Arkadaşlar %100 etkili oldu bende. Nefesi göğüsten değil de karından alın(karnın şişecek göğüs sabit)
Buna dikkat etmek çoğu şikayetimi azalttı( makat kaslarım fazla kasılıyor hissim var)
Karından nefes almak ve makat, idrar
Re: Karından nefes almak ve makat, idrar
evet bende idrar yaparken karnımı şişirerek nefes aldığımda daha rahat yaptığımı ve daha iyi rahatlama sağladığımı farkettim geçen gün gerçekten işe yarıyor
Çok haklısın bizler zamanla diyafram nefesini unutmuşuz ve sadece gögüsten nefes alıyoruz karın şişmiyor dolayısı ile pelvik tabana oksijen gitmiyor, kaslar rahatlayamıyor, bende denedim bunu baya faydalı bunun yanına egzersiz de eklersen makat kasın rahatlayacaktır i. Şuan için fena değil ama en ufak Bi gerginlik anında veya bazı boşalmalarda kas tekrar kasılıyor bu yüzden puborektal kasa botox uygulatmayı düşünüyorum.gokhan57 yazdı:Arkadaşlar %100 etkili oldu bende. Nefesi göğüsten değil de karından alın(karnın şişecek göğüs sabit)
Buna dikkat etmek çoğu şikayetimi azalttı( makat kaslarım fazla kasılıyor hissim var)
Belki çok yoruldun, belki çok bunaldın ama bak Rabbin ne buyuruyor;
"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet
"Rabbinin rızâsına ermek için sabret."
-Müdessir/7.ayet
Kegel yap sürekli idrar yokken.
-
Hangi şikayetinize iyi geldigokhan57 yazdı:Arkadaşlar %100 etkili oldu bende. Nefesi göğüsten değil de karından alın(karnın şişecek göğüs sabit)
İdrar var hissine özellikle.