Lanet Enterecoc

Prostat iltihabının belirtileri, tanısı, yapılan çalışmalar, yazılan tezler vs.
emree16
Hastalık Başlangıç Yılı: 2019

Re: Lanet Enterecoc

Mesaj gönderen emree16 »

KroKronik yazdı: 13.11.2024 - 17:18 Üremeyi de düzene verdim. Ordan ne çıkacak daha belli değil. Cidden artık dayanacak gücüm kalmadı. Son 1 yılın 6 ayı kesintisiz antibiyotik ile geçti.. Maddi manevi çöktüm bittim artık. 1 ay önce intihara kalkıştım eşim engel oldu. Haftaya da psikiyatri randevum var çünkü bu düşünceden kurtulamıyorum. Beni yiyip bitiriyor. Artık çıkış kapım kalmadı..
Kardeşim selam antibiyogramı yokmu bende e.facealis üremişti 3 kutu piyoleseptyl yani (nitrofurantoin) kullanmıştım sonraki kültürler de hiç üremedi hep stap üredi daha sonra
yenicezseni
Hastalık Başlangıç Yılı: 2023

Mesaj gönderen yenicezseni »

KroKronik yazdı: 13.11.2024 - 17:22 Ayrıca en son Şubat ayından beri hiçbir prostat masajında ne kadar sert yapılırsa yapılsın ağrı sızı acı yok. Genel olarakta ağrı sızı acı yok. Sadece idrar sorunu var. Özellikle biranda idrar bastırıyor ve zor yetişiyorum ve gece bazen idrara kalkıyorum ama brufen kullanıyorum 1 tane geçiyor. İdrar sonunda da çatallanma var. Hepsi bu kadar. Çok nadir kuyruk sokumu ağrısı ve prostat bölgesinde seyirme oluyor ama 10-15 günde 1 falan. Cidden anlamıyorum artık. Allah aşkına biri anlatsın..
Kalan semptomların neler ? Sadece idrar sorunlari ve arada sirada olan pelvik agri mi ?
Abbasklcc
Hastalık Başlangıç Yılı: 2022

Mesaj gönderen Abbasklcc »

Bu bakterilerin enfeksiyon nedeni hangusi staph mi cornye mi enterokok mu bunu nasil tam tespit edilebilir
yenicezseni

KroKronik yazdı: 13.11.2024 - 18:45
yenicezseni yazdı: 13.11.2024 - 17:44
KroKronik yazdı: 13.11.2024 - 17:22 Ayrıca en son Şubat ayından beri hiçbir prostat masajında ne kadar sert yapılırsa yapılsın ağrı sızı acı yok. Genel olarakta ağrı sızı acı yok. Sadece idrar sorunu var. Özellikle biranda idrar bastırıyor ve zor yetişiyorum ve gece bazen idrara kalkıyorum ama brufen kullanıyorum 1 tane geçiyor. İdrar sonunda da çatallanma var. Hepsi bu kadar. Çok nadir kuyruk sokumu ağrısı ve prostat bölgesinde seyirme oluyor ama 10-15 günde 1 falan. Cidden anlamıyorum artık. Allah aşkına biri anlatsın..
Kalan semptomların neler ? Sadece idrar sorunlari ve arada sirada olan pelvik agri mi ?
Kalan semptom günlük hatta neredeyse yok. Ani bir idrar sıkışması oluyor. Yani idrar yok gibi. Su sesi duyunca uzun süre biranda bastırıyor. Wcye girince biranda bastırıyor falan saçma gibi ama böyle. Ne zaman brufen alsam 1-2 hafta o da yok.
İdrar sonu çatallanmayla bitiyor.
Bir de çok kabızlık ve gerginlik yaşadığımda kuyruk sokumu ağrısı ile prostat seyirmesi. Ne hikmetse bakteri artıyor ama. Üremeyi bekliyorum bakalım. İlaçlar iyi gelmiş olmasa bulaş mı acaba diyeceğim. Çünkü her şeye çok dikkat ediyorum. Sadece bir ay önce bir sıkıntı oldu mesajda yaşadığım o zaman saldım onun dışında hep disiplinliyim.
Hocam sizin iyileşmeniz çok yakın bence. Içiniz rahat olsun .Neden kültürde böyle bir durum oldu anlayamadım ancak ciddi bir enfeksiyon olsa ağrıdan duramazdınız bence .Kaldiki ufak tefek semptomlarin kalmasi cok normal hocam .Bunlar 1 yila kadar surebilir .Semptomlariniz ani olarak artip azalabilir bence dogru yoldasiniz .Sizden ricam iyilestikten sonra burayi unutmayin .Girin soyleyin bize de moral oluyor .Benim de iyilesmem yakin insallah .Unutmayacagim burayi.
yenicezseni

