1.5 yıl aradan sonra nüks yaşadım
-
1.5 yıl aradan sonra nüks yaşadım
Selam arkadaşlar,
Geçen sene nisan ayından beri hastalığı tamamen bitirip iyileştiğimi düşünmüştüm hatta foruma bile hiç gelmedim sadece özelden yazan arkadaşlara cevap verdim.
Her neyse geçen sefer burdaki herkes gibi birçok antibiyotik deneyip fayda görmemiştim en son 1 kutu tavanic ve arkasından mast/ilişki perhizi ve oruç tutarak bu illetten kurtulmuştum. Hangisi daha etkili oldu bilmiyorum geçmiş yazılarıma bakabilirsiniz.
Uzun bir aradan sonra eşimle korunmasız cinsel ilişkiye girdik bir kaç gün sonra semptomlar ortaya çıktı. En son gittiğim ürolog eşinle ilişkide hiç sorun yok korkma dediği için bu konuda hiç önlem almamıştım sorunda olmamıştı ama bu sefer pat diye oluverdi.
Yurt dışında(ingiltere) yaşadığım için test ve muayene imkanları çok kısıtlı ve doktorlar prostatiti hiç önemsemiyorlar.
Uzun lafın kısası bugun aile hekimine gidip levofloxacin istedim o da 2 haftalık reçete etti sağolsun henüz başlamadım idrar numunesi aldı kültür için ama üreme olmayacak eminim başka da test yok zaten burda. Yarın başka bir klinikte clamidya felan hızlı testler yapılacak birşey çıkacağını sanmıyorum.
Sizlere sorum şu olacak geçen sefer tadalafil felan kullanmadım forumda quercetin kullanan çok insan gördüm anti yanında prostat nüfuzunu artırmak için ne kullanmak iyidir? Quercetin anti ile mi kullanılmalı yoksa anti bittikten sonra mı?
Şimdiden teşekkürler cümleten geçmiş olsun.
Geçen sene nisan ayından beri hastalığı tamamen bitirip iyileştiğimi düşünmüştüm hatta foruma bile hiç gelmedim sadece özelden yazan arkadaşlara cevap verdim.
Her neyse geçen sefer burdaki herkes gibi birçok antibiyotik deneyip fayda görmemiştim en son 1 kutu tavanic ve arkasından mast/ilişki perhizi ve oruç tutarak bu illetten kurtulmuştum. Hangisi daha etkili oldu bilmiyorum geçmiş yazılarıma bakabilirsiniz.
Uzun bir aradan sonra eşimle korunmasız cinsel ilişkiye girdik bir kaç gün sonra semptomlar ortaya çıktı. En son gittiğim ürolog eşinle ilişkide hiç sorun yok korkma dediği için bu konuda hiç önlem almamıştım sorunda olmamıştı ama bu sefer pat diye oluverdi.
Yurt dışında(ingiltere) yaşadığım için test ve muayene imkanları çok kısıtlı ve doktorlar prostatiti hiç önemsemiyorlar.
Uzun lafın kısası bugun aile hekimine gidip levofloxacin istedim o da 2 haftalık reçete etti sağolsun henüz başlamadım idrar numunesi aldı kültür için ama üreme olmayacak eminim başka da test yok zaten burda. Yarın başka bir klinikte clamidya felan hızlı testler yapılacak birşey çıkacağını sanmıyorum.
Sizlere sorum şu olacak geçen sefer tadalafil felan kullanmadım forumda quercetin kullanan çok insan gördüm anti yanında prostat nüfuzunu artırmak için ne kullanmak iyidir? Quercetin anti ile mi kullanılmalı yoksa anti bittikten sonra mı?
Şimdiden teşekkürler cümleten geçmiş olsun.
Re: 1.5 yıl aradan sonra nüks yaşadım
Antibiyotik yanında quercetin alabilirsin. Prostat bölgesine her gün sıcak uygulama yapabilirsin. Veya prostat masaji
Tek ilişki sonrasi şikayetlerin basladigoni belirtmiştim bence eşinden de bir pcr ve kültür testi almak iyi olurdu
-
Hocam çok doğru diyorsun da kendime bile bu testleri yaptıramıyorum burda kaldı ki eşime nasıl yapacaklar. Allah izin verirde tekrar iyileşirsem korunmasız hiçbir şekilde ilişki düşünmüyorum artık. Zaten daha fazla çocuk istemiyoruz korunmamazı gerektirecek bir durum yok.
Quercetin tavsiyenizi deneyeceğim sağolun.
