kesin olarak iyileşeceğimin garantisini vermeyen bir yöntem için kumar sayılır. Ne yazıkki bu ücreti ödeyecek durumum yok.CENGİZ34 yazdı: ↑16.11.2024 - 15:26 Ben 10 seans tedavi aldım. Biofeedback işlemi hiç işe yaramayan boş bir işlem bende yaptırdım kalp atım ritmini ölçmek için yerleştirilen elektrotların aynısını perine bölgesinin etrafına yerleştirip akım veriyorlar ve kasılı olan kasların tetik noktlarını tespit ederek uyarı verip kasın gevşemesini sağlıyor amaç bu. Ama kesinlikle boş bir şey nedeni yüzeysel işe yaraması. Pelvik kasların kısalan kas grubu ğçerde daha derinde oda levator ani kasıdır onu esnetmek gerekli. Bu nedenle pelvik taban düşürme fevşetme egzersizleri mükemmel sonuç verecektir buna yönel kardeşim. Pelvik taban kasları idrara sıkıştığımızda tuvalete gidene kadar sıktığımız kaslardır. İdrarı başlattığımızda işl önce şdrsr yavaş çıkıp sonra hızlanmaya başlar işte pelvik tabanı o anda gevletiyoruz… gergin ve kısa olan kaslar gerilme haline spazm halinde iken sürekli baskı yapar kasılır ve üriner sistemdeki mesane üretra prostat testis torbası vb. Organlar üzerinde semptomlara yol açar!
Kardeşim prostatı sıkıp bırakamazsın eğer sıkıp bırakma işlemini gün içerisinde defalarca yapmış olsak zaten üretradan prostat sıvımız akar… senin sıkıp bıraktığın kas levator ani kası yani pelvik tabanı daran en büyük kastır! Kadı Sıktığında testislerin altından makata kadar gerilir bıraktığında da aynı şekilde gevşer! Eğer sıkı ise gergin ise gevşetmeye ihtiyacın var burdaki çoğu insanında tekrar ediyorum cinsel yolla bulaş bir patojeni yok ise ( floara ve cilt bakterisi asla etken değildir…) sorun sıkınılan pekvik taban kaslarındadır nokta. Bu kasları gevşetmeye esnetmeye yönel kardeşim Allahın izni ile geçecek!emree16 yazdı: ↑15.11.2024 - 16:40Kardeşim benim sıkıntım tamda bahsettiğin yerde yumurtalıkların altından makata doğru giderken makatın başlangıç noktası ama bende şöylede bişey var mesela idrarı yaparken son damlaları atmak için prostatı sıkıp bırakırız işte o hareketi idrarı yaparken değilde günün herhangi Bi zamanında yaptığımda prostatı sıkıp bıraktığımda yara varmış gibi acı hissediyorum kaslara ilgili Bi problem olsa böyle acı duymama neden olurmuCENGİZ34 yazdı: ↑15.11.2024 - 12:46 Perine bölgesi dediğimiz yer testis torbasının altı ile makatıda içine alan bölgedir kardeşim. Zaten sıkıntıda pelvik kasların gerilmesinden dolayı prostatit semptomlarını taklit etmesidir, kası ve kısalan pelvik taban kasları prosttata baskı yapıyor o nedenle semptomlar yaşanıyor…
NonwovenII yazdı: ↑15.11.2024 - 18:42Sizin durum Pelvik terapiyle mi çözüldü? Cinsel bulaş geçmişi var mıydı hocam?CENGİZ34 yazdı: ↑15.11.2024 - 12:46 Perine bölgesi dediğimiz yer testis torbasının altı ile makatıda içine alan bölgedir kardeşim. Zaten sıkıntıda pelvik kasların gerilmesinden dolayı prostatit semptomlarını taklit etmesidir, kası ve kısalan pelvik taban kasları prosttata baskı yapıyor o nedenle semptomlar yaşanıyor…
[
Yaptırdığım pcr ve kültürlerde cinsel yolla bulaşan bir patojene rastlanılmadı sadece kimi zaman flora ve cilt bakterileri üredi tonca kullandığım iğne ve tablet formundaki antilerden sonra geçici rahatlamalar oldu ( antilerin antienflamatuar etkilenrinden dolayı ) şifatı pelvşk taban gebşetme egzersizlerinden sonra çok şükür geçti.
