Bu ağrılar normalmi cevaplariniza ihtiyacım var
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2022
Bu ağrılar normalmi cevaplariniza ihtiyacım var
Abiler çok fazla bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım hamlamis gibi sanki kasık ağrıları testis ve penis agrısı çekiyorum en garibide karnimin sağ tarafı ve göbek deliginin biraz üstünde inanılmaz bi ağrı var dokununca bile ağrıyor streptococcus spp tespit edildi ama kimsede böyle belirtiler görmedim normali bu tüm cybhler temiz semende streptococcus uredi antibiyotige başlayalı bir buçuk hafta oluyor bitecek 4 gün sonra ama hiç bi gelişme yok lütfen biraz akıl verin çok caresizim
Re: Bu ağrılar normalmi cevaplariniza ihtiyacım var
Bende de var aynı noktalarda bide üstününe üşüme titreme geliyor. Tedavi kovalayacağız yapacak birşey yok
Antibiyotik kullanırken probiyotik kullanın ben kullanmadım kabız ishal oldum hastalık daha kötye gittierengurbuz06 yazdı:Abiler çok fazla bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım hamlamis gibi sanki kasık ağrıları testis ve penis agrısı çekiyorum en garibide karnimin sağ tarafı ve göbek deliginin biraz üstünde inanılmaz bi ağrı var dokununca bile ağrıyor streptococcus spp tespit edildi ama kimsede böyle belirtiler görmedim normali bu tüm cybhler temiz semende streptococcus uredi antibiyotige başlayalı bir buçuk hafta oluyor bitecek 4 gün sonra ama hiç bi gelişme yok lütfen biraz akıl verin çok caresizim
Fatih hoca sen lökesiti indirdiydin şimdi nasılsın?Fatih34 yazdı:Antibiyotik kullanırken probiyotik kullanın ben kullanmadım kabız ishal oldum hastalık daha kötye gittierengurbuz06 yazdı:Abiler çok fazla bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım hamlamis gibi sanki kasık ağrıları testis ve penis agrısı çekiyorum en garibide karnimin sağ tarafı ve göbek deliginin biraz üstünde inanılmaz bi ağrı var dokununca bile ağrıyor streptococcus spp tespit edildi ama kimsede böyle belirtiler görmedim normali bu tüm cybhler temiz semende streptococcus uredi antibiyotige başlayalı bir buçuk hafta oluyor bitecek 4 gün sonra ama hiç bi gelişme yok lütfen biraz akıl verin çok caresizim
Varikosel kaynaklı olabilir mi? Varikosel belirtilerine benziyor sanki.erengurbuz06 yazdı:Abiler çok fazla bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım hamlamis gibi sanki kasık ağrıları testis ve penis agrısı çekiyorum en garibide karnimin sağ tarafı ve göbek deliginin biraz üstünde inanılmaz bi ağrı var dokununca bile ağrıyor streptococcus spp tespit edildi ama kimsede böyle belirtiler görmedim normali bu tüm cybhler temiz semende streptococcus uredi antibiyotige başlayalı bir buçuk hafta oluyor bitecek 4 gün sonra ama hiç bi gelişme yok lütfen biraz akıl verin çok caresizim
-
Solda varikoselim var oda şüpheli ilişkiden sonra oldu sonra prostatit . . Soldaki varikosel sağ tarafida ağrıtıyor doktor varikosel bunu yapmaz dedi bilmiyorum yıldım artikBlackened yazdı:Varikosel kaynaklı olabilir mi? Varikosel belirtilerine benziyor sanki.erengurbuz06 yazdı:Abiler çok fazla bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım hamlamis gibi sanki kasık ağrıları testis ve penis agrısı çekiyorum en garibide karnimin sağ tarafı ve göbek deliginin biraz üstünde inanılmaz bi ağrı var dokununca bile ağrıyor streptococcus spp tespit edildi ama kimsede böyle belirtiler görmedim normali bu tüm cybhler temiz semende streptococcus uredi antibiyotige başlayalı bir buçuk hafta oluyor bitecek 4 gün sonra ama hiç bi gelişme yok lütfen biraz akıl verin çok caresizim
-
Tavanic kullanıyorum simdi kullanmadan önce daha iyiydim diyebilirim
Lökesit bakıldı mı ?erengurbuz06 yazdı:Tavanic kullanıyorum simdi kullanmadan önce daha iyiydim diyebilirim
Antibiyotik o bolgedeki yarayı kurutuyor. Yara iğlessin diye vicut oraya ödem basıyor. Buda semptomları arttirıyor sabır. Diyetinize uyunerengurbuz06 yazdı:Tavanic kullanıyorum simdi kullanmadan önce daha iyiydim diyebilirim
Valla bende de varikosel var, bazı ağrıların (bel ve alt karın) varikosel destekli olduğunu düşünüyorum.erengurbuz06 yazdı:Solda varikoselim var oda şüpheli ilişkiden sonra oldu sonra prostatit . . Soldaki varikosel sağ tarafida ağrıtıyor doktor varikosel bunu yapmaz dedi bilmiyorum yıldım artikBlackened yazdı:Varikosel kaynaklı olabilir mi? Varikosel belirtilerine benziyor sanki.erengurbuz06 yazdı:Abiler çok fazla bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım hamlamis gibi sanki kasık ağrıları testis ve penis agrısı çekiyorum en garibide karnimin sağ tarafı ve göbek deliginin biraz üstünde inanılmaz bi ağrı var dokununca bile ağrıyor streptococcus spp tespit edildi ama kimsede böyle belirtiler görmedim normali bu tüm cybhler temiz semende streptococcus uredi antibiyotige başlayalı bir buçuk hafta oluyor bitecek 4 gün sonra ama hiç bi gelişme yok lütfen biraz akıl verin çok caresizim
Aslında herşey birbirine bağlantılı. testis, makat, prostat, oradaki damarlar vs vs.. yani ayrıntılı bir bölge olduğundan kronik prostatit herkeste farklılık gösteriyor.