Rica ederim
O belli olmuyor. Her türlü semptom iyilesebiliyor ereksiyon kaybı dahil. Ereksiyon kaybı olmaması iltihabin azaldigini gösterebilir ama net değil tabi bu şeyler.
Prostatit hastalığının semptomal zamanlarında eşinizle korunmasız birlikte olduysanız eşinize bakteri bulaştırmış olabilirsiniz. Eşinizden tekrar size geçmiş olabilir. Tabi olayları siz daha iyi bilirsiniz ama benim ki sadece teori. Formda bu döngüde devamlı nuks gerçekleşen bir kaç arkadaş olmuştu.
-
Yok ya semptomlar tamamen geçti ondan sonra düzenli ilişki oldu korunmasız hatta yeni bebeğimiz oldu. Şimdi birden pat diye ilişki sonrası geri geldi. Belkide non bakteriyel nüks oldu bilmiyorum ki test yapan olmadığı için mecbur antiye başlayacam bugun ama hala kararsızım tabi korkuyorum çünkü kinolondan.Zuspat yazdı: ↑02.10.2024 - 09:08 Prostatit hastalığının semptomal zamanlarında eşinizle korunmasız birlikte olduysanız eşinize bakteri bulaştırmış olabilirsiniz. Eşinizden tekrar size geçmiş olabilir. Tabi olayları siz daha iyi bilirsiniz ama benim ki sadece teori. Formda bu döngüde devamlı nuks gerçekleşen bir kaç arkadaş olmuştu.
Bu arada antiyi quercetinle beraber kullanırsam gün içinde kullanma zamanları nasıl olmalı?
bende herhangi bir şey tespit edilememekle birlikte tedavide tavanic uygulanmıştı. bilmiyorum işe yaradı mı yaramadı mı ama iki haftalık kür sırasında durumum iyiye gitti. öte yandan, antibiyotik grubuna dair kaygılarınızda haklısınız. daha önce cipro sebebiyle ciddi yan etkiler yaşadım ve psikiyatr sayesinde kurtuldum. ciddi insomnia, tendon kopmaları... sayısız risk var. elzem olmadıkça kullanmamak gerekiyor.heisenberg yazdı: ↑02.10.2024 - 09:57Yok ya semptomlar tamamen geçti ondan sonra düzenli ilişki oldu korunmasız hatta yeni bebeğimiz oldu. Şimdi birden pat diye ilişki sonrası geri geldi. Belkide non bakteriyel nüks oldu bilmiyorum ki test yapan olmadığı için mecbur antiye başlayacam bugun ama hala kararsızım tabi korkuyorum çünkü kinolondan.Zuspat yazdı: ↑02.10.2024 - 09:08 Prostatit hastalığının semptomal zamanlarında eşinizle korunmasız birlikte olduysanız eşinize bakteri bulaştırmış olabilirsiniz. Eşinizden tekrar size geçmiş olabilir. Tabi olayları siz daha iyi bilirsiniz ama benim ki sadece teori. Formda bu döngüde devamlı nuks gerçekleşen bir kaç arkadaş olmuştu.
Bu arada antiyi quercetinle beraber kullanırsam gün içinde kullanma zamanları nasıl olmalı?
öte yandan, prostatit... elzem midir? olabilir geçmiş olsun.
-
Bugün sabah ilacın ilk tabletini aldım. Ömrümden ömür gitti resmen beynim yavaşladı sersemledim. Biraz çıkıp yürüyeyim dedim sol ayak tendonum ağrıdı. Tendon yırtığı yan etkisi aklıma geldi korkudan ölüyorum. Muhtemelen ilacı bırakacam. Tendon konusunda tavanic ile sıkıntı yaşayan oldu mu bilgilendirirseniz sevinirim.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Bazı kişilerde tolere edilemeyen adwers reaksiyonlar görülebiliyor kinolon grubunda.
Bence siz bu ilacı kullanmayın değiştirin.
Bence siz bu ilacı kullanmayın değiştirin.
-
Abi selam sağol yazdığın için. Dünden beri sol ayak aşil tendonu ağrıyor valla kullanmamaya çalışıyorum ama ağrı geçmiyor. İnşallah sakatlamayız. İlacı kestim bir süre bekleyeceğim. Tr geldiğimde adam akıllı pcr kültür baktırırım birşey çıkmazsa bir daha antibiyotik ağzıma sürmeyeceğim. Daha önce bu problemi yaşayan oldu mu gurupta acaba ?
-
A.s rica ederim.
Evet kinolon hassasiyeti olan kişilerde aynı sorun oluyor...bende olmamıştı örneğin.
Siz kullanmayın.
Evet kinolon hassasiyeti olan kişilerde aynı sorun oluyor...bende olmamıştı örneğin.