KroKronik yazdı: 13.11.2024 - 19:00 Pcr ölü bakterileri de çıkarıyor falan gibi bir efsane vardı bir ara aklıma başka bir şey gelmiyor. Ya da bendeki süper bakteri falan ölmüyor..
Ölü bakterileri çıkariyor kismini bende duymuştum hocam buarada .Ama agrilar gittiyse tamamen iyilesme yakindir bence hocam.Anriinflamatuar yaşama geçin ve Kadir abinin bahsettigi takviyelere başlayın derim .Buarada nonwowen abiyle konusuyo musunuz hala ? Onun da tavsiye ettigi probiyotikleri kullanin bence .
yenicezseni

Hocam bir de bunlar flora bakterisi ya belkide miktar fazla olsa da enfeksiyon yapmıyorlar ? Veya lab hatasi da olabilir bence ülkemizdeki labların da durumu belli ....
yenicezseni

Anladim hocam hayirlisi olsun iyilesecegiz umarim.Ben sizde de agri semptomlari var saniyordum olmamasi cok iyiymis .Kalan sorunlariniz da gecer umarim.Ama forumda gelisimi çok gömen oldu eski mesajlarda özellikle. Ben o yüzden düzene veriyorum.(Kötünün iyisi mantığı)
heisenberg

Mesaj gönderen heisenberg »

Hocam selamlar geçmiş olsun. Bu kadar deneme ve antibiyotik sonucu durumun hala aynı gözükmesi can sıkıcı tabi anlayabiliyorum. Umudu kaybetmeyin, bende reddit e sık giriyorum orda vakaların nerdeyse hepsini egzersiz tedavisine yönlendiriyorlar. Şahsen ben yerinizde olsam antibiyotik olayını bir kenara bırakıp vücudu daha fazla yormazdım. Daha önce hiç denemediyseniz uzun süreli bir cinsel perhiz(mast-ilişki) 20-30 gün ve oruç tutmayı denemenizi tavsiye ederim. 24 veya 48 saat sadece su içerek de deneyebilirsiniz veya ramazan orucu gibi 18 saatlik kuru oruç da yapabilirsiniz bunların yanı sıra egzersizleri de deneyebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez yan etkisi de yok!
heisenberg

Mesaj gönderen heisenberg »

KroKronik yazdı: 13.11.2024 - 20:35
heisenberg yazdı: 13.11.2024 - 19:56 Hocam selamlar geçmiş olsun. Bu kadar deneme ve antibiyotik sonucu durumun hala aynı gözükmesi can sıkıcı tabi anlayabiliyorum. Umudu kaybetmeyin, bende reddit e sık giriyorum orda vakaların nerdeyse hepsini egzersiz tedavisine yönlendiriyorlar. Şahsen ben yerinizde olsam antibiyotik olayını bir kenara bırakıp vücudu daha fazla yormazdım. Daha önce hiç denemediyseniz uzun süreli bir cinsel perhiz(mast-ilişki) 20-30 gün ve oruç tutmayı denemenizi tavsiye ederim. 24 veya 48 saat sadece su içerek de deneyebilirsiniz veya ramazan orucu gibi 18 saatlik kuru oruç da yapabilirsiniz bunların yanı sıra egzersizleri de deneyebilirsiniz. Denemekten zarar gelmez yan etkisi de yok!
Denemek istiyorum ama bakteri orada dururken işe yarayacağına inanmıyorum..
Ben hastalığı bu şekilde tamamem bitirdim sıfır semptom 1.5 yıl gezdim. Sonra kendi ihmalim neticesi nüks oldu benim hatam ile. Belkide o 1.5 yıl içinde bende kültür yapılsa bakteri çıkacaktı kim bilebilir herkes başka bişey diyor o konuda. Mesela Zafer hoca kültüre inanmıyor bile lökosit yoksa semptom yoksa git hayatını yaşa diyor. Sen semptoma bak nasıl hissettiğine bak bence hocam, içinde bir yaratık yaşıyormuş gibi düşünme sürekli.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi
Hastalık Başlangıç Yılı: 2004