Benim prostatit de şüpheli ilişki ile başladı. 7 yıl oldu. 7 yıldır da ah vah ediyorum. "Et ete değecek" mantalitesindeki adamın hazin sonu benim hikayem. Evet öğreniyoruz, tecrübe oldu bize ama keşke bu kadar tahribatlı bir öğrenme olmasaydı.
Selamlar serkan valla lökositim en son ölçtüğümde 1 2 idi ama lökosit düşünce daha kötü oldum yani zafer hocaya tedavi olduktan sonra hiç bir iyileşme görmedim hatta ağrılarım çok daha arttı sebebini hiç anlayabilmiş değilimSerkan yazdı:Fatih hoca sen lökesiti indirdiydin şimdi nasılsın?Fatih34 yazdı:Antibiyotik kullanırken probiyotik kullanın ben kullanmadım kabız ishal oldum hastalık daha kötye gittierengurbuz06 yazdı:Abiler çok fazla bel ağrısı çekiyorum bel kaslarım hamlamis gibi sanki kasık ağrıları testis ve penis agrısı çekiyorum en garibide karnimin sağ tarafı ve göbek deliginin biraz üstünde inanılmaz bi ağrı var dokununca bile ağrıyor streptococcus spp tespit edildi ama kimsede böyle belirtiler görmedim normali bu tüm cybhler temiz semende streptococcus uredi antibiyotige başlayalı bir buçuk hafta oluyor bitecek 4 gün sonra ama hiç bi gelişme yok lütfen biraz akıl verin çok caresizim
-
Hay etim kopaydı da bu hatayı yapmasaydım hemen hemen benzer olaylar yaşamışız senin adınada çok üzüldüm gerçekten Allah şifa versin dostumBlackened yazdı:Valla bende de varikosel var, bazı ağrıların (bel ve alt karın) varikosel destekli olduğunu düşünüyorum.erengurbuz06 yazdı:Solda varikoselim var oda şüpheli ilişkiden sonra oldu sonra prostatit . . Soldaki varikosel sağ tarafida ağrıtıyor doktor varikosel bunu yapmaz dedi bilmiyorum yıldım artikBlackened yazdı:
Varikosel kaynaklı olabilir mi? Varikosel belirtilerine benziyor sanki.
Aslında herşey birbirine bağlantılı. testis, makat, prostat, oradaki damarlar vs vs.. yani ayrıntılı bir bölge olduğundan kronik prostatit herkeste farklılık gösteriyor.
Benim prostatit de şüpheli ilişki ile başladı. 7 yıl oldu. 7 yıldır da ah vah ediyorum. "Et ete değecek" mantalitesindeki adamın hazin sonu benim hikayem. Evet öğreniyoruz, tecrübe oldu bize ama keşke bu kadar tahribatlı bir öğrenme olmasaydı.
-
Sadece semen kültürü yaptılar streptococcus spp diye bi bakteri üremesi olduodysiea87 yazdı:Lökesit bakıldı mı ?erengurbuz06 yazdı:Tavanic kullanıyorum simdi kullanmadan önce daha iyiydim diyebilirim
Olan oldu yapacak birsey yok. Lisede çok calıssaydım belki şimdi doktor olurdum... bitmez pişmanlik duygusu.erengurbuz06 yazdı:Hay etim kopaydı da bu hatayı yapmasaydım hemen hemen benzer olaylar yaşamışız senin adınada çok üzüldüm gerçekten Allah şifa versin dostumBlackened yazdı:Valla bende de varikosel var, bazı ağrıların (bel ve alt karın) varikosel destekli olduğunu düşünüyorum.erengurbuz06 yazdı: Solda varikoselim var oda şüpheli ilişkiden sonra oldu sonra prostatit . . Soldaki varikosel sağ tarafida ağrıtıyor doktor varikosel bunu yapmaz dedi bilmiyorum yıldım artik
Kardeşim lökesite baktirıp prostat sıvısından kültüt antibiyogram yaptırıp ona gore anti kullansan daha iyi olur. Bende lökesit yaptırdım haftaya elime para gecince yaptiracağım kültür antibiyogram bide psr var ama hayli pahalıerengurbuz06 yazdı:Sadece semen kültürü yaptılar streptococcus spp diye bi bakteri üremesi olduodysiea87 yazdı:Lökesit bakıldı mı ?erengurbuz06 yazdı:Tavanic kullanıyorum simdi kullanmadan önce daha iyiydim diyebilirim