Kadir abi selamlar, umarım sağlık sıhhat iyidir. Birçok kişi uykuda ağrı sızı yanma olmadığını dile getirmektedir. Ama gün içinde bazı semptonlar olduğunu söylemektedirler. Bu kişiler için sorunun prostatin inflamasyonlu olması olmaması ve sorunun pelvik taban kaslarında sinirlerde olup olmaması ile ilgili ne söylersin abi?kadir yazdı: ↑30.08.2024 - 18:47Haftada 4 kere boşalmak iyileşmeni geciktirir semptom artışına sebep olur.Yaşar yazdı: ↑30.08.2024 - 14:57 Arkadaşlar tekrardan iyi günler,rektal tuşe yaptırdım bolca sıvı çıktı ve doktorum prostatın sol tarafının komple enfeksiyonlu olduğunu söyledi,hatta veziküllere de geçmiş.perhiz yapınca iyi geliyor lakin doktor haftada 4 kere boşalmamı söyledi ne düşünüyorsunuz.sonuçlar birkaç güne çıkacak.
Verilen bilgi yanlış maalesef.
Enfeksiyonel bulgular pozitif ise tedavi olman gerekir. Semptomların pik evresinde cinsel perhiz yapmanı öneririm.İyileşme evresinde haftada 1 önerimdir.
Arkadaşlar yardım edin bende ne var ?
Re: Arkadaşlar yardım edin bende ne var ?
iyi günler kardeşim,kadir abi kadar bilmesemde pelvik kasları ve sinirlerinin de travmaya uğrayabileceğinden bahsetti doktorum,belkide gün içindeki şikayetlerimiz bundan ötürüdür bilemiyorum.BruceLee yazdı: ↑30.08.2024 - 19:08Kadir abi selamlar, umarım sağlık sıhhat iyidir. Birçok kişi uykuda ağrı sızı yanma olmadığını dile getirmektedir. Ama gün içinde bazı semptonlar olduğunu söylemektedirler. Bu kişiler için sorunun prostatin inflamasyonlu olması olmaması ve sorunun pelvik taban kaslarında sinirlerde olup olmaması ile ilgili ne söylersin abi?kadir yazdı: ↑30.08.2024 - 18:47Haftada 4 kere boşalmak iyileşmeni geciktirir semptom artışına sebep olur.Yaşar yazdı: ↑30.08.2024 - 14:57 Arkadaşlar tekrardan iyi günler,rektal tuşe yaptırdım bolca sıvı çıktı ve doktorum prostatın sol tarafının komple enfeksiyonlu olduğunu söyledi,hatta veziküllere de geçmiş.perhiz yapınca iyi geliyor lakin doktor haftada 4 kere boşalmamı söyledi ne düşünüyorsunuz.sonuçlar birkaç güne çıkacak.
Enfeksiyonel bulgular pozitif ise tedavi olman gerekir. Semptomların pik evresinde cinsel perhiz yapmanı öneririm.İyileşme evresinde haftada 1 önerimdir.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
A.s BruceLee kardeşim çok şükür iyiyim tşkler sen nasılsın?BruceLee yazdı: ↑30.08.2024 - 19:08Kadir abi selamlar, umarım sağlık sıhhat iyidir. Birçok kişi uykuda ağrı sızı yanma olmadığını dile getirmektedir. Ama gün içinde bazı semptonlar olduğunu söylemektedirler. Bu kişiler için sorunun prostatin inflamasyonlu olması olmaması ve sorunun pelvik taban kaslarında sinirlerde olup olmaması ile ilgili ne söylersin abi?kadir yazdı: ↑30.08.2024 - 18:47Haftada 4 kere boşalmak iyileşmeni geciktirir semptom artışına sebep olur.Yaşar yazdı: ↑30.08.2024 - 14:57 Arkadaşlar tekrardan iyi günler,rektal tuşe yaptırdım bolca sıvı çıktı ve doktorum prostatın sol tarafının komple enfeksiyonlu olduğunu söyledi,hatta veziküllere de geçmiş.perhiz yapınca iyi geliyor lakin doktor haftada 4 kere boşalmamı söyledi ne düşünüyorsunuz.sonuçlar birkaç güne çıkacak.
Evet aynısı bendede oluyordu, sabah kalktığımda semptomlar belirti vermiyor, öğleye doğru artışa geçiyordu.
Buda muhtemelen gece uykuda kas ve sinirlerin gevşeyip gerginliğinin azalmasi ve vücudun dinlenip toparlanması immun sistemin güçlenmesi ile alakalıdır.
