Prostat Boyutu
Prostat Boyutu
Kronik prostatitte her vakada prostat boyutlarında büyüme oluyor mu ? Bu durum basit üriner sistem usgsinde görünür mü?
Doktor değilim yazdıklarım kişisel tecrübeler ve araştırmalarım sonucu öğrendiklerimdir şifa dilerim.
Re: Prostat Boyutu
Hocam teşekkür ediyorum. Son muayenemde İlker hoca hemoroidim olduğunu söyledi. Daha önce bu forumda hemoroidden kurtularak prostatit semptomlarından kurtulan bir arkadaş vardı aklıma takıldı. Çünkü kültürlerde Farklı bakteriler ve düşük lökosit çıkıyor. Hemoroidde benzer semptomlara sebep olabiliyormuş.sianure yazdı:gorulmeyebilir, transrektal ultrasonla daha net anlasilir
Doktor değilim yazdıklarım kişisel tecrübeler ve araştırmalarım sonucu öğrendiklerimdir şifa dilerim.
-
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2020
Hemoroid belirtileri nasıl tam olarakHergele yazdı:Hocam teşekkür ediyorum. Son muayenemde İlker hoca hemoroidim olduğunu söyledi. Daha önce bu forumda hemoroidden kurtularak prostatit semptomlarından kurtulan bir arkadaş vardı aklıma takıldı. Çünkü kültürlerde Farklı bakteriler ve düşük lökosit çıkıyor. Hemoroidde benzer semptomlara sebep olabiliyormuş.sianure yazdı:gorulmeyebilir, transrektal ultrasonla daha net anlasilir
Hemoroid belirtileri var makatta kaşıntı batma tahriş vs. cinsel problemler var ve bu duruma hemoroid de sebebiyet verebiliyormuş.
Hemoroid cinsel probleme neden olmaz düşüncesindeyim. Ben de uzun yılardır 2.derece dış hemoroid var.Hic cinsel problem yaratmadı. Şu da var her prostatit de cinsel problem yaratmıyor. Benim daha önce yaşadığım rahatsızlıkta cinsel problem de olmadı. Prostatta dislikte ve ağrı da olmadı.Ama bu kez hepsi var. Nedendir akıl sır erecek değil.Hergele yazdı:Hemoroid belirtileri var makatta kaşıntı batma tahriş vs. cinsel problemler var ve bu duruma hemoroid de sebebiyet verebiliyormuş.
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Hastalık Başlangıç Yılı: 2004
Evet görülür kardesim..Hergele yazdı:Kronik prostatitte her vakada prostat boyutlarında büyüme oluyor mu ? Bu durum basit üriner sistem usgsinde görünür mü?
Kadir ağabey cevabın için teşekkür ederim. Aklıma takılan bir durum var.kadir yazdı:Evet görülür kardesim..Hergele yazdı:Kronik prostatitte her vakada prostat boyutlarında büyüme oluyor mu ? Bu durum basit üriner sistem usgsinde görünür mü?
Psa normal
crp normal
Prostat boyutu normal
İlk kontrol dışında lökosit nadir ya da 2-3
Kültürde flora bakterileri ürüyor son kültürde enterokok da çıktı.
Cinsel öykü yok.
Ancak birçok prostatit semptomu yaşadım hemoroid bunlara sebep olabilir mi ?