Mesaj gönderen kadir »

İnsect yazdı: 13.11.2024 - 18:14 Kadir abi şu elemanı uyar Allah aşkına geçende intihar ediyorum dedi hala hayatta tşşak geçiyor bizimle
Kardeşim bana akıl vermeye kalkma, engellersem ikinizi birden engellerim. Sende üslubuna dikkat et.
Tartışmayı bırakın sizi son olarak uyarıyorum.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Ya kullandığın ilaçlar duyarsızdır, yada yaptirdiğin tahlillerde kontaminasyon olmuştur. Bir başka labta yaptirsan belkide bakreri cikmayacaktir.
kadir
Mesaj Panosu Yöneticisi

Mesaj gönderen kadir »

Herşey mümkün, belkide ortam kontaminasyonu bile olabilir dediğim gibi.
CENGİZ34

Mesaj gönderen CENGİZ34 »

Prostat sıvısından steril kab içerisinde Düzen labaratuvara En az 10 kere kültür gelişim labaratuvara 10 kere pcr verdim ve her seferinde cilt ve flora bakterileri yer değiştirerek çıktı…Labaratuvarlarda kontaminasyon oranı çok fazla maalesef ve ayrıca flora ve cilt bakterileri sağlıklı yoldan geçen 10 kişi çevirin 8 inde çıkar tıpkı benim sağlam 2 kişiye prostat masajı sonrasında alınan sıvının kültürlerinde cilt bakterisinin üremesi gibi ve lökositlerinin yüksek olması gibi ,ama adamların hiç bir semptomları yok…. Eğerki yaptırdığınız pcr panelinde ve ekilen kültürlerde cinsel yolla bulaşan bir patojen saptanamadı ise enflamasyona yönelik tedaviye yani tamamen üriner sistemi saran pelvik kasları gevşetmeye yönelin… Hele hele cinsel münasebeti geçmişi olmayıpta prostatit semptomları yaşayan kişi yada kişiler sorunu pelvik tabanda arasınlar tecrübe ile kanıtlanmıştır RABBİM herkesin şifasını versin!
CENGİZ34

Bu arada entecocus faecalis verdiğim 10 kültürün 3 ünde bende de üremişti…
CENGİZ34

Kültürlerde üreyen enterecocus faecalisin %95 i kontaminasyondur… senin yukarıda saydığın iğne ve tablet formundaki ilaçların hepsini bende kullanmıştım ama yanılmışım . Pelvik kas egzersizlerine başladıktan sonra rahatladım şükür sanada tavsiyem budur kardeşim .
CENGİZ34

Ayrıca basri çakıroğlunun aldığı prostat sıvısı sürüntüsü gelişime gidiyor bende ona ilk başlarda gitmiştim…hisar hastanesi gelişim labaratuvarı ile anlaşmalı çalışıyor
CENGİZ34

Ayrıca kullanılan antibiyotiklerden sonra geçici rahatlamanın sebebi antibiyotiklerin içerisinde antieflamatuar bileşenlerin olmasıdır.
CENGİZ34

Bak kendinde diyosun 3 kez pcr da 6-7 kezde kültürde enterekok çıkmadı diye… bir patojen var ise bakteri var ise her kültürde ürer her pcr da çıkar! Benim verdiğim kültürlerde 2 üredi 3 üremedi şeklinde çıktı. O nedenle kontaminasyona yordum zaten çapa hastanesinin enfeksiyon anabilim başkanıda aynen şunu demişti sende gerçekten enterekok olsa karşımda oturuyor olamazdın …pelvik taban gevşetme egzersizlerinden sonra semptomlarım rahatladı inşallah herkes kurtulur
CENGİZ34