Merhabalar bendede sabahları kalktığımda sıfır semptom oluyor. Sonra biraz başlıyor hareket edince geçiyor gibi sonra yine yeniden geri geliyor gibi. Bazı zamanlar 2-3 gün iyi oluyorum sonra geri geliyor gibi iyileşiyorum zannediyorum
Sonra yine geliyor gibi bu döngü devam mı edicek ilaç kullanmadan devam ediyorum ondanmıdır anlamadım herkese acil şifalar diliyorum
Sonra yine geliyor gibi bu döngü devam mı edicek ilaç kullanmadan devam ediyorum ondanmıdır anlamadım herkese acil şifalar diliyorum
Arkadaşlar tekrardan iyi günler,prostat sıvısından kültür verdim.üreme olmamış lakin bolca eritrosit hücresi görülmüş,doktorumla konuştuk 12 seanslık tedaviye başlayacakmışız.masaj,şok dalga tedavisi ve antibiyotik.fikirlerinizi almaya geldim.Bu şok tedavisine falan içim çok ısınmadı lakin doktordan iyi bileceğimi sanmıyorum.yanlış teşhisten korkuyorum çünkü daha öncesinden yanlış teşhisden ameliyat oldum.şok dalga tedavisinin yan etkisinden de korkuyorum.Kadir abi sen ne düşünüyorsun? (arkadaşlar ben bursadayım ve bursada çok fazla prostat sıvısına bakan doktor yok eğer baktırmak isterseniz ben OP.DR.YILMAZ SALATAN`a yaptırdım masaj da yapıyor,henüz doktordan tedavi görmediğim için nasıldır iyi midir bilmiyorum lakin masaj,kültür bakıyor.kültürü cam üzerinde yapıyor ve labaratuvar da yakında.)
-
Masaj Şok dalga eswt bunlardan önce enfeksiyonel bulgularınızin pozitif ise antibiograma göre iyi bir antibioterapi almanız birinci planda olmalı. Aksi halde faydası olmaz.
Kardeşim selamYaşar yazdı: ↑04.09.2024 - 16:33 Arkadaşlar tekrardan iyi günler,prostat sıvısından kültür verdim.üreme olmamış lakin bolca eritrosit hücresi görülmüş,doktorumla konuştuk 12 seanslık tedaviye başlayacakmışız.masaj,şok dalga tedavisi ve antibiyotik.fikirlerinizi almaya geldim.Bu şok tedavisine falan içim çok ısınmadı lakin doktordan iyi bileceğimi sanmıyorum.yanlış teşhisten korkuyorum çünkü daha öncesinden yanlış teşhisden ameliyat oldum.şok dalga tedavisinin yan etkisinden de korkuyorum.Kadir abi sen ne düşünüyorsun? (arkadaşlar ben bursadayım ve bursada çok fazla prostat sıvısına bakan doktor yok eğer baktırmak isterseniz ben OP.DR.YILMAZ SALATAN`a yaptırdım masaj da yapıyor,henüz doktordan tedavi görmediğim için nasıldır iyi midir bilmiyorum lakin masaj,kültür bakıyor.kültürü cam üzerinde yapıyor ve labaratuvar da yakında.)
Bende bursadayım ben 2 defa altı seans farklı doktorlarda şok dalga yaptırdım prostatit ile ilgili ağrı yanma vs hiç bir faydası görmedim sertleşmeye biraz etkisi oluyor
iyi günler kardeşim,şu an durumun nasıl? hangi doktorlara gittin? ve bursada devlet hastanelerinde masaj yapan doktor var mı? geçmiş olsun kardeşim.emree16 yazdı: ↑04.09.2024 - 22:53Kardeşim selamYaşar yazdı: ↑04.09.2024 - 16:33 Arkadaşlar tekrardan iyi günler,prostat sıvısından kültür verdim.üreme olmamış lakin bolca eritrosit hücresi görülmüş,doktorumla konuştuk 12 seanslık tedaviye başlayacakmışız.masaj,şok dalga tedavisi ve antibiyotik.fikirlerinizi almaya geldim.Bu şok tedavisine falan içim çok ısınmadı lakin doktordan iyi bileceğimi sanmıyorum.yanlış teşhisten korkuyorum çünkü daha öncesinden yanlış teşhisden ameliyat oldum.şok dalga tedavisinin yan etkisinden de korkuyorum.Kadir abi sen ne düşünüyorsun? (arkadaşlar ben bursadayım ve bursada çok fazla prostat sıvısına bakan doktor yok eğer baktırmak isterseniz ben OP.DR.YILMAZ SALATAN`a yaptırdım masaj da yapıyor,henüz doktordan tedavi görmediğim için nasıldır iyi midir bilmiyorum lakin masaj,kültür bakıyor.kültürü cam üzerinde yapıyor ve labaratuvar da yakında.)
Bende bursadayım ben 2 defa altı seans farklı doktorlarda şok dalga yaptırdım prostatit ile ilgili ağrı yanma vs hiç bir faydası görmedim sertleşmeye biraz etkisi oluyor
kadir abi,doktorum bir ilaç yazdı ama bana sonuçlarımı net söylemedi sadece eritrosit hücresi çok var ve bakteri ürememiş lökosit yazmıyordu.boşu boşuna para vermek istemiyorum. hayırlı geceler abi.