Siz kullanmayın.
Kadir abi selamlar. Bende de benzer bir durum var hastalığı 1 senedir falan unutmuştum stresli olduğum dönemler de yanmalarım artıyor. Son bir hafta da çok fazla arttı. Yeme içmeye dikkat etmedim takviye gıda almadım iyileştiğimi düşünerek sanırım dikkatsiz davrandım 2 Gündür tekrardan senin diyeti uyguluyorum takviyeleri alıyorum. 4 yıllık bir hastalık öyküm var 3.senesi tam iyileşmiştim tekrardan 4. sene başladı tekrar başladığı için iyileşmemiş mi oluyorum abi? en merak ettiğim bu Bu süreçte korunmasız ilişkiye de giriyorum ama enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü peniste çekilme falan oluyordu enfeksiyon olduğu zaman
Kadir abi selamlar. Bende de benzer bir durum var hastalığı 1 senedir falan unutmuştum stresli olduğum dönemler de yanmalarım artıyor. Son bir hafta da çok fazla arttı. Yeme içmeye dikkat etmedim takviye gıda almadım iyileştiğimi düşünerek sanırım dikkatsiz davrandım 2 Gündür tekrardan senin diyeti uyguluyorum takviyeleri alıyorum. 4 yıllık bir hastalık öyküm var 3.senesi tam iyileşmiştim tekrardan 4. sene başladı tekrar başladığı için iyileşmemiş mi oluyorum abi? en merak ettiğim bu Bu süreçte korunmasız ilişkiye de giriyorum ama enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü peniste çekilme falan oluyordu enfeksiyon olduğu zaman
Bu hastalığı yaşayıp atlatıp cidden korunmasız ilişki nasıl yaşıyorsunuz?Burakgsgs yazdı: ↑03.10.2024 - 21:24Kadir abi selamlar. Bende de benzer bir durum var hastalığı 1 senedir falan unutmuştum stresli olduğum dönemler de yanmalarım artıyor. Son bir hafta da çok fazla arttı. Yeme içmeye dikkat etmedim takviye gıda almadım iyileştiğimi düşünerek sanırım dikkatsiz davrandım 2 Gündür tekrardan senin diyeti uyguluyorum takviyeleri alıyorum. 4 yıllık bir hastalık öyküm var 3.senesi tam iyileşmiştim tekrardan 4. sene başladı tekrar başladığı için iyileşmemiş mi oluyorum abi? en merak ettiğim bu Bu süreçte korunmasız ilişkiye de giriyorum ama enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü peniste çekilme falan oluyordu enfeksiyon olduğu zaman
-
3 yıldır iyiyken tüm olumsuzluklara maruz kalmanız stres ve korunmasiz sık iliski dahil... bunlar nükse sebep olabilir.Burakgsgs yazdı: ↑03.10.2024 - 21:24Kadir abi selamlar. Bende de benzer bir durum var hastalığı 1 senedir falan unutmuştum stresli olduğum dönemler de yanmalarım artıyor. Son bir hafta da çok fazla arttı. Yeme içmeye dikkat etmedim takviye gıda almadım iyileştiğimi düşünerek sanırım dikkatsiz davrandım 2 Gündür tekrardan senin diyeti uyguluyorum takviyeleri alıyorum. 4 yıllık bir hastalık öyküm var 3.senesi tam iyileşmiştim tekrardan 4. sene başladı tekrar başladığı için iyileşmemiş mi oluyorum abi? en merak ettiğim bu Bu süreçte korunmasız ilişkiye de giriyorum ama enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü peniste çekilme falan oluyordu enfeksiyon olduğu zaman
Daha önce almış olduğunuz size iyi gelen tedavinize devam edin. İyileşmeniz kolaylasacaktir. Eski halinize dönersiniz kardeşim.
abi teşekkür ederim bilgilendirme için. Son sorum eşinde olsa korunmasız ilişkiye girmemek mi gerekiyor? iyileşme olsa dahikadir yazdı: ↑03.10.2024 - 22:203 yıldır iyiyken tüm olumsuzluklara maruz kalmanız stres ve korunmasiz sık iliski dahil... bunlar nükse sebep olabilir.Burakgsgs yazdı: ↑03.10.2024 - 21:24Kadir abi selamlar. Bende de benzer bir durum var hastalığı 1 senedir falan unutmuştum stresli olduğum dönemler de yanmalarım artıyor. Son bir hafta da çok fazla arttı. Yeme içmeye dikkat etmedim takviye gıda almadım iyileştiğimi düşünerek sanırım dikkatsiz davrandım 2 Gündür tekrardan senin diyeti uyguluyorum takviyeleri alıyorum. 4 yıllık bir hastalık öyküm var 3.senesi tam iyileşmiştim tekrardan 4. sene başladı tekrar başladığı için iyileşmemiş mi oluyorum abi? en merak ettiğim bu Bu süreçte korunmasız ilişkiye de giriyorum ama enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü peniste çekilme falan oluyordu enfeksiyon olduğu zaman
Daha önce almış olduğunuz size iyi gelen tedavinize devam edin. İyileşmeniz kolaylasacaktir. Eski halinize dönersiniz kardeşim.