Sıkı olan pelvik kaslarda prostata baskı yapıyor olabilir. Bu nedenle prostatit semptomları yaşıyoruz çoğumuz. Şu teoriye asla ama asla inanmıyorum acaba prostat masajı sonrası gelen sıvı bakteri yada patojenin olmadığı alandanmı geliyor kısmına… spermde idrarda prostat sıvısıda üretradan geçiyor.
CENGİZ34

Hatta 1-2 haftalık cinsel perhizden sonra aynı gün verilecek olan prostat sıvısı ve semen kültürü altın vıruştur! Prpstat sıvısı zaten semenin içine karışıyor perhşz sırasında
CENGİZ34

Kardeşim sana ve forumda kültürlerinde cinael yolla bulaşan patojeni olmayan özellikle perine bölgesinde ağrısı olan kişilere iç tetik nokta masajı ve pelvik taban gevşetme egzersizlerini öneriyorum. Mesane kaslarının zayıf ise yada gergin ise enfeksşyon dışında idrar sorunlarıda meydana gelir hayırlı günler herkese.
emree16

Mesaj gönderen emree16 »

CENGİZ34 yazdı: 14.11.2024 - 15:49 Kardeşim sana ve forumda kültürlerinde cinael yolla bulaşan patojeni olmayan özellikle perine bölgesinde ağrısı olan kişilere iç tetik nokta masajı ve pelvik taban gevşetme egzersizlerini öneriyorum. Mesane kaslarının zayıf ise yada gergin ise enfeksşyon dışında idrar sorunlarıda meydana gelir hayırlı günler herkese.
Merhabalar
Bu iç tetik masajını fzt ler mi yapıyor yoksa kendimiz mi yapıyoruz perine bölgesi dediğiniz makat bölgesimi oluyor bendede ilk kültürde enterecoc sonraki 5 kültürde koagulaz sonraki 2 kültürde aureus çıktı anlam vermek zor idrar geciktirme ye başlamıştı
CENGİZ34

Perine bölgesi dediğimiz yer testis torbasının altı ile makatıda içine alan bölgedir kardeşim. Zaten sıkıntıda pelvik kasların gerilmesinden dolayı prostatit semptomlarını taklit etmesidir, kası ve kısalan pelvik taban kasları prosttata baskı yapıyor o nedenle semptomlar yaşanıyor…
emree16

Mesaj gönderen emree16 »

CENGİZ34 yazdı: 15.11.2024 - 12:46 Perine bölgesi dediğimiz yer testis torbasının altı ile makatıda içine alan bölgedir kardeşim. Zaten sıkıntıda pelvik kasların gerilmesinden dolayı prostatit semptomlarını taklit etmesidir, kası ve kısalan pelvik taban kasları prosttata baskı yapıyor o nedenle semptomlar yaşanıyor…
Kardeşim benim sıkıntım tamda bahsettiğin yerde yumurtalıkların altından makata doğru giderken makatın başlangıç noktası ama bende şöylede bişey var mesela idrarı yaparken son damlaları atmak için prostatı sıkıp bırakırız işte o hareketi idrarı yaparken değilde günün herhangi Bi zamanında yaptığımda prostatı sıkıp bıraktığımda yara varmış gibi acı hissediyorum kaslara ilgili Bi problem olsa böyle acı duymama neden olurmu
NonwovenII

Mesaj gönderen NonwovenII »

CENGİZ34 yazdı: 15.11.2024 - 12:46 Perine bölgesi dediğimiz yer testis torbasının altı ile makatıda içine alan bölgedir kardeşim. Zaten sıkıntıda pelvik kasların gerilmesinden dolayı prostatit semptomlarını taklit etmesidir, kası ve kısalan pelvik taban kasları prosttata baskı yapıyor o nedenle semptomlar yaşanıyor…
Sizin durum Pelvik terapiyle mi çözüldü? Cinsel bulaş geçmişi var mıydı hocam?
𝚈𝚞̈𝚛𝚞̈𝚛𝚜𝚎𝚗 𝚢𝚊𝚔ı𝚗𝚍ı𝚛, 𝚋𝚊𝚔𝚊𝚛𝚜𝚊𝚗 𝚞𝚣𝚊𝚔!