Teşekkür ederim kardeşim dediğiniz gibi kas prostat değil sanırım ama işte bu kası sıktığımda yüzeyinde sanki Bi yara varda ve o yaraya baskı yapıyormuş gibi acı hissediyorum bu arada şimdi kültür sonucum çıktı stap epidermidis üremişCENGİZ34 yazdı: ↑16.11.2024 - 17:11Kardeşim prostatı sıkıp bırakamazsın eğer sıkıp bırakma işlemini gün içerisinde defalarca yapmış olsak zaten üretradan prostat sıvımız akar… senin sıkıp bıraktığın kas levator ani kası yani pelvik tabanı daran en büyük kastır! Kadı Sıktığında testislerin altından makata kadar gerilir bıraktığında da aynı şekilde gevşer! Eğer sıkı ise gergin ise gevşetmeye ihtiyacın var burdaki çoğu insanında tekrar ediyorum cinsel yolla bulaş bir patojeni yok ise ( floara ve cilt bakterisi asla etken değildir…) sorun sıkınılan pekvik taban kaslarındadır nokta. Bu kasları gevşetmeye esnetmeye yönel kardeşim Allahın izni ile geçecek!emree16 yazdı: ↑15.11.2024 - 16:40Kardeşim benim sıkıntım tamda bahsettiğin yerde yumurtalıkların altından makata doğru giderken makatın başlangıç noktası ama bende şöylede bişey var mesela idrarı yaparken son damlaları atmak için prostatı sıkıp bırakırız işte o hareketi idrarı yaparken değilde günün herhangi Bi zamanında yaptığımda prostatı sıkıp bıraktığımda yara varmış gibi acı hissediyorum kaslara ilgili Bi problem olsa böyle acı duymama neden olurmuCENGİZ34 yazdı: ↑15.11.2024 - 12:46 Perine bölgesi dediğimiz yer testis torbasının altı ile makatıda içine alan bölgedir kardeşim. Zaten sıkıntıda pelvik kasların gerilmesinden dolayı prostatit semptomlarını taklit etmesidir, kası ve kısalan pelvik taban kasları prosttata baskı yapıyor o nedenle semptomlar yaşanıyor…
emree16 yazdı: ↑16.11.2024 - 17:57Teşekkür ederim kardeşim dediğiniz gibi kas prostat değil sanırım ama işte bu kası sıktığımda yüzeyinde sanki Bi yara varda ve o yaraya baskı yapıyormuş gibi acı hissediyorum bu arada şimdi kültür sonucum çıktı stap epidermidis üremişCENGİZ34 yazdı: ↑16.11.2024 - 17:11Kardeşim prostatı sıkıp bırakamazsın eğer sıkıp bırakma işlemini gün içerisinde defalarca yapmış olsak zaten üretradan prostat sıvımız akar… senin sıkıp bıraktığın kas levator ani kası yani pelvik tabanı daran en büyük kastır! Kadı Sıktığında testislerin altından makata kadar gerilir bıraktığında da aynı şekilde gevşer! Eğer sıkı ise gergin ise gevşetmeye ihtiyacın var burdaki çoğu insanında tekrar ediyorum cinsel yolla bulaş bir patojeni yok ise ( floara ve cilt bakterisi asla etken değildir…) sorun sıkınılan pekvik taban kaslarındadır nokta. Bu kasları gevşetmeye esnetmeye yönel kardeşim Allahın izni ile geçecek!emree16 yazdı: ↑15.11.2024 - 16:40
Kardeşim benim sıkıntım tamda bahsettiğin yerde yumurtalıkların altından makata doğru giderken makatın başlangıç noktası ama bende şöylede bişey var mesela idrarı yaparken son damlaları atmak için prostatı sıkıp bırakırız işte o hareketi idrarı yaparken değilde günün herhangi Bi zamanında yaptığımda prostatı sıkıp bıraktığımda yara varmış gibi acı hissediyorum kaslara ilgili Bi problem olsa böyle acı duymama neden olurmu
Merhaba Emre 16 son durumun nedir?
Valla Bi iyi iki kötü anlam veremiyorum uykudan uyanınca hiç bi sıkıntım yok ilerleyen saatlerde başlıyor sıkıntılarBruceLee yazdı: ↑03.02.2025 - 21:24emree16 yazdı: ↑16.11.2024 - 17:57Teşekkür ederim kardeşim dediğiniz gibi kas prostat değil sanırım ama işte bu kası sıktığımda yüzeyinde sanki Bi yara varda ve o yaraya baskı yapıyormuş gibi acı hissediyorum bu arada şimdi kültür sonucum çıktı stap epidermidis üremişCENGİZ34 yazdı: ↑16.11.2024 - 17:11
Kardeşim prostatı sıkıp bırakamazsın eğer sıkıp bırakma işlemini gün içerisinde defalarca yapmış olsak zaten üretradan prostat sıvımız akar… senin sıkıp bıraktığın kas levator ani kası yani pelvik tabanı daran en büyük kastır! Kadı Sıktığında testislerin altından makata kadar gerilir bıraktığında da aynı şekilde gevşer! Eğer sıkı ise gergin ise gevşetmeye ihtiyacın var burdaki çoğu insanında tekrar ediyorum cinsel yolla bulaş bir patojeni yok ise ( floara ve cilt bakterisi asla etken değildir…) sorun sıkınılan pekvik taban kaslarındadır nokta. Bu kasları gevşetmeye esnetmeye yönel kardeşim Allahın izni ile geçecek!
Merhaba Emre 16 son durumun nedir?
Emre kardeş pelvik kas mı değil mi elemek namına günlük esnetme egzersizleri yap ama her gün yap. günde en az bir kez. 2 iyi olur