Sanırım tam atlatamadım ki nüks oldu kardeşim. tek eşlilik olunca sorun olmaz bilgisine sahiptim yanlış mı hocam bilgilendirin lütfen eğer eminsenizKroKronik yazdı: ↑03.10.2024 - 21:33Bu hastalığı yaşayıp atlatıp cidden korunmasız ilişki nasıl yaşıyorsunuz?Burakgsgs yazdı: ↑03.10.2024 - 21:24Kadir abi selamlar. Bende de benzer bir durum var hastalığı 1 senedir falan unutmuştum stresli olduğum dönemler de yanmalarım artıyor. Son bir hafta da çok fazla arttı. Yeme içmeye dikkat etmedim takviye gıda almadım iyileştiğimi düşünerek sanırım dikkatsiz davrandım 2 Gündür tekrardan senin diyeti uyguluyorum takviyeleri alıyorum. 4 yıllık bir hastalık öyküm var 3.senesi tam iyileşmiştim tekrardan 4. sene başladı tekrar başladığı için iyileşmemiş mi oluyorum abi? en merak ettiğim bu Bu süreçte korunmasız ilişkiye de giriyorum ama enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum çünkü peniste çekilme falan oluyordu enfeksiyon olduğu zaman
abi nüks yani sadece yanma varsa enfeksiyon vardır anlamına mı gelir? yanmanın sebebi enfeksiyon mu kaynaklıdır sizce?Burakgsgs yazdı: ↑03.10.2024 - 22:44Sanırım tam atlatamadım ki nüks oldu kardeşim. tek eşlilik olunca sorun olmaz bilgisine sahiptim yanlış mı hocam bilgilendirin lütfen eğer eminsenizKroKronik yazdı: ↑03.10.2024 - 21:33Bu hastalığı yaşayıp atlatıp cidden korunmasız ilişki nasıl yaşıyorsunuz?Burakgsgs yazdı: ↑03.10.2024 - 21:24
-
Rica ederim.Burakgsgs yazdı: ↑03.10.2024 - 22:42abi teşekkür ederim bilgilendirme için. Son sorum eşinde olsa korunmasız ilişkiye girmemek mi gerekiyor? iyileşme olsa dahikadir yazdı: ↑03.10.2024 - 22:203 yıldır iyiyken tüm olumsuzluklara maruz kalmanız stres ve korunmasiz sık iliski dahil... bunlar nükse sebep olabilir.Burakgsgs yazdı: ↑03.10.2024 - 21:24
Prostatit iyileşme evresinde iken tüm semptomların kaybolduğu evre dahil 5 yıl içinde nüks olabilir. 5 yıldan sonra nüks olmaz.
Bu nüks sebepleri arasında genellikle sık ve mükerrer ejekülasyon var.
Güvensiz iliski sonucu enfeksiyonel bulaş hariç.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Peki Kadir Abi bu bahsettiklerin hariç inflamasyon sürecinde veya tamamen iyileştikten 2 3 ay sonra mesane dolu olmamasına rağmen çok ağır kilo kaldırmaktan dolayı nüks yeme şansımız var mı ? O kadar fazla fitnessa'a başlamak istiyorum ki .Bir yandan da korkuyorum tedavime zarar verir diye.Sonuçta benim bildiğim ağır kilo kaldirmak ta vücuda ciddi bir stres veriyor ve aşırı stres de nüks sebebi.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2023
Deadlift asla yapmayacagim ama mesane dolu olmamasina rağmen ağır kiloda veya kendimi zorlayacak ağırlıklarda , shoulder press , leg press , dumbell curl , bench press , Lateral gibi hareketleri kast ediyorum.Bunlar nüks sebebi olabilir mi acaba inflamasyon sürecinde veya iyilestikten 2 3 ay sonra.
-
Mesane boş olduktan hiç bir sorun olmaz aksine faydası var.Yeterki mesane dolup prostata idrar kaçağı olmasın. ,( Bknz: Prostata idrar reflüsü)