Kardeşim selamYaşar yazdı: ↑04.09.2024 - 22:58iyi günler kardeşim,şu an durumun nasıl? hangi doktorlara gittin? ve bursada devlet hastanelerinde masaj yapan doktor var mı? geçmiş olsun kardeşim.emree16 yazdı: ↑04.09.2024 - 22:53Kardeşim selamYaşar yazdı: ↑04.09.2024 - 16:33 Arkadaşlar tekrardan iyi günler,prostat sıvısından kültür verdim.üreme olmamış lakin bolca eritrosit hücresi görülmüş,doktorumla konuştuk 12 seanslık tedaviye başlayacakmışız.masaj,şok dalga tedavisi ve antibiyotik.fikirlerinizi almaya geldim.Bu şok tedavisine falan içim çok ısınmadı lakin doktordan iyi bileceğimi sanmıyorum.yanlış teşhisten korkuyorum çünkü daha öncesinden yanlış teşhisden ameliyat oldum.şok dalga tedavisinin yan etkisinden de korkuyorum.Kadir abi sen ne düşünüyorsun? (arkadaşlar ben bursadayım ve bursada çok fazla prostat sıvısına bakan doktor yok eğer baktırmak isterseniz ben OP.DR.YILMAZ SALATAN`a yaptırdım masaj da yapıyor,henüz doktordan tedavi görmediğim için nasıldır iyi midir bilmiyorum lakin masaj,kültür bakıyor.kültürü cam üzerinde yapıyor ve labaratuvar da yakında.)
Tam iyileşmiş değilim ama eskisi kadar da kötü değilim hala tedavi alıyorum bursadaki bütün ürologlara gittim denebilir devlete zaten gitme ordan hiç bişey olmaz sana önerebileceğim doktor medical parkta prof mete kilciler kültür yaptırmak istiyorum dersen yapar istediğin zaman randevu almadan gidebilirsin masaj yapar ücretsiz müsaitlik durumuna göre insan evladı Bi adamdır bak iyileştirir demiyorum en azından diğer doktorlar gibi başından atmıyor
çok teşekkür ediyorum en yakın zamanda uğrayayım,devlettekiler bakmıyor özeldekilerin hepsi de para canavarı.emree16 yazdı: ↑04.09.2024 - 23:07Kardeşim selam
Tam iyileşmiş değilim ama eskisi kadar da kötü değilim hala tedavi alıyorum bursadaki bütün ürologlara gittim denebilir devlete zaten gitme ordan hiç bişey olmaz sana önerebileceğim doktor medical parkta prof mete kilciler kültür yaptırmak istiyorum dersen yapar istediğin zaman randevu almadan gidebilirsin masaj yapar ücretsiz müsaitlik durumuna göre insan evladı Bi adamdır bak iyileştirir demiyorum en azından diğer doktorlar gibi başından atmıyor
Muayene ve kültür için 2500 lira falan ödemiştim 25 gün önce zaten yüz aşinalığı olunca arada bir gidersin randevusuz hocam şikayetlerim arttı Bi masaj yapabilirmiyiz dersen yapar buda sorar daha önce eswt yaptırdınmı diye yaptırmak istemiyorsan evet 12 seans başka Bi yerde yaptırdım faydası olmadı dersin ama tabi şunuda söyleyim şok dalga bana iyi gelmedi diye sanada iyi gelmicek diye bişey yok belkide iyi gelir bilemeyizYaşar yazdı: ↑04.09.2024 - 23:16çok teşekkür ediyorum en yakın zamanda uğrayayım,devlettekiler bakmıyor özeldekilerin hepsi de para canavarı.emree16 yazdı: ↑04.09.2024 - 23:07Kardeşim selam
-
Hiç bir enfeksiyonel bulgu yoksa niye antibiyotik tedavisi ve eswt şok dalga masaj uygulayacak kardesim?
evet çok istiyorlar.emree16 yazdı: ↑04.09.2024 - 23:49Zaten 12 seans eswt için nerden baksan Bi 20 bin ister bence
bilmiyorum kadir abi,rektal tuşe sırasında enfeksiyon olduğunu söyledi sadece.eliyle anlamış zaten çok sıvı çıktı.kadir yazdı: ↑04.09.2024 - 23:41Hiç bir enfeksiyonel bulgu yoksa niye antibiyotik tedavisi ve eswt şok dalga masaj uygulayacak kardesim?
tekrardan iyi günler,non bakteriyel kronik prostatitin masaj ile akut kronik prostatite dönüşmesi gibi bir şey söyledi doktorum bilgilendirir misiniz ?